Hanife
Annem 1saat uzakta canim burdada kimse yok birakacak,arada esime birakiyorum kuafore falan gidiyorum cok iyi oluyo gercekten surekli evde bagli kalma
k da boguyor
Dogru canim daha once demisthn simdi hatirladim,ins buyumemistir canim
DIDEM dondurma daha masum ,siz anali ogullu once bi iyi olunda SOnra yersin,kacamak yaptinmi nasildi detoks
HANIFE ben evde olunCa uzun zamandir cok rey geliyor aklima ,bi ugra7 sart galiba banada deglse kendimi uzucem,ise baslasam diyorum 24saat evde olmuycam cesaret edemiyorum,ben cok unutkanim hatirlayamadim senin bahsettign sorununu
İyi geceler canim..
ayy kiyamam canim yaa..dondurma yemekten vazgecemiyorum..cunku en sevdigim sey
Canim kafama cok sacma seyler takiyotdum yani olmadigini bile bile ya olursa diyordum her konu icin..sonra derslerim cok yogunlasti falan ve benim oyle seyler dusunmeye firsatim kalmadi
Yanlis anlasilmaktan korktugum icin yazmadim ama inan calisinca hem kendin hem de cocugun icin birseyler yaptigini hissedip daha mutlu oluyorsun...bir de evde gecirdigin vakit daha kaliteli oluyor..herseyi hizlandirilmis yasiyorsun yani..
Evde sadece cocugun icin yasiyorsun
iyi geçti canım kaçamak yapmadım sayılır 1 2 parça et yedim sadece çok az onun dışında iyiydi
NESLIHAN
Cok uzucu bi haber ya nasil onay cikar anlamis degilim
Yalniz esim 1000de 0.9 diyor oda kabul edilmemelii ydi
kızlar bu yasa milupa mamaları için çıkarıldı. tamda ilknurun dediği gibi bebeklikten zehirleyip kısırlaştırıyorlar çocuklarımızı ve hükümet te bunlara çanak tutuyor. açıkçası ben bu yasanın çıkmasına çok şaşırdım çünki 1,5 sene önce eti,ülker gibi dev firmalar gdo lu mısır şurubu ithali için başvurduğunda greenpeac aracılığı ile yankılı bi kampanya yapılmıştı bizde desteklemiştik kişisel olarak teşir edilen tüm firmalara elektronik mail bombardımına tutmuştuk. sonuç biz kazanmıştık bu firmalar taleplerini geri çekti türkiyede bayram yapılmıştı. derin nefes aldık bisküvülerde çikolatalarda gdo dan kurtulmuştu. şimdide böle bi kampanya yapılmasını bekliyorum olunca heber edeceğim. ama ben mailimi milupaya yolladım bile beklemedenevet canım kaç haftadır yapıcaz diyoruz yapamıyoruz hep bir engel çıkıyor birde ne güzel hazırlamıştım malzemeleri..
bencede o gdo lu ürünler kabul edilmemeliydi yazık yaa evlatlarımıza yazık eskiden regel çocuklarda ortaokulda başlardı şimdi ilkokula düştü hep bu ürünleryüzünden..
Bende yazayım hemen
Sabah:bir simit bi dilim beyaz peynir.
Ara:türk kahvesi
Öğlen:kaşarlı tost
Ara:2tane maceron sade türk kahvesi
Akşam:tavuk göğüsünü terbiyeledim yağsız tavada pişirdim.yanına bol yoğurtlu semizotu salatası yaptım
Gün içinde 2 litre ingiliz karbonatlı suyumuda içtim.1 litre normal suyumuda bitirmek üzereyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim oncelikle ismini ogrenebilirmiyim,menud e butun simit bir ogunde fazla 4.5dilim ekmege bedel ama aksam ekmek yemeyerek dengelemissin,ingiliz suyu ne icin faydalimi birde yas kac merak ettim
kız sorma bana akşamları bi uyku basar oldu dün sporda yapamadan 9,30da tavuk gibi yattım sabaha kadar ::::::::))))))))NESLIHAN kiz huhuu bugun cayda kalabaligz ama sen yoksun n bu sefer
eminim bilinçli yapıyorsundur ama genede sorayım karbonatı ölçüsüyle kullanıyorsun dimi canım ölçüyü aşma olurmu istersen tansiyonunuda arada bi kontrol et.İngiliz karbonatı şu yeni çıktı ya çok faydalı aynı zamanda zayıflamaya yardımcı bi su alkali suyu diyede geçiyo canım buarada samsunun simitlerini görsen normal simidin yarısı kadar ve incecik o yüzden hepsini yedim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarr dün foto cekindim buraya koymak için sizlerede moral olur belki hemenci
k koyuyorum
+
23.05.2014 tarihli bildirim..
1. deryalımm07 81/1100
2. anetam 75,600/700
3. gülcan32 57,400/600
4. ddem89 61,600/100 ve neslihank4 85,400/100
kilo alanlar
ilknur84 70,500/+1100
secilsecil 72,500/+500
evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda(ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..
Neslihan
Haber edersin canim,guzel uykunu aldin iyi yaptin,kizdan zoraki koyabildim fotoyu tuslara basacam diye cekistirdik pc yi ,belim kalin ya napacam incecik olmuyor,birde dogum sonrasi karnim gogusler cok salkti moralim bozuluyor
kızlar bildirimimi yapayım kimseler gelmemiş
başlangıç 04,03,2014 : 88,700kg geçen hafta : 85,400kg bu gün: 84,700kg fark: -700gr toplam giden: 4,00kg
züğürt tesellisi başlangıca göre çok fena ama şu artıdan kurtulmam süper oldu kızlar. sabahda diyetisyene gittim kadınla sağlıklı beslenme konusunda kapışmamak için zor tutuyom kendimi.hangi çağda akalmışsa bana liht yoğurt tüket diyor ev yoğurdu yağlıymış, avakado yağlıymış napayım ben sağlıklı olanı seçiyorum varsın az gitsin bundan sa sebep kilo verme zorluğumda.
gülcan artık 57 kilosun bundan sonra bana sorarsan kilo vermek olmamalı çaban bedenini kaslarını güçlendirmek forma girmek bu yönde spora devam et kiloyu boşver artık. bence en güzeli bi merkezden plates öğrenip devamını evde getirmen ömür boyu. ben misal kilomdan kurtulunca haftada 4 gün plates yapmayı planlıyorum forma girmek ve korumak için
ben bu gün maaş dağıtacam şantiyede işçilere az sonra çıkarım kızlar hepinizi öpüyorum.listeyide merakla bekliyorum
Kizlar uyumusum ben..
Gecen hafta..75.600
Bu hafta..76.700
Gelen..1.100 gram
Dun yediklerim beni mahvetti ya bir ileri bir geri gidiyorum resmen
bende doktordan yeni geldim bu hafta bildirim yapmıyorum heralde ben kızlar demi??
Basla canim eger imkanin varsa...inan cok iyi gelecek sana...cok haklısın dogru düşünüyorsun canım iş yerindende arkadaslar aynı seyi söylüyorlar kafa mesgul olunca tabi sacma seylere düşünecek vakit olmuyor ben en iyisi iyice düşünüp bi karar vereyim en azından 1 sene sonra yerine bir kac aya baslayabilirim
hadi bakalım güzel sonucları görürüz inşallah
Super gorunuyorsun canim masallah sana..günaydın kızlarr dün foto cekindim buraya koymak için sizlerede moral olur belki hemenci
k koyuyorum
+
Tebrikler canim..sen zaten saglikli bir sekilde nasil kilo verilecegini biliyorsun..biz senden akil aliyoruz...hic sinirini bozma bosver..kızlar bildirimimi yapayım kimseler gelmemiş
başlangıç 04,03,2014 : 88,700kg geçen hafta : 85,400kg bu gün: 84,700kg fark: -700gr toplam giden: 4,00kg
züğürt tesellisi başlangıca göre çok fena ama şu artıdan kurtulmam süper oldu kızlar. sabahda diyetisyene gittim kadınla sağlıklı beslenme konusunda kapışmamak için zor tutuyom kendimi.hangi çağda akalmışsa bana liht yoğurt tüket diyor ev yoğurdu yağlıymış, avakado yağlıymış napayım ben sağlıklı olanı seçiyorum varsın az gitsin bundan sa sebep kilo verme zorluğumda.
Canim daha toparlanirsin merak etme..ama bence de artik sen spora odaklan kilodan cok...bolgesel hareketler yapabilirsin evde...Neslihan
Haber edersin canim,guzel uykunu aldin iyi yaptin,kizdan zoraki koyabildim fotoyu tuslara basacam diye cekistirdik pc yi ,belim kalin ya napacam incecik olmuyor,birde dogum sonrasi karnim gogusler cok salkti moralim bozuluyor
Tebrikler cok iyi 700gr ,bende ev yogurdu ve tam yagli sut kullaniyorum vitaminsi9 olacagina yagli olsun napalim
Neslihan in bildirim hosuma gitti
Kasim ayi 78 baslangic
Gecen hafta, 57.4
Bu hafta 56.9.
_500
Toplamda 21.100gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?