Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım eksildin sonundakızlar bildirimimi yapayım kimseler gelmemiş
başlangıç 04,03,2014 : 88,700kg geçen hafta : 85,400kg bu gün: 84,700kg fark: -700gr toplam giden: 4,00kg
züğürt tesellisi başlangıca göre çok fena ama şu artıdan kurtulmam süper oldu kızlar. sabahda diyetisyene gittim kadınla sağlıklı beslenme konusunda kapışmamak için zor tutuyom kendimi.hangi çağda akalmışsa bana liht yoğurt tüket diyor ev yoğurdu yağlıymış, avakado yağlıymış napayım ben sağlıklı olanı seçiyorum varsın az gitsin bundan sa sebep kilo verme zorluğumda.
tebrik ederim gülcancım süper gidiyorsun ama bence 55te bırakNeslihan in bildirim hosuma gitti
Kasim ayi 78 baslangic
Gecen hafta, 57.4
Bu hafta 56.9.
_500
Toplamda 21.100gr
Kizlar uyumusum ben..
Gecen hafta..75.600
Bu hafta..76.700
Gelen..1.100 gram
Dun yediklerim beni mahvetti ya bir ileri bir geri gidiyorum resmen
bide şu kilo çizelgesini nasıl yapıyosunuz herkez yapmışş ben de yapmak istiyorum
Kizlar uyumusum ben..
Gecen hafta..75.600
Bu hafta..76.700
Gelen..1.100 gram
Dun yediklerim beni mahvetti ya bir ileri bir geri gidiyorum resmen
bende doktordan yeni geldim bu hafta bildirim yapmıyorum heralde ben kızlar demi??
Basla canim eger imkanin varsa...inan cok iyi gelecek sana...
Super gorunuyorsun canim masallah sana..
Tebrikler canim..sen zaten saglikli bir sekilde nasil kilo verilecegini biliyorsun..biz senden akil aliyoruz...hic sinirini bozma bosver..
Canim daha toparlanirsin merak etme..ama bence de artik sen spora odaklan kilodan cok...bolgesel hareketler yapabilirsin evde...
Tebrikler canim...bu kadar kisa surede ne kadar cok kilo vermissin supersin...ekimde esimin abisinin dugunu var insallah ben de verebilirim...
tebrikler canım eksildin sonunda
tebrik ederim gülcancım süper gidiyorsun ama bence 55te bırak
tartı günü öncesi fazla yemek hiç iyi olmuyor canım sonuç hüsran ama olsun moral bozmak yok zaten şişliktir o kilo değildir haftaya verirsin
bildirim detoks işe yaradı inşallah gidenler geri gelmez
geçen hafta 61.6
bu hafta 60.6
giden 1 kilo
sağol canım sen daha harikasın 56yı gördünOdemdir cogu bidaya ozellikle persembe dikkat et canim son gun onemli
Yaz kilonu canim haftaya listedesin
Evet canim iyi gelicene eminim calismamin,ya ben kendimi cok zayif gormuyorum daha,ekime kadar verirrin canim elbette
Tebrikler canim harikasin
sağol canım sen daha harikasın 56yı gördün
Evet ucundan gordum ne zamandir cok az veriyorum bu hafta 1kilo vermeliyim
ilknurun işi vardıda seçil nerelerdeyse:44:
bende doktordan yeni geldim bu hafta bildirim yapmıyorum heralde ben kızlar demi??
Dunde pek ugramadi secil
wawwwwwwwwww 21 kilo süpersinnnneslihan in bildirim hosuma gitti
kasim ayi 78 baslangic
gecen hafta, 57.4
bu hafta 56.9.
_500
toplamda 21.100gr
üzülme sakın ben kurtuldum darısı senin başınakizlar uyumusum ben..
Gecen hafta..75.600
bu hafta..76.700
gelen..1.100 gram
dun yediklerim beni mahvetti ya bir ileri bir geri gidiyorum resmen
tebrikler şeker.....bildirim detoks işe yaradı inşallah gidenler geri gelmez
geçen hafta 61.6
bu hafta 60.6
giden 1 kilo
evet devrus sen bildirim yap listeye girmesende okeyçok sağol canım
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pro kart alarak Soma'ya yardımda bulunabilirsiniz:)ben tıkladım bişi anlamadım nedir konu ???