"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar merhaba, ben 1,65 boyunda 72 kiloyum. 3 ay içinde zayıflamak 12 13 kilo vermek istiyorum. 56 57 olsam yeter. 4 gündür ekmek, şeker, tuz ve unla yapılan her şeyi kestim. Çikolata hergün yerdim. 4 gündür ne çikolata ne dondurma ne kola ne de aburcubur yemedim. Ama aç kalmıyorum hiç. Annemin yaptığı yemekleri yiyorum, pilav makarna hariç. Azar azar. Salata yiyorum. Sabahları nesfitin special k sını yiyorum light sütle. Öğlen salata. gün içinde de 1 elma. 7densonra da yemek yemiyorum. 4 gündür bunları yapıyorum diyetteyim diyebiliriz. ayrıca aksamları yürüş yapıyorum orta hızlı tempoda 1 saat kadar. Gün içinde de internetten araştırıp bulduğum incelme hareketlerini yapıyorum sabahları 20dk kadar. mekik de çekiyorum. Sizce işe yarar mı? 3 ay içinde 12 15 arası kilo verebilir miyim bu tempoda bu şekilde? Akşam yürümek işe yarar mı ayrıca? sabah uyanma sıkıntısı çekiyorum da. şimdiden teşekkürler

tamam ozaman daha öncekii diyetlerimden birini yapmaya başlayım.
haftalık tartılıp bildirim yapıyoruz sanırım umarım hafataya güzel sonuçlarla bi bildirim yaparım..hayırlı olsun banaa ozaman:)

canım sen diyet listesi uygula detoksa sonra bakarsın dur bi acele etme

seçilim sen evde yetişemiyon bende ipin ucu kaçtı bazen yüzüyom resmen

Aynen canım Allah kolaylık vesin sana bide sende 2 çocuk var neyse evi supurdum rahatladım şimdi toz alicam yarına fazla işim kalmaz umarım aksamlarida yürümek istiyorum ben aslında ama olmuyo bi türlü

Evet canım Allah sağlık sıhhat versin grrisi oluyo bi şekilde ben işlerim birikince strese giriyorum herşey yerinde düzenli olmalı ama olmayınca sinir oluyorum.bi de ev düzenli oldugunda kimse gelmez ev daginiksa çat kapı biri geliyo :)))

Hakikaten canim ya bir de ne zaman dinlenmek istesen biri gelir ya da cagirir..

Kizlar selam nasilsiniz .
Menum sabah has.yumurta peynir 2 dlm t.b ekmegi yesillik
Ara 3 dlm karpuz 3 kasik yogurt
Ogle kiymali bugdayli pilav 8 kasik ve yogurt yaninda
Ara ayran
Aksam bezelye yemegi 1 dlm ekmek az yogurt
Ara 4 ceviz 1 kuru incir
1.10 dk tempolu spor gene feci ter attim dus aldim geldim kimse varmi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam ozaman daha öncekii diyetlerimden birini yapmaya başlayım.
haftalık tartılıp bildirim yapıyoruz sanırım umarım hafataya güzel sonuçlarla bi bildirim yaparım..hayırlı olsun banaa ozaman:)

Siz bu hafta degil 2. Hafta listeye dahilsiniz kizlar. Hergun bildirim sartimiz da var okey

Didem
ilknur
Secil
Gulcan
Hanife
Huhu nerdesiniz gelmediniz 9.45 cayina
Yatacam siz gelceksiniz ama banane yaaaa hadi gelin

Ayyy şu diyete nerden başlıcamı bilemedim vallaha stres oldum yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanifecim selam
Kizlar kayip
patron yok
Ohh sefamizmi olsun

Didem
ilknur
Secil
Gulcan
Hanife
Huhu nerdesiniz gelmediniz 9.45 cayina
Yatacam siz gelceksiniz ama banane yaaaa hadi gelin

Neslihancim ben geldim de kimse yoktu...sitede sorun var sandim hatta:)
Menun guzel canim..
Ben de yazayim..

Kizlar nerdesiniz...
İlknur ve didem bugun hic girmedi bir sey yoktur umarim..
Gulcancim sen de sabah geldin..bir daha gormedim..naptin aclik krizlerinde..
Secilcim islerini bitiremedin galiba..
Menum..
Sabah..iki dilim peynir..3 dilim cavdar ekmegi..1 tane yesil.biber...bir dilim helva..
Ara..bir avuc acili leblebi..bir yesil cay bir form cay..
Ara..bir turk kahvesi..4 kasik pilav...3 tahilli biskuvi..
Aksam..bir tavuk gogsu firinda ve yagsiz...5 kasik pilav..3 kasik yogurt..
Ara..10 findik ve cay

Ayyy şu diyete nerden başlıcamı bilemedim vallaha stres oldum yaa

aman stres yok
daha önce diyetisyene gittinizmi bildiğiniz bi listeyle başlayın 3 ana 3 ara öğünle günü bitiri.
sabahtan akşama kadar ki yeme maratonunda artandan azalan sırayla devam edin yani akşama doğru gittikçe azalan bi yeme düzeni ara öğünleri atlamayın metabolizma için çok mühim

menun dengeli canım afiyet olsun
kızlar kayıp hakkaten hanife hemde hepsi birden.çok manidar patronda gelmedi (

Çok teşekkürederim neslihan hanım ewet daha önce diyetidyene gittim o listelerden birini uygulucam.

Gunaydin kizlar dunu kacamaksiz atlattim sukur,komsuyla bebeklerimzi alip yuruduk biraz,sonrada temizlige giristim aksam 9oldu kizi uyuttm vs,sizin menuler guzel olmus bende yazim
Sabah
2d ekmek1 d peynir,zeytinyagli kekik5i domates
Ogle
2d ekmek,5yk yumurtali biber,2yk yogurt
Ara
1sekerli kagve,1cb sut,1incir
Aksam
5 tane haslama et,3tane patates haslama,salata,kuru cacik
Ara
2d kavun
Su 1.5lt

Neslihan canim aksamlari gozum donuyor abur cubur yiyesim geliyor kac aydir hic boyle olmamistim,
Hanife ugrasiyorum canim daha birsey yemedim bugun ,ins iyi gecer gun.dun ilknur didem hic gelmedi hayir olsun ins iyilerdhr

Neslihan canim aksamlari gozum donuyor abur cubur yiyesim geliyor kac aydir hic boyle olmamistim,
Hanife ugrasiyorum canim daha birsey yemedim bugun ,ins iyi gecer gun.dun ilknur didem hic gelmedi hayir olsun ins iyilerdhr
canım senin de menü güzel hiç kaçamak yok...
evet kızlar hiç gelmedi ben de çok merak ediyorum..

neslihancım iyilerdir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…