• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlaaaarr sonunda gelebildim nasılsınız geçmişi daha okuyamadım dün gece telefondan girdim okurken uyumuşum o kadar yorgundumki.. dün kızmı çocuk alerjiye götürdük kafa filmi çektiler geniz eti çıktı burun spreyi verdi 2 ay bunu kullanın dedi doktor ama doktor çok iyiydi o kadar güzel ilgilendiki birde alerji testi için randevu verdiler hayırlısı artık hazır şeyler yok bahartatlı vs vs şeyler yok dün sabah bi çiktik akşam ancak eve gelebildik birde dün o kadar sıcaktıkı anlatamam yandık bittik neyse benden böyle dün çok yorgun olduğumdan yazamadım zaten okurken uyudum dedim gibi hayırlısı kızımı okuldan alıp gelim okucam ee anlatın bakalım sizler neler yaptınız..

Kizlar merhaba. Ben araniza karilmak istiyorum. Kilo vermek icin onerdiginiz birsey var midir??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yasim 16 , 66 kiloyum boyum 164 daha once 72 ydim iki uc ayda ancak daha sonra moral motivasyon olarak dustum. Skinny jeans cd sine bugun başlayacağım galiba . Program yapmamda yardimci olabilir misiniz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yaşın çok genç zayıflama uğruna hatalara açık bi yaş birilkerinden duyduğun proğramları denemeye kalkışmamamanı şiddetle öneriyorum. eminim bana kulak asmayacaksın ama genede sölemeden edemeyeceğim lütfen sağlığını hiçe sayıp açlık diyetleri felan yapma olurmu.sana tavsiyem şeker, rafine tuz, ve karbonhidratlardan uzak dur. akşamları atıştırmalar yapıyorsan onları kes. menunu burda bizimle paylaş sana yanlışlarını söleriz tecrubelerimizle ama tabi yaşınıda göz önünde bulundurmak esas olan şey.çok kilon yok plates cd siyle program yapmaya başla bakalım yaşın gereği hızla fazlalıkların gide ama sakın dediğim gibi açlık orucu tarzı diyetten kaçın hem sağlığını riske atarsın hemde hızla verdiklerini fazlasıyla alırsın.
dediğim gibi senin kilo probleminden çok gençlık takıntın vardır o jeanlara girmek gibi :)) hadi menu paylayşmaya başla bakıp analiz edelim okey. sende bizim menulere bak ama bizimkileri uygulama bizim yaş fazla mesela ben 37 yaşındayım sen yaşdayken hızlı kilo veriyordum şimdi zor :)))

herkeze merhabaaaalaarr..bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabu ederseniz kadınlar kulübünü çok kulanmayı bilen biri değilim zamanla öğrenicem inşallah sizleri takip etmem falan gerekiyor sanırım.170 boyunda 72 kilo 2.5 yıllık evli 27 yaşındayım.çok iradesiz bi insanım başlayıp bozarım sürekli diyetimii ama burda bu şekilde olursa inşallah bu sefer istediğim kiloya ulaşırım yardımlarınızı bekliyorum kızlarr..

şimdi uygulamam gereken bi diyet falan var mı yoksa herkez kendi diyetini kendi mi yapıyo ilk önce şu detoksla başlıyım diyorum yanlışmıyım hanımlar yoksa başka bişey mmi önerirsiniz...

Kızlar merhaba, ben 1,65 boyunda 72 kiloyum. 3 ay içinde zayıflamak 12 13 kilo vermek istiyorum. 56 57 olsam yeter. 4 gündür ekmek, şeker, tuz ve unla yapılan her şeyi kestim. Çikolata hergün yerdim. 4 gündür ne çikolata ne dondurma ne kola ne de aburcubur yemedim. Ama aç kalmıyorum hiç. Annemin yaptığı yemekleri yiyorum, pilav makarna hariç. Azar azar. Salata yiyorum. Sabahları nesfitin special k sını yiyorum light sütle. Öğlen salata. gün içinde de 1 elma. 7densonra da yemek yemiyorum. 4 gündür bunları yapıyorum diyetteyim diyebiliriz. ayrıca aksamları yürüş yapıyorum orta hızlı tempoda 1 saat kadar. Gün içinde de internetten araştırıp bulduğum incelme hareketlerini yapıyorum sabahları 20dk kadar. mekik de çekiyorum. Sizce işe yarar mı? 3 ay içinde 12 15 arası kilo verebilir miyim bu tempoda bu şekilde? Akşam yürümek işe yarar mı ayrıca? sabah uyanma sıkıntısı çekiyorum da. şimdiden teşekkürler

bende vermek istiyorummmm :( günde 2 saat yürümek ve ekmeği kesmek sanırım işe yarar değil mi?
kızlar hepiniz hoşgeldiniz bu topikte devamlılık şart hergün en az 1 mesaj yazmalısınız sohbetlere katılırsanız sizin için daha iyi olur motivasyonunuz artar ilk sayfayı okumanızı tavsiye ederim orada kurallarımız yazıyor zaten neslihank arkadaşımız sizleri bilgilendirmiş teşekkürler canım.. liste işine gelince eğer daha önce dietisyenden aldığınız veya uyguladığınız bir liste varsa ona devam edin ve burada paylaşın zaten fazla veya yenmemesi gereken bişeyler olursa bizler uyarırız.. 16 yaşındaki HÜLYA canım neslihanın dediklerine aynen katılıyorum senin daha dikkat etmen gerekiyor birde sana önerim dietisyene gitmen yaşın küçük olduğu için onlar sana güzel bir liste verirler sende hergün onu uygular buraya yazaarsın bizmimle paylaşırsın spor hakkındada hepinize tek önerim yürüyüş eğer yapabilirseniz yürüyüş yapın fıstıklar yapamazsanızda evde leslie danslı sporlar yapın hangisi hoşunuza giderse onu tercih sizin.. evet sorularınız lursa cevaplarız tekrar hoşgeldiniz.. bu arada cuma günleri 11 de bildirim yapılıyor bu hafta bidirim yaparsınız ama listeye almıyoruz haftaya listeye giriyorsunuz bilginize..

Selam arkadsşlar doktordaydım yazamadım bugün başladım bakalım hayırlı inşallah bol su ve hareketle devam diyete:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: femme-gif-157.gif Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 13.8 KB (Kilobyte)

Sıralama Üye İsmi Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Giden Toplam Verilen Kilo Kilo Verme Yüzdesi Hedef
1. Sindi 90 85 83,9 1,1 6,1 %1,29 75
2. edahafız 89 79,8 78,8 1 11 %1,25 60
3. Ayyüzlüm 93,5 86,5 85,6 0,9 7.9 %1,04 80
4. minikeksper 85 63.8 63.4 0.4 21,6 %63 60
5. Makres76 93,1 79 79 0 14,1 %0 60
6. Eylülsıla 89 68,6 69 +0,4 20 %+0,58

60
7.
Beyazcan 86 79,5 80,5 +1 5,5 % 1,26

8.
ferideei 86 77,7 78,7 +1 8,3 %+1,28 70

KIZLAR YUKARDAKİ LİSTE BAŞKA Bİ TOPİĞİN BU LİSTE HOŞUMA GİTTİ BİZDE BÖLEMİ YAPSAK NE DERSİNİZ

çok teşekkürederim neslihan hanım ewet daha önce diyetidyene gittim o listelerden birini uygulucam.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ok iyi olur

kızlaaaarr sonunda gelebildim nasılsınız geçmişi daha okuyamadım dün gece telefondan girdim okurken uyumuşum o kadar yorgundumki.. Dün kızmı çocuk alerjiye götürdük kafa filmi çektiler geniz eti çıktı burun spreyi verdi 2 ay bunu kullanın dedi doktor ama doktor çok iyiydi o kadar güzel ilgilendiki birde alerji testi için randevu verdiler hayırlısı artık hazır şeyler yok bahartatlı vs vs şeyler yok dün sabah bi çiktik akşam ancak eve gelebildik birde dün o kadar sıcaktıkı anlatamam yandık bittik neyse benden böyle dün çok yorgun olduğumdan yazamadım zaten okurken uyudum dedim gibi hayırlısı kızımı okuldan alıp gelim okucam ee anlatın bakalım sizler neler yaptınız..
hoş geldin . Canım kızın için beslenmesine dikkat edersen tez zamanda o müzmin hastalıktan kurtulursun.söyleyecek çok şeyim var ama buradan elimden bişi gelmez. Keşke fazlasıyla yardımcı olabilsem bu konuda bende çok çektim.

selam arkadsşlar doktordaydım yazamadım bugün başladım bakalım hayırlı inşallah bol su ve hareketle devam diyete:)
diyetisyenemi gittin canım hayırdır?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ok iyi olur

hoş geldin . Canım kızın için beslenmesine dikkat edersen tez zamanda o müzmin hastalıktan kurtulursun.söyleyecek çok şeyim var ama buradan elimden bişi gelmez. Keşke fazlasıyla yardımcı olabilsem bu konuda bende çok çektim.

sağolasın canım dikkat edicez artık bakalım hayırlısıyla atlatalımda..

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: femme-gif-157.gif Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 13.8 KB (Kilobyte)

Sıralama Üye İsmi Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Giden Toplam Verilen Kilo Kilo Verme Yüzdesi Hedef
1. Sindi 90 85 83,9 1,1 6,1 %1,29 75
2. edahafız 89 79,8 78,8 1 11 %1,25 60
3. Ayyüzlüm 93,5 86,5 85,6 0,9 7.9 %1,04 80
4. minikeksper 85 63.8 63.4 0.4 21,6 %63 60
5. Makres76 93,1 79 79 0 14,1 %0 60
6. Eylülsıla 89 68,6 69 +0,4 20 %+0,58

60
7.
Beyazcan 86 79,5 80,5 +1 5,5 % 1,26

8.
ferideei 86 77,7 78,7 +1 8,3 %+1,28 70

KIZLAR YUKARDAKİ LİSTE BAŞKA Bİ TOPİĞİN BU LİSTE HOŞUMA GİTTİ BİZDE BÖLEMİ YAPSAK NE DERSİNİZ

bence çok karmaşık..

1 saat komsumla yuruyus yaptim,1saatte sohbet muhabbet yeni geldim eve spor aradan cikmis oldu
ILKNUR gecmis olsuN canim berraya ilac iyi gelir ins
HANIFE dun iyiydi bugunde atlatsam eski duzenime kavusmus olacam,senIN durum nasil canim

Ilknurcum çok geçmiş olsun canım ilaçlar inşallah Berra ya iyi gelir canım
Neslihan liste çok karmaşık canım biz hala geçen hafta bu hafta gelen/giden seklini bile oturtamadik
Yeni gelen fıstıklar azminiz daim olsun

Kizlar nerdesiniz...
İlknur ve didem bugun hic girmedi bir sey yoktur umarim..
Gulcancim sen de sabah geldin..bir daha gormedim..naptin aclik krizlerinde..
Secilcim islerini bitiremedin galiba..
Menum..
Sabah..iki dilim peynir..3 dilim cavdar ekmegi..1 tane yesil.biber...bir dilim helva..
Ara..bir avuc acili leblebi..bir yesil cay bir form cay..
Ara..bir turk kahvesi..4 kasik pilav...3 tahilli biskuvi..
Aksam..bir tavuk gogsu firinda ve yagsiz...5 kasik pilav..3 kasik yogurt..
Ara..10 findik ve cay
Bitirdim canım işleri dün başıma gelebleri anlatsam gulersiniz.once elimi süpürgeye sıkıştırdım hani şu uzatma kısaltma kısmı varya oraya nasıl canım yandı bi bilseniz.sonra yere bıçağı düşürdüm Allah'tan bi yerime gelmedi. Sonrada ayağımı kapıya sıkıştırdım dün bomba gibiydim.dun hem sabqh hemde akşam yürüyüş yaptım canım akşam 15 dk koşu bandı 15 dk bisiklet şeklinde çalıştım bugünde baya yürüdüm

iyi akşamlar kızlar malum haftasonu evde olmuyorum pazar misafirim vardı dünde dedem gelmişti köyden
annemlere gittik öyle 3 gündür giremiyorum menülerimi hiç sormayın hiç dikkat etmedim sporda yapmadım aferin bana:57:

şimdide bi 40 yada 50 dk bisiklet sürücem inşallah dayanabilirsem

ilknur çok geçmiş olsun canım berraya benim oğlumda 2 gündür öksürüyo

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

gülcan süper gidiyosun canım

nesli ve seçil siz nasılsınız daha geçmişi tam okuyamadım canlarım

sporumu yapayım girerim yine

şimdi aceleyle yazıyorum spor yapıcam:8::8:

canım ben günde 1 saat yürüyorum tempolu ve 4 gündür ekmeği kestim. 4gündür de her akşam yürüyorum. 1 kilo verdim devam da ediyorum

bende sabahları 1.5 saat yürüyorum yarım saat spor aletlerinde toparlansın vücut diye spor yapıyorum.. akşamları da yine 1 saat yürüyüp yarım ssat spor yapıyorum..2.5 kg verdim ama sanki daha fazla gibi duruyo..vücut tplanoyo..inşallah güzel rakamları tartıda görebilirim.. ekmeği çıkardım hayatımdan..ama geçen bi arkadaş tam tahıllı ekmek yağı toplarmış tüket dedi..ama kafamda nasıl bişi oluştuysa artık karbonhidrat ya sonuçta yemiyorum..az az gitsin zararı yok da hedefe ulaşayım ya :(

bugünki menüm

sabah ve öğle beraber
çeyrek ekmek 1 h. yumurta 2 dilim helva az reçel bal çay

ara
1 sütlü kahve 1,5 çb beyaz leblebi

şimdi spor vakti akşamda biraz meyve yoğurt falan yerim:56:

kızlaaaarr sonunda gelebildim nasılsınız geçmişi daha okuyamadım dün gece telefondan girdim okurken uyumuşum o kadar yorgundumki.. dün kızmı çocuk alerjiye götürdük kafa filmi çektiler geniz eti çıktı burun spreyi verdi 2 ay bunu kullanın dedi doktor ama doktor çok iyiydi o kadar güzel ilgilendiki birde alerji testi için randevu verdiler hayırlısı artık hazır şeyler yok bahartatlı vs vs şeyler yok dün sabah bi çiktik akşam ancak eve gelebildik birde dün o kadar sıcaktıkı anlatamam yandık bittik neyse benden böyle dün çok yorgun olduğumdan yazamadım zaten okurken uyudum dedim gibi hayırlısı kızımı okuldan alıp gelim okucam ee anlatın bakalım sizler neler yaptınız..
Ayy canimm cok gecmis olsun..umarim beslenme duzenini oturttuktan sonra gecer...

1 saat komsumla yuruyus yaptim,1saatte sohbet muhabbet yeni geldim eve spor aradan cikmis oldu
HANIFE dun iyiydi bugunde atlatsam eski duzenime kavusmus olacam,senIN durum nasil canim
Ben de fena degil canim..bugun komsumun bebek.mevludu vardi.pide yaptirmis..3 lokma yedim sadece..2 lokma da lokma tatlisi yedim ama serbeti yoktu...yalniz iki gundur kendimi cok sis hissediyorum sanli kilo vermemisim gibi..bir de kollarimin incelmesi lazim:(

Bitirdim canım işleri dün başıma gelebleri anlatsam gulersiniz.once elimi süpürgeye sıkıştırdım hani şu uzatma kısaltma kısmı varya oraya nasıl canım yandı bi bilseniz.sonra yere bıçağı düşürdüm Allah'tan bi yerime gelmedi. Sonrada ayağımı kapıya sıkıştırdım dün bomba gibiydim.dun hem sabqh hemde akşam yürüyüş yaptım canım akşam 15 dk koşu bandı 15 dk bisiklet şeklinde çalıştım bugünde baya yürüdüm
Gecmis olsun canim ya sag salim atlatmissin neyseki dunu...spor da cok iyi masallah..

iyi akşamlar kızlar malum haftasonu evde olmuyorum pazar misafirim vardı dünde dedem gelmişti köyden
annemlere gittik öyle 3 gündür giremiyorum menülerimi hiç sormayın hiç dikkat etmedim sporda yapmadım aferin bana:57:

Hosgeldin canim..ogluna gecmis olsun..mevsim gecisi herkesi hasta etti valla...

bende sabahları 1.5 saat yürüyorum yarım saat spor aletlerinde toparlansın vücut diye spor yapıyorum.. akşamları da yine 1 saat yürüyüp yarım ssat spor yapıyorum..2.5 kg verdim ama sanki daha fazla gibi duruyo..vücut tplanoyo..inşallah güzel rakamları tartıda görebilirim.. ekmeği çıkardım hayatımdan..ama geçen bi arkadaş tam tahıllı ekmek yağı toplarmış tüket dedi..ama kafamda nasıl bişi oluştuysa artık karbonhidrat ya sonuçta yemiyorum..az az gitsin zararı yok da hedefe ulaşayım ya :(

Hosgeldin...bence ekmegi tamamen kesmek yerine azalt sadece..

Ilknurcum çok geçmiş olsun canım ilaçlar inşallah Berra ya iyi gelir canım
Neslihan liste çok karmaşık canım biz hala geçen hafta bu hafta gelen/giden seklini bile oturtamadik
Yeni gelen fıstıklar azminiz daim olsun

ekmeği tamamen kesmen iyi olmamış ondan aldığımız vitaminlerde var birde sonra ekmek yemeğe başladığında daha çok yersin ve kilo alırsın en azından sabahları iki dilim tam buğday tahıllı ekmeklerden ye mahrum bırakma..
Ayy canimm cok gecmis olsun..umarim beslenme duzenini oturttuktan sonra gecer...

Ben de fena degil canim..bugun komsumun bebek.mevludu vardi.pide yaptirmis..3 lokma yedim sadece..2 lokma da lokma tatlisi yedim ama serbeti yoktu...yalniz iki gundur kendimi cok sis hissediyorum sanli kilo vermemisim gibi..bir de kollarimin incelmesi lazim:(

Gecmis olsun canim ya sag salim atlatmissin neyseki dunu...spor da cok iyi masallah..

Hosgeldin canim..ogluna gecmis olsun..mevsim gecisi herkesi hasta etti valla...

Hosgeldin...bence ekmegi tamamen kesmek yerine azalt sadece..
kızlar teşekkürler inşallah geniz eti geçer hemen.. ötekinide oturturuz inşallah kendim evde bişeyler yaparım..

seçil canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.. kendini bi oku nazar etmişler sana bütün aksilikler peş peşe gelmiş..

didem tatlım oğluşuna geçmiş olsun bi doktora götürsedin canım..

ekmeği tamamen kesmen iyi olmamış ondan aldığımız vitaminlerde var birde sonra ekmek yemeğe başladığında daha çok yersin ve kilo alırsın en azından sabahları iki dilim tam buğday tahıllı ekmeklerden ye mahrum bırakma..

kızlar teşekkürler inşallah geniz eti geçer hemen.. ötekinide oturturuz inşallah kendim evde bişeyler yaparım..

seçil canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.. kendini bi oku nazar etmişler sana bütün aksilikler peş peşe gelmiş..

didem tatlım oğluşuna geçmiş olsun bi doktora götürsedin canım..

şu bi haftayı atlatayım tam buğday işine geçicem..ramazanda ki pidelerden şimdiden korkuyom ne yazıkki

Kutsalligin kismi kesinlikle dogru da damacana kismi fena olmus:)
Senin icin cok zor olsa gerek kucuk bir bebekle yine hamilelik yasamak..ben hep serumlarla gecirmistim de hamileligimi..su an 10 aylik bebekle dusunemiyorum...boyle isler zor yetisiyor bir de hamilesin..cok takdir ettim seni...
Kaza olmasi da ayri bir guzel olmus bence...ben ikinci cocugu kesinlikle istiyorum..oglum 4 5 yasina gelsin oyle diyorum..ama iki cocuklular arayi acma cok zor oluyor ikisi birlikte ikiz gibi buyur giderler rahat edersin diyor.
Ama iste bebek bakmak zor is...bilincli olarak cesaret edemiyorsun...dolayisiyla kaza olmasi iyi olmus...ikisi bir buyur giderler:) cok da tatli olur...
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah...
Kilo olayini da takma kafana....verebiliyoruz baksana...cocugun sagliklo olsun yeter ki varsin kutsal damacana desinler;)

Sagolasin canim..

ana kralice:-)

canım yaa saolll çok doğru koydu koymasına ama zaraıma demedi ben biranda aldım yine :) abur cubur yiyerek saglıklı deıl :) bebeğim sağlıklı doğsunda hayırlısıyla inşllah iki bebekle istemeden vericem gibime benzio :40::40: çok zor bir süreç beni beklio okul zamanına kadar böyle sonra uykuda rahata erer dahada istemiorum ben kandırırm eşimide :) inşallah sende ver senide takibe başladım bakalımm im daha istikrarlı bu cuma :) demet akalını duydunmu nekadar kilo verdi 33 kilo sade türk kahvesi çok tok tutuyormuş ole dedi bende klasık şekersiz kahve içerdim diet yaparken 10 numara tok tutuyodu canımm bişi sitedinde yapiodum içiodum canım daha çekmiodu :)
:56::56:

Back