"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlaaaarr sonunda gelebildim nasılsınız geçmişi daha okuyamadım dün gece telefondan girdim okurken uyumuşum o kadar yorgundumki.. dün kızmı çocuk alerjiye götürdük kafa filmi çektiler geniz eti çıktı burun spreyi verdi 2 ay bunu kullanın dedi doktor ama doktor çok iyiydi o kadar güzel ilgilendiki birde alerji testi için randevu verdiler hayırlısı artık hazır şeyler yok bahartatlı vs vs şeyler yok dün sabah bi çiktik akşam ancak eve gelebildik birde dün o kadar sıcaktıkı anlatamam yandık bittik neyse benden böyle dün çok yorgun olduğumdan yazamadım zaten okurken uyudum dedim gibi hayırlısı kızımı okuldan alıp gelim okucam ee anlatın bakalım sizler neler yaptınız..

Kizlar merhaba. Ben araniza karilmak istiyorum. Kilo vermek icin onerdiginiz birsey var midir??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi uygulamam gereken bi diyet falan var mı yoksa herkez kendi diyetini kendi mi yapıyo ilk önce şu detoksla başlıyım diyorum yanlışmıyım hanımlar yoksa başka bişey mmi önerirsiniz...

bende vermek istiyorummmm günde 2 saat yürümek ve ekmeği kesmek sanırım işe yarar değil mi?
kızlar hepiniz hoşgeldiniz bu topikte devamlılık şart hergün en az 1 mesaj yazmalısınız sohbetlere katılırsanız sizin için daha iyi olur motivasyonunuz artar ilk sayfayı okumanızı tavsiye ederim orada kurallarımız yazıyor zaten neslihank arkadaşımız sizleri bilgilendirmiş teşekkürler canım.. liste işine gelince eğer daha önce dietisyenden aldığınız veya uyguladığınız bir liste varsa ona devam edin ve burada paylaşın zaten fazla veya yenmemesi gereken bişeyler olursa bizler uyarırız.. 16 yaşındaki HÜLYA canım neslihanın dediklerine aynen katılıyorum senin daha dikkat etmen gerekiyor birde sana önerim dietisyene gitmen yaşın küçük olduğu için onlar sana güzel bir liste verirler sende hergün onu uygular buraya yazaarsın bizmimle paylaşırsın spor hakkındada hepinize tek önerim yürüyüş eğer yapabilirseniz yürüyüş yapın fıstıklar yapamazsanızda evde leslie danslı sporlar yapın hangisi hoşunuza giderse onu tercih sizin.. evet sorularınız lursa cevaplarız tekrar hoşgeldiniz.. bu arada cuma günleri 11 de bildirim yapılıyor bu hafta bidirim yaparsınız ama listeye almıyoruz haftaya listeye giriyorsunuz bilginize..

Selam arkadsşlar doktordaydım yazamadım bugün başladım bakalım hayırlı inşallah bol su ve hareketle devam diyete:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: femme-gif-157.gif Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 13.8 KB (Kilobyte)

Sıralama Üye İsmi Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Giden Toplam Verilen Kilo Kilo Verme Yüzdesi Hedef
1. Sindi 90 85 83,9 1,1 6,1 %1,29 75
2. edahafız 89 79,8 78,8 1 11 %1,25 60
3. Ayyüzlüm 93,5 86,5 85,6 0,9 7.9 %1,04 80
4. minikeksper 85 63.8 63.4 0.4 21,6 %63 60
5. Makres76 93,1 79 79 0 14,1 %0 60
6. Eylülsıla 89 68,6 69 +0,4 20 %+0,58

60
7.
Beyazcan 86 79,5 80,5 +1 5,5 % 1,26

8.
ferideei 86 77,7 78,7 +1 8,3 %+1,28 70

KIZLAR YUKARDAKİ LİSTE BAŞKA Bİ TOPİĞİN BU LİSTE HOŞUMA GİTTİ BİZDE BÖLEMİ YAPSAK NE DERSİNİZ

çok teşekkürederim neslihan hanım ewet daha önce diyetidyene gittim o listelerden birini uygulucam.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ok iyi olur

hoş geldin . Canım kızın için beslenmesine dikkat edersen tez zamanda o müzmin hastalıktan kurtulursun.söyleyecek çok şeyim var ama buradan elimden bişi gelmez. Keşke fazlasıyla yardımcı olabilsem bu konuda bende çok çektim.

sağolasın canım dikkat edicez artık bakalım hayırlısıyla atlatalımda..

bence çok karmaşık..

1 saat komsumla yuruyus yaptim,1saatte sohbet muhabbet yeni geldim eve spor aradan cikmis oldu
ILKNUR gecmis olsuN canim berraya ilac iyi gelir ins
HANIFE dun iyiydi bugunde atlatsam eski duzenime kavusmus olacam,senIN durum nasil canim

Ilknurcum çok geçmiş olsun canım ilaçlar inşallah Berra ya iyi gelir canım
Neslihan liste çok karmaşık canım biz hala geçen hafta bu hafta gelen/giden seklini bile oturtamadik
Yeni gelen fıstıklar azminiz daim olsun

Bitirdim canım işleri dün başıma gelebleri anlatsam gulersiniz.once elimi süpürgeye sıkıştırdım hani şu uzatma kısaltma kısmı varya oraya nasıl canım yandı bi bilseniz.sonra yere bıçağı düşürdüm Allah'tan bi yerime gelmedi. Sonrada ayağımı kapıya sıkıştırdım dün bomba gibiydim.dun hem sabqh hemde akşam yürüyüş yaptım canım akşam 15 dk koşu bandı 15 dk bisiklet şeklinde çalıştım bugünde baya yürüdüm

iyi akşamlar kızlar malum haftasonu evde olmuyorum pazar misafirim vardı dünde dedem gelmişti köyden
annemlere gittik öyle 3 gündür giremiyorum menülerimi hiç sormayın hiç dikkat etmedim sporda yapmadım aferin bana

şimdide bi 40 yada 50 dk bisiklet sürücem inşallah dayanabilirsem

ilknur çok geçmiş olsun canım berraya benim oğlumda 2 gündür öksürüyo

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

gülcan süper gidiyosun canım

nesli ve seçil siz nasılsınız daha geçmişi tam okuyamadım canlarım

sporumu yapayım girerim yine

şimdi aceleyle yazıyorum spor yapıcam

canım ben günde 1 saat yürüyorum tempolu ve 4 gündür ekmeği kestim. 4gündür de her akşam yürüyorum. 1 kilo verdim devam da ediyorum

bende sabahları 1.5 saat yürüyorum yarım saat spor aletlerinde toparlansın vücut diye spor yapıyorum.. akşamları da yine 1 saat yürüyüp yarım ssat spor yapıyorum..2.5 kg verdim ama sanki daha fazla gibi duruyo..vücut tplanoyo..inşallah güzel rakamları tartıda görebilirim.. ekmeği çıkardım hayatımdan..ama geçen bi arkadaş tam tahıllı ekmek yağı toplarmış tüket dedi..ama kafamda nasıl bişi oluştuysa artık karbonhidrat ya sonuçta yemiyorum..az az gitsin zararı yok da hedefe ulaşayım ya

bugünki menüm

sabah ve öğle beraber
çeyrek ekmek 1 h. yumurta 2 dilim helva az reçel bal çay

ara
1 sütlü kahve 1,5 çb beyaz leblebi

şimdi spor vakti akşamda biraz meyve yoğurt falan yerim

Ayy canimm cok gecmis olsun..umarim beslenme duzenini oturttuktan sonra gecer...

1 saat komsumla yuruyus yaptim,1saatte sohbet muhabbet yeni geldim eve spor aradan cikmis oldu
HANIFE dun iyiydi bugunde atlatsam eski duzenime kavusmus olacam,senIN durum nasil canim
Ben de fena degil canim..bugun komsumun bebek.mevludu vardi.pide yaptirmis..3 lokma yedim sadece..2 lokma da lokma tatlisi yedim ama serbeti yoktu...yalniz iki gundur kendimi cok sis hissediyorum sanli kilo vermemisim gibi..bir de kollarimin incelmesi lazim

Gecmis olsun canim ya sag salim atlatmissin neyseki dunu...spor da cok iyi masallah..

Hosgeldin canim..ogluna gecmis olsun..mevsim gecisi herkesi hasta etti valla...

Hosgeldin...bence ekmegi tamamen kesmek yerine azalt sadece..

ekmeği tamamen kesmen iyi olmamış ondan aldığımız vitaminlerde var birde sonra ekmek yemeğe başladığında daha çok yersin ve kilo alırsın en azından sabahları iki dilim tam buğday tahıllı ekmeklerden ye mahrum bırakma..
kızlar teşekkürler inşallah geniz eti geçer hemen.. ötekinide oturturuz inşallah kendim evde bişeyler yaparım..

seçil canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.. kendini bi oku nazar etmişler sana bütün aksilikler peş peşe gelmiş..

didem tatlım oğluşuna geçmiş olsun bi doktora götürsedin canım..

şu bi haftayı atlatayım tam buğday işine geçicem..ramazanda ki pidelerden şimdiden korkuyom ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…