"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

gülcanım beni zayıflatmadan gitmicene söz ver fikir vereyim

Haklisin abla zaten oyle aclik diyetleri yapamiyorum. Normal beslenmeme uyuyorum. Spor hakkinda ne yapacagima emin olamiyorum. Bir de metabolizmam biraz yavas onu hizlandirmak icin ne yapacagimi bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neslihan sizi takip ederim elbet te ah bi kurtulsam su 2.3 kilodan,hadi fikir bekliyorum m dondurmami yapayim ay cok iyiymis ev dondurmasi

Neslihan sizi takip ederim elbet te ah bi kurtulsam su 2.3 kilodan,hadi fikir bekliyorum m dondurmami yapayim ay cok iyiymis ev dondurmasi
ok. kafaya takmıcaksın. açlık krizi için ayran detoks çorbası varya ondan bulundur hemencececik al buzluktan ılındırıp ye acip tok tutuyor. bide ceviz çiğ badem kuru meyveler atıştır akşamları ara öğünde bunlarda atakları hafifletiyor.

bence ebrunun son cd varmış sende sana uygun onu uygula. akşam yemekten 2,5 saat sonra ara öğünde yukarda yazdıklarımdan avuç içini geçmeyecek kadar atıştır.kuru meyvelerden sadece 1 er tane ye fazlası zarar. ha bide günde 3 ana 3 ara öğün yap olurmu. günde 1 tane türk kahvesi iç orta şekerli.
bunun dışında ara öğünlerinde 1 meyve+3 kaşık yoğurt ye şekerinin hızla çıkmasını engeller dengeler yoğurt. ana öğünlerde ekmeğini çavdar,tam tahıl,tam buğday ekmeklerinden seç ve bunu geçici yapma yeme alışkanlığına oturt. yemeklerin yağlı oluyorsa suyundan yememeye çalış aklıma geldikçe yazarım oeky

Canım halimi görsen tilotonla gulersin bana.sabah 7:0 kal çocuğu doyur yatakları topla çocuğu hazırla benim afacan öyle hazjrlan ye deyip hemen yiyenlerden de değil sabah sabah bebim sinirler havadq.sonra apar topar yürüyüş. Eve geldim yapabildigim kadar ütü yapiyim dedim 2 pantalon kaldı sadece utulenicek simdi yne yollardayim Kağan ı okuldan alicam sonra eve gidip temizlik yapicam utumu bitirip çamaşır yikicam yine.yemek yapicam.bunlari niye yazdım biliyo musun insan isteyince ama gerçekten isteyince yapabiliyo emin ol.sende kalk erkencecikten biliyorum calisiyosun yoruluyosun ama az gayretle y akinda 7 leri görürsün istesen yarış yapalım

Destegin icin tesekkur ederim abla onerilerini deneyecegim. Bir de nesfitin samba cd sini yapmayi dusunuyorum ona ne diyorsun ??

vallahi bende aynı koşturmacayı çalışarak yapıyorum :)
sabah 6 da kalkıyom buçukta kızı servisle yolluyom.kahvaltı yatak topla bazan geri uyuyom ( yazlığa geçeli) 8,30da evden çıkıyom.öğle kızı al 3,30 da oğlanı al ama arabayla :) çalıştığım için yürüyemiyom. akşam 5,30 evde oluyom yemek hazırla 7,30-8 gibi akşam sporu 1 saat vs... gün bitiyor
:))))))))))
Destegin icin tesekkur ederim abla onerilerini deneyecegim. Bir de nesfitin samba cd sini yapmayi dusunuyorum ona ne diyorsun ??

ben danslı spora bayılırım leslie sporu bana göre bu nedenle sende deneyebilirsin. yemek yaparken bile yapıyom :))) elbette deneyebilirsin kalori gitsinde nasıl gideceğinin önemi yok açıkçası

kızlar harika bi haftaya başladık işallah sonundada güzel eksiler görmek dileğiyle hadi bakalım motivasyon tam gaz
bende şu akşam salata işine katılacam 2 akşam mercimekli salatayla
inşallah canım normal salata malzemelerine haşlanmış mercimek ekliyorsun değil mi..

ohh süpersin canımçok iyi yürümüşsün..ben çıkamıyorum..bekarken çok yürüyüş yapardım..sabah 1 saat akşam 1 saat..şimdi çıkamıyorum..Çocuğun arabası bagajda...bir de tekerlekleri bile sökülüyor..onu tek başıma kurmak zor geliyor...bir de ben yalnız yürümeyi pek sevmiyorum..inşallah yazın akşamları çalışmayacağım eşimle çıkarız yürüyüşlere...

evet canım yaa valla yeme isteği havadan mı bilemedim hepimizde var birşey..
ama havalar ısındıkça azalır...gerçi benim hep dondurma yiyesim var...
neslihanın dediği gibi masum şeylerle atıştırma isteğimizi bastırmamız lazım...

oh oh hadi bakalım sezona fit hanife olmak moral olucak sana
bu arada benim c.tesi başladı bu gün kesilmeye başladı kızlar reglm yarın bi tartılsammı diyom moral olur belki korkuyom ama :)
Tartıl bence canım eminim eksi yönde bir oynama vardır..motivasyon olur...

canım valla yılların verdiği tecrübeyle bir düzen oturtuyor heralde insan..ben yeni yeni alışıyorum tempoya...yazın her gün 7de kalacağım ben de..bakalım senin gibi olabilecek miyim...ütü konusunda da süpersin..biriktirmiyorsun heralde...

haşla canım ama en az 1 gece önce ıslat ondan sonra okey gazı kaçsın :)))

Leslie nin kac millik olanini kullaniyorsun???

herkeze merhabaaaalaarr..bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabu ederseniz kadınlar kulübünü çok kulanmayı bilen biri değilim zamanla öğrenicem inşallah sizleri takip etmem falan gerekiyor sanırım.170 boyunda 72 kilo 2.5 yıllık evli 27 yaşındayım.çok iradesiz bi insanım başlayıp bozarım sürekli diyetimii ama burda bu şekilde olursa inşallah bu sefer istediğim kiloya ulaşırım yardımlarınızı bekliyorum kızlarr..

sende hoşgeldin kurallara uyan herkez aramıza hoşgelmiş sefa gelmiş buyrunn

Leslie nin kac millik olanini kullaniyorsun???

ben mille yapmıyorum hareketlerini eğzersiz olarak 20-25dk sporuma ekliyorum
mesela fitnisimiz var sitede gidiyorum 25dk yürüyorum tempolu+25dk lesli ve step tarzı egzersiz gene tempolu+10dk eliptik bisiklet+15dk plates esneme
toplam 1 saat& 1,10dk felanda bitiriyom sporumu böyle eğlenceli oluyor bana sıkmıyor anladınmı.ayrıca kimseyi aramıyom tek başıma bile çokkk eğleniyorum ben spor yaparken :)))

şimdi uygulamam gereken bi diyet falan var mı yoksa herkez kendi diyetini kendi mi yapıyo ilk önce şu detoksla başlıyım diyorum yanlışmıyım hanımlar yoksa başka bişey mmi önerirsiniz...

Valla canım anlamadım ben bi ara düzenli gidiyodum ben bu ara nedense böyle bi şaştı kosturuyoum son zamanlarda yetisemiyorum.dunde kendi kendime yarina iş birakmiyim falan dedim çarşafları falan değiştirdim ama bizde çamaşır bitmiyo canım ya şu an hem çamaşır hem kuruma makinesi çalışıyo e süpürge de beraberinde yoruldum ara verdim salin kaldı sadece sonra toz alicam yoruldum da inşallah yarına bi isim kalmaz. Ütüyü biriktirmiyorum canım çoğu işimi biriktirmeden yapmaya çalışıyorum ama neyse bugün ben temizlikten dertliyim galiba :)))))

canım temizlikten dertli olmamak mümkün değil ki..kolay gelsin..
valla biriktirmemen çok güzel..ben artık beceremiyorum..makine sürekli çalışıyor...ama ben sürekli ütü yapamıyorum..yağız ütüye yapışıyor..o uyurken de duş yemek derken bitiyor..aman napıyım hepsi hallolur Allah can sağlığı versin..

şimdi uygulamam gereken bi diyet falan var mı yoksa herkez kendi diyetini kendi mi yapıyo ilk önce şu detoksla başlıyım diyorum yanlışmıyım hanımlar yoksa başka bişey mmi önerirsiniz...
canım sen diyet listesi uygula detoksa sonra bakarsın dur bi acele etme

seçilim sen evde yetişemiyon bende ipin ucu kaçtı bazen yüzüyom resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…