- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Gunaydin haftaya basladik hayirlisiyla cumaya kadar kacamak yapmasak keske,kizlar benim bu yeme istegimi nasil durduracam ozellikle aksamlari surekli yiyesim geliyor bi fikir verin,
Secil
Aynen ben de 2 gundur abarttim bugunde n itibaren toparlanmamiz lazim bende 56yi gormek istiyorum
Hanife
Evet canim ya hazirana geldik su 2hafta daha dikkat etmeliyiz
canım yaşın çok genç zayıflama uğruna hatalara açık bi yaş birilkerinden duyduğun proğramları denemeye kalkışmamamanı şiddetle öneriyorum. eminim bana kulak asmayacaksın ama genede sölemeden edemeyeceğim lütfen sağlığını hiçe sayıp açlık diyetleri felan yapma olurmu.sana tavsiyem şeker, rafine tuz, ve karbonhidratlardan uzak dur. akşamları atıştırmalar yapıyorsan onları kes. menunu burda bizimle paylaş sana yanlışlarını söleriz tecrubelerimizle ama tabi yaşınıda göz önünde bulundurmak esas olan şey.çok kilon yok plates cd siyle program yapmaya başla bakalım yaşın gereği hızla fazlalıkların gide ama sakın dediğim gibi açlık orucu tarzı diyetten kaçın hem sağlığını riske atarsın hemde hızla verdiklerini fazlasıyla alırsın.
dediğim gibi senin kilo probleminden çok gençlık takıntın vardır o jeanlara girmek gibi :)) hadi menu paylayşmaya başla bakıp analiz edelim okey. sende bizim menulere bak ama bizimkileri uygulama bizim yaş fazla mesela ben 37 yaşındayım sen yaşdayken hızlı kilo veriyordum şimdi zor :)))
ok. kafaya takmıcaksın. açlık krizi için ayran detoks çorbası varya ondan bulundur hemencececik al buzluktan ılındırıp ye acip tok tutuyor. bide ceviz çiğ badem kuru meyveler atıştır akşamları ara öğünde bunlarda atakları hafifletiyor.Neslihan sizi takip ederim elbet te ah bi kurtulsam su 2.3 kilodan,hadi fikir bekliyorum m dondurmami yapayim ay cok iyiymis ev dondurmasi
Haklisin abla zaten oyle aclik diyetleri yapamiyorum. Normal beslenmeme uyuyorum. Spor hakkinda ne yapacagima emin olamiyorum. Bir de metabolizmam biraz yavas onu hizlandirmak icin ne yapacagimi bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oh seçilim senin yürüyüşlere imrenmemek elde değil. erisin yağlar.. açık havada yürüyorsun sanırım değilmi. bende sabahları sahil yürüyüşlerini özledim yazlığa geçtikten beri yapamıyorum. ama bu hafta başlıcam kilo vermem düştü bırakalı. sadece akşam sporuyla olmuyor baksana. sabahları sitede kızlar çıkıyormuş 7 de takılacam onlara tembellik yeter. bende bu hafta sonu 82,9 görmek istiyom artık ay sonu geldi deryayla yarış yalan oldu bari dibi görseydim
Hulya
Hosgeldin canim fazla degil kilon biraz sabir li olup dengeli beslenirsen verirsin
ok. kafaya takmıcaksın. açlık krizi için ayran detoks çorbası varya ondan bulundur hemencececik al buzluktan ılındırıp ye acip tok tutuyor. bide ceviz çiğ badem kuru meyveler atıştır akşamları ara öğünde bunlarda atakları hafifletiyor.
bence ebrunun son cd varmış sende sana uygun onu uygula. akşam yemekten 2,5 saat sonra ara öğünde yukarda yazdıklarımdan avuç içini geçmeyecek kadar atıştır.kuru meyvelerden sadece 1 er tane ye fazlası zarar. ha bide günde 3 ana 3 ara öğün yap olurmu. günde 1 tane türk kahvesi iç orta şekerli.
bunun dışında ara öğünlerinde 1 meyve+3 kaşık yoğurt ye şekerinin hızla çıkmasını engeller dengeler yoğurt. ana öğünlerde ekmeğini çavdar,tam tahıl,tam buğday ekmeklerinden seç ve bunu geçici yapma yeme alışkanlığına oturt. yemeklerin yağlı oluyorsa suyundan yememeye çalış aklıma geldikçe yazarım oeky
vallahi bende aynı koşturmacayı çalışarak yapıyorum :)Canım halimi görsen tilotonla gulersin bana.sabah 7:0 kal çocuğu doyur yatakları topla çocuğu hazırla benim afacan öyle hazjrlan ye deyip hemen yiyenlerden de değil sabah sabah bebim sinirler havadq.sonra apar topar yürüyüş. Eve geldim yapabildigim kadar ütü yapiyim dedim 2 pantalon kaldı sadece utulenicek simdi yne yollardayim Kağan ı okuldan alicam sonra eve gidip temizlik yapicam utumu bitirip çamaşır yikicam yine.yemek yapicam.bunlari niye yazdım biliyo musun insan isteyince ama gerçekten isteyince yapabiliyo emin ol.sende kalk erkencecikten biliyorum calisiyosun yoruluyosun ama az gayretle y akinda 7 leri görürsün istesen yarış yapalım
Destegin icin tesekkur ederim abla onerilerini deneyecegim. Bir de nesfitin samba cd sini yapmayi dusunuyorum ona ne diyorsun ??
inşallah canım normal salata malzemelerine haşlanmış mercimek ekliyorsun değil mi..kızlar harika bi haftaya başladık işallah sonundada güzel eksiler görmek dileğiyle hadi bakalım motivasyon tam gaz
bende şu akşam salata işine katılacam 2 akşam mercimekli salatayla
ohh süpersin canımçok iyi yürümüşsün..ben çıkamıyorum..bekarken çok yürüyüş yapardım..sabah 1 saat akşam 1 saat..şimdi çıkamıyorum..Çocuğun arabası bagajda...bir de tekerlekleri bile sökülüyor..onu tek başıma kurmak zor geliyor...bir de ben yalnız yürümeyi pek sevmiyorum..inşallah yazın akşamları çalışmayacağım eşimle çıkarız yürüyüşlere...Günaydın kızlar nasılsınız bakalım yürüyüşümü yaptım geldim dün çok yedim abartttim resmen bugün baya bi artım vardı sabah bu hafta 71 leri görmek istiyodum ama nasıl olucak bilemiyorum neyse en azından yürüyüşe başladım 7,5 km yürüdüm geldim şimdi kahve içicem biraz birazda dinleniyim Kağan ı okuldan aldıktan sonra baya bi işim var ütü yemek temizlik bakalım yetistirebilicekmiyim hepsini zor gözüküyo bakalım
evet canım yaa valla yeme isteği havadan mı bilemedim hepimizde var birşey..Gunaydin haftaya basladik hayirlisiyla cumaya kadar kacamak yapmasak keske,kizlar benim bu yeme istegimi nasil durduracam ozellikle aksamlari surekli yiyesim geliyor bi fikir verin,
Secil
Aynen ben de 2 gundur abarttim bugunde n itibaren toparlanmamiz lazim bende 56yi gormek istiyorum
Hanife
Evet canim ya hazirana geldik su 2hafta daha dikkat etmeliyiz
oh seçilim senin yürüyüşlere imrenmemek elde değil. erisin yağlar.. açık havada yürüyorsun sanırım değilmi. bende sabahları sahil yürüyüşlerini özledim yazlığa geçtikten beri yapamıyorum. ama bu hafta başlıcam kilo vermem düştü bırakalı. sadece akşam sporuyla olmuyor baksana. sabahları sitede kızlar çıkıyormuş 7 de takılacam onlara tembellik yeter. bende bu hafta sonu 82,9 görmek istiyom artık ay sonu geldi deryayla yarış yalan oldu bari dibi görseydim
Tartıl bence canım eminim eksi yönde bir oynama vardır..motivasyon olur...oh oh hadi bakalım sezona fit hanife olmak moral olucak sana
bu arada benim c.tesi başladı bu gün kesilmeye başladı kızlar reglm yarın bi tartılsammı diyom moral olur belki korkuyom ama :)
Canım halimi görsen tilotonla gulersin bana.sabah 7:0 kal çocuğu doyur yatakları topla çocuğu hazırla benim afacan öyle hazjrlan ye deyip hemen yiyenlerden de değil sabah sabah bebim sinirler havadq.sonra apar topar yürüyüş. Eve geldim yapabildigim kadar ütü yapiyim dedim 2 pantalon kaldı sadece utulenicek simdi yne yollardayim Kağan ı okuldan alicam sonra eve gidip temizlik yapicam utumu bitirip çamaşır yikicam yine.yemek yapicam.bunlari niye yazdım biliyo musun insan isteyince ama gerçekten isteyince yapabiliyo emin ol.sende kalk erkencecikten biliyorum calisiyosun yoruluyosun ama az gayretle y akinda 7 leri görürsün istesen yarış yapalım
inşallah canım normal salata malzemelerine haşlanmış mercimek ekliyorsun değil mi..
ohh süpersin canımçok iyi yürümüşsün..ben çıkamıyorum..bekarken çok yürüyüş yapardım..sabah 1 saat akşam 1 saat..şimdi çıkamıyorum..Çocuğun arabası bagajda...bir de tekerlekleri bile sökülüyor..onu tek başıma kurmak zor geliyor...bir de ben yalnız yürümeyi pek sevmiyorum..inşallah yazın akşamları çalışmayacağım eşimle çıkarız yürüyüşlere...
evet canım yaa valla yeme isteği havadan mı bilemedim hepimizde var birşey..
ama havalar ısındıkça azalır...gerçi benim hep dondurma yiyesim var...
neslihanın dediği gibi masum şeylerle atıştırma isteğimizi bastırmamız lazım...
Tartıl bence canım eminim eksi yönde bir oynama vardır..motivasyon olur...
canım valla yılların verdiği tecrübeyle bir düzen oturtuyor heralde insan..ben yeni yeni alışıyorum tempoya...yazın her gün 7de kalacağım ben de..bakalım senin gibi olabilecek miyim...ütü konusunda da süpersin..biriktirmiyorsun heralde...
vallahi bende aynı koşturmacayı çalışarak yapıyorum :)
sabah 6 da kalkıyom buçukta kızı servisle yolluyom.kahvaltı yatak topla bazan geri uyuyom ( yazlığa geçeli) 8,30da evden çıkıyom.öğle kızı al 3,30 da oğlanı al ama arabayla :) çalıştığım için yürüyemiyom. akşam 5,30 evde oluyom yemek hazırla 7,30-8 gibi akşam sporu 1 saat vs... gün bitiyor
:))))))))))
ben danslı spora bayılırım leslie sporu bana göre bu nedenle sende deneyebilirsin. yemek yaparken bile yapıyom :))) elbette deneyebilirsin kalori gitsinde nasıl gideceğinin önemi yok açıkçası
Leslie nin kac millik olanini kullaniyorsun???
ben mille yapmıyorum hareketlerini eğzersiz olarak 20-25dk sporuma ekliyorum
mesela fitnisimiz var sitede gidiyorum 25dk yürüyorum tempolu+25dk lesli ve step tarzı egzersiz gene tempolu+10dk eliptik bisiklet+15dk plates esneme
toplam 1 saat& 1,10dk felanda bitiriyom sporumu böyle eğlenceli oluyor bana sıkmıyor anladınmı.ayrıca kimseyi aramıyom tek başıma bile çokkk eğleniyorum ben spor yaparken :)))
herkeze merhabaaaalaarr..bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabu ederseniz kadınlar kulübünü çok kulanmayı bilen biri değilim zamanla öğrenicem inşallah sizleri takip etmem falan gerekiyor sanırım.170 boyunda 72 kilo 2.5 yıllık evli 27 yaşındayım.çok iradesiz bi insanım başlayıp bozarım sürekli diyetimii ama burda bu şekilde olursa inşallah bu sefer istediğim kiloya ulaşırım yardımlarınızı bekliyorum kızlarr..
Leslie nin kac millik olanini kullaniyorsun???
inşallah canım normal salata malzemelerine haşlanmış mercimek ekliyorsun değil mi..
ohh süpersin canımçok iyi yürümüşsün..ben çıkamıyorum..bekarken çok yürüyüş yapardım..sabah 1 saat akşam 1 saat..şimdi çıkamıyorum..Çocuğun arabası bagajda...bir de tekerlekleri bile sökülüyor..onu tek başıma kurmak zor geliyor...bir de ben yalnız yürümeyi pek sevmiyorum..inşallah yazın akşamları çalışmayacağım eşimle çıkarız yürüyüşlere...
evet canım yaa valla yeme isteği havadan mı bilemedim hepimizde var birşey..
ama havalar ısındıkça azalır...gerçi benim hep dondurma yiyesim var...
neslihanın dediği gibi masum şeylerle atıştırma isteğimizi bastırmamız lazım...
Tartıl bence canım eminim eksi yönde bir oynama vardır..motivasyon olur...
canım valla yılların verdiği tecrübeyle bir düzen oturtuyor heralde insan..ben yeni yeni alışıyorum tempoya...yazın her gün 7de kalacağım ben de..bakalım senin gibi olabilecek miyim...ütü konusunda da süpersin..biriktirmiyorsun heralde...
Valla canım anlamadım ben bi ara düzenli gidiyodum ben bu ara nedense böyle bi şaştı kosturuyoum son zamanlarda yetisemiyorum.dunde kendi kendime yarina iş birakmiyim falan dedim çarşafları falan değiştirdim ama bizde çamaşır bitmiyo canım ya şu an hem çamaşır hem kuruma makinesi çalışıyo e süpürge de beraberinde yoruldum ara verdim salin kaldı sadece sonra toz alicam yoruldum da inşallah yarına bi isim kalmaz. Ütüyü biriktirmiyorum canım çoğu işimi biriktirmeden yapmaya çalışıyorum ama neyse bugün ben temizlikten dertliyim galiba :)))))
canım sen diyet listesi uygula detoksa sonra bakarsın dur bi acele etmeşimdi uygulamam gereken bi diyet falan var mı yoksa herkez kendi diyetini kendi mi yapıyo ilk önce şu detoksla başlıyım diyorum yanlışmıyım hanımlar yoksa başka bişey mmi önerirsiniz...
Valla canım anlamadım ben bi ara düzenli gidiyodum ben bu ara nedense böyle bi şaştı kosturuyoum son zamanlarda yetisemiyorum.dunde kendi kendime yarina iş birakmiyim falan dedim çarşafları falan değiştirdim ama bizde çamaşır bitmiyo canım ya şu an hem çamaşır hem kuruma makinesi çalışıyo e süpürge de beraberinde yoruldum ara verdim salin kaldı sadece sonra toz alicam yoruldum da inşallah yarına bi isim kalmaz. Ütüyü biriktirmiyorum canım çoğu işimi biriktirmeden yapmaya çalışıyorum ama neyse bugün ben temizlikten dertliyim galiba :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?