• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bende sabahları 1.5 saat yürüyorum yarım saat spor aletlerinde toparlansın vücut diye spor yapıyorum.. akşamları da yine 1 saat yürüyüp yarım ssat spor yapıyorum..2.5 kg verdim ama sanki daha fazla gibi duruyo..vücut tplanoyo..inşallah güzel rakamları tartıda görebilirim.. ekmeği çıkardım hayatımdan..ama geçen bi arkadaş tam tahıllı ekmek yağı toplarmış tüket dedi..ama kafamda nasıl bişi oluştuysa artık karbonhidrat ya sonuçta yemiyorum..az az gitsin zararı yok da hedefe ulaşayım ya :(

Canim bende de öyle oldu sanki yersem vicdan azabi cekecekmisim gibi geliyor. O yuzden dokunmuyorum. Ama tam tahilli ekmek sabah 1 dilim ye istersen zarari yok diye biliyorum. Ben de sabah yurumek istiyorum ama uyanamiyorum :(

şu bi haftayı atlatayım tam buğday işine geçicem..ramazanda ki pidelerden şimdiden korkuyom ne yazıkki

iyi hadi bakalım o zamna ama bence 1 dilimde olsa sabah ekmek ye zaten onu akşama kadar eritmiş oluyorsun önemli olan akşam ekmek yememek akşam yenen ekemği kolay sindirilmiyor.. ramazana gelincede iftarda fazla yenmiyorki az bi parça pidedende bişey olmaz inşallah dikkat ettikten sonra bieşy olmaz yeterki aynı kararlılıkta devam edelim..

Canim bende de öyle oldu sanki yersem vicdan azabi cekecekmisim gibi geliyor. O yuzden dokunmuyorum. Ama tam tahilli ekmek sabah 1 dilim ye istersen zarari yok diye biliyorum. Ben de sabah yurumek istiyorum ama uyanamiyorum :(

erken kalk canım zaten bir kere bi başlasan yürüyüşe bir süre bırakmazsın eğer akşam çıkabilirsen akşamlarıda gidebilirsin akşam yapılan yürüyüş spor daha kolay kilo verdiriyor..

Bitirdim canım işleri dün başıma gelebleri anlatsam gulersiniz.once elimi süpürgeye sıkıştırdım hani şu uzatma kısaltma kısmı varya oraya nasıl canım yandı bi bilseniz.sonra yere bıçağı düşürdüm Allah'tan bi yerime gelmedi. Sonrada ayağımı kapıya sıkıştırdım dün bomba gibiydim.dun hem sabqh hemde akşam yürüyüş yaptım canım akşam 15 dk koşu bandı 15 dk bisiklet şeklinde çalıştım bugünde baya yürüdüm

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine:45:

erken kalk canım zaten bir kere bi başlasan yürüyüşe bir süre bırakmazsın eğer akşam çıkabiluyanamiyorum süa gidebilirsin akşam yapılan yürüyüş spor daha kolay kilo verdiriyor..

Canim zaten tam bugun de dahil 5gundur diyetteyim ve 5gundur hergun 1 saat aksam tempolu yuruyorum. Ama.sabah da yurumek istiyorum da uyanamiyorum. O yuzden aksamlri yuruyorum

kızlar bugün şu alt karnım gözüme batıp durdu toparlandıkca bi tuhaf durmaya başladı şiş gibi duruyor sinirlendiriyor beni 3 gün o kadar yoruldumki artık belim sırtım buna dayanmadı bu hafta spor felan yapamıcam yoksa bu beni halleder neyse ama haftaya hayırlısyla başlıcam inşallah bıraz belimi dinlendirmeliyim..

iyiym canım sağol cumartesi evde yoktum pazar misafirim vardı dünde evde yoktum haliyle hiç dikkat etmedim
kaç kiloyum hiç tartılmadım

boşver tartılma detoks yapmak isityorum perşembe günü ama cuma endokrine gidicem ya acaba tahlil yapınca sorun olurmu aman neden olsunki demi inşallah bu sefer yapabilirim ne zamandır detoksa niyetleniyorum araya bişey giriyor yapamıyorum ama bu hafta çok yapmak isityorum..

9da kalkiyorum canım. ama izmirde ysiyorum ve cok sicak burasi anca sabah yuruyusu icin 7de kalkmam lazim

hmmm o zaman yapacak bişey yok akşamları devam inan akşam yapılan sporlar daha etkili zaten geçen bir yerde okudum sabahları spor yapmayın akşamları 16:00-19:00 saatleri arası yapılan spor daha etkili oluyormuş gerçektende doğru ben baya bi faydasını gördüm../COLOR]

Evet artik 8 le 9 arasi kalkmayi düşünüyorum canim
evet canım senin için daha iyi olur
boşver tartılma detoks yapmak isityorum perşembe günü ama cuma endokrine gidicem ya acaba tahlil yapınca sorun olurmu aman neden olsunki demi inşallah bu sefer yapabilirim ne zamandır detoksa niyetleniyorum araya bişey giriyor yapamıyorum ama bu hafta çok yapmak isityorum..

inşallah bende yaparım beraber yaparız canım ne olucak bişey olmaz heralde

hmmm o zaman yapacak bişey yok akşamları devam inan akşam yapılan sporlar daha etkili zaten geçen bir yerde okudum sabahları spor yapmayın akşamları 16:00-19:00 saatleri arası yapılan spor daha etkili oluyormuş gerçektende doğru ben baya bi faydasını gördüm../COLOR]

Ne kadar surede kac kilo verdin canim
Ben unla yapilan hicbir seyi yemiyorum sekerli tuzlu cikolata aburcubur 5gundur agzima surmedim. Elmadir sebzedir yiyorum aksam ev yemegi yiyorum ama az ve ekmek kesinlikle yemiyorum pilav makarna yemiyorum. Sence verir miyim :(

evet canım senin için daha iyi olur

inşallah bende yaparım beraber yaparız canım ne olucak bişey olmaz heralde
bende öyle düşünüyorum tamam o zaman yapalım..
Ne kadar surede kac kilo verdin canim
Ben unla yapilan hicbir seyi yemiyorum sekerli tuzlu cikolata aburcubur 5gundur agzima surmedim. Elmadir sebzedir yiyorum aksam ev yemegi yiyorum ama az ve ekmek kesinlikle yemiyorum pilav makarna yemiyorum. Sence verir miyim :(

çok güzel tabikide verirsin canım bende böyle verdim ne güzel..
3 ayda 10 kilo verdim sanırım bu ay 4. ayımdı ama bu ay hiç kilo veremedim ama olsun önemli olan bırakmamak devam etmek.. ben şimdi çıkıyorum sonra gene görüşürüz kızlar..

bende öyle düşünüyorum tamam o zaman yapalım..

çok güzel tabikide verirsin canım bende böyle verdim ne güzel..
3 ayda 10 kilo verdim sanırım bu ay 4. ayımdı ama bu ay hiç kilo veremedim ama olsun önemli olan bırakmamak devam etmek.. ben şimdi çıkıyorum sonra gene görüşürüz kızlar..

Cok sagol canım gorusuruz

Back