- 20 Mayıs 2013
- 565
- 62
- 53
canım ben ağustosta doğum yaptım..doğumdan sonra süt olsun diye çevremdekilerin baskısı yüzünden kilo aldım hem de midem genişledi yedikçe doymaz oldum...en son 84.5 gördüm az yemeye başladım..yani diyet yapmıyorum ama az yiyorum...şimdi 76.300düm cuma...
bakalım ne olacak...buraya katıldığımda kaç kilo olduğumu bulamadım yarım saattir bir sürü sayfa okudum:)
canımm ya çok güzel maşşallah sende benden bir ay önce dogum yapmışşsın benide aynı senin dedin gibi şişirdiler şekerli su bile içtim süt olsun die olmayınca olmuyo yapı çok önemli benim başta gelmedi sonra herkez baskı kurdu şerbetli talı komposto pekmez suyu sonundaa 3 aydan sonraa dedim dur normale dön yoksa şişko bir kadından obeze dönüşecektim 58 kiloyla hamile kaldım 80.5 le doğuma girdim 73 eve döndüm :) sonra şiştim süt olsun die tekrar 80 oldum 3 yadan sonra 73 geri döndüm sonra 69 la bizim bu gruba kaıldım 61 kiloya düştüm tekrar hamile kaldım tarfik kazsı oldu
suanda 68 kilodayım 5.5 aylık hamileyim :) sonuçta bu yolları tekrar dönmek biraz koyacak ama geçen gün kocam kutsal damacanam dedi ve şimdi dikkat ediorum he şeyden yiyorum ama abur cubur yok çok zoruma gitti
Son düzenleme: