• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Oglusum geldi beni hic sevmemis bu gun sarilicakmis ara verdim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam csnim soz. Ben reglide olurum ozamana
Bu gun menum
Sabah klasik kah
Ara elma
Ogle cerek ekmek tavuk doner salata
Ara kiraz yarim kase
Aksam karnabahar yemegi iki ekmak
Ara 4 hurma avuc ici ceviz

Ellerine saglik tesekkurler

tamamdır canım başlayalım bakalım sporuda unutma sporda yapıcaz bu hafta..

tamamdır canım başlayalım bakalım sporuda unutma sporda yapıcaz bu hafta..

Ya ben bu hafta bi bu gun yapmadim evde isler vardi diye. Yanliz ilknur sabah sporunu biraktim ya ben ofistede hareket yok nasil etkilendim goruyormusun ben sahi

Ya ben bu hafta bi bu gun yapmadim evde isler vardi diye. Yanliz ilknur sabah sporunu biraktim ya ben ofistede hareket yok nasil etkilendim goruyormusun ben sahi

bu haftayı spor haftası ilan etmek istiyorum kızlar yapmak isteğenler yapabilir sende yap canım nerde hareket orda bereket bol bol kilolar kaloriler gitsin fıstıklar..

Gunaydin lar bugun kendime soz veriyorum kacamaksiz bol sulu ve sporlu bir gun gecirecegm ,mutlu bir gun olur insallah

Herkese selamlar..dun kuzenlerim geldi ders calistirdim..aksam 11de baska bir kuzenime gittik 1de geldik..yazamadim size...

Bugun de disardayiz..aksam da dugun var...firsat varken yazayim dedim...
Kahvaltida bir boyoz..yarim gevrek..bir dilim peynir..domates..bir haslanmis yumurta yedim...
Gunun diger ogunlerini bilmiyorum umarim cok kacamak olmaz..

Dunku tebriklerinizi geri alin bence..dun kuzenlerime kek yaptim kare kalin bir dilim browni yedim..iki tane de dondurma..ama baska kacamak yok..bir de iki kasik makarnadan.baska yemek de yiyemedim vakit yoktu
.sacma sapan.bir sey oldu...

Haftaya salata olayina elimden.geldigince ben de katilacagim ama baska bir sey yemeyecek miyiz..
ana kralice:-)

Bir de bugun cok siddetli bir deprem oldu...biz 8.katta oturuyoruz besik gibi sallandik valla...
Herkese gecmis olsun...

23.05.2014 tarihli bildirim..

1. deryalımm07 81/1100 :nazar::nazar::46::46::46:

2. anetam 75,600/700 :nazar::46::46:

3. gülcan32 57,400/600 :nazar::46:

4. ddem89 61,600/100 ve neslihank4 85,400/100

kilo alanlar

ilknur84 70,500/+1100

secilsecil 72,500/+500

evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda :7::40: (ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..

Eline sağlık canım.bu hafta biz spor artı salata olayına takilalim . Çarşambaya kadar veremezsek eger perşembe detoks mu yapsak acaba:26:
Kioo veren fıstıklar hepinizi tebrik ediyorum tekrar darısı İlknur la benim başıma

Son düzenleme:
Bugün baya yoğun geçiyo kızlar mutfak yemek yap topla derken yoruldum birazdan çamaşırlarım vqr onları katlıcam sizde ne var ne yok fıstıklar kimsecikler yok bugün

Secil cok gecmis olsun canim,bende bugun kalan camlari sildim,perde falan yikandi ev supur derken aksam oldu sporum bugun evisi oldu.menumu yazim az once biraz kotuyaptim ama
Sabah,ogle
Yarim tost sucuklu peynirli,2zeytin,domates,salatalik
Ara
1kayisi
Aksam
Salata,cacik,kavrulmus karnibahardan kkucuk 1kase,1d ekmek
Ara
2tk cokokrem,5 balik kraker,10 misir gevregi
2lt su

evet kızlar bugün deprem oldu hepimize geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız böyle birşeyi allah hakkımızda herşeyin hayırşısını verini..

hanife canım akşamları sadece salata yicez ve başka birşey yemicez vücudu bi şaşırtalım bakalım neler olacak hem salata tok tutuyor sen emzirdiğin için istersen yanına bir dilim ekmek ekle..

Canim sen izmirddeydn cok gecmis olsun Allah korusun bidaha yasatmasin

Çok geçmiş olsun canım bizde Bursadayız bizde baya hissettik

Bugün baya yoğun geçiyo kızlar mutfak yemek yap topla derken yoruldum birazdan çamaşırlarım vqr onları katlıcam sizde ne var ne yok fıstıklar kimsecikler yok bugün

Secil cok gecmis olsun canim,bende bugun kalan camlari sildim,perde falan yikandi ev supur derken aksam oldu sporum bugun evisi oldu.menumu yazim az once biraz kotuyaptim ama
Sabah,ogle
Yarim tost sucuklu peynirli,2zeytin,domates,salatalik
Ara
1kayisi
Aksam
Salata,cacik,kavrulmus karnibahardan kkucuk 1kase,1d ekmek
Ara
2tk cokokrem,5 balik kraker,10 misir gevregi
2lt su

evet kızlar bugün deprem oldu hepimize geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız böyle birşeyi allah hakkımızda herşeyin hayırşısını verini..

hanife canım akşamları sadece salata yicez ve başka birşey yemicez vücudu bi şaşırtalım bakalım neler olacak hem salata tok tutuyor sen emzirdiğin için istersen yanına bir dilim ekmek ekle..

Hepimize gecmis olsun kizlar...simdi eve geldik..dugune gidecektik vazgectik..cok yoruldum bugun..yeme duzenim de mahvoldu..
Sabah yazmistim zaten..sonrasinda yatim gun sanayideydik...
Ara bir turk kahvesi...
Ara..bir sarma..3 kasik dondurma...
Aksam..bir tabak spagetti (dunden)..iki kucuk ekler...
Galiba birazdan da cayla bir dilim kek yeriz:mad:

Back