"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Son düzenleme:
sekeda canım hayırlı olsun bebeğin inşallah hayırlı kolay doğum olur inşallah bu arada kaç kilo aldın canım kaç aylık oldu bebiş

saol canım benimm :) sende takip ettiklerimdensin ddm senle aynı gidioduk nerdeyse yetişmiştimki bomba patladı suanda 5.5 aylık hamileyim 61 kiloyla hamile kaldım zaten dietin üzerine hamile kaldım dikkat edicektim tam aksıne patlamsınıyaşadım yemediklerim yani aburcuburla şişirdim suanda68 kiloyum her ay bir kilo alırsam bu aydan sonra inşşallah en fazla 75 le doğuma girmek istiorum sonra _5 6 kilo giderse eve geldimde yine 69 70 le başlarımm 2 3ayda 10 kilo veririm sonra bir 10 kilodaha inşallah 50 kg fıstık ezmesi olurum boyum da 1.65 1.66 bakalım inşallah 10 kilo veririm ama o dier 10 kgden emin olamıyorum ama iki çocukla belkidediet yapmadan eririm inşallah :):) hadi bakalım sende hazirana 59.9 la gir inşallah

Son düzenleme:

Sagol canim benim inşaallah olur dediklerin hayırlısıyla

Kızlar çok geçmiş olsun herkese deprem olmuş bizim burda olmadı

Miraç Kandiliniz Mübarek olsun

Kizlar selam nasilsiniz
Ben dun giremedim komsumuzu hastaneye kaldirdik cok korktuk ama sukur bu gun iyilesmeye basladi . Dun hastanedeydik zaten moralimde yoktu yazamadim size
Bu gun menum
Sabah sucuklu yumurta patates kizartmasi 8 tane 1/4 avakado ezmesi ve 5 dilim ekmek
Ogle yok sadece meyve
Aksam 6 kasik bezelye 5 kasik pirinc pilav
Ara 3 ceviz 1 kandil simidi
1.20 dk spor cok terledim
Simdi 1 kucuk bitter gofret yedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir de bugun cok siddetli bir deprem oldu...biz 8.katta oturuyoruz besik gibi sallandik valla...
Herkese gecmis olsun...

ana kralice
Coook gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım bizde Bursadayız bizde baya hissettik
Sanada gecmis olsun canim

hanife canım akşamları sadece salata yicez ve başka birşey yemicez vücudu bi şaşırtalım bakalım neler olacak hem salata tok tutuyor sen emzirdiğin için istersen yanına bir dilim ekmek ekle..
ilknur salatanin icine bugday cimlendirin 2 gunde oluyor cim. Hem besleyici hem tok tutuyor ha mercimekte cimlendirebilirsiniz yada haslayin tavsiye ederim kolay gelsin

Hayirli geceler,kandiliniz mubarek dualarinizda kabul olsun insallah,ben 3gundur acayip acim surekli birsey yiyesim var dun aksam tutamadim kendimi,bugunde biraz kacamakli zor kapatiyorum gunu

Son düzenleme:
Kizlar hepinize gunaydin...mutlu ve bol eksili haftalar diliyorum..dun kandil dolayisiyla giremedim..mezarliklari dolastik..sonra akraba ziyaretleri derken mahvolmusuz...bor de oksuruk basladi cok fena...
Haftasonum fena gelmedi..kucuk kacamaklar var ama dengeledim diye dusunuyorum..herkes cok kilo verdin..eskiye ne cabuk donuyorsun dedikce cok mutlu oldum..bir de iki haftaya kadar deniz sezonunu acacagiz...oglumla ilk maceralarim olacak..mutlu olmak istiyorum..bu yuzden denizde daha fit gozuksem fena olmaz:)
Haydi bakalim...bol eksili bir hafta gecirelim..

ana kralice

Kizlar merhaba. Ben araniza karilmak istiyorum. Kilo vermek icin onerdiginiz birsey var midir??

Kizlar merhaba. Ben araniza karilmak istiyorum. Kilo vermek icin onerdiginiz birsey var midir??

katılmak isteyen herkes katılabilir canım hoşgeldin o zaman. topik kuralları var sayfa başında onları okursun okey. bunun dışında bizler daha önceki diyetisyen tecrubesiyle sağlıklı listelerle aç kalmadan ölüm orucu tutar gibi değil dengeli listelerle kilo veriyoruz.bazen detoksumuz var onu yapıyoruz. birliktelik güzel sende katılırsan daha çabuk kilo verirsin. bu arada biraz kendinden bahsedermisin yaş boy çocuk vssss...

kızlar harika bi haftaya başladık işallah sonundada güzel eksiler görmek dileğiyle hadi bakalım motivasyon tam gaz
bende şu akşam salata işine katılacam 2 akşam mercimekli salatayla

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım yürüyüşümü yaptım geldim dün çok yedim abartttim resmen bugün baya bi artım vardı sabah bu hafta 71 leri görmek istiyodum ama nasıl olucak bilemiyorum neyse en azından yürüyüşe başladım 7,5 km yürüdüm geldim şimdi kahve içicem biraz birazda dinleniyim Kağan ı okuldan aldıktan sonra baya bi işim var ütü yemek temizlik bakalım yetistirebilicekmiyim hepsini zor gözüküyo bakalım

Yasim 16 , 66 kiloyum boyum 164 daha once 72 ydim iki uc ayda ancak daha sonra moral motivasyon olarak dustum. Skinny jeans cd sine bugun başlayacağım galiba . Program yapmamda yardimci olabilir misiniz??

canım yaşın çok genç zayıflama uğruna hatalara açık bi yaş birilkerinden duyduğun proğramları denemeye kalkışmamamanı şiddetle öneriyorum. eminim bana kulak asmayacaksın ama genede sölemeden edemeyeceğim lütfen sağlığını hiçe sayıp açlık diyetleri felan yapma olurmu.sana tavsiyem şeker, rafine tuz, ve karbonhidratlardan uzak dur. akşamları atıştırmalar yapıyorsan onları kes. menunu burda bizimle paylaş sana yanlışlarını söleriz tecrubelerimizle ama tabi yaşınıda göz önünde bulundurmak esas olan şey.çok kilon yok plates cd siyle program yapmaya başla bakalım yaşın gereği hızla fazlalıkların gide ama sakın dediğim gibi açlık orucu tarzı diyetten kaçın hem sağlığını riske atarsın hemde hızla verdiklerini fazlasıyla alırsın.
dediğim gibi senin kilo probleminden çok gençlık takıntın vardır o jeanlara girmek gibi :)) hadi menu paylayşmaya başla bakıp analiz edelim okey. sende bizim menulere bak ama bizimkileri uygulama bizim yaş fazla mesela ben 37 yaşındayım sen yaşdayken hızlı kilo veriyordum şimdi zor :)))

Gunaydin haftaya basladik hayirlisiyla cumaya kadar kacamak yapmasak keske,kizlar benim bu yeme istegimi nasil durduracam ozellikle aksamlari surekli yiyesim geliyor bi fikir verin,
Secil
Aynen ben de 2 gundur abarttim bugunde n itibaren toparlanmamiz lazim bende 56yi gormek istiyorum
Hanife
Evet canim ya hazirana geldik su 2hafta daha dikkat etmeliyiz

oh seçilim senin yürüyüşlere imrenmemek elde değil. erisin yağlar.. açık havada yürüyorsun sanırım değilmi. bende sabahları sahil yürüyüşlerini özledim yazlığa geçtikten beri yapamıyorum. ama bu hafta başlıcam kilo vermem düştü bırakalı. sadece akşam sporuyla olmuyor baksana. sabahları sitede kızlar çıkıyormuş 7 de takılacam onlara tembellik yeter. bende bu hafta sonu 82,9 görmek istiyom artık ay sonu geldi deryayla yarış yalan oldu bari dibi görseydim

oh oh hadi bakalım sezona fit hanife olmak moral olucak sana
bu arada benim c.tesi başladı bu gün kesilmeye başladı kızlar reglm yarın bi tartılsammı diyom moral olur belki korkuyom ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…