• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet canım ya ne güzel kilo veriyoduk o zaman yine salata yiyelim akşamları biz hem tokta tutuyodu bizi.bej doğal karşılıyorum canım ya o kadar kilo verince vücut savunmaya geçiyo bundan sonra acelem yok benim 100-200 artık ne giderse kardir canım.onumuzdeki hafta yürüyüşleri arttirirsam 71leri görürüm diye düşünüyorum
evet canım nedense öyle oluyor neyse haftaya değişiklik yaparız yediğimiz içtiğimizi değişik yapınca gene kilo veririz napalım bazen yediklerimizi değiştirmekte kolay kilo vermeye yardımcı oluyor.. dediğin gibi ne verirsek kardır..
Kizlar disardayim bildirom yapiyim ofise gidince bakarim size
Bu gun 85.400

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600

Geçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm

Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram

ana kralice:-)

Hayirli cumalar kizlar..
İlknurcum bu hafta menulerin.cok guzeldi..regl olduktan sonra baya bir gider odemin haftaya...

Secilcim yuruyuse ciktigina gore daha iyisin..cok sevindim...haftaya topik bomba gibi olacak...

Gulcancim gitsin de ne kadar giderse gitsin..tebrikler..yaz gelince modun da degisir canim merak etme..ufaklikla parklara denize falan gittikce.kafan dagilir..

Kizlar dun 76.2dum butun hafta 100 gram vermisim..dun detoksla 600 gram daha gitmis...ama yasak olunca cani her seyi yemek istiyor insanin:) bugun daha fena olmaz insallah dunun acisi cikmaz...
Basladigimdan beri toplam 9 kilo verdim...karnim duzlesti cok sukur...ama kollarim ve selulitlerim rahatsiz ediyor suan..spor yapabilirsem onlar da sikilasir insallah
ana kralice:-)

günaydın kızlar hayırlı cumalar uyuyakalmışım akşam geç yatmıştık

bildirim

geçen hafta 61.7
bu hafta 61.6
giden sadece 100 gram:50::50:

slm kızlarrr...6 gündür misafirle boğuşuyorum..bıktım artıkç..ve çokk yüzsüzler yaaa..insan çalışan insanın evine 15 dk uzaklıktan telefon açarmı..nasıl temizlik yaptım..nasıl duşa girdim inan bilmiyoorum
o sırada bile kaç kalori yaktım acaba diyodum:1::1::1::1:
evet asıl olaya gelelim..benim detoks yalan oldu...kilom 81..yine iyiyim..3 gündür çoştum..milletin yüzünden..1000 gr sanırım..
neslicim ben listemi yazamıyom..çünkü akşamları giremiyorum..eşimden dolayı..girebilirsem dediğin gibi daha iyi olur benim için siz beni yönlendirisniz..

evet kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenleride tebrik edemiyorum ama haftaya seçille benim akşamları uygulıcamız salta olayına devet ediyorum vede bol spora bu hafta spr haftamız lsun kızlar ne zamandır saldık hepimizde spora devam ben başlıcam allahın izniyle siizlerde fazla geç olmadan başlayın..

Selamlar yoldaslarim benim bugun diyet yalan oldu. Resmen iradesiz oldum gozum dondu aksama kadar iyiydi sonrasi felaket nedn boyle oldu anlamadim

NESLIHAN benim esimdem i serra buyuyunce ayni olacak acaba cok kaygisiz,yardimci iyi fikirde ben rahat edemem heralde
DIDEM bi toparlansan daha cabuk gidecek eminim,hadi tempo biraz
ILKNUR mantikli canim salata suara hic duzenli beslenemedm.spora vasim firsat bulursam

23.05.2014 tarihli bildirim..

1. deryalımm07 81/1100 :nazar::nazar::46::46::46:

2. anetam 75,600/700 :nazar::46::46:

3. gülcan32 57,400/600 :nazar::46:

4. ddem89 61,600/100 ve neslihank4 85,400/100

kilo alanlar

ilknur84 70,500/+1100

secilsecil 72,500/+500

evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda :7::40: (ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..

Selamlar yoldaslarim benim bugun diyet yalan oldu. Resmen iradesiz oldum gozum dondu aksama kadar iyiydi sonrasi felaket nedn boyle oldu anlamadim

NESLIHAN benim esimdem i serra buyuyunce ayni olacak acaba cok kaygisiz,yardimci iyi fikirde ben rahat edemem heralde
ILKNUR mantikli canim salata suara hic duzenli beslenemedm.spora vasim firsat bulursam

canım yarın felan dengelmeye çalışırsın pazartesinden itibaren dahada sıkı tutmalıyız salata iyi olacak canım bayadr yemedikya işe yarar..

Kizlar naber geldim nihayet cok kaynattinizmi bi bakayim

kendimi çok kötü hissediyorum bi türlü başaramıyorum ya çok kötü
ne güzel 59 olmuştum geri 61e çıktım şu 3 kiloyu bi türlü veremiyorum hep aynı şey oluyo 59u görünce salıyorum kendimi ve buna engel olamıyorum her zaman aynı bunu nasıl yenicem hiç bilmiyorum

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Can cazim cok normal hedefe az kaldi vucut zorluyor

kilo alanlar

ilknur84 70,500/+1100

secilsecil 72,500/+500

evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda :7::40: (ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..

Vauuv 3. Olmusum ellerine saglik ilknurum

ben geçen hafta deryayı listeye yazmamışım yani 4. sıradaymış sanırım ve ben 4ü yazmadan 5e geçmişim kusura bakma canım şimdi listeyi yaparken fark ettim..

birde kızlar yani yazmayan kızlara diyorum bildirimi şu şekilde yapın

geçen hafta

bu hafta

giden/gelen

böyle yazarsanız benim için daha kolay olur ve en azından bir hafta önceyi görmüş oluruz ne kadar verdiğimiz felan anlaştıkmı bu hafta..

Canim hedef yaklasti tabi size cok normal iradesizlik
Esinde tum erkeklerde ayni merak etme :))
evet canım nedense öyle oluyor neyse haftaya değişiklik yaparız yediğimiz içtiğimizi değişik yapınca gene kilo veririz napalım bazen yediklerimizi değiştirmekte kolay kilo vermeye yardımcı oluyor.. dediğin gibi ne verirsek kardır..

Salataya bende varim :)))

evet kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenleride tebrik edemiyorum ama haftaya seçille benim akşamları uygulıcamız salta olayına devet ediyorum vede bol spora bu hafta spr haftamız lsun kızlar ne zamandır saldık hepimizde spora devam ben başlıcam allahın izniyle siizlerde fazla geç olmadan başlayın..

ben geçen hafta deryayı listeye yazmamışım yani 4. sıradaymış sanırım ve ben 4ü yazmadan 5e geçmişim kusura bakma canım şimdi listeyi yaparken fark ettim..

birde kızlar yani yazmayan kızlara diyorum bildirimi şu şekilde yapın

geçen hafta

bu hafta

giden/gelen

böyle yazarsanız benim için daha kolay olur ve en azından bir hafta önceyi görmüş oluruz ne kadar verdiğimiz felan anlaştıkmı bu hafta..

Yok canim ne kusru ben farketmedim

Neslihan
Bu erkeklerle biz ayri dunya insanlariyiz malasef,dogru diyorsun aynaya bakiyom pek rahatsiz degilim daha cok kacamak oluyo haliyle
Ilknur
Insallah uyabilirim aksamlari

tamamdır canım haftaya kaçamak yok ona göre..

Tamam csnim soz. Ben reglide olurum ozamana
Bu gun menum
Sabah klasik kah
Ara elma
Ogle cerek ekmek tavuk doner salata
Ara kiraz yarim kase
Aksam karnabahar yemegi iki ekmak
Ara 4 hurma avuc ici ceviz

Neslihan
Bu erkeklerle biz ayri dunya insanlariyiz malasef,dogru diyorsun aynaya bakiyom pek rahatsiz degilim daha cok kacamak oluyo haliyle
Ilknur
Insallah uyabilirim aksamlari

Sen kilo almamk icin takil bize seker giderse gitsin giden:p

kilo alanlar

ilknur84 70,500/+1100

secilsecil 72,500/+500

Ellerine saglik tesekkurler

Back