- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Sen kilo almamk icin takil bize seker giderse gitsin giden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam csnim soz. Ben reglide olurum ozamana
Bu gun menum
Sabah klasik kah
Ara elma
Ogle cerek ekmek tavuk doner salata
Ara kiraz yarim kase
Aksam karnabahar yemegi iki ekmak
Ara 4 hurma avuc ici ceviz
tamamdır canım başlayalım bakalım sporuda unutma sporda yapıcaz bu hafta..Ellerine saglik tesekkurler
tamamdır canım başlayalım bakalım sporuda unutma sporda yapıcaz bu hafta..
Bende cikiym uyuyum kizlar optm
hayırlı geceler fıstıklar
Ya ben bu hafta bi bu gun yapmadim evde isler vardi diye. Yanliz ilknur sabah sporunu biraktim ya ben ofistede hareket yok nasil etkilendim goruyormusun ben sahi
Bir de bugun cok siddetli bir deprem oldu...biz 8.katta oturuyoruz besik gibi sallandik valla...
Herkese gecmis olsun...
ana kralice
Bir de bugun cok siddetli bir deprem oldu...biz 8.katta oturuyoruz besik gibi sallandik valla...
Herkese gecmis olsun...
ana kralice
23.05.2014 tarihli bildirim..
1. deryalımm07 81/1100
2. anetam 75,600/700
3. gülcan32 57,400/600
4. ddem89 61,600/100 ve neslihank4 85,400/100
kilo alanlar
ilknur84 70,500/+1100
secilsecil 72,500/+500
evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda(ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..
Eline sağlık canım.bu hafta biz spor artı salata olayına takilalim . Çarşambaya kadar veremezsek eger perşembe detoks mu yapsak acaba:26:
Kioo veren fıstıklar hepinizi tebrik ediyorum tekrar darısı İlknur la benim başıma
Canim sen izmirddeydn cok gecmis olsun Allah korusun bidaha yasatmasin
Çok geçmiş olsun canım bizde Bursadayız bizde baya hissettik
Bugün baya yoğun geçiyo kızlar mutfak yemek yap topla derken yoruldum birazdan çamaşırlarım vqr onları katlıcam sizde ne var ne yok fıstıklar kimsecikler yok bugün
Secil cok gecmis olsun canim,bende bugun kalan camlari sildim,perde falan yikandi ev supur derken aksam oldu sporum bugun evisi oldu.menumu yazim az once biraz kotuyaptim ama
Sabah,ogle
Yarim tost sucuklu peynirli,2zeytin,domates,salatalik
Ara
1kayisi
Aksam
Salata,cacik,kavrulmus karnibahardan kkucuk 1kase,1d ekmek
Ara
2tk cokokrem,5 balik kraker,10 misir gevregi
2lt su
evet kızlar bugün deprem oldu hepimize geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız böyle birşeyi allah hakkımızda herşeyin hayırşısını verini..
hanife canım akşamları sadece salata yicez ve başka birşey yemicez vücudu bi şaşırtalım bakalım neler olacak hem salata tok tutuyor sen emzirdiğin için istersen yanına bir dilim ekmek ekle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?