- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
evet canım nedense öyle oluyor neyse haftaya değişiklik yaparız yediğimiz içtiğimizi değişik yapınca gene kilo veririz napalım bazen yediklerimizi değiştirmekte kolay kilo vermeye yardımcı oluyor.. dediğin gibi ne verirsek kardır..Evet canım ya ne güzel kilo veriyoduk o zaman yine salata yiyelim akşamları biz hem tokta tutuyodu bizi.bej doğal karşılıyorum canım ya o kadar kilo verince vücut savunmaya geçiyo bundan sonra acelem yok benim 100-200 artık ne giderse kardir canım.onumuzdeki hafta yürüyüşleri arttirirsam 71leri görürüm diye düşünüyorum
Kizlar disardayim bildirom yapiyim ofise gidince bakarim size
Bu gun 85.400
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600
Geçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm
Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram
ana kralice
Hayirli cumalar kizlar..
İlknurcum bu hafta menulerin.cok guzeldi..regl olduktan sonra baya bir gider odemin haftaya...
Secilcim yuruyuse ciktigina gore daha iyisin..cok sevindim...haftaya topik bomba gibi olacak...
Gulcancim gitsin de ne kadar giderse gitsin..tebrikler..yaz gelince modun da degisir canim merak etme..ufaklikla parklara denize falan gittikce.kafan dagilir..
Kizlar dun 76.2dum butun hafta 100 gram vermisim..dun detoksla 600 gram daha gitmis...ama yasak olunca cani her seyi yemek istiyor insanin:) bugun daha fena olmaz insallah dunun acisi cikmaz...
Basladigimdan beri toplam 9 kilo verdim...karnim duzlesti cok sukur...ama kollarim ve selulitlerim rahatsiz ediyor suan..spor yapabilirsem onlar da sikilasir insallah
ana kralice
günaydın kızlar hayırlı cumalar uyuyakalmışım akşam geç yatmıştık
bildirim
geçen hafta 61.7
bu hafta 61.6
giden sadece 100 gram
slm kızlarrr...6 gündür misafirle boğuşuyorum..bıktım artıkç..ve çokk yüzsüzler yaaa..insan çalışan insanın evine 15 dk uzaklıktan telefon açarmı..nasıl temizlik yaptım..nasıl duşa girdim inan bilmiyoorum
o sırada bile kaç kalori yaktım acaba diyodum
evet asıl olaya gelelim..benim detoks yalan oldu...kilom 81..yine iyiyim..3 gündür çoştum..milletin yüzünden..1000 gr sanırım..
neslicim ben listemi yazamıyom..çünkü akşamları giremiyorum..eşimden dolayı..girebilirsem dediğin gibi daha iyi olur benim için siz beni yönlendirisniz..
evet kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenleride tebrik edemiyorum ama haftaya seçille benim akşamları uygulıcamız salta olayına devet ediyorum vede bol spora bu hafta spr haftamız lsun kızlar ne zamandır saldık hepimizde spora devam ben başlıcam allahın izniyle siizlerde fazla geç olmadan başlayın..