"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet canım nedense öyle oluyor neyse haftaya değişiklik yaparız yediğimiz içtiğimizi değişik yapınca gene kilo veririz napalım bazen yediklerimizi değiştirmekte kolay kilo vermeye yardımcı oluyor.. dediğin gibi ne verirsek kardır..
Kizlar disardayim bildirom yapiyim ofise gidince bakarim size
Bu gun 85.400

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600

Geçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm

Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram

ana kralice

günaydın kızlar hayırlı cumalar uyuyakalmışım akşam geç yatmıştık

bildirim

geçen hafta 61.7
bu hafta 61.6
giden sadece 100 gram

evet kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenleride tebrik edemiyorum ama haftaya seçille benim akşamları uygulıcamız salta olayına devet ediyorum vede bol spora bu hafta spr haftamız lsun kızlar ne zamandır saldık hepimizde spora devam ben başlıcam allahın izniyle siizlerde fazla geç olmadan başlayın..

Selamlar yoldaslarim benim bugun diyet yalan oldu. Resmen iradesiz oldum gozum dondu aksama kadar iyiydi sonrasi felaket nedn boyle oldu anlamadim

NESLIHAN benim esimdem i serra buyuyunce ayni olacak acaba cok kaygisiz,yardimci iyi fikirde ben rahat edemem heralde
DIDEM bi toparlansan daha cabuk gidecek eminim,hadi tempo biraz
ILKNUR mantikli canim salata suara hic duzenli beslenemedm.spora vasim firsat bulursam

23.05.2014 tarihli bildirim..

1. deryalımm07 81/1100

2. anetam 75,600/700

3. gülcan32 57,400/600

4. ddem89 61,600/100 ve neslihank4 85,400/100

kilo alanlar

ilknur84 70,500/+1100

secilsecil 72,500/+500

evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda (ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..

Selamlar yoldaslarim benim bugun diyet yalan oldu. Resmen iradesiz oldum gozum dondu aksama kadar iyiydi sonrasi felaket nedn boyle oldu anlamadim

canım yarın felan dengelmeye çalışırsın pazartesinden itibaren dahada sıkı tutmalıyız salata iyi olacak canım bayadr yemedikya işe yarar..

Kizlar naber geldim nihayet cok kaynattinizmi bi bakayim

Can cazim cok normal hedefe az kaldi vucut zorluyor

Vauuv 3. Olmusum ellerine saglik ilknurum

ben geçen hafta deryayı listeye yazmamışım yani 4. sıradaymış sanırım ve ben 4ü yazmadan 5e geçmişim kusura bakma canım şimdi listeyi yaparken fark ettim..

birde kızlar yani yazmayan kızlara diyorum bildirimi şu şekilde yapın

geçen hafta

bu hafta

giden/gelen

böyle yazarsanız benim için daha kolay olur ve en azından bir hafta önceyi görmüş oluruz ne kadar verdiğimiz felan anlaştıkmı bu hafta..

Canim hedef yaklasti tabi size cok normal iradesizlik
Esinde tum erkeklerde ayni merak etme :))

Yok canim ne kusru ben farketmedim

Neslihan
Bu erkeklerle biz ayri dunya insanlariyiz malasef,dogru diyorsun aynaya bakiyom pek rahatsiz degilim daha cok kacamak oluyo haliyle
Ilknur
Insallah uyabilirim aksamlari

tamamdır canım haftaya kaçamak yok ona göre..

Tamam csnim soz. Ben reglide olurum ozamana
Bu gun menum
Sabah klasik kah
Ara elma
Ogle cerek ekmek tavuk doner salata
Ara kiraz yarim kase
Aksam karnabahar yemegi iki ekmak
Ara 4 hurma avuc ici ceviz

Neslihan
Bu erkeklerle biz ayri dunya insanlariyiz malasef,dogru diyorsun aynaya bakiyom pek rahatsiz degilim daha cok kacamak oluyo haliyle
Ilknur
Insallah uyabilirim aksamlari

Sen kilo almamk icin takil bize seker giderse gitsin giden

Ellerine saglik tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…