- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın halsizligin gecti mi regl sonrasında oluyo canım halsizlik. Benim reglim geç geldi ya beni baya sarstı vücut direncsiz kaldı sanırım ondan hasta oldum ben.sende kendine dikkat et.dogum sonrası ilk reglin seni baya sarsar dinlenebildigin kadar dinlen bu dönemde fazla yorma kendini
Ben daha kahvaltı yapmadım kahvaltı yapmadan önce tartiliyorum ben
Evet canım havalarda baya ısındı yürümekte yoruyo insanı bir saat yürüdüm belki daha fazla bugunluk yeter.haftaya daha sıkı başlarım bende birazdan tartilicam bende eksi degilim bu hafta benim her 2 kiloda bir duraklamam oluyor. Vücut savunmaya geçiyo sanırım bidd bu hafta yuruyemedim evdeydim genelde bide akşam krizim tuttu resmen neye saldiricagimi şaşırdım.onumuzdeki hafta 71leri gorucem ama kendime söz verdim bi aksilik cikmazsa tabievet bende öyle düşünüyorum neyse önemli olan devam etmek napim bişey olmaz bayadır tartılma günü artı olmamıştım arada böyle şeyler oluyor..
oda yeter canım haftaya tempolu başlarız..
ben sabah kalkınca tartılıyorum erkenden.. zaten hep aynı saat oluyor sanırım hep aynı saatte kalkıyorumya..
Evet canım havalarda baya ısındı yürümekte yoruyo insanı bir saat yürüdüm belki daha fazla bugunluk yeter.haftaya daha sıkı başlarım bende birazdan tartilicam bende eksi degilim bu hafta benim her 2 kiloda bir duraklamam oluyor. Vücut savunmaya geçiyo sanırım bidd bu hafta yuruyemedim evdeydim genelde bide akşam krizim tuttu resmen neye saldiricagimi şaşırdım.onumuzdeki hafta 71leri gorucem ama kendime söz verdim bi aksilik cikmazsa tabi
Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600
canım bişey olmaz haftaya daha güzel gider bide önemli olan akşam biliyorsun aslında biz bir ara salata yiyorduk haftaya gene akşamları salatamı yesek o geldi aklıma ama yediğimizde fazla değil ama hafifmi geçirsek akşamları sonrada sütlü kahve içerdik aslında güzel olabilir..
Ilknur
Tamam canim aksamda olur acelesi yok ben de ogleden sonra bebek gormeye gidecem,
Secil
Haftaya hepimiz siki tutalim kendimizi
Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram
ana kralice
kızlar ilk bildirim benden..
geçen hafta 69,400
bu hafta 70,500
gelen 1100
işte sonunda artı çıktım aslında akşamda fazla kaçırmadım ama neyse regel olmadım ondan sanırsam haftaya bomba gibi kilo vericem inşallah zaten kendime söz verdim
Hayırlı cumalar hepimize Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Hayirli cumalar ilknur baya b i odem var sende ,okadar guzeldi menulerin ,haftaya bende soz verdim kendime dunku yediklerimden sonra korkuyorum tartilmaya canim ben gecen hafta tam 58dim o 100gramcigi vermistim
Evet canım havalarda baya ısındı yürümekte yoruyo insanı bir saat yürüdüm belki daha fazla bugunluk yeter.haftaya daha sıkı başlarım bende birazdan tartilicam bende eksi degilim bu hafta benim her 2 kiloda bir duraklamam oluyor. Vücut savunmaya geçiyo sanırım bidd bu hafta yuruyemedim evdeydim genelde bide akşam krizim tuttu resmen neye saldiricagimi şaşırdım.onumuzdeki hafta 71leri gorucem ama kendime söz verdim bi aksilik cikmazsa tabi
Gecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600
Geçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm
Secil tesekkurler canim,artik gram gram gidiyor ilk aylardaki gibi olmuyor neyse azda olsa gitsin yeterki gitsin
Tebriklerr bu haftada iyiydin masallah
olsun canım adet olunca inersin birden bire bu kadar kilo alınmazkızlar ilk bildirim benden..
geçen hafta 69,400
bu hafta 70,500
gelen 1100
işte sonunda artı çıktım aslında akşamda fazla kaçırmadım ama neyse regel olmadım ondan sanırsam haftaya bomba gibi kilo vericem inşallah zaten kendime söz verdim
tebrikler canım süpersinGecen hafta 58
Bu hafta 57.4
_600
artık önümüzdeki hafta verirsin canımGeçen hafta:72
Bu hafta:72.5
Gelen:500 gr
Artık önümüzdeki hafta eksileri görürüm
tebrik ediyorum canım süpersinKozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram
ana kralice
Kozlar simdi girebildim...bildirim yapayim okuyacagim gecmisi...
Gecen hafta..76.300
Bu hafta..75.600
Giden..-700 gram
ana kralice