"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Secilcim cok gecmis olsun...acil sifalar dilerim..
Yarin detoks yap canim sen de..
Ayy Allah korusun cocuklari bir an.goremeyince aklini kaciracak gibi oluyor insan..
İlknurcum bugun haslasam olmaz mi...cok mu sert kalir...

ana kralice

olur canım haşla bişey olmaz ama ayrana karıştırma yarın içicen zaman ayrana karıştır oldmu..

Daha kendimi toplayamadim canım hala hastayım arada halsizlik başlıyor dün üşümem falan vardı detoksa guvenemiyorum kendime yoksa bende yapmak istiyorum ama kendimi topliyim biraz yapıcam. Ya resmen kuculmususun genclesmissin dediler bana çok mutlu oldum aslında ama daha dediğim gibi yok uzun.acele etmeden yavaş yavaş vericem artık. Kendimi topliyim yürüyüşlere de başlıcam.aksama bisey yemem sanırım yani bi kahve bi paket diyet bisküvi falan olur sanırım midem almıyo şu an öyle siskinim ki patlicam nerdeyse mercimek köftesi sisirdi sanirim bide çok çay içtim ondan da olabilir senin nasıl gidiyo canım var mı tartida oynama

Secilcim cok gecmis olsun...acil sifalar dilerim..
Yarin detoks yap canim sen de..
Ayy Allah korusun cocuklari bir an.goremeyince aklini kaciracak gibi oluyor insan..
İlknurcum bugun haslasam olmaz mi...cok mu sert kalir...

ana kralice

Saol canım kendimi topliyim bende yapicam detoks baya etkili oluyo doğrusu. Yarın fıstıkların detoks günü anlaşılan cumaya rekabet fazlasıyla var bakalım kim birinci olacak

olur canım haşla bişey olmaz ama ayrana karıştırma yarın içicen zaman ayrana karıştır oldmu..

Saol canım kendimi topliyim bende yapicam detoks baya etkili oluyo doğrusu. Yarın fıstıkların detoks günü anlaşılan cumaya rekabet fazlasıyla var bakalım kim birinci olacak

Ayy ne guzel iltifatlar almissin canim masallah...
İyiles de iyice yaparsin detoksu...
Ben de ilk kez yapicam merak ediyorum

ana kralice

maşallah bak ne güzel inceliyorsun artık..
olmazmı canım tartda fena oynamalar var artı yönde akrabalarla buluşunca üç gün üst üste böyle oldu ama toparlıcam inşallah pes etmek yok devam devam devam..

Ayy ne guzel iltifatlar almissin canim masallah...
İyiles de iyice yaparsin detoksu...
Ben de ilk kez yapicam merak ediyorum

ana kralice

Saol canım ya evet güzel sözler duydum bi yandan da üzüldüm aslında en güzel yıllarımı ne kadar kilolu gecirmisim diye

maşallah bak ne güzel inceliyorsun artık..
olmazmı canım tartda fena oynamalar var artı yönde akrabalarla buluşunca üç gün üst üste böyle oldu ama toparlıcam inşallah pes etmek yok devam devam devam..

Yok canım pes etmek yok bikaç güne toparlarsin artı falan kalmaz eksiye geçersin canım

Yok canım pes etmek yok bikaç güne toparlarsin artı falan kalmaz eksiye geçersin canım

inşallah canım kimseyle görüşmeyince güzel kilo veriliyor ama görüşünce mecburen ondan bundan şundan derken birde su su içemediğim zaman iyi olmuyor en fazla ondan artı oluyor bende.. ben şimdi çıkıyorum kzı istiyor pcyi akşama mutlaka gel oldumu..

iyi akşamlar kızlar baya bi kaynatmışsınız yarın herkes detoksçu anlaşılan seçille ben hariç

hastayızya ondan iyi olsaydım bendec yapardım belki detoks benim başımı çok ağrıtıyo 2 kere yaptım daha ama tansiyonum düşükya detoksda tuzsuz ondandır belki yada adet döneminde yaptım ondandır neyse kolay gelsin sizlere

menüm erkenden yazıyım akşam giremem belki
kahvaltı klasik
ara
karabiber bal karışımı 1 bardak süt
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak patlıcan yemeği 2 yk yoğurt
ara
3 diyet bisküvi 2 minik şeftali
akşam
1 dilim ekmek 1 kase çorba

suyu bilmiyorum ne kadr oldu birazdan 30 dk bisiklet sürcem inşallah benden bu kadar şimdilik
spordan sonrada bişeyler yerim

Gunden yeni geldim kizlar,pek bisey yemedim
Oglen
8yk bezelye,1kasik makarna.1d ekmek
Ara
3tane mercimek koftesi,cay
Simdide yogurt biraz makarna yicem
SECIL cok gecmis olsun canim,aksama ve yarina dengele lutfen
NESLIHAN corbada guzel olur,ama benim yarin iptal gibi cumaya kaldi buyuk ihtimal

Kizlar menuler guzel..ben de isteyim...
Bugun is cikisi disciye gidecegim kaplama yapilacak..
Menum..
Sabah..1 dilim peynir..3 ceviz..2 dilim cavdar ekmegi...
Ara..bir turk kahvesi...5 fistik...
Oglen..tereyagli sahanda yumurta 2 tane..2 dilim ekmek...
Ara..bir kayisi...bir turk kahvesi...5 findik...5 leblebi...

ana kralice

Kizlar aksam yemegini yiyemedim bugun..yanimda cerez var..disciye giderken.biraz yiyecegim...
Eve gittigimde cok ac olursam yarim tabak patlican yemegi ve yogurt yerim yazarim sizr

ana kralice

2 kasik makarnayla 280kalorilik cikolata yedim krize girdim malesef,baskada yemem,
DIDEM HANIFE guzel menuler hanife cok gecmS OLsun canim

2 kasik makarnayla 280kalorilik cikolata yedim krize girdim malesef,baskada yemem,
DIDEM HANIFE guzel menuler hanife cok gecmS OLsun canim

Oyy canim ciko cok olmus:) ben de arada bir dondurma yemistim sen.ciko deyince aklima geldi..
Sence aksam gidince yesem fazla mi olur

ana kralice

Hanife ben 3tane daha yedim yarin detoks sart bana ,bugun nazarmi degdi ne bana tutamadim kendimi

kızlar bende menümü yazim..

sabah
iki dilim t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salatalık

öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
1 adet kanat

ara
salatalık

akşam
1 kepçe nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt az salata

sonra çayla bişeyler oldu bugün canım hep tatlı şeyler istedi akşam olunca dayanamadım
yulaflı çıkolaralı bisküvi ve vişneli 3 mini gofretlerden

2.5 litre su
aslında bugün iyi gitmişti ama dayanamadım sanki yemem gerekiyordu birde ben ha la adet olmadım ondan sanırsam..

Kizlar selam isten gel yemek bilasik derken sporuda yaptim simdi oturdum menumu yazayim selam vereyim dedim
Sabah klasik kahvalti
Ara 1 elma
Ogle 2 kase mercimek 2 t.b ekmegi
Ara yogurt ve dalatalik
Aksami sormayin gozum dondu 4 dlm ekmek biraz nutella 2 dlm peynir 8 zeytin azcik karalahana kavurmasi acikta manti  sormayin dedim sporu da zor yaptim bu mideyle 1 saat ortaya karisik spor cok terledim sagligim bu gun daha iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya hayirmi bu aksam dolunaymi vardi herkes yemeye tatliya sarmis :sly: tobe tobe bu kadar olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…