- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Secilcim cok gecmis olsun...acil sifalar dilerim..
Yarin detoks yap canim sen de..
Ayy Allah korusun cocuklari bir an.goremeyince aklini kaciracak gibi oluyor insan..
İlknurcum bugun haslasam olmaz mi...cok mu sert kalir...
ana kralice
Daha kendimi toplayamadim canım hala hastayım arada halsizlik başlıyor dün üşümem falan vardı detoksa guvenemiyorum kendime yoksa bende yapmak istiyorum ama kendimi topliyim biraz yapıcam. Ya resmen kuculmususun genclesmissin dediler bana çok mutlu oldum aslında ama daha dediğim gibi yok uzun.acele etmeden yavaş yavaş vericem artık. Kendimi topliyim yürüyüşlere de başlıcam.aksama bisey yemem sanırım yani bi kahve bi paket diyet bisküvi falan olur sanırım midem almıyo şu an öyle siskinim ki patlicam nerdeyse mercimek köftesi sisirdi sanirim bide çok çay içtim ondan da olabilir senin nasıl gidiyo canım var mı tartida oynamacanım sen akşamı dengele salta ayran veya yoğurt ye yarına artıda çıkmazsın.. bak ne güzel herkes fark ediyor kilo verdiğini ama daha çok yolumuz sen bugünü dengele yarında detks yap cumaya 71 leri görürsün..
Secilcim cok gecmis olsun...acil sifalar dilerim..
Yarin detoks yap canim sen de..
Ayy Allah korusun cocuklari bir an.goremeyince aklini kaciracak gibi oluyor insan..
İlknurcum bugun haslasam olmaz mi...cok mu sert kalir...
ana kralice
olur canım haşla bişey olmaz ama ayrana karıştırma yarın içicen zaman ayrana karıştır oldmu..
Daha kendimi toplayamadim canım hala hastayım arada halsizlik başlıyor dün üşümem falan vardı detoksa guvenemiyorum kendime yoksa bende yapmak istiyorum ama kendimi topliyim biraz yapıcam. Ya resmen kuculmususun genclesmissin dediler bana çok mutlu oldum aslında ama daha dediğim gibi yok uzun.acele etmeden yavaş yavaş vericem artık. Kendimi topliyim yürüyüşlere de başlıcam.aksama bisey yemem sanırım yani bi kahve bi paket diyet bisküvi falan olur sanırım midem almıyo şu an öyle siskinim ki patlicam nerdeyse mercimek köftesi sisirdi sanirim bide çok çay içtim ondan da olabilir senin nasıl gidiyo canım var mı tartida oynama
Saol canım kendimi topliyim bende yapicam detoks baya etkili oluyo doğrusu. Yarın fıstıkların detoks günü anlaşılan cumaya rekabet fazlasıyla var bakalım kim birinci olacak
Daha kendimi toplayamadim canım hala hastayım arada halsizlik başlıyor dün üşümem falan vardı detoksa guvenemiyorum kendime yoksa bende yapmak istiyorum ama kendimi topliyim biraz yapıcam. Ya resmen kuculmususun genclesmissin dediler bana çok mutlu oldum aslında ama daha dediğim gibi yok uzun.acele etmeden yavaş yavaş vericem artık. Kendimi topliyim yürüyüşlere de başlıcam.aksama bisey yemem sanırım yani bi kahve bi paket diyet bisküvi falan olur sanırım midem almıyo şu an öyle siskinim ki patlicam nerdeyse mercimek köftesi sisirdi sanirim bide çok çay içtim ondan da olabilir senin nasıl gidiyo canım var mı tartida oynama
Ayy ne guzel iltifatlar almissin canim masallah...
İyiles de iyice yaparsin detoksu...
Ben de ilk kez yapicam merak ediyorum
ana kralice
maşallah bak ne güzel inceliyorsun artık..
olmazmı canım tartda fena oynamalar var artı yöndeakrabalarla buluşunca üç gün üst üste böyle oldu ama toparlıcam inşallah pes etmek yok devam devam devam..
Yok canım pes etmek yok bikaç güne toparlarsin artı falan kalmaz eksiye geçersin canım
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız dün ananemi ameliyata aldılar kalcasinda kırık varmış baya bi korktuk ama şükür ameliyatı iyi geçti bugünde okul pikniği vardı yeni eve geldik baya yorulmusum
Geldim canım geldim dün annanem ameliyat oldu ondan ortalarda yoktum
menüm erkenden yazıyım akşam giremem belki
kahvaltı klasik
ara
karabiber bal karışımı 1 bardak süt
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak patlıcan yemeği 2 yk yoğurt
ara
3 diyet bisküvi 2 minik şeftali
akşam
1 dilim ekmek 1 kase çorba
suyu bilmiyorum ne kadr oldu birazdan 30 dk bisiklet sürcem inşallah benden bu kadar şimdilik
spordan sonrada bişeyler yerim
Gunden yeni geldim kizlar,pek bisey yemedim
Oglen
8yk bezelye,1kasik makarna.1d ekmek
Ara
3tane mercimek koftesi,cay
Simdide yogurt biraz makarna yicem
SECIL cok gecmis olsun canim,aksama ve yarina dengele lutfen
NESLIHAN corbada guzel olur,ama benim yarin iptal gibi cumaya kaldi buyuk ihtimal
2 kasik makarnayla 280kalorilik cikolata yedim krize girdim malesef,baskada yemem,
DIDEM HANIFE guzel menuler hanife cok gecmS OLsun canim
kızlar bende menümü yazim..
sabah
iki dilim t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salatalık
öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
1 adet kanat
ara
salatalık
akşam
1 kepçe nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt az salata
sonra çayla bişeyler oldu bugün canım hep tatlı şeyler istedi akşam olunca dayanamadım
yulaflı çıkolaralı bisküvi ve vişneli 3 mini gofretlerden
2.5 litre su
aslında bugün iyi gitmişti ama dayanamadım sanki yemem gerekiyordu birde ben ha la adet olmadım ondan sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?