corbayı bilmiyorumda ayran detoksuda cacık gibi birsey zaten,1.5 litre tuzsuz ayrana.4 yk haslanmıs mercimek,4 yk haaşl. nohut,4 yk haslama bulgur,2 rendelenmiş salatalık baharat katıp kahvaltıdan 2 satt sonra baslıyon içmeye 2 saate bir en gec 8 yada 9 da içecen sonuncuyu
evet canım..öğretmenim ben..askerlikte zor..ısparta deyince direkt askerler akla geliyor..kardeşim asker..orada eğitime gidiyorlar..kursa falan..astsubay..ordan aklıma geldi..
tamam öyle yap canım hem sıcaklarda iyi gelir hemde sütünü arttırır bol sulu oh.. maşallah minnak kızımıza..
canım gülcanın tarifine göre yap ayran detoksu daha güzel..
yok cancazım tam geliyor güzel oluyor fazla koyunca acı oluyor ben şekersiz içiyorum sen şeker katıyormusun bekide ondan acı olmuyordur..
o zman bugday ve salatalık bana iyi gelir..ok dir canım..:)))
evet ayran daha güzel olacak,ben sekersiz sevmiyorum dün esime sekerli yapmıstım 2 yudumda kendime yaptım ozaman bende sen gibi yapayım hafif olur,,canım benim boy 162 yle 165 arası birsey bacaklarda fazlam yokta ah su belim bi incelse tamam olacak..kız kucagımda olmasa daha net görünürdü ilerde bidaha eklerim sagol canımcım
bugday olsada olur aslında daha güzel olur bugün aldırtayım barı bende
hanife. Sen benden az yemissin canim ,kocaman durum yedim birde 2 tane kestane sekeri vardi unuttum yazmayi,15 dakka kostum simdi,
Ilknur
Evet canim baya bakindim gelmedin,yarin 2.30da gun 5gibi donerim bi sekilde dengeliycem artik,persembede gunduz giderim plan deg4smezse
DIDEM
zayif olmusmuyum canim,senin menu guzel iyi gidiyorsun
EDA
Canim bizi unutmaman cok guzel,gonlune gore bulursun ins bir ev
*******bekleme canım***** bekleme lütfen en kısa zamanda göğüs uzmanına görün lütfenhiç toparlanmadı dahada kötüye gidiyo geceleri öksürük başladı hiç uyutmuyo çok fena ilaçlar bitsin öyle gidiyim diyorum bekleyim
hemen hedefe ulaşırsan sende bizi bırakırsın sevinsemmi bilemedim :)nasıl yani oraya koymadan faceyemi bilgisayarında resim yokmu oradan seçip koyuyosun
aslında haklısın canım hiç bozmadan en fazla 15 gün tutsamm kendimi ulaşırım hedefe ama olmuyo işte okadar kilo verdim
27 kiloyu veren ben şu bi kaç kiloyu veremiyorum çok acayip
1 haftamı 10 günü geçti sanırım ciğere inmedi derken kızlar bugün iyi korkuttunuz beni
boğazım ve göğsümden geliyo kokuya karşı daha çok
seçilden haberiniz varmı kızlar haber verdide benmi görmedim acaba merak ettim napıyosa
şişlik baharda olur herkesin bünyesi farklı tepki veriyor canım takılma sen şişliğe menülerinide yazsan yardımcı oluruz ama yazmıyorsungünaydın arkadaşlar..ilknur seni bulduğum iyi oldu..ya ben de şişkinlik var..dikkat ediyorum yediklerime ama dün sabahtan bile fala çıktım bu sabah..aslında ilk haftalar daha hızlı veriliyor ama ..ben de olmadı..dün 7 km yürüdüm üstelik offf..ne yapcam yaaa..
bende yapacağım biriniBen yarin uygunum ayran veya corba detoksuna kizlar kimler yapiyor
Ilknur ben aldim yurutec cok hosuna gitmisti.ama daha yurumuyo baska faydasi olmadi,ben yarin evdeym kizla yalniziz corba detoksu nasildi canim
tamamdır canım:))1 bardağı geçirmemek lazım..
bişey sorcam ben işte olacağım için çorba yerine cacık yapsam daha kolay gelir bana..nasıl sizce..
Kahveyi daha az koyayim bugun...ben su ile yaptigimda kucuk fincana 1 tatli kasigi koydugum icin onu da oyle ayarladim ama yaramadi bana...
O zaman bugun hazirlayayim detoks malzemelerini...kuru olarak 4er kasik olcecegiz demi
ana kralice
tamam o zaman öyle yapalım ben buğdayı çok severim kuş gibi yerim babaannem hedik yapardı çok güzel olurdu neyse geldiğinde yaptirim ben ona..ilknur olur aslında cok fark olacagını sanmıyorum ben tamam gene görüşürüz canımm
cnaım hiç fark etmez isteğen ayran detoksu malzemerlini blenderde ezipte ayrana atabilir ne fark ederki akşama konuşuruz 9.45 çayında..*******bekleme canım***** bekleme lütfen en kısa zamanda göğüs uzmanına görün lütfen
hemen hedefe ulaşırsan sende bizi bırakırsın sevinsemmi bilemedim :)
şişlik baharda olur herkesin bünyesi farklı tepki veriyor canım takılma sen şişliğe menülerinide yazsan yardımcı oluruz ama yazmıyorsun
bende yapacağım birini
amanın kızlar neler kaynatmışsınız böle oku oku helak oldum. tapudaydım işelerim uzadı anca geldim ofise
çorba detoksu mevsim sebelerinden birbirine yakıştırdığınız 3-4 tanesiyle yapılıyor içine acık buğday yada bulgur da atılabilir hepsi bilendırla ezilecek okey ayranla aynı tek farkı bunda kahvaltıda sıvı yani aynı çorbadan.aynı 2 saatte bir içiliyor. sıvı detoksunda mide dinleniyor hazım yapmadığı için.böylece aslında vücut bütün enerjisini savunma, yenileme,bağışıklık sistemi onarımına harcıyor her insanın aslında hafta bir yapması öneriliyor 1 gün miğde,bağırsak, karaciğer dinlendirilmesi için.bişi daha hastaykende bu yönde beslenmek çok faydalı yani sıvı tarz beslenmek sistem dinlenmedeyken bağışıklık ve savunma sistemi hızlanıp hastalık daha kolay atlatılsın diye. valla gene döktürdüm bu kadar yeter sıkmayım sizi
ayranda yapabiliriz kızlar fark etmez akşama netleşelim
Hepsini bir haslayabilitor muyuz canim
ana kralice
Selam kızlar nasılsınız dün ananemi ameliyata aldılar kalcasinda kırık varmış baya bi korktuk ama şükür ameliyatı iyi geçti bugünde okul pikniği vardı yeni eve geldik baya yorulmusum
çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin anneciğinin.. nasıl geçti canım piknik sanırım bizimkilerde gidicek ama gidip gitmemekte kararsızım çok kalabalık olunca çocukları zabtetmek daha zor birde benim kzıım bir iki kere öyle başını adı gitti korkuyorum toplu halde gitmeye..
Annanem canım. Piknik güzel geçti keyifliydi baya çocuklara da değişiklik oldu oynadılar güzel güzel gözümü ayirmadim üzerinden kalabalık ta cik dikkat etmek gerekiyo.bi an bakiyosun ortada yok diğer tarafa geçmiş hareketli yerinde durmuyo surekli kontrol istiyo.biraz fazla kacirmisim yediklerimi şimdi midem şiş eskiye göre midem fazla almıyo kuculmus oburluktan yedim açlıktan değil cumaya yine kilo veremicem galiba
eti çok yediğsen sorun olmaz canım ızgara olduğu için ama ekmeği fazla kaçırdıysan o zaman farklı oluyor tabi akşama dengele bişey olmaz ızgaradan millet ızgara tavuk yiyerek zayıflıyor akşama salata yoğurt la geçiştir cumaya gramda olsa gider istersen sende detoks yap yarın..
seçilden haberiniz varmı kızlar haber verdide benmi görmedim acaba merak ettim napıyosa
Yok canım mangal yapmadık kahvaltı börek çörek tarzı. Mercimek köftesi falan yedim o çok sisirdi beni bide sigara böreği yedim aslında çok da yemedim ama çok şişim şimdi evde darmaduman her yer her yerde yatakları bile toplamadim daha salondan başladım şimdi yavaş yavaş topluyorum.cumaya artı çıkmak istemiyorum. Dün dayimlar falan gördü beni çok zayiflamissin kuculmussun genclesmissin dediler mutlu oldum.ama aynaya bakınca daha vermem gereken çok kilo olduğunu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?