• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknur anlssilan ikimizden baskasi yok. E ee nasilsin guzelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya hayirmi bu aksam dolunaymi vardi herkes yemeye tatliya sarmis :eek::sly: tobe tobe bu kadar olur

inşallah hayırlısıdır canım evet bu akşam herkes vi tatlıya sarılmış çok tuhaf neyse aşırı olmazsa bişey olmaz kilo alınmasın yeterki neslihan çok tuhafım acaba hamilemiyim bilemiyorum çok karmaşık bi duygu..

Son düzenleme:
inşallah hayırlısıdır canım evet bu akşam herkes vi tatlıya sarılmış çok tuhaf neyse aşırı olmazsa bişey olmaz kilo alınmasın yeterki neslihan çok tuhafım acaba hamilemiyim bilemiyorum çok karmaşık bi duygu..

iyim hamd olsun canım sen nasılsın..

iyi canim su iciyordum hakkaten mi kiz topike bebekmi gelecek yoksa ay hadi hayirlisi yahu cok saskinim

Su icmekten karnim sisiti patlicam okadar yemenin vezasi suya kanmadim ne olacak tuh uyuyamacam simdi

iyi canim su iciyordum hakkaten mi kiz topike bebekmi gelecek yoksa ay hadi hayirlisi yahu cok saskinim

bilmiyorum canım test felan yapmadım ama bugünde gelmedi 1 hafta gecikti çok tuhafım ne bileyim aslında takmıyordum ama bugünde gelmeyince çok tuhaf bi duygu ne yapıcam bilemiyorum şaşkınım..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
İlknur kaç gün geçti canım bi test yap istersen
Hanife geçmiş olsun canım
Kızlar kaçamaklar hariç menüler güzel

Bende 1kase yogurt içine salatalık doğradım yedim 1 galeta
1 sütlü kahve 2 tanede erik yedim

bilmiyorum canım test felan yapmadım ama bugünde gelmedi 1 hafta gecikti çok tuhafım ne bileyim aslında takmıyordum ama bugünde gelmeyince çok tuhaf bi duygu ne yapıcam bilemiyorum şaşkınım..

Hayırlısı canım benum gebelik 1 haftada çıkmıştı hemen test yapmıştık
Korunmuyosan test yapabilirsin

Kizlar bahcede ki saksilar yerdekinden daha once mahsul berdi resimdeki salataligi bu gun yedim :)

Eklentiler

• $1400700109849.jpg
    $1400700109849.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $1400700151011.jpg
    $1400700151011.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 42

Kiz bak benimde icime bisi dogdu hamilemisinki yarin bi test yap

Didem hosgeldin senin menude nasarili ne var ne yok

Didem teyzemi olacaz ne hadi hayirlisi

Hanife ben 3tane daha yedim yarin detoks sart bana ,bugun nazarmi degdi ne bana tutamadim kendimi
Ayy noluyor boyle:(tamam bugunu boyle kapat..

kızlar bende menümü yazim..

sabah
iki dilim t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salatalık

öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
1 adet kanat

ara
salatalık

akşam
1 kepçe nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt az salata

sonra çayla bişeyler oldu bugün canım hep tatlı şeyler istedi akşam olunca dayanamadım
yulaflı çıkolaralı bisküvi ve vişneli 3 mini gofretlerden

2.5 litre su
aslında bugün iyi gitmişti ama dayanamadım sanki yemem gerekiyordu birde ben ha la adet olmadım ondan sanırsam..

Kizlar selam isten gel yemek bilasik derken sporuda yaptim simdi oturdum menumu yazayim selam vereyim dedim
Sabah klasik kahvalti
Ara 1 elma
Ogle 2 kase mercimek 2 t.b ekmegi
Ara yogurt ve dalatalik
Aksami sormayin gozum dondu 4 dlm ekmek biraz nutella 2 dlm peynir 8 zeytin azcik karalahana kavurmasi acikta manti  sormayin dedim sporu da zor yaptim bu mideyle 1 saat ortaya karisik spor cok terledim sagligim bu gun daha iyi

İlknurcum menu guzelmis ta ki o biskuvi ve gofretlere kadar..
Neslihan ne yaptin sen oyle...koca gun yemedigini yemissin:(yarin detoks yapiyor musun..

Cankm yarin hemen bir test yap..cok heyecanlandim insallah hamilesindir..benim bir gun gecince cikmisti testte..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
İlknur kaç gün geçti canım bi test yap istersen
Hanife geçmiş olsun canım
Kızlar kaçamaklar hariç menüler güzel

Bende 1kase yogurt içine salatalık doğradım yedim 1 galeta
1 sütlü kahve 2 tanede erik yedim

Sagol canim senin menu cok iyi...

ana kralice:-)

Hayırlısı canım benum gebelik 1 haftada çıkmıştı hemen test yapmıştık
Korunmuyosan test yapabilirsin
nasıl bir haftada canım adetin gecikmesini bir hafta bekledinm sende yarın alayım ben o zaman test ama sabah idrarıyla yapın diyorlarya nasıl yapcam eczaneler zaten 9 da felan açılıyor sanırım..
Kizlar bahcede ki saksilar yerdekinden daha once mahsul berdi resimdeki salataligi bu gun yedim :)

Kiz bak benimde icime bisi dogdu hamilemisinki yarin bi test yap

çok güzel insanın kendi yetiştiriği meyvelerin sebzelerin tadıda bir başka oluyor canım..

tamam alcam canım bilemiyorum zaten istiyoruz ama genede fazla ümitlenmekde istemiyorum ya yoksa sonra üzülürüm bu sefer çok gecikti çünki..

Didem hosgeldin senin menude nasarili ne var ne yok

Didem teyzemi olacaz ne hadi hayirlisi

Ne olsuncanım iyilik çok şükür oğlumu yatırdım tableti aldım size bi bakıyım dedim

Hayırlısı bakalım belkide oluruz teyze

Ayy noluyor boyle:(tamam bugunu boyle kapat..

İlknurcum menu guzelmis ta ki o biskuvi ve gofretlere kadar..
Neslihan ne yaptin sen oyle...koca gun yemedigini yemissin:(yarin detoks yapiyor musun..

Cankm yarin hemen bir test yap..cok heyecanlandim insallah hamilesindir..benim bir gun gecince cikmisti testte..

Sagol canim senin menu cok iyi...

ana kralice:-)

hayırlsıı yarında bişey gelmezse yapıcam canım çok heycanlıyım bugüne kadar böyle olmamıştım..

Sabah ogle farketmez oda nerden ciktiki eczaci daha iyi bilir tabi.yanliz sana o heyecan gelmis mi ne ta bura yansidi bem nile hissettim seni hamile wuuuu yarin hemen yaz bize

Back