• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

nasıl bir haftada canım adetin gecikmesini bir hafta bekledinm sende yarın alayım ben o zaman test ama sabah idrarıyla yapın diyorlarya nasıl yapcam eczaneler zaten 9 da felan açılıyor sanırım..

çok güzel insanın kendi yetiştiriği meyvelerin sebzelerin tadıda bir başka oluyor canım..

tamam alcam canım bilemiyorum zaten istiyoruz ama genede fazla ümitlenmekde istemiyorum ya yoksa sonra üzülürüm bu sefer çok gecikti çünki..

Sonuçta ilk çocuk canım adetim 6gün geçmişti sonra test yaptım çıktı
Aç karnına yap canım ilk idrar olmasada doğru çıkıyo
9a kadar bişey yeme yap testini hemen bize haber ver merak ederiz

Selam kızlar geçmişi okumadan menümü yaziyim
Sabah:Piknik malum biraz abarttim
Öğle:3-4 kaşık pilav az yoğurt
Ara:sütlü Nescafe bir paket form bisküvi
Akşam:1 kase kadar taze fasulye yemeği

Kizlar uyku saatim gecmefen yatayim lafa daldim hadi kactim optum hepinizi byyyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonuçta ilk çocuk canım adetim 6gün geçmişti sonra test yaptım çıktı
Aç karnına yap canım ilk idrar olmasada doğru çıkıyo
9a kadar bişey yeme yap testini hemen bize haber ver merak ederiz

tamam canım öyle yapim o zaman ben kızımda 13 gün felan beklemiştim ama bir hafta geçincede belli olur sanırım hayırlısı inşallah vardır çok sevinirim.. hemen haber veririm canım tabi adet olmazsam neyse yaa hayırlsıı olsun inşallah..

Sabah ogle farketmez oda nerden ciktiki eczaci daha iyi bilir tabi.yanliz sana o heyecan gelmis mi ne ta bura yansidi bem nile hissettim seni hamile wuuuu yarin hemen yaz bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ama kaptırmakta istemiyrum kendimi hayırlsıı yarın ola hayır ola.. allah rahatlık versin hayırlı geceler..

tamam canım öyle yapim o zaman ben kızımda 13 gün felan beklemiştim ama bir hafta geçincede belli olur sanırım hayırlısı inşallah vardır çok sevinirim.. hemen haber veririm canım tabi adet olmazsam neyse yaa hayırlsıı olsun inşallah..

Çıkar tabi canım bir hafta kısa bi süre degil yarın ihmal etme hemen al
Benim bile iki üç gün geçse korkuyorum hemen test alıyorum
Geçenlerde altı gün geçmişti ertesi gün oldu

İnşallah vardır canım hayırlı bi bebeğin daha olur

Selam kızlar geçmişi okumadan menümü yaziyim
Sabah:Piknik malum biraz abarttim
Öğle:3-4 kaşık pilav az yoğurt
Ara:sütlü Nescafe bir paket form bisküvi
Akşam:1 kase kadar taze fasulye yemeği

Afiyet olsun canım çok olmuş ya bugün yarın dengelemeye çalıs
Spor yapabiliyosan yap canım

Hayırlısı olsun canım bencede yap canım test varsa ona göre davranırsın

Çıkar tabi canım bir hafta kısa bi süre degil yarın ihmal etme hemen al
Benim bile iki üç gün geçse korkuyorum hemen test alıyorum
Geçenlerde altı gün geçmişti ertesi gün oldu

İnşallah vardır canım hayırlı bi bebeğin daha olur

amin canım çok sağol 7 aydır korunmuyoruz canım bakalım ne zaman kısmet olacak inşallah yarın hayırlı olan haberle gelirim..

amin canım çok sağol 7 aydır korunmuyoruz canım bakalım ne zaman kısmet olacak inşallah yarın hayırlı olan haberle gelirim..

Ooo baya olmuş canım kısmet inşallah vardır kızında büyük zaten tam zamanı
Bende oglum o yaşlara gelince 8 9 olunca düşünüyorum Allahım kısmet ederse
Yarını heycanla bekliyorum bende

Ooo baya olmuş canım kısmet inşallah vardır kızında büyük zaten tam zamanı
Bende oglum o yaşlara gelince 8 9 olunca düşünüyorum Allahım kısmet ederse
Yarını heycanla bekliyorum bende

canım 8-9 yaş geç değilmi sanki benim kızım 5 yaşında o çok istiyor bir kardeş, olsun hatta ona kalsa ikiz olacaklar biri erkek biri kız olacak hayaller büyük..

canım 8-9 yaş geç değilmi sanki benim kızım 5 yaşında o çok istiyor bir kardeş, olsun hatta ona kalsa ikiz olacaklar biri erkek biri kız olacak hayaller büyük..

Benim doğumum çok zor geçti ölümden döndüm şaka maka değil gerçekten ikinci ameliyatı yaptılar
Enfeksiyon kaptırdılar çok kötü ölüyodum temizliyemediler onuda ameliyatla temizlediler

Ameliyata giderken sağ çıkmayabilir demiş doktorlar ben zaten kendimde degildim
Canım anlıyacağın karnım ortadan kesik yani şişince falan nasıl olur onların korkusu hastane korkusu oyüzlerden istemiyorum şu an için
20gün çocuğumu görmedim doğduğundan beri görmedim
7gün yoğun bakımda kaldım kaç kişi öldü gözümün önunde bunlari unutmak biraz zor

Benim doğumum çok zor geçti ölümden döndüm şaka maka değil gerçekten ikinci ameliyatı yaptılar
Enfeksiyon kaptırdılar çok kötü ölüyodum temizliyemediler onuda ameliyatla temizlediler

Canım anlıyacağın karnım ortadan kesik yani şişince falan nasıl olur onların korkusu hastane korkusu oyüzlerden istemiyorum şu an için
7gün yoğun bakımda kaldım kaç kişi öldü gözümün önunde bunlari unutmak biraz zor

oy canım benim çok geçmiş olsun çok zor şeyler atlatmışsın canım tabi haklısın bu piskolojden sonra zor ne biçim insanlarmış bunlar allah böyle olanlardan korusun cümlesini bizleride..

Günaydın kızlar nasılsınız bugün kaç gündür doğru düzgün katilamadim aranıza geçmişi bile okuyamadim bugünden sonra topluyorum kendimi önümüzdeki hafta bomba gibi gelicem yürüyüşlere de başlıcam pazartesi itibariyle inşallah

Canım anlıacağın karnım ortadan kesik yani şişince falan nasıl olur onların korkusu hastane korkusu oyüzlerden istemiyorum şu an için

Çok geçmiş olsun canım büyük bişey atlatmissin.
Bugün nasılsın canım öksürük gecti mi biraz

Ah bu çocukların hayalleri o kadar tatlı ve masumlarki.benimki de çok istiyor kardeş vakti geldiğinde inşallah.test yaptın mı canım

Back