- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ya hayirmi bu aksam dolunaymi vardi herkes yemeye tatliya sarmis:sly: tobe tobe bu kadar olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilknur anlssilan ikimizden baskasi yok. E ee nasilsin guzelim
inşallah hayırlısıdır canım evet bu akşam herkes vi tatlıya sarılmış çok tuhaf neyse aşırı olmazsa bişey olmaz kilo alınmasın yeterki neslihan çok tuhafım acaba hamilemiyim bilemiyorum çok karmaşık bi duygu..
iyim hamd olsun canım sen nasılsın..
iyi canim su iciyordum hakkaten mi kiz topike bebekmi gelecek yoksa ay hadi hayirlisi yahu cok saskinim
Su icmekten karnim sisiti patlicam okadar yemenin vezasi suya kanmadim ne olacak tuh uyuyamacam simdi
bilmiyorum canım test felan yapmadım ama bugünde gelmedi 1 hafta gecikti çok tuhafım ne bileyim aslında takmıyordum ama bugünde gelmeyince çok tuhaf bi duygu ne yapıcam bilemiyorum şaşkınım..
bilmiyorum canım test felan yapmadım ama bugünde gelmedi 1 hafta gecikti çok tuhafım ne bileyim aslında takmıyordum ama bugünde gelmeyince çok tuhaf bi duygu ne yapıcam bilemiyorum şaşkınım..
Kizlar bahcede ki saksilar yerdekinden daha once mahsul berdi resimdeki salataligi bu gun yedim :)
Ayy noluyor boyleHanife ben 3tane daha yedim yarin detoks sart bana ,bugun nazarmi degdi ne bana tutamadim kendimi
kızlar bende menümü yazim..
sabah
iki dilim t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salatalık
öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
1 adet kanat
ara
salatalık
akşam
1 kepçe nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt az salata
sonra çayla bişeyler oldu bugün canım hep tatlı şeyler istedi akşam olunca dayanamadım
yulaflı çıkolaralı bisküvi ve vişneli 3 mini gofretlerden
2.5 litre su
aslında bugün iyi gitmişti ama dayanamadım sanki yemem gerekiyordu birde ben ha la adet olmadım ondan sanırsam..
İlknurcum menu guzelmis ta ki o biskuvi ve gofretlere kadar..Kizlar selam isten gel yemek bilasik derken sporuda yaptim simdi oturdum menumu yazayim selam vereyim dedim
Sabah klasik kahvalti
Ara 1 elma
Ogle 2 kase mercimek 2 t.b ekmegi
Ara yogurt ve dalatalik
Aksami sormayin gozum dondu 4 dlm ekmek biraz nutella 2 dlm peynir 8 zeytin azcik karalahana kavurmasi acikta manti  sormayin dedim sporu da zor yaptim bu mideyle 1 saat ortaya karisik spor cok terledim sagligim bu gun daha iyi
inşallah hayırlısıdır canım evet bu akşam herkes vi tatlıya sarılmış çok tuhaf neyse aşırı olmazsa bişey olmaz kilo alınmasın yeterki neslihan çok tuhafım acaba hamilemiyim bilemiyorum çok karmaşık bi duygu..
Cankm yarin hemen bir test yap..cok heyecanlandim insallah hamilesindir..benim bir gun gecince cikmisti testte..bilmiyorum canım test felan yapmadım ama bugünde gelmedi 1 hafta gecikti çok tuhafım ne bileyim aslında takmıyordum ama bugünde gelmeyince çok tuhaf bi duygu ne yapıcam bilemiyorum şaşkınım..
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
İlknur kaç gün geçti canım bi test yap istersen
Hanife geçmiş olsun canım
Kızlar kaçamaklar hariç menüler güzel
Bende 1kase yogurt içine salatalık doğradım yedim 1 galeta
1 sütlü kahve 2 tanede erik yedim
Maşallah canım ne güzel kendin ekip yiyorsun
nasıl bir haftada canım adetin gecikmesini bir hafta bekledinm sende yarın alayım ben o zaman test ama sabah idrarıyla yapın diyorlarya nasıl yapcam eczaneler zaten 9 da felan açılıyor sanırım..Hayırlısı canım benum gebelik 1 haftada çıkmıştı hemen test yapmıştık
Korunmuyosan test yapabilirsin
Kizlar bahcede ki saksilar yerdekinden daha once mahsul berdi resimdeki salataligi bu gun yedim :)
Kiz bak benimde icime bisi dogdu hamilemisinki yarin bi test yap
Didem hosgeldin senin menude nasarili ne var ne yok
Didem teyzemi olacaz ne hadi hayirlisi
Ayy noluyor boyletamam bugunu boyle kapat..
İlknurcum menu guzelmis ta ki o biskuvi ve gofretlere kadar..
Neslihan ne yaptin sen oyle...koca gun yemedigini yemissinyarin detoks yapiyor musun..
Cankm yarin hemen bir test yap..cok heyecanlandim insallah hamilesindir..benim bir gun gecince cikmisti testte..
Sagol canim senin menu cok iyi...
ana kralice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?