• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
bir kaç gündür çok dikkat edemedim ama bugün katı bir şekilde dietime geri döndüm cumaya kadar 78li rakamları görmek istiyorum..:43:

kız ne 78 zi 68 dicektin galiba :32: :32: hadi bakam gayret sanada

NESLIHAN sagligina kjavusmana sevindim canim bidaha hastalanma zsin ins
SEKEDA canim bebegin dogsun sen cok azimlisin verirsin kilolari merak etme
ILKNUR 68diyecektin heralde canimch.m cumaya kadar az yiyelim
DERYA kendinh uzecek bi durum gormuyorum canim olur zamanla bebisin

Neslihan ben detoks yapali 1ay olmadi ama zarari olmaz heralde persembeye yapabilirim eger arkadas m gelmezse

NESLIHAN sagligina kjavusmana sevindim canim bidaha hastalanma zsin ins
SEKEDA canim bebegin dogsun sen cok azimlisin verirsin kilolari merak etme
ILKNUR 68diyecektin heralde canimch.m cumaya kadar az yiyelim
DERYA kendinh uzecek bi durum gormuyorum canim olur zamanla bebisin

evet az yiyelim perşembede detoksmu patlatsam diye düşünüyorum ama daha karar veremedim.. kızlar ben şimdi çıkıyorum snra gene gelirim..

kızlar naptınız ben kızı doyurdum camasır topladım tekrar serdim ,kızı uyuttum daha camasır katlanacak mutfak toplanacak bugün yemegim var erken yaptım,,sabah bir lokma ekmekle domates az peynir yedim,öglende 4 kasık tarcınlı yogurt yedim,az öncede 2 tane susumlı kalın kreker varya ondan yedim aksamada bezelye var salatayla yerim ama şimdide bir salataalık yicem acım cünküü:56:

kızlar yaww su bikaç gün dikkat edeyim diyorum ama yarın sohbet var arkadas aradı hem komsum hem iş yerinden arkadas birde gene bir arkadasın ataması cıktı baska ile onada gitmem lazım bu hafta mutlaka ikramlar olacak napacam ben yaw yemesem olmazzz aklım karıstıı:44:
birazdan esim gelir simdi kimse yok ..eşimde bana kırılıyo o varken bilgisayarla ugrasınca neyse sizin taktik telefondan kaplumbaga hızıyla gizli girmeye calısırım napayım...ama kimsede yok huhu kızlarrr kendi kendime konusuyorumm cok komik:27:

canım benimm saol dier msjı alıntı yapamdım buradan yaptımm :) bu arada sen kaç kg verdin birincimisn suan :) hedefine ulaştın anladım kadarıyla :) mereak ediorumda nekadar oldu ne oldu ne gitti :17:

canım ben ağustosta doğum yaptım..doğumdan sonra süt olsun diye çevremdekilerin baskısı yüzünden kilo aldım hem de midem genişledi yedikçe doymaz oldum...en son 84.5 gördüm az yemeye başladım..yani diyet yapmıyorum ama az yiyorum...şimdi 76.300düm cuma...
bakalım ne olacak...buraya katıldığımda kaç kilo olduğumu bulamadım yarım saattir bir sürü sayfa okudum:)

kızlar hepinize selam.bu sabah daha iyiyim. çabalarım sonuç veriyor iyileşiyorum uzunzamandır böle olmamıştım baya sarsıldım :)
dün spor yapamadım ama bu akşam mutlak yapacam halsizlik olmazsa cumaya tüm eksilerden ve ekstra eksiler görmeye söz vermiştim kendime
cuma ya 83,900 görmem gerek :) çok kaldım 80 lerde hepiniz eridiniz gittiniz :)
e haydi ben geldim artık motivasyon yapayım size herkes yerinden acık kıprasın sporlar yapılsın bakim.kaçamak ta yok bende dahil
Eki Görüntüle 1121119
daha iyi olmana sevindim canım dinlenmek yaramış...
bu hafta bomba gibi olacaksın cumaya..

32 yaşındayım canım..5 aydır falan deniyoruz..doktor bir sıkıntı yok diyor..eşimde ben de normal çıktıkj..ama canım çok sıkılıyor..ne yapacağımı bilmiyorum..çok kafaya takmış durumdayım..

doğru söylüyorsun canım..ama ne yapayım elimde değil..hele bu soma ve dün ali şen in torununun felaketi beni çok etkiledi..yavrumun tutunacak dalı olsun istiyorum..rabbim nasip eder inşallah...
amin canım takma kafana lütfen...

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
bir kaç gündür çok dikkat edemedim ama bugün katı bir şekilde dietime geri döndüm cumaya kadar 78li rakamları görmek istiyorum..:43:
ayy canım sorma ya bu tatil beni mahvetti bir de regl ile birleşince:(

kızlar naptınız ben kızı doyurdum camasır topladım tekrar serdim ,kızı uyuttum daha camasır katlanacak mutfak toplanacak bugün yemegim var erken yaptım,,sabah bir lokma ekmekle domates az peynir yedim,öglende 4 kasık tarcınlı yogurt yedim,az öncede 2 tane susumlı kalın kreker varya ondan yedim aksamada bezelye var salatayla yerim ama şimdide bir salataalık yicem acım cünküü:56:

kızlar dün cekildiğim foto

kızlar yaww su bikaç gün dikkat edeyim diyorum ama yarın sohbet var arkadas aradı hem komsum hem iş yerinden arkadas birde gene bir arkadasın ataması cıktı baska ile onada gitmem lazım bu hafta mutlaka ikramlar olacak napacam ben yaw yemesem olmazzz aklım karıstıı:44:
birazdan esim gelir simdi kimse yok ..eşimde bana kırılıyo o varken bilgisayarla ugrasınca neyse sizin taktik telefondan kaplumbaga hızıyla gizli girmeye calısırım napayım...ama kimsede yok huhu kızlarrr kendi kendime konusuyorumm cok komik:27:

nöbeti ben devralayım canım:)
bir geldim kimse yok..hafta sonu burdaydım kimse yoktu, bugün ben giremedim coşmuşsunuz:)
valla bu misafirlikler yakıyor bizi..

kızlar selam herkese..
hafta sonu eşim evdeyken hep bir şey atıştırıyor beni mahvetti:;) bir de regl yüzünden acıkıp acıkıp durdum..kilo veremedim...
bugünden itibaren eski düzen devam..yalnız bugünkü tek kaçamağım iki tatlı kaşığı nutella oldu:(
şu kavanoz bitse de kurtulsam:)

ilknur daldın gittin baska topiklere yaww:3:

evet canım arkadaşlara bakıyordum..
canım eşin gelince alma pc yi eline gizli gizli yazarsın daha tatlı olur.. canım arkadaşlarla felan toplanınca yeniyor eğer gündüz gidiceksin akşama dengelersin akşamsa buluşma o zaman ertesi güne dengelersin..

canım ben ağustosta doğum yaptım..doğumdan sonra süt olsun diye çevremdekilerin baskısı yüzünden kilo aldım hem de midem genişledi yedikçe doymaz oldum...en son 84.5 gördüm az yemeye başladım..yani diyet yapmıyorum ama az yiyorum...şimdi 76.300düm cuma...
bakalım ne olacak...buraya katıldığımda kaç kilo olduğumu bulamadım yarım saattir bir sürü sayfa okudum:)

daha iyi olmana sevindim canım dinlenmek yaramış...
bu hafta bomba gibi olacaksın cumaya..

amin canım takma kafana lütfen...

ayy canım sorma ya bu tatil beni mahvetti bir de regl ile birleşince:(

nöbeti ben devralayım canım:)
bir geldim kimse yok..hafta sonu burdaydım kimse yoktu, bugün ben giremedim coşmuşsunuz:)
valla bu misafirlikler yakıyor bizi..

kızlar selam herkese..
hafta sonu eşim evdeyken hep bir şey atıştırıyor beni mahvetti:;) bir de regl yüzünden acıkıp acıkıp durdum..kilo veremedim...
bugünden itibaren eski düzen devam..yalnız bugünkü tek kaçamağım iki tatlı kaşığı nutella oldu:(
şu kavanoz bitse de kurtulsam:)
canım regel dönemi hep benimde canım tatlı şeyler istiyor özelliklede o dediğin şey gözümğn önündeyse benim işim bitmiştir sen genede sütün içince çubuk tarçın at da şekeri dengelesin az kaldı tartılma gününe..

canım regel dönemi hep benimde canım tatlı şeyler istiyor özelliklede o dediğin şey gözümğn önündeyse benim işim bitmiştir sen genede sütün içince çubuk tarçın at da şekeri dengelesin az kaldı tartılma gününe..

Canim bugunden sonra yemeyecegim zaten..sondu sabah yedigim..esime soyleyeyim de bitirsin:)
Bugun sutlu kahve yaptim ilk kez...kahveyi cok koydum heralde..carpinti yapti...nefesim daraliyor ictigimden beri...
Menumu yazayim..
Sabah..domates salatalik biber..1 dilim peynir...2 dilim cavdar ekmegi...
Ara..2 tatli kasigi cikolata..
Ara..bir kupa sutlu kahve..15 leblebi...
Aksam..5te yedim..bir kase mercimek corbasi..bir dilim ekmek...

Simdi ise gidiyorum..geldigimde ac olursam domates salatalik yogurt yiyecegim..birsey olmaz heralde degil mi...

ana kralice:-)

iyi akşamlarv kı8zlar menüm dengesiz oldu bugün geç kalktım
kahvaltı öğleyle birleşti
3 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin biraz pekmez çay
ara
3 tane diyet bisküvi
akşam erken yedim
1 tabak tavuk sote yarıma yakın ekmek biraz tahin pekmez salatalık zeytin çay

suyu az içtim şimdi spor vakti gelsin güneşi beklerken

Menum bugun kermese gittik gene planim olmadi
Sabah,bir lokma ekmek,biraz zeytin,peynir
Ara,3kraker
Aksam
Tantuni durum,1ayran.
Ara
Turk kahvesi

iyi akşamlar kızlar edacım nasılsın canım

yediklerime 1 sütlü türk kahvesi ve 1 çb beyaz leblebi eklendi

İyi aksamlar hanımlar nasılsınız?878'den 920 sayfaya kadar tek tek okudum yorumları :35:Ben cok iyiyim kızlar.İşte bayan personel cogunlukta oldugu için biraz problem var bu ara :)) onun dısında calışmak bana iyi geldi.Hafta sonları kv gitmeye devam ediyoruz hala. :16:Kg hala 64 kg.Bu ara tek sıkıntım regl olamadım onun sıkıntısı ve gerginligi var üstümde.Şişkinlik yok bu ay ama belimde anlamsız bir agrı var.Bebek yok :))
Bugun sporumu yaptım geldim,dinleniyorum.....
Ddem cok gecmiş olsun canım.Epey sürdü senin hastalık.
Secil merak etmiş kızlar seni cok gecmiş olsun.Anne ilgisi cok farklı.Corbası....herseyi.Üzülme canım sporla 70 olursun,önce saglık.
Gülcan sen bebiş oldugu halde cok iyi kg verdin canım.55 olmaman için bir neden yok.Sanada gecmiş olsun ve basın sagolsun canım.
Hanife bebişin dişleri seni yordu canım.Cok gecmiş olsun.Basın sagolsun canım....Senin tek dezavantajın bütün aksam ders anlatıp,yorulup eve gelip gec saatte yemek yemen canım.Ac kalsan olmaz,cok yesen oda olmaz.
Deryalimm sürekli takip edersen sen kazanırsın canım.kızlara kulak ver!!!Kafanıfa bebişe takma.Stres olursa bebek zor olur canım.1.olduguna göre problem yok.Stres yapma canım.Allah iyi zamanda nasip etsin.
Sekeda ogluşunu hayırlısıyla al tatlım verirsin kg hic merak etme.
Neslihan sana coooook kızdım bu sigarada nerden cıktı şimdi.Stres,sinirden basladım desen aklım alcaktı ama keyiften sigara mı içilir hiç????Bilinç altında biriktirdigin birsey yoksa tabi...!!!!Seni o kadar aktar baskanı yaptık nesli valla bırak o sigarayı hem kendine hem cocuklarına iyi birsey yap canım.onlarada kötü örnek olma.Ne kadar evdekilet bilmesede kokudan anlar içmeyen....Hem sen kacamaklara baslamışın yine.Yaz geldi fıstık.....Badileri düşün!!!!!
İLKnur evi mis yaptın valla,babana cok gecmiş olsun canım.allah şifa versin.Kızları bos bırakma kızz sen baska topiklerde,kızlar burda.....seni bekler tatlım.
...........kızlar 21:45 cayına gelin hadi bakalım.

Back