Canim cok gecmis olsun..yarin is yoktur..dinlen guzelce...Kizlar selam. Cok kotuyum alerjim hat safhada sanirim gripte oldum ikisi birlesti nefes almak icin her yarim saatte kendim yaptigim fisfisi sikiyom ama bezdim bu gun yattim biraz ev isi. Menum klasik kahvaltiya ek patates kizartmasi 5 tane yedim oglen yogurtla gectim aksamda izmir kofte ( kofte 1 adet) 5 kaşık ve 2 kaşık bulgur pilav acik yogurt yedim
Yorgunum ama okaliptus yagini surup fitniste terlemeye gidecem ustune sicak banyo tekrar sürüp hemen yatacam bu gunde gelemessem meraklanmayin çaya. Yatmazsam ugrarim öptüm hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam 1.5 saattir serrayi uyutucam diye ugrasiyorum m yeni daliyo. . .ancak girebildm kizlar ogledn sonra adaya gezmeye gittik geldik yemek falan yoruldum bugun,
ILKNUR. Tamam canim oyle yapayim tarcini
HANIFe bugun aksam az yeseydim iyi olacakti,yazim menumu
SABAH.OGLE
1d ekmek,2catal patates bugulama,1d peynir,domates,salatalik
ARA
1capucino,15 soslu fistik
ARA
4tk muzluyogurt,10leblebi,10cekirdek
AKSAM
1 izgara alabalik,1biber le domates izgara,salata,1d ekmek,4catal makarna,1.5 su bardagi salgam. Cokmuki?1.5lt su,40dakka yuruyus,20dakka aletler
Nesliham iyiyim sagol canim,guzelce uyu dinlen
Hanife. Senin menude guzelde kurabiyeler olmasa baska bisi olsa daha guzek olabilirdi,diger kizlar 2gundur menunuzu goremedim ,gelmedinizde ama burayi unutmayin fistiklar
canim esimle perdeleri cikardik yikadik cam falan sildik...hep hareket halindeydim..ama spor yok...vakit ve hal de yok:) bekarken her gece spor yapardim artik yapamiyorum...Hanife spor yokmu kiz?
Baya yorulmussun canim spora halin kalmamis...ara ogunde cok yemissin ama aksam yememissin...iyi olmus...Evet kızlar sabahki açlık krizimi yendim.temizlik yaptım evi supur toz al yemek yap derken geçti kriz.sonra ailecek pazara gittik alışveriş yaptık eve geldim ellerim tutmuyodu resmen kendimi toparlayamamisim daha.bi de üstüne temizlik yapmışım. Neyse eve gelince uyudum biraz ama biraz baş dönmem var.yediklerimi yazayım kızlar. Unutuyorum bazen ne yediğimi eksik falan oluyo hatırladığım kadariyla yaziyorum
Sabah sucuklu yumurta kaşar peynir 1-2 parça 1,5 dilim ekmek biraz krem peynir
Ara:sütlü Nescafe 4 kare bitter çikolata bir paket form bisküvi ve bir parça kek
Öğle:1 tabaktan az makarna buraz yoğurt
Ara:1 avuç fındık
Ara:1 avuç fındık 1 parça kaşar peynir
Ara:1 sütlü Nescafe
Spor falan yok
İlaçlarda işe yaramadı ya daha kötü oldum
Selamlar kizlar naparsiniz bakalim,ben cok motiveyim sabah baya bi eksiyle uyandim cumaya ins 56larda olacagm sonrada 55 hihuyt hedefe azicik kaldi..sabah kahvaltimi yaptim kizi uyuttum babasiyla birakip ciktim yuruyuse daha yeni geldim
SEKEDA canim Allah sagsalim kucana almayi nasip etsin
ILKNUR tarcinni cok duydum nasi yapalim deneyecegm
NESLIHAN sigara borekleri cok olmuS salma kendini haydi biraz yuz guzel yakarsin
DIDEM canim ya bi toparlansan iyi olacak ALlah sifa versin
SECIL sana ne diycemi unuttum kiz :)
Saol canım toparlamaya çalışıyorum kendimi ama daha tam kendime gelemedim sen nasılsınmerhaba kızlar bugün evde yokum dışarı çıkaz gitmeden bi bakayım dedim sizlere..
gülcan istersen sabah öğle akşam yemeklerden önce yap yoğurt bu sonuçta bir zararı olmaz tarçınıda olmaz diye düşünüyorum..
seçil nasılsın canım..
Didemcim tekrar geçmiş olsun biraz dinlensen aslında belki toparlarsın benim afacanda öksürüyo dün akşam baya öksürdü sabahta öyle süt iciriyorum ılık süt biraz bal boğazını yumusatiyk sende dene canım
Geçmiş olsun canım Allah vamti geldiğinde 2. çocuğu da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinbana da verdi canım ilaç..ama almadım..almak istemiyorum..ilaçsız denicem bir süre..diyet ve sporla..şimdilik iyi gidiyoum..
soğan kürü ne de başladım..2.bebek düşünüyoruz..bakalım kısmet:26::26:
Kizlar selam. Cok kotuyum alerjim hat safhada sanirim gripte oldum ikisi birlesti nefes almak icin her yarim saatte kendim yaptigim fisfisi sikiyom ama bezdim bu gun y
attim biraz ev isi. Menum klasik kahvaltiya ek patates kizartmasi 5 tane yedim oglen yogurtla gectim aksamda izmir kofte ( kofte 1 adet) 5 kaşık ve 2 kaşık bulgur pilav acik yogurt yedim
Yorgunum ama okaliptus yagini surup fitniste terlemeye gidecem ustune sicak banyo tekrar sürüp hemen yatacam bu gunde gelemessem meraklanmayin çaya. Yatmazsam ugrarim öptüm hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neslihan çok olmuş bu hafta kaçamak yoktu sana.neyse madem kaçamak yaptın bugün cezalisin fazladan spor yapıcaksın ona göre bu hafta o artı gidecek ve 100 grda olsa eksi görecem seni
Selamlar kizlar naparsiniz bakalim,ben cok motiveyim sabah baya bi eksiyle uyandim cumaya ins 56larda olacagm sonrada 55 hihuyt hedefe azicik kaldi..sabah kahvaltimi yaptim kizi uyuttum babasiyla birakip ciktim yuruyuse daha yeni geldim
SEKEDA canim Allah sagsalim kucana almayi nasip etsin
ILKNUR tarcinni cok duydum nasi yapalim deneyecegm
NESLIHAN sigara borekleri cok olmuS salma kendini haydi biraz yuz guzel yakarsin
DIDEM canim ya bi toparlansan iyi olacak ALlah sifa versin
SECIL sana ne diycemi unuttum kiz :)
bana da verdi canım ilaç..ama almadım..almak istemiyorum..ilaçsız denicem bir süre..diyet ve sporla..şimdilik iyi gidiyoum..
soğan kürü ne de başladım..2.bebek düşünüyoruz..bakalım kısmet:26::26:
Nesliham iyiyim sagol canim,guzelce uyu dinlen
Hanife. Senin menude guzelde kurabiyeler olmasa baska bisi olsa daha guzek olabilirdi,diger kizlar 2gundur menunuzu goremedim ,gelmedinizde ama burayi unutmayin fistiklar
Günaydın kızlar haftasonunuz iyi geçmiş benim iyi geçmefi iki gecedir uyku yok öksürükten
Bogazım nefesim bi acayip oldu artık haftasonu evde yoktum o yüzden giremedim hiç
Akşamları evegeliyoriz geç saatte yazamıyorum ozamanda başimda çatlıyo
Neslihan sanafageçmiş olsun canım
Akşamları pek giremiyorum ben işim oluyo eşim evdeyken olmuyo yinede girmeyeçalışıcamkızlar
İlaçlarda işe yaramadı ya daha kötü oldum
Geçmiş olsun canım dinlen biraz bu ara topikce dökülüyoruz
hayırlıs günler fıstıklar bir kaç gündür baya yoğun geçti bugünde yokum bi girip bakim dedim ama yarınından tezi yok aynı tempoda buradayım canlarım bir kaç gündür suyumu içemiyorum malum dışarda oluca olmuyor yarın kana kana su içicem..
neslihan geçmiş olsun şimdi nasılsın..
seçil canım iyim hamd olsun bu seferki tatil baya yoğun geçiyor havada sıcak olunca akrabalarla geçiyor hep..
ben şimdi çıkıyorum büyük ihtimalle yarın ancak yazarım hepinizi çok öpüyorum..
Geçmiş olsun canım Allah vamti geldiğinde 2. çocuğu da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
sağol canım..ama olmuyorrr..neden bilmiyorum..olmuyor..depresyona girdim resmen..oğlum kardeşsiz kalacak...çok mutsuzum..
Tadini cikar canim..en cok ufakliga yaramistir tatil:)hayırlıs günler fıstıklar bir kaç gündür baya yoğun geçti bugünde yokum bi girip bakim dedim ama yarınından tezi yok aynı tempoda buradayım canlarım bir kaç gündür suyumu içemiyorum malum dışarda oluca olmuyor yarın kana kana su içicem..
neslihan geçmiş olsun şimdi nasılsın..
seçil canım iyim hamd olsun bu seferki tatil baya yoğun geçiyor havada sıcak olunca akrabalarla geçiyor hep..
ben şimdi çıkıyorum büyük ihtimalle yarın ancak yazarım hepinizi çok öpüyorum..
Dikkat et canim cok gecmis olsun...kızlar selam hepinize teşekkürler az daha iyiceyim ama grip kolay gitmiyor kendime iyi bakmaya çabalıyorum kürler bitkiler şükür fayda etti bu gün.
benim hafta sonu iyi geçti bu gün sabah artımdan 400 gram gitmişti. bu günde yarım gün çalışmak üzre şimdi ofise geldim. dün akşam terlemek için okaliptus yağı sürüp spor yaptım duş alıp kese yapıp yattım sabah az daha iyiydim ama kolay gitmeyecek bu grip uğraşmam lazım daha 1 hafta sürer. en çok kafam tutuluyor kulaklarım duymuyor kafama kuluçlar duruyor benim gripte kısacası kafam ambalaj gibi. bunun dışında çok kaçamak yok 2 gündür menunum de. diyete devam sporda yormadan yapıcam el verdikçe artık bakalım sizde ne var ne yok az geçmişi okuyayım.
Deryacim kafana taktigin icin olmamasi da muhtemel...stres herseyi etkiliyor...akisina birakmalisin biraz..Allah hayirli zamani bilir..sağol canım..ama olmuyorrr..neden bilmiyorum..olmuyor..depresyona girdim resmen..oğlum kardeşsiz kalacak...çok mutsuzum..
aman canım daha yaşın kaç olur takma kafana yaradan zamanını biliyordur sen sakın üzme kendini
kızlar ben az sonra eve gidecem direk yatacam ıstırahatta lazım çalışınca zor oluyor.
ben şimdiye kadarki menumude yazayım akşam belki giremem 9,45 çayında buluşmayı unutmayın uyumuyor olursam bende gelirim azcık
sabah: 1/4 avakado+1 haşlama yumurta+1 dlm peynir+2 dlm t.b ekmeği+2 zeytin+ bahçemden az az marul+maydanoz+domates
ara: 1/2 haşlama mısır
öğle 3 ızgara köfte+salata
ara 1 elma+5kş yoğurt
akşama taze fasulyem var onu yerim yatarım zaten spor belli olmaz
hepinize kolay gelsin bol eksili hafta dilerim
sağol canım..ama olmuyorrr..neden bilmiyorum..olmuyor..depresyona girdim resmen..oğlum kardeşsiz kalacak...çok mutsuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?