• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar bugün çok açım ben ya hep aklıma kaçamaklar geliyo kahvaltimida yaptım ama abartmadim kendimi tuttum ama hala midem bu garip aç hissediyorum kendimi:50:

kızlar bu gun menum
sabah: 1/2 şehriye çorbası+2 dlm ekmek+az peyniz+8 zeytin+domates salatalı
ara: yoğurt 1/2 kase+1 kaşık yulaf ezmesi
öğle: 1/2 kase mercimek çorba+5 kaşık mantı
ara sütlü neskafe
akşam misafirlikte az etli fasulye az pilav 1 dlm t.b. ekmegi 4 sigara boregi salata tursu
Cok olmus dimi zaten yediklerim yas gibi oturdu mideme offf ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neslihan çok olmuş bu hafta kaçamak yoktu sana.neyse madem kaçamak yaptın bugün cezalisin fazladan spor yapıcaksın ona göre bu hafta o artı gidecek ve 100 grda olsa eksi görecem seni

yani gitse güzel olur tabiki ama takmıyorum yavaşta gitse yeterki gitsin o bile fayda canım haftaya yürüyüşlere başlamak isityorum bakalım hayırlısı..

Başla canım baya faydası oluyo yürüyüşlerin ben bu hafta yapamadım hastaydim ama toparliyim kendimi baslicam vücutta sıkılaşıyo baya faydası oluyo yani

ikiside iyi bi kızım vardı birde oğlum olucak inşallah valla pes etmeyinn hazirana sende 6 rakamlrla başla canım benim hadi bakalım görim senii :) süpersiniz insan isteyince hersey oluyor :46:

Allah bağışlasın canım. Yok canım gayet iradeli gidiyoruz ama artık acele etmiyorum ne giderse kardır bundan sonra tqbi hazirana 6 larla başlarsam ayrıca süper olur tabiki ;)

günaydın kızlar bende anca oturdum masa başına kahvaltı ettik ofiste sohbet muhabbet
eda tebrik ederim canım 64 de düştün demek maşallah. maşa bende varda ben herkese gösteriyomda bana gösterende lazım dimi kışkırttım millleti sorma
dün gelen olmadı ama 9,45 çayına :))) oh çalışmaya başlayalı derdin tasan kalmadı oh rahatladın

seçil çok geçmiş olsun canım acil şifalar.

Gunaydin kizlar,hafta sonu kacamak yapmayin sakin ,dun ben yaptim simdi rahatsizim biraz
SECIL herseyin basi saglik ,canim dikkat et

Secil
Cok gecmis olsun
Didem
Iyi eglenceler rakibem
Neslihan
Aksam misafirdn gelemedim canim
Eda
Masallah kiz sana bende 55de kalacam

kızlar hayırlı günler dün misafirim vardı bu sabahda erkenden okuldakı annelerle buluştuk parkta piknik yaptın saat 4 e geliyordu eve girdiğimizde domates gibi kızardık..

bi detoksdan bahsedilmiş bende bi zaman yğourt kürü yapmıştım hatırlarsanız zencefil zerdecal ve tarçin hepsinden yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucuyla koyup karıştırıyorsun sonrada yemeklerden yarım saat önce yiyorsun bende işe yaradı sizde bir deneyin derim bende pazartesi buna başlayım güzel olur sabah öğle akşam yapılıyor bu sanırım bunu yaptığım hafta 1300 kilo vermiştim herhalde..

seçil canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin..
gülcan buradyım geldim canım nasılsın..

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hepinize

Günaydın kızlar bugün çok açım ben ya hep aklıma kaçamaklar geliyo kahvaltimida yaptım ama abartmadim kendimi tuttum ama hala midem bu garip aç hissediyorum kendimi:50:

:) sıcak çayla geçiştir bence zaten bugüne özel nefsin seninle oynuyor :) birazda tarçın

Allah bağışlasın canım. Yok canım gayet iradeli gidiyoruz ama artık acele etmiyorum ne giderse kardır bundan sonra tqbi hazirana 6 larla başlarsam ayrıca süper olur tabiki ;)

amin cümlemizin evlatlarını inşallah senin hedefin zaten 65 2 kiloda bir gayretle gidicek inşallah 6 lı rakamlarla haziranda görürüm inşşllah siz zayıflayın bende sizin yollardan aynen geçicemm :) :16:

yani gitse güzel olur tabiki ama takmıyorum yavaşta gitse yeterki gitsin o bile fayda canım haftaya yürüyüşlere başlamak isityorum bakalım hayırlısı..

evet artık yavaşlamıştır ama birazdaha gayret çay falan geçiştirin sporda yapiosunuz ufakta olsa gider inşallah bende doğirim niyetim acele deil ama zayıflamak hedefim 55 ama en iyisini yapabılırsem 50 kilo istiyorum :) bakalım bu yolları tekrardan dönücem fırstım olurmu spora dersen bir bebek birde bir yasında tatlı bir kızla spor yaparımm inşallah :):5: fırsatım olur ınşallah

Son düzenleme:
Selamlar kizlar naparsiniz bakalim,ben cok motiveyim sabah baya bi eksiyle uyandim cumaya ins 56larda olacagm sonrada 55 hihuyt hedefe azicik kaldi..sabah kahvaltimi yaptim kizi uyuttum babasiyla birakip ciktim yuruyuse daha yeni geldim
SEKEDA canim Allah sagsalim kucana almayi nasip etsin
ILKNUR tarcinni cok duydum nasi yapalim deneyecegm
NESLIHAN sigara borekleri cok olmuS salma kendini haydi biraz yuz guzel yakarsin
DIDEM canim ya bi toparlansan iyi olacak ALlah sifa versin
SECIL sana ne diycemi unuttum kiz :)

iyi gecelet kizlar ben uyuyamiyorm öksürükten
hiç uyumadım bu saate kadat çok zor napicam ya
Nasil oldun canim bugun..

Canim ben de dun oyleydim..sıkıntidan oluyor...birseyler yapmaya calis...oyala kendini...

evet artık yavaşlamıştır ama birazdaha gayret çay falan geçiştirin sporda yapiosunuz ufakta olsa gider inşallah bende doğirim niyetim acele deil ama zayıflamak hedefim 55 ama en iyisini yapabılırsem 50 kilo istiyorum :) bakalım bu yolları tekrardan dönücem fırstım olurmu spora dersen bir bebek birde bir yasında tatlı bir kızla spor yaparımm inşallah :):5: fırsatım olur ınşallah
Ayy Allah bagislasin..saglikla kucagina al insallah..

Selamlar kizlar naparsiniz bakalim,ben cok motiveyim sabah baya bi eksiyle uyandim cumaya ins 56larda olacagm sonrada 55 hihuyt hedefe azicik kaldi..sabah kahvaltimi yaptim kizi uyuttum babasiyla birakip ciktim yuruyuse daha yeni geldim
NESLIHAN sigara borekleri cok olmuS salma kendini haydi biraz yuz guzel yakarsin

Canimmm supersin..dun cok iyiydi menun..bugun de odulunu aldin...

ana kralice:-)

merhaba kızlar bugün evde yokum dışarı çıkaz gitmeden bi bakayım dedim sizlere..
gülcan istersen sabah öğle akşam yemeklerden önce yap yoğurt bu sonuçta bir zararı olmaz tarçınıda olmaz diye düşünüyorum..
seçil nasılsın canım..

Evet derya bende de var bana ilac vedi sana da verdimi?
Kizlar aksam 45 dk yurudum simdi cay iciyorum
Menum
Sabah 1 yumurta 5 zeytin acik peyniz 2 dlm ekmek
Ara t.kahvesi
Ogle 1 kase mercimek corba 1 tabak haslama brokoli sarimsakli limonlu 1 dlm ekmek
Ara neskafe bi dilim kek
Aksam. Az menemen az sehriye corba 2 dlm ekmek
Ara siyah cayla 8 cig badem 1 hurma
Kizlar sigara yi merak ettiniz dimi icmiyom demek isterdim :(( ama icimdeki kavga devam ediyor

bana da verdi canım ilaç..ama almadım..almak istemiyorum..ilaçsız denicem bir süre..diyet ve sporla..şimdilik iyi gidiyoum..
soğan kürü ne de başladım..2.bebek düşünüyoruz..bakalım kısmet:26::26:

bana da verdi canım ilaç..ama almadım..almak istemiyorum..ilaçsız denicem bir süre..diyet ve sporla..şimdilik iyi gidiyoum..
soğan kürü ne de başladım..2.bebek düşünüyoruz..bakalım kısmet:26::26:

Kizlar selam. Cok kotuyum alerjim hat safhada sanirim gripte oldum ikisi birlesti nefes almak icin her yarim saatte kendim yaptigim fisfisi sikiyom ama bezdim bu gun yattim biraz ev isi. Menum klasik kahvaltiya ek patates kizartmasi 5 tane yedim oglen yogurtla gectim aksamda izmir kofte ( kofte 1 adet) 5 kaşık ve 2 kaşık bulgur pilav acik yogurt yedim
Yorgunum ama okaliptus yagini surup fitniste terlemeye gidecem ustune sicak banyo tekrar sürüp hemen yatacam bu gunde gelemessem meraklanmayin çaya. Yatmazsam ugrarim öptüm hepinizi

Tam 1.5 saattir serrayi uyutucam diye ugrasiyorum m yeni daliyo. . .ancak girebildm kizlar ogledn sonra adaya gezmeye gittik geldik yemek falan yoruldum bugun,
ILKNUR. Tamam canim oyle yapayim tarcini
HANIFe bugun aksam az yeseydim iyi olacakti,yazim menumu
SABAH.OGLE
1d ekmek,2catal patates bugulama,1d peynir,domates,salatalik
ARA
1capucino,15 soslu fistik
ARA
4tk muzluyogurt,10leblebi,10cekirdek
AKSAM
1 izgara alabalik,1biber le domates izgara,salata,1d ekmek,4catal makarna,1.5 su bardagi salgam. Cokmuki?1.5lt su,40dakka yuruyus,20dakka aletler

Bi ugradim kizlar ama fulvandan naska kimseler yok sanirim. Nasilsin canim. Bende dusumu aldim keselendim yaglandom yatmaya hazirlaniyordium simdi arada 2 hurma yedim

Su telefonu n klavyesi. Gülcan dan baska si yok yazdim

Back