"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı klasik aynı
ara
1 bardak ballı süt 1 şeftali
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak biber kavurması 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü kahve 1 çb beyaz leblebi 2 tane erik
akşam
1 dilim ekmek 1 kase çorba

40 dk bisiklet su ne kadar oldu bilmiyorum 1 bardak kiraz sapı içtim

akşamada bişeyler yerim yine

Kizlar menume ek 5 gibi 1 tane elmali kurabiye 1 bardak sut ictim yattim. Az once kalktim fasulyemi ve mercimek corbami ictim bi size bakim dedim. Oh uyku iyi geldi bi an once gitsin su hastalik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ufak tefek bisiler yapiyoz annem sagolsun ben doga aşığı yim toprak anayi cok seviyorum o yetisen sebze meyveye bakip aglayan tek manyakmiyim bilmem ama öyleyim salatalik ve domateslerim de buyumeye basladi az once sevdim onlari :sly::sly::sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Didemcim menum guzel...
Neslihancim daha iyi hissetmene sevindim..

ana kralice

canım benimm saol dier msjı alıntı yapamdım buradan yaptımm :) bu arada sen kaç kg verdin birincimisn suan :) hedefine ulaştın anladım kadarıyla :) mereak ediorumda nekadar oldu ne oldu ne gitti

Son düzenleme:

canımm ya saolasınn ınşallah hedefine az kaldı valla devam etseydim bende senle aynıydım sunada :) ama tekrar dönücem bu yolları sizi gördükçe mutlu oluyorum o tartıdakı mutluk hep olsunn :)

canımm ya saolasınn ınşallah hedefine az kaldı valla devam etseydim bende senle aynıydım sunada :) ama tekrar dönücem bu yolları sizi gördükçe mutlu oluyorum o tartıdakı mutluk hep olsunn :)

selam hoşgeldiniz bebeğiniz sağ salim doğsun gene başlarsınız. hastalık dönemimde cevap yazamadım size. bebeğinizle mutluluklar dilerim bende

kızlar hepinize selam.bu sabah daha iyiyim. çabalarım sonuç veriyor iyileşiyorum uzunzamandır böle olmamıştım baya sarsıldım :)
dün spor yapamadım ama bu akşam mutlak yapacam halsizlik olmazsa cumaya tüm eksilerden ve ekstra eksiler görmeye söz vermiştim kendime
cuma ya 83,900 görmem gerek :) çok kaldım 80 lerde hepiniz eridiniz gittiniz :)
e haydi ben geldim artık motivasyon yapayım size herkes yerinden acık kıprasın sporlar yapılsın bakim.kaçamak ta yok bende dahil

32 yaşındayım canım..5 aydır falan deniyoruz..doktor bir sıkıntı yok diyor..eşimde ben de normal çıktıkj..ama canım çok sıkılıyor..ne yapacağımı bilmiyorum..çok kafaya takmış durumdayım..

doğru söylüyorsun canım..ama ne yapayım elimde değil..hele bu soma ve dün ali şen in torununun felaketi beni çok etkiledi..yavrumun tutunacak dalı olsun istiyorum..rabbim nasip eder inşallah...

doğru..yaradan bekliyordur ...inşallah nasip eder canım..yaşım 32..

bu arada günaydın arkadaşlar..
dün akşam itibariyle spora başladım..8km yürümüşüz eşimle..deniz kenarında süperdi..spor insanın iştahını da kesiyor..güzel oluyor..
sabah 2 dilim tam bugday ekmeği..domates salatalık biber falan yedim..tatalandırıcılı çay içtim..arada bişey yemeği düşünmüyorum..bol bol su..
dün sabah tartıldığımda 83 tüm yine yani +1 kiloydum..allahın izniyle sporu bırakmıcam..cumaya neler olcak bakalım..

sağol canım..ama olmuyorrr..neden bilmiyorum..olmuyor..depresyona girdim resmen..oğlum kardeşsiz kalacak...çok mutsuzum..

canım kendini bunaltma bak ondan olmaya bilir ne kadar stres yaparsan olmuyor kendini kilo vermeye odakla biliyorum çıkmıyor kafandan ama yapabileceğimiz başka bişey yok yaradan neylerse güzel eyler onun vakti zamanı bellidir zaten sen ne kadar stres yaparsan yap o vaktinden önce veya sonra gelmicek.. bak bende bende 7 aydır istiyorum ama olmuyor ilk zamanar bende çok takmıştım ama sonra diete başladım kafamı buna vermeye çalışıyorum hee adet günüm yaklaşınca bende acaba varmı tutundumu diyorum ne yaparsam yapim kafam takılıyor ama kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa piskolojimiz hepten bozulur bunun için yapıcamız en doğru şey rahat olmak..

hanifecim çok teşekkür ederim evet kızım çoookk eğlendi kaç gündür bu işler ona yaradı cimcimem benim..

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
bir kaç gündür çok dikkat edemedim ama bugün katı bir şekilde dietime geri döndüm cumaya kadar 78li rakamları görmek istiyorum..

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
bir kaç gündür çok dikkat edemedim ama bugün katı bir şekilde dietime geri döndüm cumaya kadar 78li rakamları görmek istiyorum..

sen yaparsınn canım..sen çok azimlisin gördüğüm kadarıyla..ben de 81 leri görmek istiyorum..dün akşam yaptığım spor beni çok gazladı..

Gunaydin kizlar dun sabahtan isimiz vardi memlekete gittik,gitmisken akraba ziyaretleride yaptik ,arada 1senedir gormedgm arkadaslada gorustum gece 1di dondugumuz,dun dolasiyla kacamak5i gecti bugun dengeliycem,sizde ne var neyok

Gunaydin kizlar dun sabahtan isimiz vardi memlekete gittik,gitmisken akraba ziyaretleride yaptik ,arada 1senedir gormedgm arkadaslada gorustum gece 1di dondugumuz,dun dolasiyla kacamak5i gecti bugun dengeliycem,sizde ne var neyok

iyidir canım bizde 3 gündür gez toz yorulduk baya bende bugün dengelemedeyim..

sen yaparsınn canım..sen çok azimlisin gördüğüm kadarıyla..ben de 81 leri görmek istiyorum..dün akşam yaptığım spor beni çok gazladı..

oh hepinizi yakalıdım. artık bahane bitti kızlar konsantre oluyoz hepimiz ben de dahil.
derya spor insanı mütiş motive edip enerji veriyor tam gaz devam canım beraber incez 80-70 lerin altına okey
sadece kilo vermeyi düşün hamilelik süpriz gelsin. yanlız dengeli beslenme için aralarını yapmanı önemle tavsiye ederim canım
gülcan detoks yapalım şu kaçamaklar bi gitsin canım ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…