Canım ılık bi süt icseydin keşke bir tatlı kaşığı balda rahatlatirdi biraz öksürük çok fena canım ya çok çok geçmiş olsuniyi gecelet kizlar ben uyuyamiyorm öksürükten
hiç uyumadım bu saate kadat çok zor napicam ya
Neslihan çok olmuş bu hafta kaçamak yoktu sana.neyse madem kaçamak yaptın bugün cezalisin fazladan spor yapıcaksın ona göre bu hafta o artı gidecek ve 100 grda olsa eksi görecem senikızlar bu gun menum
sabah: 1/2 şehriye çorbası+2 dlm ekmek+az peyniz+8 zeytin+domates salatalı
ara: yoğurt 1/2 kase+1 kaşık yulaf ezmesi
öğle: 1/2 kase mercimek çorba+5 kaşık mantı
ara sütlü neskafe
akşam misafirlikte az etli fasulye az pilav 1 dlm t.b. ekmegi 4 sigara boregi salata tursu
Cok olmus dimi zaten yediklerim yas gibi oturdu mideme offf ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani gitse güzel olur tabiki ama takmıyorum yavaşta gitse yeterki gitsin o bile fayda canım haftaya yürüyüşlere başlamak isityorum bakalım hayırlısı..
ikiside iyi bi kızım vardı birde oğlum olucak inşallah valla pes etmeyinn hazirana sende 6 rakamlrla başla canım benim hadi bakalım görim senii :) süpersiniz insan isteyince hersey oluyor
günaydın kızlar bende anca oturdum masa başına kahvaltı ettik ofiste sohbet muhabbet
eda tebrik ederim canım 64 de düştün demek maşallah. maşa bende varda ben herkese gösteriyomda bana gösterende lazım dimi kışkırttım millleti sorma
dün gelen olmadı ama 9,45 çayına :))) oh çalışmaya başlayalı derdin tasan kalmadı oh rahatladın
seçil çok geçmiş olsun canım acil şifalar.
Gunaydin kizlar,hafta sonu kacamak yapmayin sakin ,dun ben yaptim simdi rahatsizim biraz
SECIL herseyin basi saglik ,canim dikkat et
Secil
Cok gecmis olsun
Didem
Iyi eglenceler rakibem
Neslihan
Aksam misafirdn gelemedim canim
Eda
Masallah kiz sana bende 55de kalacam
kızlar hayırlı günler dün misafirim vardı bu sabahda erkenden okuldakı annelerle buluştuk parkta piknik yaptın saat 4 e geliyordu eve girdiğimizde domates gibi kızardık..
bi detoksdan bahsedilmiş bende bi zaman yğourt kürü yapmıştım hatırlarsanız zencefil zerdecal ve tarçin hepsinden yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucuyla koyup karıştırıyorsun sonrada yemeklerden yarım saat önce yiyorsun bende işe yaradı sizde bir deneyin derim bende pazartesi buna başlayım güzel olur sabah öğle akşam yapılıyor bu sanırım bunu yaptığım hafta 1300 kilo vermiştim herhalde..
seçil canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin..
gülcan buradyım geldim canım nasılsın..
Günaydın kızlar bugün çok açım ben ya hep aklıma kaçamaklar geliyo kahvaltimida yaptım ama abartmadim kendimi tuttum ama hala midem bu garip aç hissediyorum kendimi
Allah bağışlasın canım. Yok canım gayet iradeli gidiyoruz ama artık acele etmiyorum ne giderse kardır bundan sonra tqbi hazirana 6 larla başlarsam ayrıca süper olur tabiki
yani gitse güzel olur tabiki ama takmıyorum yavaşta gitse yeterki gitsin o bile fayda canım haftaya yürüyüşlere başlamak isityorum bakalım hayırlısı..
Nasil oldun canim bugun..iyi gecelet kizlar ben uyuyamiyorm öksürükten
hiç uyumadım bu saate kadat çok zor napicam ya
Canim ben de dun oyleydim..sıkıntidan oluyor...birseyler yapmaya calis...oyala kendini...Günaydın kızlar bugün çok açım ben ya hep aklıma kaçamaklar geliyo kahvaltimida yaptım ama abartmadim kendimi tuttum ama hala midem bu garip aç hissediyorum kendimi
Ayy Allah bagislasin..saglikla kucagina al insallah..evet artık yavaşlamıştır ama birazdaha gayret çay falan geçiştirin sporda yapiosunuz ufakta olsa gider inşallah bende doğirim niyetim acele deil ama zayıflamak hedefim 55 ama en iyisini yapabılırsem 50 kilo istiyorum :) bakalım bu yolları tekrardan dönücem fırstım olurmu spora dersen bir bebek birde bir yasında tatlı bir kızla spor yaparımm inşallah :)fırsatım olur ınşallah
Selamlar kizlar naparsiniz bakalim,ben cok motiveyim sabah baya bi eksiyle uyandim cumaya ins 56larda olacagm sonrada 55 hihuyt hedefe azicik kaldi..sabah kahvaltimi yaptim kizi uyuttum babasiyla birakip ciktim yuruyuse daha yeni geldim
SEKEDA canim Allah sagsalim kucana almayi nasip etsin
ILKNUR tarcinni cok duydum nasi yapalim deneyecegm
NESLIHAN sigara borekleri cok olmuS salma kendini haydi biraz yuz guzel yakarsin
DIDEM canim ya bi toparlansan iyi olacak ALlah sifa versin
SECIL sana ne diycemi unuttum kiz :)
Evet derya bende de var bana ilac vedi sana da verdimi?
Kizlar aksam 45 dk yurudum simdi cay iciyorum
Menum
Sabah 1 yumurta 5 zeytin acik peyniz 2 dlm ekmek
Ara t.kahvesi
Ogle 1 kase mercimek corba 1 tabak haslama brokoli sarimsakli limonlu 1 dlm ekmek
Ara neskafe bi dilim kek
Aksam. Az menemen az sehriye corba 2 dlm ekmek
Ara siyah cayla 8 cig badem 1 hurma
Kizlar sigara yi merak ettiniz dimi icmiyom demek isterdim( ama icimdeki kavga devam ediyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım geçmiş olsun sen en iyi sonuçlarını alıp bir dietisyene git sana ona göre bir liste hazırlasın böylesi daha iyi olur..
Selamlar kizlar naparsiniz bakalim,ben cok motiveyim sabah baya bi eksiyle uyandim cumaya ins 56larda olacagm sonrada 55 hihuyt hedefe azicik kaldi..sabah kahvaltimi yaptim kizi uyuttum babasiyla birakip ciktim yuruyuse daha yeni geldim
SEKEDA canim Allah sagsalim kucana almayi nasip etsin
ILKNUR tarcinni cok duydum nasi yapalim deneyecegm
NESLIHAN sigara borekleri cok olmuS salma kendini haydi biraz yuz guzel yakarsin
DIDEM canim ya bi toparlansan iyi olacak ALlah sifa versin
SECIL sana ne diycemi unuttum kiz :)
bana da verdi canım ilaç..ama almadım..almak istemiyorum..ilaçsız denicem bir süre..diyet ve sporla..şimdilik iyi gidiyoum..
soğan kürü ne de başladım..2.bebek düşünüyoruz..bakalım kısmet:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?