- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
bizim için de sakınca yok değil mi canım zararlı birşey yok sonuçta...
hava bugün harika..ne iyi yapmışsınız valla
canım yoğurt kürünü emzirenler şeker tansıyon böbrek hastaları kullanmamalıymış..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim için de sakınca yok değil mi canım zararlı birşey yok sonuçta...
hava bugün harika..ne iyi yapmışsınız valla
canım yoğurt kürünü emzirenler şeker tansıyon böbrek hastaları kullanmamalıymış..
Hanife
Anladim canim dogu gorevi de az degl ,menu guzel olmus kuru yapsak iyi olacak
Ilknur ne guzel gecmis gunun canim,ben bildign gibi evdeyim
Yediklerime 1yumurta,salata ve 2d ekmek eklendi,baska yemem bugun
canım ilknur emzirenlerin yapmaması gerekir dedi..o yüzden yapmayalım bence...
menü güzel...
ben de eşimi bekliyorum işi uzadı..9 aydır ilk defa cumartesi akşamı evdeyim...sıkıntıdan birşeyler yiyorum sürekli..niye böyle oldu anlamadım...resmen canım istiyor, tokluk hissetmiyorum
evet canım yaa çok güzel geçti kızım için heleki çok çok yaradı çok mutlu oldu cimcimem.. sizlerde yapın canım arada bir kaç kişiyle parka gidin kahvaltıyı orada yapın çocuklarda zaten ek gıdaya başladı insan bi relaks oluyor değişim oluyor en azından tavsiye ediyorum sanada hanifeyede..Hanife
Anladim canim dogu gorevi de az degl ,menu guzel olmus kuru yapsak iyi olacak
Ilknur ne guzel gecmis gunun canim,ben bildign gibi evdeyim
canım ilknur emzirenlerin yapmaması gerekir dedi..o yüzden yapmayalım bence...
menü güzel...
ben de eşimi bekliyorum işi uzadı..9 aydır ilk defa cumartesi akşamı evdeyim...sıkıntıdan birşeyler yiyorum sürekli..niye böyle oldu anlamadım...resmen canım istiyor, tokluk hissetmiyorum
Saol fıstık nasıl gidiyo bebiş nasıl?
hayırlsıı canım bende senin gibi düşünüyorum azda olsa gitsin çok takmıcam bundan sonra ne verirsek kardır canım..
hoşgeldin canım bebek nasıl bakalım demek bi oğluşun olcak hadi hayırlısı rabbim hayırlsıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
saol canım ya evet hayırlısıyla valla çok üzülüodum suan çok mutluyum bin şükür rabbime :) tebrikler hepinize takıp ediorum sizi hazirana kadar 2 3 kilo gider dimi :)
evet canım yaa çok güzel geçti kızım için heleki çok çok yaradı çok mutlu oldu cimcimem.. sizlerde yapın canım arada bir kaç kişiyle parka gidin kahvaltıyı orada yapın çocuklarda zaten ek gıdaya başladı insan bi relaks oluyor değişim oluyor en azından tavsiye ediyorum sanada hanifeyede..
canım sütü ısıt içine varsa çubuk tarçin yoksa toz tarçın karıştır iç inan işe yarıcak iştahını kapatır..
Deneyecegim.canim sagolasin:)hanife gülcan size bir önerim var sizlerde sadece yoğurt yiyin olmazmı içine azıcık tarçın atarsınız öyle olur bu karışımda sorun zencefil ve zerdeçalda size yaramayan ama tarcından bişey olmaz yarım çay kaşığı atıp yersiniz hemde şekeri dengeler tokluk hissi verir bi deneyin derim ben..
Deneyecegim.canim sagolasin:)
Ay bugun firsat buldum butun gun acik biraktim bilgisayari...bir gulcanla sen geldin..neslihan gelsin kizacagim simdi:)
ana kralice
kız canım kız o hep bize diyor ama kendi firari.. zaten bu hafta herkes neslihana kızsın menüsü güzel olsada kızalım beğenmeyelim en azından kaçamak felan yapmaz..
kızlar şimdi bi formda buldum yağ yakan tarifmiş
haftada sadece 2 gün arka arkaya yapılacakmış
akşam yemeğinden en az 2 saat sonra yada yatarken yenecekmiş
ertesi günde sıkı bi spor yapılacakmış üstüne
tarifi veriyorum
Yapılışı : zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp akşam yemekten 2 saat sonra yada yatarken yenecek
ben bu akşam ve yarın akşam yapacağım çok merak ettim hemde çok basitmiş