Canim cok gecmis olsun..yarin is yoktur..dinlen guzelce...Kizlar selam. Cok kotuyum alerjim hat safhada sanirim gripte oldum ikisi birlesti nefes almak icin her yarim saatte kendim yaptigim fisfisi sikiyom ama bezdim bu gun yattim biraz ev isi. Menum klasik kahvaltiya ek patates kizartmasi 5 tane yedim oglen yogurtla gectim aksamda izmir kofte ( kofte 1 adet) 5 kaşık ve 2 kaşık bulgur pilav acik yogurt yedim
Yorgunum ama okaliptus yagini surup fitniste terlemeye gidecem ustune sicak banyo tekrar sürüp hemen yatacam bu gunde gelemessem meraklanmayin çaya. Yatmazsam ugrarim öptüm hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam 1.5 saattir serrayi uyutucam diye ugrasiyorum m yeni daliyo. . .ancak girebildm kizlar ogledn sonra adaya gezmeye gittik geldik yemek falan yoruldum bugun,
ILKNUR. Tamam canim oyle yapayim tarcini
HANIFe bugun aksam az yeseydim iyi olacakti,yazim menumu
SABAH.OGLE
1d ekmek,2catal patates bugulama,1d peynir,domates,salatalik
ARA
1capucino,15 soslu fistik
ARA
4tk muzluyogurt,10leblebi,10cekirdek
AKSAM
1 izgara alabalik,1biber le domates izgara,salata,1d ekmek,4catal makarna,1.5 su bardagi salgam. Cokmuki?1.5lt su,40dakka yuruyus,20dakka aletler
Canim ekmek makarna patates falan bir arada oldugu icin cok diyebilir kizlar..ama sen.emzirdigin icin bana cok gelmedi...
Ben de yazayim..
Sabah..domates salatalik...2 dilim cavdar ekmegi..bir kucuk ispanakli borek...1 dilim peynir..5 zeytin..bir haslanmis yumurta...
Ara..iki un kurabiyesi..
Oglen..esim patates.kizartmasi istedi...ben de biraz yedim...5 6 catal kadar..bir dikim de ekmek..
Aksam...bir tabak kuru fasulye..ekmek yemedim...
Ara..bir turk kahvesi...
ana kralice