"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bildirim..
Gecen hafta..77.600
Bu hafta..76.300
Giden..1.300
Dun gece regl oldum..rehl biince biraz daha iner insallah:)

ana kralice

Sagol canim yagiz ilk kez hasta oluyor o yuzden alisamadim daha canim..acemilik:) gece uykusuzlugu cok fena bir de..hemen iyilessin de baska birsey istemiyorum..

çok çok geçmiş olsun canım iyikide annen baban gelmişler ne güzel..

amin sağolasın canım benim..

heee evet biz mopcu kızlar olarak her eve lazım hanife ilknur kardeşler A.Ş. olarak hizmete hazırız..
Haha evet yanimizda yardimcilarimiz da var..onlar da kalite kontrol yapiyor:)

hayırlı cumalar fıstıklar..

evet kızlar hafta başı neredeyse 3 kilo artıda gözüküyordum ama bugüne kadar fazlalıklarımı atmış bulunmktayım..

evet bildirim yapim artı olmadığım için çok sevindim bugün..

bildirim..

geçen hafta 69,800

bu hafta 69,400

giden 400 gr
Tebrikler canim..bak yinr basladin vermer..super..

Bu hafta daha da dikkatli ol canim...bize kiziyorsun ama kacamaklari sen yapiyorsun...

Gecen hafta 58.1
Bu hafta 58
Eksi 100:)
Kahvalti yapiyorum kizlar
Eksi olsun da ne kadar olursa olsun canim..arti gormek cok sinir bozucu..

Bende bildirim yapayım kızlar misafirim var kahvaltıya

Geçen hafta 62.7

Bu hafta 61.7
Oh nen guzel bak bu hafta gitti..tebrikler..

kızlar seçille hanife kaldı onlarda bildirim yaparlarsa erkenden listeyi yapmış olurum..
Canim beklettigim icin ozur dilerim.malum giremedim yagizdan..

ana kralice

arkadaşlar günaydın..
sonunda net.ime kavuştum..dün gece itibariyle kavuştum..
bugün sabah 82.100 grdım..giden 100 gr sadece..sabah doktora gittim..açlık krizleri yaşadığım için insülin direncinden şüpheleniliyordu..kan verdim..geldim..öğlen sonu alıcam sonucunu..sürekli krizler yaşıyorum..yemeğe saldırıyorum..bakalım sonuc ne olacak..

BU DURUMDA BEN
bu gün: 85,500
GECEN HAFTA:84,700
ARTI ++++800 ÜHÜHHHHHÜÜÜÜ VAH BANA VAHLAR BANA REGLİDE YOK ŞİŞLİK OLSUN

canım aç kalarak kilo vermeye çalıştıysan ondan olur krizlerin. 3 ana 3 ara öğünde böle bişi olmuyor. Sen bi beslenme uzmanından bi süre yardım al sonra kendinde düzene koyarsın bişileri okey

Hanife cim bak ben kızıyorum hepinize yarıyor bana kızan olmayınca çokta yanlız kaldım burada bu hafta yedim gördünmü detoksu bile :)
sizden daha iyi performans bekliyorum hem kendinizi hem bizi takip etmeli uyarmalı kızmalısınız haksızmıyım diğer kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitem etmekte haaa

hahahahahahahaaaaayy evet yaa yardımcılarımız bizdende iyi çalışıyor..

evet canım vermeye başladım haftaya kadar ne kadar neler olacak bakalım kendime ramazana kadar süre verdim bakalım.. yok canım olurmu zaten şimdi yapamıcam listeyi bebek iyi olsunda gerisi öneml, değil kızımı alıp gelirim hemen listeyi yaparım fıstıklarım..

Saolun kızlar bugun daha iyiyim malum annemle babam bizde anca girebildim.disaridayim şu an.sabah erkenden tartildim kilom 72 geçen haftayla aynı ama bende baya bi incelme var sabqh tuvalete çıkmadım ondan sanırım

canım aç kalarak kilo vermeye çalıştıysan ondan olur krizlerin. 3 ana 3 ara öğünde böle bişi olmuyor. Sen bi beslenme uzmanından bi süre yardım al sonra kendinde düzene koyarsın bişileri okey

slm caım..
aslında değil..şekerden şüphelenyrdum..sanırım var..
bu arada senden önce olucam sanırım 80:)))

Neslihan bak ben kendimi biraz daha toparliyim alicam maşayı elime sigara içtiğini bi daha duymiyim tamam mı hem kendine hem çocuklarına kötü orneksin hiç yakışmıyo senin gibi fıstığa erken yaslanirsin ha ona göre yüzün kırışık kırışık olur sigaradan haberin ola

hoşgeldin canım tebrikler..
BU DURUMDA BEN
bu gün: 85,500
GECEN HAFTA:84,700
ARTI ++++800 ÜHÜHHHHHÜÜÜÜ VAH BANA VAHLAR BANA REGLİDE YOK ŞİŞLİK OLSUN

canım sende dikkat ediyorsun veriyorsun sonra ne oluyorsa oluyor perşembe akşamı bol kaçamak yapıp verdiklerini geri alıyorsun perşembe günleri daha çok dikkat etmen gerekiyor incedim felan diye kendini avutuyorsun evet inceldin ama çok değil ha la vermen gereken birsürü kilo var bundan sonra kaçamak yapma canım..
Saolun kızlar bugun daha iyiyim malum annemle babam bizde anca girebildim.disaridayim şu an.sabah erkenden tartildim kilom 72 geçen haftayla aynı ama bende baya bi incelme var sabqh tuvalete çıkmadım ondan sanırım
hoşgeldin canım demekki bu hafta yağdan verdin inceldin ne güzel işte incelmekte çok güzel haftaya da kilo vermiş olursun..

slm caım..
Aslında değil..şekerden şüphelenyrdum..sanırım var..
Bu arada senden önce olucam sanırım 80:)))

banada öyle geliyor ama belli olmaz ne dersin yakalarım seni belki bu hafta şu artıdan kurtulsam 1 kiloda versem dibe inerim ay sonuna ama bende anlamıyorum çok zor kilo veriyorum eskiden böyle değildi yaşlandıkça zorlaşıyor bide insülün direnci başıma bela kaçamakları hemen topluyor gövdeme (
ama bu hafta korkun benden 82,900 görene kadar grev var bende ( ha gayret nesli ha gayret itekleyin beni ne olur sizde
elinize bi maşa kovalayın beni ve deryayı en çok ihtiyacı olan biziz bu maşaya
derya artık bahane istemiyorum katılımını dibine kadar bekliyorum bahanende yok artık liste bildirmeye sohbete başla yoksa diskalifiye olursun sölüyim hem yarışı unutma
bu gün ayın 16 sı kaldı 15 gün benim 5 kilo senin 2 kilo var hedefe okişşşş ha gayret bakim
Sende beni çek

süpersinn..
katılıcam artık..her türlü sopayı bekliyorum..bugün ayın 17 sii:)))

edanın paylaşımını buldum geçmişten ekleyim dedim

kızlar buraya başlangıcımı buldum
27/02/2014 de 88,700 başlangıç kilommuş
16/05/2014 bu gün 85,500 üm artımla
yani 2,5 ay ( yaklaşık 80 gün) olmuş ve ben sadece 3-3,5 kilo vermişim (((( vah bana ya inanamıyorum çok az
ne zor gidiyor kilom hakkaten bi 79 u görsem belki sonra hızlanırmı bilmiyorum ama ben bu sonuçtan hiç memnun olmadım çok üzüldüm şu an yerlerdeyim
grevdeyim ne derseniz artık
diyetisyenide bıraktım yeniden başlamaya karar verdim şimdi ilk iş randevu alıp gidiyorum ama bu sefer dr araştıracam

Hanife.didem,ilknur,deryalim tebrikler,neslihan detoks u dun bozdunmu

gülüm dünkü biraz gümledi anlamlı olmadı ama önceki günki iyiydi 700 gramı atmıştım artımın ama bu gün hala ++dayım hepsi gitmedi
alerjiyle başım dertte o da çok şişlik yapıyor ama emin değilim sebebinden moralsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…