Canimmm tamam artik kacamak falan bitti senin icin..bugune kadar yrdik hepsinin tadini biliyoruz..yani kaciracagimiz birsey yok...simdi yazi alisverisi alacagin iltifatlari dusun:)Hanife cim bak ben kızıyorum hepinize yarıyor bana kızan olmayınca çokta yanlız kaldım burada bu hafta yedim gördünmü detoksu bile :)
sizden daha iyi performans bekliyorum hem kendinizi hem bizi takip etmeli uyarmalı kızmalısınız haksızmıyım diğer kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitem etmekte haaa
Devami gelir artik canim...listenin acelesi yok dert etme...hahahahahahahaaaaayy evet yaa yardımcılarımız bizdende iyi çalışıyor..
evet canım vermeye başladım haftaya kadar ne kadar neler olacak bakalım kendime ramazana kadar süre verdim bakalım.. yok canım olurmu zaten şimdi yapamıcam listeyi bebek iyi olsunda gerisi öneml, değil kızımı alıp gelirim hemen listeyi yaparım fıstıklarım..
Tuvalete gidince eksi gorursun canim:)Saolun kızlar bugun daha iyiyim malum annemle babam bizde anca girebildim.disaridayim şu an.sabah erkenden tartildim kilom 72 geçen haftayla aynı ama bende baya bi incelme var sabqh tuvalete çıkmadım ondan sanırım
Annenle.baban iyiki gelmis valla..Allah basindan eksik etmesin...hicbirsey yapmasalar cocukla oynasalar bile yeter:)
oooo maşallah maşallah çok güzel tebrikelr canım hadi bakalım 75 e az kaldı 75 e gelince 70 e inmek daha kolay oluyor
hoşgeldin canım tebrikler..
canım sende dikkat ediyorsun veriyorsun sonra ne oluyorsa oluyor perşembe akşamı bol kaçamak yapıp verdiklerini geri alıyorsun perşembe günleri daha çok dikkat etmen gerekiyor incedim felan diye kendini avutuyorsun evet inceldin ama çok değil ha la vermen gereken birsürü kilo var bundan sonra kaçamak yapma canım..
hoşgeldin canım demekki bu hafta yağdan verdin inceldin ne güzel işte incelmekte çok güzel haftaya da kilo vermiş olursun..
Sana da hayirli cumalar canim...gercekten gider mi diyorsun canim:) heveslendim simdi...ya ben evlendigimde 62 kiloydum boyum 1.70...babama uzuntumden zayiflamistim...herkes cok sagliksiz gozuktugumu kemiklerimin disari firladigini soyluyordu...o yuzden 68 en kotu 65 olsam yeter bana...benim yuzum cok cokuyor kilo verince..yakistirmiyorlar...neyse cenem dustu:)yagiz uyudu degerlendireyim dedim:)kızlar ben çıkıyorum kzımı alayım hepinize tekrar hayırlı cumalar..
Kizlar İzmire yolunuz duserse hepinizi beklerim...hatta yolunuzun dusmesini beklemeyin buyrun gelin:)
Esim de biliyor size yazdigimi..bak unutma aksam yazacaksin ona gore ye diyor bazen:)
Ben regl yuzunden kahvalti edemedim...kac aydir eve cikolata almiyordum...esim yemeklerden sonra cok sever bir kasik cikolata yemeyi...annem de dun nutella almis...3 tatli kasigi yedim sabah...o beni kesti galiba..ama regl yuzunden canim tatli istedi...simdi de yemek istemiyor...bir latte ictim...3 tane diyet biskuvi yedim dunden acik kalmisti paket...
ana kralice