Günaydın kızlar dün giremedim sağlık ocağından sonra annemlere gittik baya sohbet etmişsiniz
Gülcan hanife başınız sağolsun kızlar çok üzüldüm
Neslihan sanada geçmiş olsun kızına canım kız büyütmek zor bu devirde:44:
Ayrıcada sigara kullanmana çok şaşırdım ve kızdım senin gibi bu kadar herşey hakkında bilgi sahibi olan bi insan nasıl sigara kullanır aklım almadı yani inşallah bırakırsın en kısa zamanda ciğerlerini düşün canım
Seçilim çok geçmiş olsun canım bende aynıyım hastayım :2:
İlknur hanife işler bittimi kizlar ben hastayım bide benim eve el atsanız ne iyi olur
Benim öksürükde itice arttı kızlar gecede öksürmeye başladım çok zor
Dün doktor hem antibiyotik hem agrı kesici hemde şurup yazdı
Boğazıma baktı önce baya kötüymüş demekki
Neslihan verdiğin biklgiler için teşekkür ederim canım
Siz sagolun canim...sana da cok gecmis olsun..nasil usuttun bu kadar..acil sifalar dilerim...ilaclar iyi gelir...
İsler bitmedi malesef canim cunku yagiz cok hasta..bu dorduncu gece yine uykusuzbasim donuyor artik...neyse cocugun iyilessin de isler hallolur...
ana kralice
çok çok geçmiş olsun canım iyikide annen baban gelmişler ne güzel..Selam kızlar ben biraz rahatsizdim giremedim kaç gündür annemle babam geldi bana bakmaya sizler nasılsınız
amin sağolasın canım benim..Selam kizlar...giremedim bu aksam..dersim gec bitti..sonra da regl oldum agrim basladi...su gunler bir gecse...
İlknurcum Allah babanin yardimcisi olsun insallah..cok zordur hastaliklar bilirim
Gulcancim evet baba deyince burnumun diregi sizliyorhayatimda yasadiim ilk ve en buyuk aciydi...sen yasayamadiklarina uzuluyorsun..beni ise yasadiklarim uzuyor...her seyde babami hatirliyorum...ölumun her turlusu zor..Allah dayanma gucu versin...
Neslihancim kizinin yasadiklari da cok zor..Allah korumus
ana kralice
Günaydın kızlar dün giremedim sağlık ocağından sonra annemlere gittik baya sohbet etmişsiniz
Gülcan hanife başınız sağolsun kızlar çok üzüldüm
Neslihan sanada geçmiş olsun kızına canım kız büyütmek zor bu devirde:44:
Ayrıcada sigara kullanmana çok şaşırdım ve kızdım senin gibi bu kadar herşey hakkında bilgi sahibi olan bi insan nasıl sigara kullanır aklım almadı yani inşallah bırakırsın en kısa zamanda ciğerlerini düşün canım
Seçilim çok geçmiş olsun canım bende aynıyım hastayım :2:
İlknur hanife işler bittimi kizlar ben hastayım bide benim eve el atsanız ne iyi olur
hayırlı cumalar fıstıklar..
evet kızlar hafta başı neredeyse 3 kilo artıda gözüküyordum ama bugüne kadar fazlalıklarımı atmış bulunmktayım..
HAYIRLI CUMALAR CANIM 3 KİLOMU OOOObaya çokmuş
Selam kızlar ben biraz rahatsizdim giremedim kaç gündür annemle babam geldi bana bakmaya sizler nasılsınız
evet bildirim yapim artı olmadığım için çok sevindim bugün..
bildirim..
geçen hafta 69,800
bu hafta 69,400
giden 400 gr
oh oh çok iyi maşallah sende hedefe yaklaştın boşver az gitsin sana yetişelim bırakıp gitmeden
afiyet olsun canım 100 gr 100 gramdır en azından artıda değilsin..Gecen hafta 58.1
Bu hafta 58
Eksi 100:)
Kahvalti yapiyorum kizlar
Bende bildirim yapayım kızlar misafirim var kahvaltıya
Geçen hafta 62.7
Bu hafta 61.7
afiyet olsun canım 100 gr 100 gramdır en azından artıda değilsin..
tebrikler canım çizelgeye az kalmış haftaya daha güzel bi rakam göreceksin.. fazlalıklar gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?