• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar dün giremedim sağlık ocağından sonra annemlere gittik baya sohbet etmişsiniz:ssz:
Gülcan hanife başınız sağolsun kızlar çok üzüldüm:50:

Neslihan sanada geçmiş olsun kızına canım kız büyütmek zor bu devirde:44:

Ayrıcada sigara kullanmana çok şaşırdım ve kızdım senin gibi bu kadar herşey hakkında bilgi sahibi olan bi insan nasıl sigara kullanır aklım almadı yani inşallah bırakırsın en kısa zamanda ciğerlerini düşün canım:20:

Seçilim çok geçmiş olsun canım bende aynıyım hastayım :2:

İlknur hanife işler bittimi kizlar ben hastayım bide benim eve el atsanız ne iyi olur:1:

Benim öksürükde itice arttı kızlar gecede öksürmeye başladım çok zor

Dün doktor hem antibiyotik hem agrı kesici hemde şurup yazdı
Boğazıma baktı önce baya kötüymüş demekki

Neslihan verdiğin biklgiler için teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar dün giremedim sağlık ocağından sonra annemlere gittik baya sohbet etmişsiniz:ssz:

Ayrıcada sigara kullanmana çok şaşırdım ve kızdım senin gibi bu kadar herşey hakkında bilgi sahibi olan bi insan nasıl sigara kullanır aklım almadı yani inşallah bırakırsın en kısa zamanda ciğerlerini düşün canım:20:

İlknur hanife işler bittimi kizlar ben hastayım bide benim eve el atsanız ne iyi olur:1:

Benim öksürükde itice arttı kızlar gecede öksürmeye başladım çok zor

Dün doktor hem antibiyotik hem agrı kesici hemde şurup yazdı
Boğazıma baktı önce baya kötüymüş demekki

Neslihan verdiğin biklgiler için teşekkür ederim canım

Siz sagolun canim...sana da cok gecmis olsun..nasil usuttun bu kadar..acil sifalar dilerim...ilaclar iyi gelir...
İsler bitmedi malesef canim cunku yagiz cok hasta..bu dorduncu gece yine uykusuz:( basim donuyor artik...neyse cocugun iyilessin de isler hallolur...

ana kralice:-)

Siz sagolun canim...sana da cok gecmis olsun..nasil usuttun bu kadar..acil sifalar dilerim...ilaclar iyi gelir...
İsler bitmedi malesef canim cunku yagiz cok hasta..bu dorduncu gece yine uykusuz:( basim donuyor artik...neyse cocugun iyilessin de isler hallolur...

yağızada çok geçmiş olsun canım çocuklar küçükken çok hastalanıyolar benimde oğlum çok hastalanıyodu küçükken yazın ortasında zatüre başlangıcı oluyodu hep

üstünü hiç örtmez uyurken durmadan açar bizde uyku tulumu aldık onunla idare eder işte bide yaşı büyüdükçe okadar hastalanmıyolar ay maşallah diyimde nazar değmesin yavrucaklara

Selam kızlar ben biraz rahatsizdim giremedim kaç gündür annemle babam geldi bana bakmaya sizler nasılsınız
çok çok geçmiş olsun canım iyikide annen baban gelmişler ne güzel..
Selam kizlar...giremedim bu aksam..dersim gec bitti..sonra da regl oldum agrim basladi...su gunler bir gecse...
İlknurcum Allah babanin yardimcisi olsun insallah..cok zordur hastaliklar bilirim:(
Gulcancim evet baba deyince burnumun diregi sizliyor:(hayatimda yasadiim ilk ve en buyuk aciydi...sen yasayamadiklarina uzuluyorsun..beni ise yasadiklarim uzuyor...her seyde babami hatirliyorum...ölumun her turlusu zor..Allah dayanma gucu versin...
Neslihancim kizinin yasadiklari da cok zor..Allah korumus:(

amin sağolasın canım benim..

heee evet biz mopcu kızlar olarak her eve lazım hanife ilknur kardeşler A.Ş. olarak hizmete hazırız..:27::27:

hayırlı cumalar fıstıklar..

evet kızlar hafta başı neredeyse 3 kilo artıda gözüküyordum ama bugüne kadar fazlalıklarımı atmış bulunmktayım..

evet bildirim yapim artı olmadığım için çok sevindim bugün..

bildirim..

geçen hafta 69,800

bu hafta 69,400

giden 400 gr

Selam kızlar ben biraz rahatsizdim giremedim kaç gündür annemle babam geldi bana bakmaya sizler nasılsınız

oy canım hoşgeldin geçmişler olsun
sigara konusunda ne deseniz haklısınız hep onları düşünüyorum ama iki kişilikli oldum sanki birisi doğru yolu gösteriyor birisi iç ya biraz daha iiç gene bırakırsın seviyorsun .......... gibi karşılıklı kavga halindeyim çok sinir bozucu bi durum bu kavga hali.insanın kendiyle kavga etmesi çok acip ama telkinlerime devam ediyorum sizde edin bana kızmam.
bildirim geçen hafta dan artıdayım ama kaçtı hatırlamadım ilknur çıkartır nasılsa
bu gün: 85,500 ilk detoks iyi geldi dün zaten iyice gümledi akşam yemek yedim detoks yemedim artık böle oldu napayım

eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...

hedefe ulaşan
güzelimm 65 kilo
tebrikler canım benim birdaha hiç kilo alma hep böyle çıtır kal..

1. secilsecil 72/3,500
2. deryalimm07 82,200/700
3. gulcan32 58,100/600
4. neslihank4 84,700/200

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

oh oh çok iyi maşallah sende hedefe yaklaştın boşver az gitsin sana yetişelim bırakıp gitmeden :34: :34:

hmm evet bana yetişi bakalım ramazana kadar devam canım benim bırakmak yok hatta ramazanda bile devam edebiliriz cuma akşamları iftardan önce veya perşembe akşamları iftardan önce tartılabiliriz tabi devamlılık olursa yoksa kimse gelmezse olmaz sanırım..

Gecen hafta 58.1
Bu hafta 58
Eksi 100:)
Kahvalti yapiyorum kizlar
afiyet olsun canım 100 gr 100 gramdır en azından artıda değilsin..:51:
Bende bildirim yapayım kızlar misafirim var kahvaltıya

Geçen hafta 62.7

Bu hafta 61.7

tebrikler canım çizelgeye az kalmış haftaya daha güzel bi rakam göreceksin.. fazlalıklar gitsin:8::8:

afiyet olsun canım 100 gr 100 gramdır en azından artıda değilsin..:51:

tebrikler canım çizelgeye az kalmış haftaya daha güzel bi rakam göreceksin.. fazlalıklar gitsin:8::8:

Sağol canım inşallah senide tebrik ediyorum sanada az kaldı

Haftayı bilmiyorum hastalık devam ediyo bide antibiyotik içiyorum sindirim sistemini etkiliyo bakalım hayırlısı

Back