• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlara bak beaa :) ne güzel vermişssiniz bende devam etseydim gülcanla aynıydım :) benim bebeiş büyüyor karnımda kilomda :56: ama doğurup spor yapıcam ve bol bol emziricem insallah fazla almam 75 le falan doğuma girerim inşallah başarılar size bakioum arda kim ne kadar vermiş diee

16.05.2014 tarihli bildirimimiz..

1. anetam 76,300/1,300 :nazar::nazar::46::46::46::46:

2. ddem89 61,700/1,000 :46::46::46:

3. ilknur84 69,400/400

5. gülcan32 58,100/100

kilo veremeyen

secilsecil 72

kilo alan

NESLİHANK4 85,500/-800

kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum özelliklede birincimiz olan hanifeyi çok çok çooookk tebrik ediyorum :46::46::46::46::46::46::46:

neslihan sende kaçamaklardan vaz geç ve haftaya o fazlalıklardan kurtul..

vede şunuda özellikle belirtmek istiyorum bundan sonra en az hergün bir mesaj yazma şartı koyuyorum yoksa yazmayanları listeye almıcam DERYALIIMM07 sesimi duy artık netinde var katılımı bekliyorum..

hanifecim tebrikler canım süpersin. kızlar hepinizi tebrik ederim.
oh liste sonu oldum :(((( tü bana vahlar bana yuh sana nesli bidaha kaçamak yaparsan ellerine vuracam nesli :(((((

oh liste sonu oldum :(((( tü bana vahlar bana yuh sana nesli bidaha kaçamak yaparsan ellerine vuracam nesli :(((((

Bi daha kaçamak yap benden sana sopa gelcek ona göre önümüzdeki hafta güzel kilo vermeni bekliyorum kaçamak yok nesli

kızlara bak beaa :) ne güzel vermişssiniz bende devam etseydim gülcanla aynıydım :) benim bebeiş büyüyor karnımda kilomda :56: ama doğurup spor yapıcam ve bol bol emziricem insallah fazla almam 75 le falan doğuma girerim inşallah başarılar size bakioum arda kim ne kadar vermiş diee

Saol fıstık nasıl gidiyo bebiş nasıl?

iç canım iç inşallah hemen iyi olursun..
sağol canım
Bildirim..
Gecen hafta..77.600
Bu hafta..76.300
Giden..1.300
Dun gece regl oldum..rehl biince biraz daha iner insallah:)

ana kralice:-)
tebrikler canım çok güzel
Geldiler canım sağolsunlar yoksa eşim bakıyordu.
Bebimde hedef 65 canım eğer yüzüm çok çökmezse belki aşağı cekebilirim ama şimdi 65 ilk hedefim.goruruz inşallah
Yağız a çok geçmiş olsun canım

seçilcim geçmiş olsun nasıl oldun canım

kızlar kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum süpersiniz maşallah

ayrıca hanife seni çok tebrik ediyorum canım:65:

Evet canım inceldim eşim bile seni hiç bu kadar zayıf görmemiştim diyo tartida bugün yarın 71 leri görürüm canım

Geldiler canım sağolsunlar yoksa eşim bakıyordu.
Bebimde hedef 65 canım eğer yüzüm çok çökmezse belki aşağı cekebilirim ama şimdi 65 ilk hedefim.goruruz inşallah
Yağız a çok geçmiş olsun canım

Tebrikler canım regl sonu iner merak etme bana yaklaştın baya iyi gidiyosun:46:

canım sen emziriyorsun bişeyler ye böyle olmaz iyice halsiz düşersin sonra allah korusun..

maşallah canım ne güzel evet 71 e çok yakınsın hatta bu hafta sıkı tutarsan 70 i bile görürsün hadi hayırlsıı..:8:

3. ilknur84 69,400/400

5. gülcan32 58,100/100

kilo veremeyen

secilsecil 72

kilo alan

NESLİHANK4 85,500/-800

kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum özelliklede birincimiz olan hanifeyi çok çok çooookk tebrik ediyorum :46::46::46::46::46::46::46:

vede şunuda özellikle belirtmek istiyorum bundan sonra en az hergün bir mesaj yazma şartı koyuyorum yoksa yazmayanları listeye almıcam DERYALIIMM07 sesimi duy artık netinde var katılımı bekliyorum..

Kosturmaktan bi oturupta giremedim simdi kizi uyutuyorum,aksama misafir var daha hazirlik yapacam kizlar
SECIL daha iyi misin canim bu hafta bende pek vermis sayilmam
HANIFE yagiz ins hemen iyilesir cok gecmis olsun canim
ILKNUR ellerine saglik liste guzel olmus

Iyiyim canım saol hasta olmak çok zormuş Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Olsun canım 100 gram 100 gramdir.ben bu ara hedeflerimi yüksek tutmuyorum yavaş yavaşta olsa gitsin yeterki.kafaya takınca hiç gitmiyolar çünkü direniyolar resmen. 6ları görmek istiyorum bir an evvel az kaldı sayılır bakalım nasıl olucam bakalım bugün foto çekip koyucaktim kaldı neyse başka zaman artık koyarım ev işlerinden anca fırsat buldum oturdum daha ev supurulecek ama bugün yapamam daha yeni ayaklandım

kızlar kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum süpersiniz maşallah

ayrıca hanife seni çok tebrik ediyorum canım:65:

Kizlar alintiladim ama topluca yaziyorum:)
Cok tesekkur ederim daha da bir motive oldum..
Ogleden sonra yagizi doktora goturdim daha simdi geldim eve..aksam kayinvalidemler gelecek hazirlik yapacagim..
Hepinizi tebrik ediyorum kizlar..opiyorum sizi

Inşallah canım bakalım iyi gidiyorum hafta başında bende artiydim ama artilar gitti vücut savunmaya geçiyo dönem dönem kilo veriyorum sonra kilom artıyo sonra yine eski kiloma yada altına düşüyorum artık böyle gidicek sanırım en azından bu halimle bile mutluyum kilo verebiliyorum biliyorum ve kendime güveniyorum gidecdk kilolar.bu hafta 70 leri gorebilirmiyim bilmiyorum yürüyüş falan yapamadım rayatsizdim baya biraz daha toparliyim kendimi başlarım yürüyüşlere.hayal gibi gidiyo kilolar ya

Iyiyim canım saol hasta olmak çok zormuş Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Olsun canım 100 gram 100 gramdir.ben bu ara hedeflerimi yüksek tutmuyorum yavaş yavaşta olsa gitsin yeterki.kafaya takınca hiç gitmiyolar çünkü direniyolar resmen. 6ları görmek istiyorum bir an evvel az kaldı sayılır bakalım nasıl olucam bakalım bugün foto çekip koyucaktim kaldı neyse başka zaman artık koyarım ev işlerinden anca fırsat buldum oturdum daha ev supurulecek ama bugün yapamam daha yeni ayaklandım
hayırlsıı canım bende senin gibi düşünüyorum azda olsa gitsin çok takmıcam bundan sonra ne verirsek kardır canım..
hoşgeldin canım bebek nasıl bakalım demek bi oğluşun olcak hadi hayırlısı rabbim hayırlsıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

3. ilknur84 69,400/400

5. gülcan32 58,100/100

kilo veremeyen

secilsecil 72

kilo alan

NESLİHANK4 85,500/-800

duydum canım..kesinlikle katılıcam..
bugün öğleden sonra doktor sonuçlarını aldım..insülin direncim 5.70...çok fazla dedi doktor..kilo vereceksin başka yolu yok...
neslihan seninde insülin direncin vardı dimi..

bugün öğleden sonra doktor sonuçlarını aldım..insülin direncim 5.70...çok fazla dedi doktor..kilo vereceksin başka yolu yok...

canım geçmiş olsun sen en iyi sonuçlarını alıp bir dietisyene git sana ona göre bir liste hazırlasın böylesi daha iyi olur..

Evet derya bende de var bana ilac vedi sana da verdimi?
Kizlar aksam 45 dk yurudum simdi cay iciyorum
Menum
Sabah 1 yumurta 5 zeytin acik peyniz 2 dlm ekmek
Ara t.kahvesi
Ogle 1 kase mercimek corba 1 tabak haslama brokoli sarimsakli limonlu 1 dlm ekmek
Ara neskafe bi dilim kek
Aksam. Az menemen az sehriye corba 2 dlm ekmek
Ara siyah cayla 8 cig badem 1 hurma
Kizlar sigara yi merak ettiniz dimi icmiyom demek isterdim :(( ama icimdeki kavga devam ediyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse gelmemis 9.45 cayina bende cikiyim bari kendi kendime konusarak :)))

Kizlar bugun dikkat edemedim 2gunluk kalori almisimdir ,yarin birsey yememeliyim,az once gitti misafirler,simdi kizi uyutuyorum telfndn yaziyorum

Kizlar bugun dikkat edemedim 2gunluk kalori almisimdir ,yarin birsey yememeliyim,az once gitti misafirler,simdi kizi uyutuyorum telfndn yaziyorum
Yarin dikkat edersin canim..misafirin vardi ondan olmustur...

Kimse gelmemis 9.45 cayina bende cikiyim bari kendi kendime konusarak :)))

Valla gelemedim...misafirlerim var yatiya...simdi anca girebildim..

Menum..
Sabah..3 tatli kasigi cikolata..
Ara...bir latte...3 adet diyet biskuvi...
Oglen..yarim tabak turlu..2 kasik makarna...
Ara..bir turk kahvesi...
Aksam...yarim tabak turlu...bir kucuk tavuk pirzola...4 kasik bulgur pilavi...yogurt..salata...
Kizlar bugun regl yuzunden canim hep tatli istedi...malesef cikolata yedim...ama hic ekmek yemedim...makarna iki kucuk kasikti kalmasin diye yedim..

Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))

Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))

Günaydın canım sende süpersin maşallah sana kolay gelsin sanada iişlerinde

Back