Canimmm tamam artik kacamak falan bitti senin icin..bugune kadar yrdik hepsinin tadini biliyoruz..yani kaciracagimiz birsey yok...simdi yazi alisverisi alacagin iltifatlari dusun:)Hanife cim bak ben kızıyorum hepinize yarıyor bana kızan olmayınca çokta yanlız kaldım burada bu hafta yedim gördünmü detoksu bile :)
sizden daha iyi performans bekliyorum hem kendinizi hem bizi takip etmeli uyarmalı kızmalısınız haksızmıyım diğer kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitem etmekte haaa
Devami gelir artik canim...listenin acelesi yok dert etme...hahahahahahahaaaaayy evet yaa yardımcılarımız bizdende iyi çalışıyor..
evet canım vermeye başladım haftaya kadar ne kadar neler olacak bakalım kendime ramazana kadar süre verdim bakalım.. yok canım olurmu zaten şimdi yapamıcam listeyi bebek iyi olsunda gerisi öneml, değil kızımı alıp gelirim hemen listeyi yaparım fıstıklarım..
Tuvalete gidince eksi gorursun canim:)Saolun kızlar bugun daha iyiyim malum annemle babam bizde anca girebildim.disaridayim şu an.sabah erkenden tartildim kilom 72 geçen haftayla aynı ama bende baya bi incelme var sabqh tuvalete çıkmadım ondan sanırım
oooo maşallah maşallah çok güzel tebrikelr canım hadi bakalım 75 e az kaldı 75 e gelince 70 e inmek daha kolay oluyor
hoşgeldin canım tebrikler..
canım sende dikkat ediyorsun veriyorsun sonra ne oluyorsa oluyor perşembe akşamı bol kaçamak yapıp verdiklerini geri alıyorsun perşembe günleri daha çok dikkat etmen gerekiyor incedim felan diye kendini avutuyorsun evet inceldin ama çok değil ha la vermen gereken birsürü kilo var bundan sonra kaçamak yapma canım..
hoşgeldin canım demekki bu hafta yağdan verdin inceldin ne güzel işte incelmekte çok güzel haftaya da kilo vermiş olursun..
Sana da hayirli cumalar canim...gercekten gider mi diyorsun canim:) heveslendim simdi...ya ben evlendigimde 62 kiloydum boyum 1.70...babama uzuntumden zayiflamistim...herkes cok sagliksiz gozuktugumu kemiklerimin disari firladigini soyluyordu...o yuzden 68 en kotu 65 olsam yeter bana...benim yuzum cok cokuyor kilo verince..yakistirmiyorlar...neyse cenem dustu:)yagiz uyudu degerlendireyim dedim:)kızlar ben çıkıyorum kzımı alayım hepinize tekrar hayırlı cumalar..
Evet canım inceldim eşim bile seni hiç bu kadar zayıf görmemiştim diyo tartida bugün yarın 71 leri görürüm canımhoşgeldin canım tebrikler..
canım sende dikkat ediyorsun veriyorsun sonra ne oluyorsa oluyor perşembe akşamı bol kaçamak yapıp verdiklerini geri alıyorsun perşembe günleri daha çok dikkat etmen gerekiyor incedim felan diye kendini avutuyorsun evet inceldin ama çok değil ha la vermen gereken birsürü kilo var bundan sonra kaçamak yapma canım..
hoşgeldin canım demekki bu hafta yağdan verdin inceldin ne güzel işte incelmekte çok güzel haftaya da kilo vermiş olursun..
Canimmm tamam artik kacamak falan bitti senin icin..bugune kadar yrdik hepsinin tadini biliyoruz..yani kaciracagimiz birsey yok...simdi yazi alisverisi alacagin iltifatlari dusun:)
Devami gelir artik canim...listenin acelesi yok dert etme...
Tuvalete gidince eksi gorursun canim:)
Annenle.baban iyiki gelmis valla..Allah basindan eksik etmesin...hicbirsey yapmasalar cocukla oynasalar bile yeter:)
Sana da hayirli cumalar canim...gercekten gider mi diyorsun canim:) heveslendim simdi...ya ben evlendigimde 62 kiloydum boyum 1.70...babama uzuntumden zayiflamistim...herkes cok sagliksiz gozuktugumu kemiklerimin disari firladigini soyluyordu...o yuzden 68 en kotu 65 olsam yeter bana...benim yuzum cok cokuyor kilo verince..yakistirmiyorlar...neyse cenem dustu:)yagiz uyudu degerlendireyim dedim:)
Kizlar İzmire yolunuz duserse hepinizi beklerim...hatta yolunuzun dusmesini beklemeyin buyrun gelin:)
Esim de biliyor size yazdigimi..bak unutma aksam yazacaksin ona gore ye diyor bazen:)
Ben regl yuzunden kahvalti edemedim...kac aydir eve cikolata almiyordum...esim yemeklerden sonra cok sever bir kasik cikolata yemeyi...annem de dun nutella almis...3 tatli kasigi yedim sabah...o beni kesti galiba..ama regl yuzunden canim tatli istedi...simdi de yemek istemiyor...bir latte ictim...3 tane diyet biskuvi yedim dunden acik kalmisti paket...
ana kralice
Canım bak ne güzel cevrendekiler falan incelmissin diyolar ama bak bu kilo hala fazla daha yolumuz uzun vermemiz gereken kilolar var acilen kaçamakları birakiyosun.diyetisyene gidiceksen randevunu aliyosun hemen ve gidiyosun artık bazı şeyleri az çok nelerin kilo yaptığını nelerin yapmadığını biliyoruz ve ona göre yiyoruz bu hafta senden büyük performans bekliyorum eğer kaçamak falan yaparsanda elimden cekicegin var artık artiyim lafını senden duymak istemiyorum ona görekızlar buraya başlangıcımı buldum
27/02/2014 de 88,700 başlangıç kilommuş
16/05/2014 bu gün 85,500 üm artımla
yani 2,5 ay ( yaklaşık 80 gün) olmuş ve ben sadece 3-3,5 kilo vermişim(((( vah bana ya inanamıyorum çok az
ne zor gidiyor kilom hakkaten bi 79 u görsem belki sonra hızlanırmı bilmiyorum ama ben bu sonuçtan hiç memnun olmadım çok üzüldüm şu an yerlerdeyim
grevdeyim ne derseniz artık
diyetisyeūnide bıraktım yeniden başlamaya karar verdim şimdi ilk iş randevu alıp gidiyorum ama bu sefer dr araştıracam
Tebrikler canım regl sonu iner merak etme bana yaklaştın baya iyi gidiyosunBildirim..
Gecen hafta..77.600
Bu hafta..76.300
Giden..1.300
Dun gece regl oldum..rehl biince biraz daha iner insallah:)
ana kralice
Gecen hafta 58.1
Bu hafta 58
Eksi 100:)
Kahvalti yapiyorum kizlar
Süpersin canımBende bildirim yapayım kızlar misafirim var kahvaltıya
Geçen hafta 62.7
Bu hafta 61.7
Arayı açma şekerim yetisemicem sanaevet bildirim yapim artı olmadığım için çok sevindim bugün..
W
bildirim..
geçen hafta 69,800
bu hafta 69,400
giden 400 gr
canım sen emziriyorsun bişeyler ye böyle olmaz iyice halsiz düşersin sonra allah korusun..Canimmm tamam artik kacamak falan bitti senin icin..bugune kadar yrdik hepsinin tadini biliyoruz..yani kaciracagimiz birsey yok...simdi yazi alisverisi alacagin iltifatlari dusun:)
Devami gelir artik canim...listenin acelesi yok dert etme...
Tuvalete gidince eksi gorursun canim:)
Annenle.baban iyiki gelmis valla..Allah basindan eksik etmesin...hicbirsey yapmasalar cocukla oynasalar bile yeter:)
Sana da hayirli cumalar canim...gercekten gider mi diyorsun canim:) heveslendim simdi...ya ben evlendigimde 62 kiloydum boyum 1.70...babama uzuntumden zayiflamistim...herkes cok sagliksiz gozuktugumu kemiklerimin disari firladigini soyluyordu...o yuzden 68 en kotu 65 olsam yeter bana...benim yuzum cok cokuyor kilo verince..yakistirmiyorlar...neyse cenem dustu:)yagiz uyudu degerlendireyim dedim:)
Kizlar İzmire yolunuz duserse hepinizi beklerim...hatta yolunuzun dusmesini beklemeyin buyrun gelin:)
Esim de biliyor size yazdigimi..bak unutma aksam yazacaksin ona gore ye diyor bazen:)
Ben regl yuzunden kahvalti edemedim...kac aydir eve cikolata almiyordum...esim yemeklerden sonra cok sever bir kasik cikolata yemeyi...annem de dun nutella almis...3 tatli kasigi yedim sabah...o beni kesti galiba..ama regl yuzunden canim tatli istedi...simdi de yemek istemiyor...bir latte ictim...3 tane diyet biskuvi yedim dunden acik kalmisti paket...
ana kralice
maşallah canım ne güzel evet 71 e çok yakınsın hatta bu hafta sıkı tutarsan 70 i bile görürsün hadi hayırlsıı..Evet canım inceldim eşim bile seni hiç bu kadar zayıf görmemiştim diyo tartida bugün yarın 71 leri görürüm canım
Arayı açma şekerim yetisemicem sana
Tebrikler canım iyi gidyosun darısı başıma
Kızlar hepimizin Cuması mübarek olsun.
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Inşallah canım bakalım iyi gidiyorum hafta başında bende artiydim ama artilar gitti vücut savunmaya geçiyo dönem dönem kilo veriyorum sonra kilom artıyo sonra yine eski kiloma yada altına düşüyorum artık böyle gidicek sanırım en azından bu halimle bile mutluyum kilo verebiliyorum biliyorum ve kendime güveniyorum gidecdk kilolar.bu hafta 70 leri gorebilirmiyim bilmiyorum yürüyüş falan yapamadım rayatsizdim baya biraz daha toparliyim kendimi başlarım yürüyüşlere.hayal gibi gidiyo kilolar yacanım sen emziriyorsun bişeyler ye böyle olmaz iyice halsiz düşersin sonra allah korusun..
maşallah canım ne güzel evet 71 e çok yakınsın hatta bu hafta sıkı tutarsan 70 i bile görürsün hadi hayırlsıı..
sanada hayırlı cumalar canım ben şimdim çıkıyrum sonra gene gelmeye çalıırım bugün misafirim var şimdide kız istiyor ona vericem pc yi sonra görüşmek üzere
Kosturmaktan bi oturupta giremedim simdi kizi uyutuyorum,aksama misafir var daha hazirlik yapacam kizlar
SECIL daha iyi misin canim bu hafta bende pek vermis sayilmam
HANIFE yagiz ins hemen iyilesir cok gecmis olsun canim
ILKNUR ellerine saglik liste guzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?