"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canimmm tamam artik kacamak falan bitti senin icin..bugune kadar yrdik hepsinin tadini biliyoruz..yani kaciracagimiz birsey yok...simdi yazi alisverisi alacagin iltifatlari dusun:)

Devami gelir artik canim...listenin acelesi yok dert etme...

Saolun kızlar bugun daha iyiyim malum annemle babam bizde anca girebildim.disaridayim şu an.sabah erkenden tartildim kilom 72 geçen haftayla aynı ama bende baya bi incelme var sabqh tuvalete çıkmadım ondan sanırım
Tuvalete gidince eksi gorursun canim:)
Annenle.baban iyiki gelmis valla..Allah basindan eksik etmesin...hicbirsey yapmasalar cocukla oynasalar bile yeter:)

oooo maşallah maşallah çok güzel tebrikelr canım hadi bakalım 75 e az kaldı 75 e gelince 70 e inmek daha kolay oluyor

kızlar ben çıkıyorum kzımı alayım hepinize tekrar hayırlı cumalar..
Sana da hayirli cumalar canim...gercekten gider mi diyorsun canim:) heveslendim simdi...ya ben evlendigimde 62 kiloydum boyum 1.70...babama uzuntumden zayiflamistim...herkes cok sagliksiz gozuktugumu kemiklerimin disari firladigini soyluyordu...o yuzden 68 en kotu 65 olsam yeter bana...benim yuzum cok cokuyor kilo verince..yakistirmiyorlar...neyse cenem dustu:)yagiz uyudu degerlendireyim dedim:)

Kizlar İzmire yolunuz duserse hepinizi beklerim...hatta yolunuzun dusmesini beklemeyin buyrun gelin:)
Esim de biliyor size yazdigimi..bak unutma aksam yazacaksin ona gore ye diyor bazen:)

Ben regl yuzunden kahvalti edemedim...kac aydir eve cikolata almiyordum...esim yemeklerden sonra cok sever bir kasik cikolata yemeyi...annem de dun nutella almis...3 tatli kasigi yedim sabah...o beni kesti galiba..ama regl yuzunden canim tatli istedi...simdi de yemek istemiyor...bir latte ictim...3 tane diyet biskuvi yedim dunden acik kalmisti paket...
ana kralice

Evet canım inceldim eşim bile seni hiç bu kadar zayıf görmemiştim diyo tartida bugün yarın 71 leri görürüm canım

Geldiler canım sağolsunlar yoksa eşim bakıyordu.
Bebimde hedef 65 canım eğer yüzüm çok çökmezse belki aşağı cekebilirim ama şimdi 65 ilk hedefim.goruruz inşallah
Yağız a çok geçmiş olsun canım

Canım bak ne güzel cevrendekiler falan incelmissin diyolar ama bak bu kilo hala fazla daha yolumuz uzun vermemiz gereken kilolar var acilen kaçamakları birakiyosun.diyetisyene gidiceksen randevunu aliyosun hemen ve gidiyosun artık bazı şeyleri az çok nelerin kilo yaptığını nelerin yapmadığını biliyoruz ve ona göre yiyoruz bu hafta senden büyük performans bekliyorum eğer kaçamak falan yaparsanda elimden cekicegin var artık artiyim lafını senden duymak istemiyorum ona göre

canım sen emziriyorsun bişeyler ye böyle olmaz iyice halsiz düşersin sonra allah korusun..
Evet canım inceldim eşim bile seni hiç bu kadar zayıf görmemiştim diyo tartida bugün yarın 71 leri görürüm canım
maşallah canım ne güzel evet 71 e çok yakınsın hatta bu hafta sıkı tutarsan 70 i bile görürsün hadi hayırlsıı..

16.05.2014 tarihli bildirimimiz..

1. anetam 76,300/1,300

2. ddem89 61,700/1,000

3. ilknur84 69,400/400

5. gülcan32 58,100/100

kilo veremeyen

secilsecil 72

kilo alan

NESLİHANK4 85,500/-800

kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum özelliklede birincimiz olan hanifeyi çok çok çooookk tebrik ediyorum

neslihan sende kaçamaklardan vaz geç ve haftaya o fazlalıklardan kurtul..

vede şunuda özellikle belirtmek istiyorum bundan sonra en az hergün bir mesaj yazma şartı koyuyorum yoksa yazmayanları listeye almıcam DERYALIIMM07 sesimi duy artık netinde var katılımı bekliyorum..

Kızlar hepimizin Cuması mübarek olsun.
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

Inşallah canım bakalım iyi gidiyorum hafta başında bende artiydim ama artilar gitti vücut savunmaya geçiyo dönem dönem kilo veriyorum sonra kilom artıyo sonra yine eski kiloma yada altına düşüyorum artık böyle gidicek sanırım en azından bu halimle bile mutluyum kilo verebiliyorum biliyorum ve kendime güveniyorum gidecdk kilolar.bu hafta 70 leri gorebilirmiyim bilmiyorum yürüyüş falan yapamadım rayatsizdim baya biraz daha toparliyim kendimi başlarım yürüyüşlere.hayal gibi gidiyo kilolar ya

sanada hayırlı cumalar canım ben şimdim çıkıyrum sonra gene gelmeye çalıırım bugün misafirim var şimdide kız istiyor ona vericem pc yi sonra görüşmek üzere

Tamam canım bende çıkıyorum arada gelirim evi toparliyim biraz liste güzel olmuş canım eline sağlık.beraber hedefe ulaşırız inşallah canım

Kosturmaktan bi oturupta giremedim simdi kizi uyutuyorum,aksama misafir var daha hazirlik yapacam kizlar
SECIL daha iyi misin canim bu hafta bende pek vermis sayilmam
HANIFE yagiz ins hemen iyilesir cok gecmis olsun canim
ILKNUR ellerine saglik liste guzel olmus

Iyiyim canım saol hasta olmak çok zormuş Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Olsun canım 100 gram 100 gramdir.ben bu ara hedeflerimi yüksek tutmuyorum yavaş yavaşta olsa gitsin yeterki.kafaya takınca hiç gitmiyolar çünkü direniyolar resmen. 6ları görmek istiyorum bir an evvel az kaldı sayılır bakalım nasıl olucam bakalım bugün foto çekip koyucaktim kaldı neyse başka zaman artık koyarım ev işlerinden anca fırsat buldum oturdum daha ev supurulecek ama bugün yapamam daha yeni ayaklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…