• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben ishal falan olmamistim canim ilginc
dun ve bugun o kadar cok konu olduki benim kilo vermem ôgg geldi,cok iltifatlar aldim nasil verdin sorular4 bitmel bilmedi,nazara gelecem alim allah

Ben daha topla alti kilo verdim banada cok iltifat geliyor cok invelmissin diye. Boyumda uzun ya vucut yapimda orantili guzel sayilir zaten cok kilolu durmuyorsun derler iri kiyim yani. O yuzden cok belli oldu demekki 75 e insem guzel olacak safece 10 kilo var sonra hedef 70 ondan sonra bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sayenizde sigaradanda kurtulurum ilerlemeden desteginiz icin sagolun kulak vericem uyarilara isallah basaririm

Ins canim ins,ben univerte zamani tutun mamulleri dersi aldim ,encok beni etkileyen anne baba hangisi kullaniyosa farketnez dogacak bebege olan zararlariydi .basarmani dilerim

Ama kendimi cok zayiflamis gibi hissediyorum cok mutluyum sayenizde verdim sizi cok seviyom kizlar. Diger topige alisamadim cok yabanci

Ben daha topla alti kilo verdim banada cok iltifat geliyor cok invelmissin diye. Boyumda uzun ya vucut yapimda orantili guzel sayilir zaten cok kilolu durmuyorsun derler iri kiyim yani. O yuzden cok belli oldu demekki 75 e insem guzel olacak safece 10 kilo var sonra hedef 70 ondan sonra bakalim

Topik acma fikri guzel olabilir,ben 20 kilo verdim o yuzden dusun yani tepkileri,fazla yorum soru da bayiyo ya

ilknur hosgeldin canim caylari son gelen ismarlar ona gore

Canimm babacigina cok gecmis olsun en kisa zamanda iyilesir insallah...
Yagiz her dakika kucagimda..nefes alamadigi icin ne gece ne gunduz uyumuyor...simdi ise gidiyorum...biraz dinlenirim:)bir yandan da aklim onda kaliyor...
Menu guzel canim...
Ben de yazayim..aksam yemegimi 4te yedim bugun...annem acikirsin gelince iki uc kasik daha ye diyor..bakalim nasil olacak...
Sabah..domates salatalik..bir dilim peynir..bir haslanmis yumurta...2 dilim cavdar ekmegi..
Ara..3 ceviz...
Ara..3 diyet tahilli biskuvi...bir bardak ihlamur..
Aksam..yarim tabak zeytinyagli barbunya..4 kasik naneli pul biberli yogurt...

Simdi ise bir avuc findik yerim..aksam eve gidince de kahve iceyim..
ana kralice:-)
sağolasın canım ama bir ömür o hastalık onunla birlikte senin babanında üzerinden allah rahmetini eksik etmesin canım baba candır can.. menün güzel akşam işten sonra kahvede iyi gider hem tokda tutmuş olur seni..
Slm kizlar gunum dolu gecti hemen ozet .geciyim,oglene dogru esim evdeyken kizi birakip kuafore gittim kat attirdim saclarima hosuma gitti,ordan pazara ugradim,ogledn sonrada arkadaslardaydim gel yemek camasir derken bu saat oldu daha kiz uyumadi,menu dengelememye calistim yarin arti cikmiycam ekside sanmiyorum
Sabah
Domates,salatalik
Ogle
Biraz yufka,domates
Ara abartili
1pisi minik,1kostepek pasta,3minik kurabiye,1kase kuskus salatasi,1kase kisir,1pogaca,2b cay
Aksam
Ceyrek yufka arasi sebze ve et sis,sabah 2jelibonda vardi
2lt su serrayla yuruduk surekli
canım güle güle uzat saçlarını ne güzel olmuştur şimdi menün tamda tartılma günü baya yoğun olmuş ama napalım dengelersin zaten artık sende zayıfladın hedefede az kaldı arada böyle şeylerle şimarabilirsin.. bu arada çevreden böyle şeyler duymak çok güzel ama bunlara kapılıp yediklerimi abartmamalıyız oldumu bitanem..
DIDEM bol bol dinlen canim toparlan biran once dikkat et kendine
ILKNUR masallah 2gunde halletin evi,menu az olmus
NESLIHAN ins detoks sabaha mutlu eder seni canim
SECIL nerelerdesin merak ettim iyisin umarim
dahabir kaç bişey kaldı ama toparladım sayılır bugün kendme izin verdim :27:
dun ve bugun o kadar cok konu olduki benim kilo vermem ôgg geldi,cok iltifatlar aldim nasil verdin sorular4 bitmel bilmedi,nazara gelecem alim allah

Sigarayla ilgili bi topikmi acsam ki. Belki ayni sikintidakiler bana destek cikar ha

olabilir canım aç bakalım belki bir işe yarar ne güzel bırakmışsın birdaha başlama at o sigaraları şimdi at yarını bekleme derim..

Topik acma fikri guzel olabilir,ben 20 kilo verdim o yuzden dusun yani tepkileri,fazla yorum soru da bayiyo ya

Yarin acayim sigara birakma deneyimi falan gibi bisi.
Ordan destek gelir sanirim

Ama kendimi cok zayiflamis gibi hissediyorum cok mutluyum sayenizde verdim sizi cok seviyom kizlar. Diger topige alisamadim cok yabanci

Bende hepinizi seviyorum,merak etme canim cokda ha vereceksin kilo ,kesin kararli ol unca gerisi geliyor

Evde icmedim kimse bilmiyor 6 ayda saklamistim zaten

ilknur hosgeldin canim caylari son gelen ismarlar ona gore

hoşbuldum canım herkese benden tavşan kanı heheeeeyyyyttt:27:

tabikide inceldin canım 5 kilo azmı asıl inceldiğinini 5 kilodan sonra dahada anlayacaklar her verdiğin kilodan sonra sana diceklerki neslihan sende günden güne zayıflıyorsun dicekler o zaman dahada güzel oluyor ve daha çok hevesleniyorsun..

Ilknur
Allah sifasini versin babanin,baba nedir ben bilmiyorum 5yasinda kaybettim ,ama arkanda duran kocaman en kiymetli varligindir ,duygulandim,omur boyu dolduramayacagm bir bosluga sahibim. .. .
Bugun dedign gibi baya simartim kendimi

Kizim yikilir onun icin biraktim o cok zorladi beni en sonunda attimdi iki sene icmedim. Sonra uzucu bi durum yasadim kizim mm ufak bi tacize ugramisti adam yakalanip hapis yedi. Yillar sonra mahkeme yeniden gorulecek eksik gorulmus diye kagit geldi kizimdan ifade istediler 4 yil sonra cocuk unuttu zaten dedim mahvoldum calmadigim kapi kalmadi sonunda mahkemeye cikmadan kapandi konu. Hakime hanim koydum arayaCezasi agirlasti
Kapandi ama ben sigaraya basladim alti ay ictim subat gibi yine biraktimdi simdi keyfi basladim

Ilknur
Allah sifasini versin babanin,baba nedir ben bilmiyorum 5yasinda kaybettim ,ama arkanda duran kocaman en kiymetli varligindir ,duygulandim,omur boyu dolduramayacagm bir bosluga sahibim. .. .

Basin sagolsun canim baba baska bisi tabi allah sabir versin size

Kizlar benim uyku saatim geldi yarin gorusuruz hayirli geceler dilerim cümleten

Ilknur
amin canım benim allah babanın kabrine nurlar yağdırsın rahmetini eksik etmesin inşallah bizim onların arkasından yağabileceğimiz tek şey dua ve kur'an okumak çok zor canım allah sanada sabırlar versin..
Kizim yikilir onun icin biraktim o cok zorladi beni en sonunda attimdi iki sene icmedim. Sonra uzucu bi durum yasadim kizim mm ufak bi tacize ugramisti adam yakalanip hapis yedi. Yillar sonra mahkeme yeniden gorulecek eksik gorulmus diye kagit geldi kizimdan ifade istediler 4 yil sonra cocuk unuttu zaten dedim mahvoldum calmadigim kapi kalmadi sonunda mahkemeye cikmadan kapandi konu. Hakime hanim koydum arayaCezasi agirlasti
Kapandi ama ben sigaraya basladim alti ay ictim subat gibi yine biraktimdi simdi keyfi basladim

çok geçmiş olsun canım çocuk tam unutmaya başlamışken birdaha çıksa o mahkemeye herhalde herşey geri yukarı çıkardı allah herkesi hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın içleri sırada bizlerin evlatlarını ve bizleri amin..

Selam kızlar ben biraz rahatsizdim giremedim kaç gündür annemle babam geldi bana bakmaya sizler nasılsınız

Slm kizlar gunum dolu gecti hemen ozet .geciyim,oglene dogru esim evdeyken kizi birakip kuafore gittim kat attirdim saclarima hosuma gitti,ordan pazara ugradim,ogledn sonrada arkadaslardaydim gel yemek camasir derken bu saat oldu daha kiz uyumadi,menu dengelememye calistim yarin arti cikmiycam ekside sanmiyorum
Sabah
Domates,salatalik
Ogle
Biraz yufka,domates
Ara abartili
1pisi minik,1kostepek pasta,3minik kurabiye,1kase kuskus salatasi,1kase kisir,1pogaca,2b cay
Aksam
Ceyrek yufka arasi sebze ve et sis,sabah 2jelibonda vardi
2lt su serrayla yuruduk surekli

Sayenizde sigaradanda kurtulurum ilerlemeden desteginiz icin sagolun kulak vericem uyarilara isallah basaririm

sağolasın canım ama bir ömür o hastalık onunla birlikte senin babanında üzerinden allah rahmetini eksik etmesin canım baba candır can.. menün güzel akşam işten sonra kahvede iyi gider hem tokda tutmuş olur seni..

canım güle güle uzat saçlarını ne güzel olmuştur şimdi menün tamda tartılma günü baya yoğun olmuş ama napalım dengelersin zaten artık sende zayıfladın hedefede az kaldı arada böyle şeylerle şimarabilirsin.. bu arada çevreden böyle şeyler duymak çok güzel ama bunlara kapılıp yediklerimi abartmamalıyız oldumu bitanem..

dahabir kaç bişey kaldı ama toparladım sayılır bugün kendme izin verdim :27:

olabilir canım aç bakalım belki bir işe yarar ne güzel bırakmışsın birdaha başlama at o sigaraları şimdi at yarını bekleme derim..

Ilknur

Basin sagolsun canim baba baska bisi tabi allah sabir versin size

Kizlar benim uyku saatim geldi yarin gorusuruz hayirli geceler dilerim cümleten

bende çıkıyorum fıstıklar yarın bol bol eksili günler olsun.. hayırlı geceler..:54:

Selam kızlar ben biraz rahatsizdim giremedim kaç gündür annemle babam geldi bana bakmaya sizler nasılsınız

Selam kizlar...giremedim bu aksam..dersim gec bitti..sonra da regl oldum agrim basladi...su gunler bir gecse...
İlknurcum Allah babanin yardimcisi olsun insallah..cok zordur hastaliklar bilirim:(
Gulcancim evet baba deyince burnumun diregi sizliyor:(hayatimda yasadiim ilk ve en buyuk aciydi...sen yasayamadiklarina uzuluyorsun..beni ise yasadiklarim uzuyor...her seyde babami hatirliyorum...ölumun her turlusu zor..Allah dayanma gucu versin...
Neslihancim kizinin yasadiklari da cok zor..Allah korumus:(

ana kralice:-)

Back