kaç kişi kaldık şurda ya
gülcan ın bebişi var
ilknur un işi var
seçil hasta
hanife çalışıyo
neslihan başka topiklerde geziyo kimse yok diye
güzelim hedefe ulaştı
ben bende giriyorum kimse yok
toplamda 6 kişi kaldık unuttuğum yoksa
deryalim kayboldu destina bi selem verdi gitti beste kayıp
sizide bırakmam ama siz bıraksanızda :)
yanlız yeni kanlar lazım bize sanırım hareket lazım ne dersin
Tatlim sahi serra bu saatte neden kalkiyor uyku saatinde terslik var yeniden duzenlemelisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim bitse bir..valla gume gitti mi bilmem de yarisi unutma:) ay sonuna ne kaldi surda...
Canim az yiyorsun gibi geldi de ondan sordum..dedigin gibi sanki iste daha az yoruluyorum gibi:)ama vakit acisindan cok problem oluyor...
Aksam yemegini ayarlayamiyorum...yagiz da 1den 2den once uyumuyor..ben de o saate kadar acikiyorum 5te falan yersem..neyse az az da olsa verebilirim insallah kilo..hafta sonu eksi 1.200u gordum...ama regl olmam lazim bu hafta sonu o yuzden tekrar siskinlik basladi
ana kralice
kızlar günaydın benim işim ha la bitmedi temizliğe devam bırazdan kahvaltı yapıp kızımın odadsına gidicem yarısı bitti sayılır ama bakalım sonra daha çok sohbet muhabbet ederiz dün akşam oturunca elime pc yi bile alamadım yorgunluktan uyuya kalmışım..
kızlar menüler güzel..
neslihan senin menün iyi olmamış kızlar söylemiş zaten..
gülcan anetam kızlar çocuklar şimdi herşeyi öğrendi bi yürüsünler herşeyi kendileri yapmak isticekler o zamna daha zor inanın çünk, 1 saniye gözünü üstünden ayırsan o saniyeler içerisinde neler yapmış olacak çok komik hahaha ama çocukla ev işi yapması tabikide daha zor mesela ben süpürgeyi çalıştıramazdım kızım hemen o süpürge sesini duyar duymaz ağlamaya başlardı eşim akşam gelince süpürürdüm oda tabi eğer hanimefendi uyumuyorsa allah hepsinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin acılarını göstermesin..
seçil sen nasıl oldun canım..
didem senin ağrılar geçtimi..
buda benim dünki menüm
sabah
2 ilim salamlı kaşarlı beyaz peynirli t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
9 zeytin
ara
leblebi 1 avuç
1 kayısı
ara
dondurma
akşam
1 tabak bezelye
1 dilim t.b.ekmeği
1 kase yoğurt
ara
leblebi
1 kayısı
2 litre su
eskisi gibi kimöse yazmıyo girmiyo doğru düzgün buda motivasyonu düşürüyo
önceden bi giremediğim günlerde kaç sayfa dolu olurdu okuyacağım şimdi hiç olmuyo
herkesin işi gücü var
günaydın kızlar gec kalktık bugün daha rahat gecti gecemiz serramla..bu aralar herkes çok bos kaldı topik dogru söylüyorsunuz,,ben spor falan yapmadım bugün komsuda gün var belki oraya gidebilirim saat 4 de belkide carsıya gideriz bilmiyorum kız uyura kosacam evde
Canim ben surekli girip bakiyorum telden...bakiyorum kimse yok yazmiyorum bir sey...kaç kişi kaldık şurda ya
gülcan ın bebişi var
ilknur un işi var
seçil hasta
hanife çalışıyo
neslihan başka topiklerde geziyo kimse yok diye
güzelim hedefe ulaştı
ben bende giriyorum kimse yok
toplamda 6 kişi kaldık unuttuğum yoksa
deryalim kayboldu destina bi selem verdi gitti beste kayıp
günaydın kızlar gec kalktık bugün daha rahat gecti gecemiz serramla..bu aralar herkes çok bos kaldı topik dogru söylüyorsunuz,,ben spor falan yapmadım bugün komsuda gün var belki oraya gidebilirim saat 4 de belkide carsıya gideriz bilmiyorum kız uyura kosacam evde
Canin gece dinlenmene sevindim devami gelir insallah...biz asi olduk pazaresi..iki gecedir hic uyumuyor..agliyor anne diye gozlerini de acmiypr..besiginde de yatmiyor..uyku yok iki gundur kabus gibi...serra 8.30 da yatardı normalde ama su 3 haftadır sürekli uyanıyor huzursuz birde köye gittim düzen bozuldu gitti canım
yok hayatım kısır baya şisirdi bugün gene artıdaydım,sen işe kacta gidiyorsun gitmeden aksam yemegini yesen sonrada gelince ara yaparsın..yagız cok gec yatıyormus sende bi düzenle canım uykusunu ben gündüz uykusunu saat 11 le ikindi 3 gii yapmaya calısıyorum sonra aksam 8 civarı yatıyor arada kalkıyo emip uyuyor geri sende öyle yap bence
gzel menü canım ilk defa az begendim dengeli olmus cok az degil,,valla dogru diyorsun yürüyünce herseyi kesvetmek isteyecek evi bi düzene koymak lazım su güvenlik parcaları oluyor nasılki alsam ,,,baya yoruldun sende biran önce bitirirsin inşallah
kızlar denk gelemedik bi türlü
ama okuyacak 2 satır var sayfa yok nasılsa :)
bende detokstayım işte arada 6 adet yeşil erik yedim sadece sabah artımı görmemek umuduyla bu günü atlatayım bi
Canim ben surekli girip bakiyorum telden...bakiyorum kimse yok yazmiyorum bir sey...
Canin gece dinlenmene sevindim devami gelir insallah...biz asi olduk pazaresi..iki gecedir hic uyumuyor..agliyor anne diye gozlerini de acmiypr..besiginde de yatmiyor..uyku yok iki gundur kabus gibi...
Canim sevmiyor uykuyu ya...gunduz de belli bir duzeni yok...cok denedim ama alismiyor..ben eve gec geliyorum ya oynamak istiyor surekli...ondan heralde..gunduz de cok uyumaz en fazla.2 saat o da boluk boluk...
Aksam 5bucukta cikiyorum canim evden...10bucukta geliyorum..o saatte yiyince gece gec yattigim icin acikiyorum..ara ogunler de tutmuyor...yani aslinda yemegi tam gitmeden yapabiliyorum...dolayisiyla yiyemiyorum hemen ..
ana kralice
Kizlar ise gidiyorum...cok moralim bozuk..somadaki insanlari izledikce icime bor sey oturuyor..o anneler babalar evlatlarini..esler kocalarini..cocuklar babalarini bekliyor ciksin diye..her cikarilan insan bir umut baslatiyor ve ne yazik ki o umut hemen sonuyot..Allah dayanma gucu versin..ben 7 kat elken dayanamiyorum yutkunmakta zorlaniyorum..onlarin canindan can koptu..cok zor cok.
ana kralice
Kizlar ise gidiyorum...cok moralim bozuk..somadaki insanlari izledikce icime bor sey oturuyor..o anneler babalar evlatlarini..esler kocalarini..cocuklar babalarini bekliyor ciksin diye..her cikarilan insan bir umut baslatiyor ve ne yazik ki o umut hemen sonuyot..Allah dayanma gucu versin..ben 7 kat elken dayanamiyorum yutkunmakta zorlaniyorum..onlarin canindan can koptu..cok zor cok.
ana kralice
Gulcan hosgeldin tatlim ne var ne yoksun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?