"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Gun kacamagi disinda menun guzel . Kacakalara son verelim cumaya az kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok iyi menü

bende cok üzüldüm ALLAH ölenlere rahmeteylesin, yakınlarına sabır versin ,mahsur kalanlarda sag salim cıksınlar inşallah

Gun kacamagi disinda menun guzel . Kacakalara son verelim cumaya az kaldi

evet canımda yarında iş yerinden bi arkadasa gidecez vedaya tayinleri cıkmıs,,yarında bu tarz olabilir menüm bu hafta artı olmam büüyk ihtimall

Tuh arti olmasan iyiydi. Ben cocuklari yatirdim. Biraz yerlestirme yaptim hala dolap isi bitmedi

Gulcan ev isi cok zor valla size allah sabir versin daha ben dolap yerlesemedim ev gene kirlendi camasir askida beni bekler valla isyanlardayim

Yok arkadasin oglu
Canim giyecek dolabi yazliga gectim hergun bi valiz getiriyom silip yerlesiyom

Gulcan ev isi cok zor valla size allah sabir versin daha ben dolap yerlesemedim ev gene kirlendi camasir askida beni bekler valla isyanlardayim

evişi hiç bitmiyor bitsede bi nefes alsak diyorum yok gene yemek camasır aynıı bende isyanlardayım alısık degilim pek işe o yüzden hep duruyo işler daha bi sürü camasır varr

evişi hiç bitmiyor bitsede bi nefes alsak diyorum yok gene yemek camasır aynıı bende isyanlardayım alısık degilim pek işe o yüzden hep duruyo işler daha bi sürü camasır varr

Camasir bendede cok birikti daha gonderdigim misafir carsaflari yikanacak

Yok arkadasin oglu
Canim giyecek dolabi yazliga gectim hergun bi valiz getiriyom silip yerlesiyom

ayy zor işin ya resmen tasınmak gibi birsey yazlık nerde canım yavas yavas yaparsın yorma kendini

O da alanya ya bes kilometre :) cok uzak degil. Kisin okula yakin olsun diye gectim ama bida gecmeyi dusunmuyom hafta sonlari bi ora bi bura tasin tasi zor oldu

Benim kizim 12 öykü . oglum 6 yasinda ali .

ilknur gelmis hosgeldin

O da alanya ya bes kilometre :) cok uzak degil. Kisin okula yakin olsun diye gectim ama bida gecmeyi dusunmuyom hafta sonlari bi ora bi bura tasin tasi zor oldu

Benim kizim 12 öykü . oglum 6 yasinda ali .

cok kıs olmuyor zaten iyi yaparsın canım,,sen büyütmüşsün yavruları
İLKNUR hosgeldin kız naptın bittimi iş

Gozum yataga kaymaya basladi kizlar sporda yordu heralde 700-800 kalori yapmisimdir o tempoyla. Resmen koşu temposuna ciktim 3 gundur isallah cumaya eksilerdeyim

ilknur benim ustume ikinciyi biterde benim isler gene kalir. Masalah pakladi evi

geçmedi canım aynı boğazım öksürük
allah allah geçmedi gitti bu öksürük bi doktora gitseydin canım..
aynen öyle ama çoğu eyi bitirdim yarından itibaren bişey olmazsa gündüzleri buradayım haberiniz ola ama çok yoruldum..
teşekkür ederim canım duygular karşılıklı tamam yemicem söz zaaten ben eşim yiyoruz ama bitti zaten yemem..
hemde nasıl anım baya bi yoruldum.. sanda kolay gelsin canım bi başlayınca dip doruk bitmiyor işler..
aynen ama artık toparlanmak lazım.. bu arada menün güzel olmuş

evet canım bende beğendim bundan sonra böyle devam edicem inşallah..
ilknur gelmis hosgeldin

cok kıs olmuyor zaten iyi yaparsın canım,,sen büyütmüşsün yavruları
İLKNUR hosgeldin kız naptın bittimi iş

hoşbuldum kızlar.. çoğu bitti sayılır canım çamaşırlar var kaç gündür makine çalışıyor yazlıkları yıkıyorum vede yastıklar felan sadece banyom kaldı onuda yarın yapıcam yani bitti gibi bişey artık daha çok burada olacam sizlerde gelin oldumu.. ee sizler nasılınız bakalım neler yaptınız baya bi sohbete dalmışsınız fıstıklar..

Gozum yataga kaymaya basladi kizlar sporda yordu heralde 700-800 kalori yapmisimdir o tempoyla. Resmen koşu temposuna ciktim 3 gundur isallah cumaya eksilerdeyim

hadi bakalım maşallah bu ay 80 nin altına düşecektin demi hadi hayırlsı derya naptı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…