- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
menüm
SABAH
2 d ekmek,az omlet,2 zeytin,1 d peynir,domates salatalık
ARA
1 f süt,1 karpuz
ÖGLE
4 yk bakla içi,1 cb ayran
ARA
1 dilim kremalı kek,1 pogaca,4 yk kısır(arkadastaydım günde
AKSAM
6 yk bakla içi,domates salatalık
1.5 lt su 25 dk hareket yaptım şimdi,
iyi akşamlar yine kimse yok
menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz bal çay
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane armut
öğle
2 dilim ekmek tavuk budu domates salatalık biber 2 bardak ayran
ara
3 diyet bisküvi 1 elma
akşam
1 dilim ekmek 1,5 kase mercimek çorbası
3 litre su 30 dk bisiklet
Kizlar ise gidiyorum...cok moralim bozuk..somadaki insanlari izledikce icime bor sey oturuyor..o anneler babalar evlatlarini..esler kocalarini..cocuklar babalarini bekliyor ciksin diye..her cikarilan insan bir umut baslatiyor ve ne yazik ki o umut hemen sonuyot..Allah dayanma gucu versin..ben 7 kat elken dayanamiyorum yutkunmakta zorlaniyorum..onlarin canindan can koptu..cok zor cok.
ana kralice
Gun kacamagi disinda menun guzel . Kacakalara son verelim cumaya az kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tuh arti olmasan iyiydi. Ben cocuklari yatirdim. Biraz yerlestirme yaptim hala dolap isi bitmedi
Gulcan ev isi cok zor valla size allah sabir versin daha ben dolap yerlesemedim ev gene kirlendi camasir askida beni bekler valla isyanlardayim
evişi hiç bitmiyor bitsede bi nefes alsak diyorum yok gene yemek camasır aynıı bende isyanlardayım alısık degilim pek işe o yüzden hep duruyo işler daha bi sürü camasır varr
Yok arkadasin oglu
Canim giyecek dolabi yazliga gectim hergun bi valiz getiriyom silip yerlesiyom
Camasir bendede cok birikti daha gonderdigim misafir carsaflari yikanacak
O da alanya ya bes kilometre :) cok uzak degil. Kisin okula yakin olsun diye gectim ama bida gecmeyi dusunmuyom hafta sonlari bi ora bi bura tasin tasi zor oldu
Benim kizim 12 öykü . oglum 6 yasinda ali .
allah allah geçmedi gitti bu öksürük bi doktora gitseydin canım..geçmedi canım aynı boğazım öksürük
aynen öyle ama çoğu eyi bitirdim yarından itibaren bişey olmazsa gündüzleri buradayım haberiniz ola ama çok yoruldum..günaydın kızlar nasılsınız bugün
seçilim nasıl oldun
ilknur hanife kolay gelsin kızlar
gülcanım sanada kolay gelsin bebişe
neslihan nerdesin kız iştesindir heralde kolay gelsin sanada canım
teşekkür ederim canım duygular karşılıklı tamam yemicem söz zaaten ben eşim yiyoruz ama bitti zaten yemem..yakaladım sizi sonunda burdayım ben başka bi topigede yazmaya başladım motivem düştü çünkü
ilknurcum menun güzel yanlız seni sevdiğimden demeden geçemem o salam olmamış biliyorsun sağlık konusundaki hassasiyetimi bırak yemeyi evine bile sokma canım işlenmiş gıdaları vallahi kilo bi tarafa sağlık için çok fena onlar neyse bari çocuklarınızı alıştırmayın yedirlmeyin olurmu
hemde nasıl anım baya bi yoruldum.. sanda kolay gelsin canım bi başlayınca dip doruk bitmiyor işler..ilknurcum temizlik seni baya yordu sanırım
bende yazlığa geçeceğimden bahsetmiştim size geçtim şükür temizliğini yaptırdım o kadar yetişemem çünki cuma temizlendi hafta soınundan beride dolaplarla uğraşıyom akşamdan akşama çamaşır yıka ütüle sadece akşamları tabi bıktım tükendim ama yettiği yere kadar napim. dün akşam bi baktım o temizlenen evden eser kalmamış hadi oratlığı sil süpür yoruldum ama pes ettim spora kaçtım napim
aynen ama artık toparlanmak lazım.. bu arada menün güzel olmuşkaç kişi kaldık şurda ya
gülcan ın bebişi var
ilknur un işi var
seçil hasta
hanife çalışıyo
neslihan başka topiklerde geziyo kimse yok diye
güzelim hedefe ulaştı
ben bende giriyorum kimse yok
toplamda 6 kişi kaldık unuttuğum yoksa
deryalim kayboldu destina bi selem verdi gitti beste kayıp
serra 8.30 da yatardı normalde ama su 3 haftadır sürekli uyanıyor huzursuz birde köye gittim düzen bozuldu gitti canım
yok hayatım kısır baya şisirdi bugün gene artıdaydım,sen işe kacta gidiyorsun gitmeden aksam yemegini yesen sonrada gelince ara yaparsın..yagız cok gec yatıyormus sende bi düzenle canım uykusunu ben gündüz uykusunu saat 11 le ikindi 3 gii yapmaya calısıyorum sonra aksam 8 civarı yatıyor arada kalkıyo emip uyuyor geri sende öyle yap bence
gzel menü canım ilk defa az begendim dengeli olmus cok az degil,,valla dogru diyorsun yürüyünce herseyi kesvetmek isteyecek evi bi düzene koymak lazım su güvenlik parcaları oluyor nasılki alsam ,,,baya yoruldun sende biran önce bitirirsin inşallah
evet canım bende beğendim bundan sonra böyle devam edicem inşallah..Kizlar ise gidiyorum...cok moralim bozuk..somadaki insanlari izledikce icime bor sey oturuyor..o anneler babalar evlatlarini..esler kocalarini..cocuklar babalarini bekliyor ciksin diye..her cikarilan insan bir umut baslatiyor ve ne yazik ki o umut hemen sonuyot..Allah dayanma gucu versin..ben 7 kat elken dayanamiyorum yutkunmakta zorlaniyorum..onlarin canindan can koptu..cok zor cok.
ana kralice
ilknur gelmis hosgeldin
cok kıs olmuyor zaten iyi yaparsın canım,,sen büyütmüşsün yavruları
İLKNUR hosgeldin kız naptın bittimi iş
Gozum yataga kaymaya basladi kizlar sporda yordu heralde 700-800 kalori yapmisimdir o tempoyla. Resmen koşu temposuna ciktim 3 gundur isallah cumaya eksilerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?