Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım maşallah bu ay 80 nin altına düşecektin demi hadi hayırlsı derya naptı acaba..
hadi bakalım maşallah bu ay 80 nin altına düşecektin demi hadi hayırlsı derya naptı acaba..
hoşgeldin canım iyiyim hamd olsun sadece çok yorgunum ve belim sırtım çok ağrıyor ama çoğu işim bitti sen naptın nasılsın.. evet dediğin doğru misafirliğe gidince diet felan olmuyor zaten zayıfladığını fark edince daha çok bakıyorlar ne yiyip içtiğine buda adamı gıcık ediyor beaa..Kizlar selamlar nasilsiniz
Gulcancim misafirlikte yememek olmuyor bir de aman sen emziriyorsun cocugunu dusun ne rejimi laflari baslayinca geliyorlar bana valla:)
ana kralice
Derya kayip artik liste disi keyfi olmaz bu is
Secili bende merak ettim didemde gelmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı akşamlar canlar..
menüm
sabah
2 dilim t.buğday ekmeğine kaşarlı domatesli tost
9 zeytin
ara 4 kayısı
akşam
menem
zeytin
beyaz peynir
2 dilim t.b.ekmeği
ara
sütlü türk kahvesi
2.5 litre su 1 formçay
yemek yapmaya fırsat olmadı bugün işlere dalınca..
80 - 81 bile yeter bana ay sonu cok kaldi bu kilolar gitsin artik acik acik veriyorum. Spor bu tempoda olursa artik hizlanirim sanirim. Aksam gelince havuzdada yuzerim az daha isinsin hava bakalim
Menun guzel canim tebrikler
Ben yatiyorum hepinize iyi geceler
Sabahta bi saat aksamda bi saat belirlesek daha verimli olacak ne dersiniz. Aranizda konusun bakalim ben sabah okurum artik bayyyyy
Gercekten cok uzucu hanigecim eldende bisi gelmiyor. Ne kizlar bulusma cagrimi kimse kabul etmedimi gelmemissiniz ? Biraz bekliyom sonra bende cikarim napim
Bu gin detoks yaptim menum malum kacamakli oldu aksam da spora enerji versin diye dort tane hurma on kadar nadem yedim ve 1,15 dk yine karma lesli tarzi ritmik kardiyo. esneme .step.ve eliptik bisiklete bindim. Fitenes iyi oldu benim icin daha cok terliyip nabiz yukseltiyorum
Ee gelen varmi
Menu guzel canim...menüm
SABAH
2 d ekmek,az omlet,2 zeytin,1 d peynir,domates salatalık
ARA
1 f süt,1 karpuz
ÖGLE
4 yk bakla içi,1 cb ayran
ARA
1 dilim kremalı kek,1 pogaca,4 yk kısır(arkadastaydım günde
AKSAM
6 yk bakla içi,domates salatalık
1.5 lt su 25 dk hareket yaptım şimdi,
Hosbulduk canim..Hanifecim hosgeldin. Bulusmamiz mutis oldu hakkaten
Menu guzel.canim..melemen kurtarici valla cok da severim..hayırlı akşamlar canlar..
menüm
sabah
2 dilim t.buğday ekmeğine kaşarlı domatesli tost
9 zeytin
ara 4 kayısı
akşam
menem
zeytin
beyaz peynir
2 dilim t.b.ekmeği
ara
sütlü türk kahvesi
2.5 litre su 1 formçay
yemek yapmaya fırsat olmadı bugün işlere dalınca..
hoşgeldin canım iyiyim hamd olsun sadece çok yorgunum ve belim sırtım çok ağrıyor ama çoğu işim bitti sen naptın nasılsın.. evet dediğin doğru misafirliğe gidince diet felan olmuyor zaten zayıfladığını fark edince daha çok bakıyorlar ne yiyip içtiğine buda adamı gıcık ediyor beaa..
evet haklısın pazartesiye kadar müsade demişti ama gelmeselerde en azından heber verseler bundan sonra devam etmicem felan diye iyi olur..
evet bende dicektim onu sen benden önce davrandın evet bir saat belirlemek güzel olur bana göre tamamdır bakalım öteki kızlar ne dicek..
evet gerçekten kurtarıcım oldu bugün bende çok severimMenu guzel canim...
Gun olayi da mecburi kacamak:)
Hosbulduk canim..
Menu guzel.canim..melemen kurtarici valla cok da severim..
Canim iyi bir dinlenmeyi hak ettin..ben daha bitiremedim isleri...
Ben 9.45ten once gelemiyorum.hafta ici...
ana kralice
9,45 banada uygun tam totomu koltuğa koydum saat o saate kadar dön dolan çocukları yatır,spor yap vssss derken anca oturuyomö o saatteMenu guzel canim...
Gun olayi da mecburi kacamak:)
Hosbulduk canim..
Menu guzel.canim..melemen kurtarici valla cok da severim..
Canim iyi bir dinlenmeyi hak ettin..ben daha bitiremedim isleri...
Ben 9.45ten once gelemiyorum.hafta ici...
ana kralice
evet güzeldi ama sen geç kalmışsın işinmi vardı canımİyi akşamlar kızlar sohbet muhabbet güzel eskisi gibi hep böyle olsa ne güzel
menu süper canımBen de menumu yazayim..anca uyuttum yagizi...
Sabah..2 dlm cavdar ekmehi...bir dilim peynir...domates salatalik..
Ara..bir turk kahvesi..
Oglen..bir lokma borek..5 kucuk sarma...
Ara..3 diyet biskuvi..bir dondurma..
Aksam..bir kase yogurt..3 kasik barbunya yemegi...
Ara..bir turk kahvesi..bir cilek...
ana kralice
9,45 banada uygun tam totomu koltuğa koydum saat o saate kadar dön dolan çocukları yatır,spor yap vssss derken anca oturuyomö o saatte
evet güzeldi ama sen geç kalmışsın işinmi vardı canım
menu süper canım
kızlar sabah sporunu yapamıyorum yazlığa geçtikten beri uykum oluyor geri yatıyorum ama bu gün yatmadım şu çamaşırlar kalsın artık ortadan dedim onları yerleştirdim biraz ütü yaptım ortalık biraz toplandı şükür.ama etraf çamaşırlardan da kaynaklı baya tozlandı gene süprülmek istiyor akşama beni süpürge bekliyor. zaten akşamki spor ağır geldi sanırım arka arkaya yapmıcam böle ayak parmaklarım bile sızlıyordu sabah . mesela bu gün ev işi de var ya sadece plates esneme germe karın egzersizi yaparım 30dk felan yeter. e benden bu kadar en çok ben yazıyorum topiğin gevezesi
hadi motivasyon istiyorum artık ya
Eki Görüntüle 1114555