• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım bahar ayları alerji ve şişkinlik yapar takılma çok. bende 3 gündür hapşırık tıksırık yorgunluk isteksizlik 2 yıldır yoktu alerjim bu sene nüksetti. bende bağışıklık güçlendirmeye çabalıyorum bu nedenle aldım bazı takviyeler. fazla kaçamak yapmama rağmen bende artıdayım azda olsa ama sebebini biliyorum bahar. yarın detoks düşünüyorum keyfim olrsa.ay sonuna 80 lerin dibini görmem lazım ama ayın 13 ü oldu bile ben artıdayım cumaya allah kerim bakalım.
sabah kahvaltıda 3dlm ekmek+1 sigara böreği+1 yumurta+1/4 avakado yedim çok tokum öğleni çorbayla geçiştircem. akşam gene sıkı spor yapacam.

menü güzel canım. bahar temizliği kolay gelsin. ödem için kür uygulasan da olabilir aslında
sağolasın canım bakalım cumaya artı çıkmak istemiyorum bende detoks yapıcam ama perşembe günü düşünüyorum bakalım kısmet olursa tabi..
günaydın kızlar neler yapıyonuz İLKNUR bahar temizline koyulmussun kolay gelsin benimde camlar yarısı duruyo sonra perde kapı bi sürü iş var bakalım eşim evdeyken fırsat buldukca yapacam inşallah,bende dün gec geldim 3 gündür biraz kacamaklı oldu hemen artı olmusum cumaya kadar veremesemde su artıdan kurtulmalıyım,NESLİHN aynen bahar olunca bendede bi halsizlik oluyor enerjim düşük hep ,HANİFE kolay gelsin canım baya yoruluyorsun,DİDEM spora baslamıssın cok iyi olmus ,az önce kızı uyuttum bugün aksama kadar kstururuz gene hiç oturmuyo acayip huy degiştirdi kızım benden böyle kızlar
evet canım dahada bitmedi işim çok işim var daha kızımı parka götürdüm şimdi geldim sonrada işe koyulurum gene bakalım sanada kolay gelsin minik civcivler olunca iş yapması dahada zorluyor sanada kolay gelsin..
1 ziyaretçi ve benden başka kimse yok bende çıkıyorum işte:47:
evet katılım düştü ben temizlik seçil hasta neslihan çalışıyor gülcanı zaten biliyoruz deryada herhalde neti yok bu ara böyle ama bi toparlanmak lazım böyle olmuyor sohbeti koyulaştıralım b ara..
Selam kızlar nasılsınız ben rahatsızım biraz soğuk algınlığı sanırım dün akşam baş ağrısı vardı bugün halsizlik başladı

iyiyim hamd olsun canım çok geçmiş olsun allah şifanı versin bahar havası hemen şifayı kaptırıyor yat dinlen belki bıraz kendine gelirsin

iyi akşamlar kızlar menüm
kahhvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin çay
ara
3 tane diyet bisküvi 1 elma
öğle
2 dilim ekmek peynir domates biber salatalık ballı ıhlamur
ara
2 bardak ballı ıhlamur 3 tane diyet bisküvi 5 tane erik yarım kase puding
akşam
1 dilim ekmek 1 kase çorba

3 litre su 30 dk bisiklet

hoşgeldin gülcan sende ne var ne yok spor diyet nasıl gidiyor katılımın artacakmı artık:16:

sağol canım geçmedi ya kaç gündür perişanım

Saol canım sen nasıl oldun toparladın mı biraz kendini

sağolasın canım bakalım cumaya artı çıkmak istemiyorum bende detoks yapıcam ama perşembe günü düşünüyorum bakalım kısmet olursa tabi..

evet canım dahada bitmedi işim çok işim var daha kızımı parka götürdüm şimdi geldim sonrada işe koyulurum gene bakalım sanada kolay gelsin minik civcivler olunca iş yapması dahada zorluyor sanada kolay gelsin..

evet katılım düştü ben temizlik seçil hasta neslihan çalışıyor gülcanı zaten biliyoruz deryada herhalde neti yok bu ara böyle ama bi toparlanmak lazım böyle olmuyor sohbeti koyulaştıralım b ara..

iyiyim hamd olsun canım çok geçmiş olsun allah şifanı versin bahar havası hemen şifayı kaptırıyor yat dinlen belki bıraz kendine gelirsin

kahhvaltı
ara
öğle
ara
akşam

Kizlar hepimiz dokuluyoruz bahar carpti bizi acil.sifalar diliyorum,
NESLIHAN.kizim dan firsat buldukca giriyorum canim eskisi gibi uslu durmuyor,spor yamadim bugun kiz uyursa yapasim ins
DIDEM menu guzel
ILKNUR aynen canim kolay deglmis annelik

Menum
SABAH gec oldu
2d ekmek,2dp eynir,3zeytin,domates
ARA
1f sut,2kayisi,1ceviz
ARA
3cubuk kraker
AKSAM
1Kase kisir,1.5sb ayran,4yk bakla ici,karpuz1.5lt su

Nerelerdesiniz kızlar
Yediklerime 1 elma 1 kare çikolata 1 kayısı 1 erik eklendi
Çok olmuş ya niye kimse yok sohbet edecek

Menum
SABAH gec oldu
ARA
1f sut,2kayisi,1ceviz
ARA
3cubuk kraker
AKSAM

Afiyet olsun canım menü güzel bebişin emeklemesi çok güzel bişey yorucu ama çok güzel
O anları hatırladımda heryeri deşiyodu bi dakka yerinde durmuyodu hoş
Şimdide öylede ozamanlar daha güzel

İlk emeklediğinde mutfaktaydım içeri bi girdim çocuk yok bi baktım içeri odaya gitmiş
Ay nasıl şaşırmıştım

Artık aşağıda duran herşeyi toplarsın canım döker kırar minik kızımız

İlknurişler bitmedimi nerdesin
Seçilim nasıl oldun
Neslihan bugün nerelerdesin
Hanifenin işlerde bitmedi anlaşılan

Kizlar selam nasilsiniz Bende evden telden yazayim dedim menumu
Sabah 1 yumurta 1/4 avakado yesillik az peynir 2 dlm cavdar ekmegi
Ara elma az yogurt
Ogle yogurtlu yarma corbasi ve tavuk bulgur pilav 3 kasik
Ara irmik tatlisi
Aksam 6 kasik corba 2 kasik makarna köy 5kasik etli nohut 1 dlm cavdar ekmegi
Bir saat spor avuc ici kadar cekirdek yiyom cayla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar neler yapıyonuz İLKNUR bahar temizline koyulmussun kolay gelsin benimde camlar yarısı duruyo sonra perde kapı bi sürü iş var bakalım eşim evdeyken fırsat buldukca yapacam inşallah,bende dün gec geldim 3 gündür biraz kacamaklı oldu hemen artı olmusum cumaya kadar veremesemde su artıdan kurtulmalıyım,NESLİHN aynen bahar olunca bendede bi halsizlik oluyor enerjim düşük hep ,HANİFE kolay gelsin canım baya yoruluyorsun,DİDEM spora baslamıssın cok iyi olmus ,az önce kızı uyuttum bugün aksama kadar kstururuz gene hiç oturmuyo acayip huy degiştirdi kızım benden böyle kızlar
Evet canim ya hem is hem cocuk yoruyor bir de tadilat ve bahar temizligi eklendi ya ben ben degilim artik:)

Selam kızlar nasılsınız ben rahatsızım biraz soğuk algınlığı sanırım dün akşam baş ağrısı vardı bugün halsizlik başladı

geçmiş olsun canım

ben aynıyım canım ya öksürük geçmiyo bi türlü çok fena
Kizlar cok gecmis olsun..havalr bir soguk bir sicak ondan oluyor...acil sifalar diliyorum..

kahhvaltı
ara
öğle
ara
akşam

Menu guzel.canim afiyet olsun..pilatese ara mi verdin..

Menum
SABAH gec oldu
ARA
1f sut,2kayisi,1ceviz
ARA
3cubuk kraker
AKSAM
Afiyet olsun canim..sen emziriyorsun demi hala...dikkat et yediklerine...
Kizlar bana ben sana soyluyorum:)melegim yoruyor demi..buyufukce zorlascak dedikleri bu galiba...hep hareket halindeler yaa...

Afiyet olsun canım menü güzel bebişin emeklemesi çok güzel bişey yorucu ama çok güzel
O anları hatırladımda heryeri deşiyodu bi dakka yerinde durmuyodu hoş
Şimdide öylede ozamanlar daha güzel

İlk emeklediğinde mutfaktaydım içeri bi girdim çocuk yok bi baktım içeri odaya gitmiş
Ay nasıl şaşırmıştım

Artık aşağıda duran herşeyi toplarsın canım döker kırar minik kızımız

İlknurişler bitmedimi nerdesin
Seçilim nasıl oldun
Neslihan bugün nerelerdesin
Hanifenin işlerde bitmedi anlaşılan
Bitmedi canim ya nasil bitecek bilmiyorum..simdi isten ciktim eve gidiyorum...sirtim belim cok agriyor..yagiz hep beni istiyor..hadi biraktiyorum.oyuncaklarinin yanina biraktigim yerde bulamiyorum...iki dk is yapip 10 dk onla oynuyorum:)

Kizlar selamlar...insaat temizliginin kabasini bitirdim..ama baslamisken detayli bahar temizligine giristim..yarim da birakamiyorum:)daha camlar kapilar silincek..yazlik kislik yapilacak..her taraf camasir...yagizin odasi ayrilacak..utuyu saymiyorum bile:mad: halim de kalmadi...neyse menumu yazayim..
Sabah..1 dilim ekmek..5 catal melemen..1 dilim.peynir..
Ara..bir bucuk dilim kek..bir turk kahvesi..
Oglen..5 sarma...
Ara..2 ceviz..
Aksam yemegini gidince yicem..5 kasik taze fasulye..bir kase yogurt...

ana kralice:-)

Ara elma az yogurt
Ara irmik tatlisi

Canim menu guzel ama pilav ve makarna ayni gun yeme demisti kizlar bana...
Bir de cekirdek cok yagli bence yememelisin...

Canim menu guzel ama pilav ve makarna ayni gun yeme demisti kizlar bana...
Bir de cekirdek cok yagli bence yememelisin...

Kizacaginizi biliyordum acicik yedim. Kekte pisirdim sadece tadina baktim iki lokma napim bu gun bole oldu valla

Hanife spor gume gittimi dersin :((

Evet canim ya hem is hem cocuk yoruyor bir de tadilat ve bahar temizligi eklendi ya ben ben degilim artik:)

Kizlar cok gecmis olsun..havalr bir soguk bir sicak ondan oluyor...acil sifalar diliyorum..

Kizlar bana ben sana soyluyorum:)melegim yoruyor demi..buyufukce zorlascak dedikleri bu galiba...hep hareket halindeler yaa...

Bitmedi canim ya nasil bitecek bilmiyorum..simdi isten ciktim eve gidiyorum...sirtim belim cok agriyor..yagiz hep beni istiyor..hadi biraktiyorum.oyuncaklarinin yanina biraktigim yerde bulamiyorum...iki dk is yapip 10 dk onla oynuyorum:)

Kizlar selamlar...insaat temizliginin kabasini bitirdim..ama baslamisken detayli bahar temizligine giristim..yarim da birakamiyorum:)daha camlar kapilar silincek..yazlik kislik yapilacak..her taraf camasir...yagizin odasi ayrilacak..utuyu saymiyorum bile:mad: halim de kalmadi...neyse menumu yazayim..
Oglen..5 sarma...
Ara..2 ceviz..

Senin menude guzel. Cok yorulmuussun isallah biter de kurtulursun bi an once

Ooo kizlar kimse yok bende kendimi yemeye vereyom bari yiyim kimse gormeden
Hanige de gormee se kimse kizmicak canim
Azcik sitem ise yararsa belki yikilir millet ne dersun hanife buraya

Ara elma az yogurt
Ara irmik tatlisi

Irmik tatlisi cekirdek neler oluyor canim cis onlar

Oglen..5 sarma...
Ara..2 ceviz..

Hanife aksam da normalyeqen guzelmenu ,benemziriyorum. Canim vallahi senin is daha zor calisiyoqun cunku,ama bi nées almis oluyoqun. Degisik5ijik oluyodur,yagiz gene cok gecm4yatiyor.
DIDEM.benim serra apanlamaya basladi ama istemiyor,elinden tutup gezdircek illa mutluluktan ucuyor yuruyunce Allah nice guzelliklerini gostersin evlatlarimizin

Eda zaten gitti onun masasi vardi herkes dikkat kesiliyordu ilknur sana mada alacam sekerim

Eda zaten gitti onun masasi vardi herkes dikkat kesiliyordu ilknur sana mada alacam sekerim

Sanada maşa alacam demek istedim telden sevmiyorum yazmayi

Back