• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

NESLIHAN. Yeme canim kendine kotuluk yapma,bende aciktim ama uyucam simdi birazdan serra uyanir benim nobet baslar iyi geceler r

Bende uyuvam zaten iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

NESLIHAN. Yeme canim kendine kotuluk yapma,bende aciktim ama uyucam simdi birazdan serra uyanir benim nobet baslar iyi geceler r

Tatlim sahi serra bu saatte neden kalkiyor uyku saatinde terslik var yeniden duzenlemelisin

Kizacaginizi biliyordum acicik yedim. Kekte pisirdim sadece tadina baktim iki lokma napim bu gun bole oldu valla

Hanife spor gume gittimi dersin :((

Senin menude guzel. Cok yorulmuussun isallah biter de kurtulursun bi an once

Ooo kizlar kimse yok bende kendimi yemeye vereyom bari yiyim kimse gormeden
Hanige de gormee se kimse kizmicak canim
Azcik sitem ise yararsa belki yikilir millet ne dersun hanife buraya

Amin canim bitse bir..valla gume gitti mi bilmem de yarisi unutma:) ay sonuna ne kaldi surda...

Irmik tatlisi cekirdek neler oluyor canim cis onlar

Hanife aksam da normalyeqen guzelmenu ,benemziriyorum. Canim vallahi senin is daha zor calisiyoqun cunku,ama bi nées almis oluyoqun. Degisik5ijik oluyodur,yagiz gene cok gecm4yatiyor.
DIDEM.benim serra apanlamaya basladi ama istemiyor,elinden tutup gezdircek illa mutluluktan ucuyor yuruyunce Allah nice guzelliklerini gostersin evlatlarimizin

Canim az yiyorsun gibi geldi de ondan sordum..dedigin gibi sanki iste daha az yoruluyorum gibi:)ama vakit acisindan cok problem oluyor...
Aksam yemegini ayarlayamiyorum...yagiz da 1den 2den once uyumuyor..ben de o saate kadar acikiyorum 5te falan yersem..neyse az az da olsa verebilirim insallah kilo..hafta sonu eksi 1.200u gordum...ama regl olmam lazim bu hafta sonu o yuzden tekrar siskinlik basladi:mad:

ana kralice:-)

İlknurişler bitmedimi nerdesin
Seçilim nasıl oldun
Neslihan bugün nerelerdesin
Hanifenin işlerde bitmedi anlaşılan
bitmedi canım bi iş yokki birsürü işim var bahar tmizliği detaylı oluyor biliyorsunuz zor oluyor zaten kzıımda park istiyor oyun isityor parka götür iş yap oyna iş yap haliyle bıraz daha uzun sürüyor dün sabah baya buradaydım ama kimse yoktu ama bugün ara ara grmeye çalışıcam sizler kendinizi sakın salmayın fıstıklar..
Eda zaten gitti onun masasi vardi herkes dikkat kesiliyordu ilknur sana mada alacam sekerim
canım sen al bana maşada şu ara işlerim yoğun çok detaylı temizlik yapıyorum yani heryeri döktüm dahda bitmedi işim kızımın odası kadı bizim odada bir çok şeyi halletim hol birde banyo vede kapılar tekrar süpürüp silip rahatlıcam sizlerede daha çok vakit ayırıcam ama dediğim gibi allahdan bişey olmazsa bugün ara ara gelmeye çalışıcam..

kızlar günaydın benim işim ha la bitmedi temizliğe devam bırazdan kahvaltı yapıp kızımın odadsına gidicem yarısı bitti sayılır ama bakalım sonra daha çok sohbet muhabbet ederiz dün akşam oturunca elime pc yi bile alamadım yorgunluktan uyuya kalmışım..

kızlar menüler güzel..
neslihan senin menün iyi olmamış kızlar söylemiş zaten..
gülcan anetam kızlar çocuklar şimdi herşeyi öğrendi bi yürüsünler herşeyi kendileri yapmak isticekler o zamna daha zor inanın çünk, 1 saniye gözünü üstünden ayırsan o saniyeler içerisinde neler yapmış olacak çok komik hahaha ama çocukla ev işi yapması tabikide daha zor mesela ben süpürgeyi çalıştıramazdım kızım hemen o süpürge sesini duyar duymaz ağlamaya başlardı eşim akşam gelince süpürürdüm oda tabi eğer hanimefendi uyumuyorsa allah hepsinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin acılarını göstermesin..
seçil sen nasıl oldun canım..
didem senin ağrılar geçtimi..

evet kızlar artık toparlanma zamanı cumaya az kaldı.. bende bugün bıraz toparladım ha la fazlalık kilo var ama cumaya kadar gitse iyi olacak bu ay doğru kilo veremedim neyse yavaşda olsa gitsinde birdaha üstüme yapışmasın..
NESLİHAN detoks yapıyormusun bende yarın yapıcam inşallah..

buda benim dünki menüm

sabah
2 ilim salamlı kaşarlı beyaz peynirli t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
9 zeytin

ara
leblebi 1 avuç
1 kayısı

ara
dondurma

akşam
1 tabak bezelye
1 dilim t.b.ekmeği
1 kase yoğurt

ara
leblebi
1 kayısı

2 litre su

kızlar günaydın benim işim ha la bitmedi temizliğe devam bırazdan kahvaltı yapıp kızımın odadsına gidicem yarısı bitti sayılır ama bakalım sonra daha çok sohbet muhabbet ederiz dün akşam oturunca elime pc yi bile alamadım yorgunluktan uyuya kalmışım..

kızlar menüler güzel..
gülcan anetam kızlar çocuklar şimdi herşeyi öğrendi bi yürüsünler herşeyi kendileri yapmak isticekler o zamna daha zor inanın çünk, 1 saniye gözünü üstünden ayırsan o saniyeler içerisinde neler yapmış olacak çok komik hahaha ama çocukla ev işi yapması tabikide daha zor mesela ben süpürgeyi çalıştıramazdım kızım hemen o süpürge sesini duyar duymaz ağlamaya başlardı eşim akşam gelince süpürürdüm oda tabi eğer hanimefendi uyumuyorsa allah hepsinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin acılarını göstermesin..

geçmedi canım aynı boğazım öksürük

günaydın kızlar nasılsınız bugün

seçilim nasıl oldun

ilknur hanife kolay gelsin kızlar

gülcanım sanada kolay gelsin bebişe

neslihan nerdesin kız iştesindir heralde kolay gelsin sanada canım

evet kızlar artık toparlanma zamanı cumaya az kaldı.. bende bugün bıraz toparladım ha la fazlalık kilo var ama cumaya kadar gitse iyi olacak bu ay doğru kilo veremedim neyse yavaşda olsa gitsinde birdaha üstüme yapışmasın..
NESLİHAN detoks yapıyormusun bende yarın yapıcam inşallah..

buda benim dünki menüm

sabah
2 ilim salamlı kaşarlı beyaz peynirli t.b. ekmeği
1 haşlama yumurta
9 zeytin

ara
leblebi 1 avuç
1 kayısı

ara
dondurma

akşam
1 tabak bezelye
1 dilim t.b.ekmeği
1 kase yoğurt

ara
leblebi
1 kayısı

2 litre su

günaydın kızlar nasılsınız bugün

seçilim nasıl oldun

ilknur hanife kolay gelsin kızlar

gülcanım sanada kolay gelsin bebişe

neslihan nerdesin kız iştesindir heralde kolay gelsin sanada canım

yakaladım sizi sonunda burdayım ben başka bi topigede yazmaya başladım motivem düştü çünkü
ilknurcum menun güzel yanlız seni sevdiğimden demeden geçemem o salam olmamış biliyorsun sağlık konusundaki hassasiyetimi bırak yemeyi evine bile sokma canım işlenmiş gıdaları vallahi kilo bi tarafa sağlık için çok fena onlar neyse bari çocuklarınızı alıştırmayın yedirlmeyin olurmu

didem nasılsın canım
ben bu ara boşum sıkıntıdan başka topiğede yazıyorum ama çok kalabalık kimseyi tanıyamadım daha alışacakmıyım bakalım oraya. alerjimde nüksetti fenayım ilaçta kullanmayı reddettiğim için sızılı geçiyor günlerim hele sabahları mahvoluyorum hapşırık tıksırık kaşıntı.
ee anlat bakalım

kızlar menüler güzel..

ilknurcum temizlik seni baya yordu sanırım
bende yazlığa geçeceğimden bahsetmiştim size geçtim şükür temizliğini yaptırdım o kadar yetişemem çünki cuma temizlendi hafta soınundan beride dolaplarla uğraşıyom akşamdan akşama çamaşır yıka ütüle sadece akşamları tabi bıktım tükendim ama yettiği yere kadar napim. dün akşam bi baktım o temizlenen evden eser kalmamış hadi oratlığı sil süpür yoruldum ama pes ettim spora kaçtım napim

didem nasılsın canım
ben bu ara boşum sıkıntıdan başka topiğede yazıyorum ama çok kalabalık kimseyi tanıyamadım daha alışacakmıyım bakalım oraya. alerjimde nüksetti fenayım ilaçta kullanmayı reddettiğim için sızılı geçiyor günlerim hele sabahları mahvoluyorum hapşırık tıksırık kaşıntı.
ee anlat bakalım

ben aynıyım öksürük devam ediyo sanada geçmiş olsun canım spor yapıcaktım bende yazdığını görünce cevap vereyim dedim
birazdan yapıcam sporumu hangi topiğe yazıyomuşsun bakalım şöyle bi göz attımda göremedim

ben aynıyım öksürük devam ediyo sanada geçmiş olsun canım spor yapıcaktım bende yazdığını görünce cevap vereyim dedim
birazdan yapıcam sporumu hangi topiğe yazıyomuşsun bakalım şöyle bi göz attımda göremedim

neyse ben sporumu yapayım sonra görüşürüz canım

yap canım bok eksiler
yeni topik çıkmıyormu profilde 80-90 arası kilo vermek isteyenler diye bi topik :)

Back