kızlar günaydın bildirim yapayım
geçen hafta: 84,900
bu hafta: 84,700
giden: -200
neyse en azından bu hafta kötü geçti artı olmamışım. Dün akşamda yedim belki bağırsakda doludur şimdilik giden -200
geçmişi okurum gene hadi bol eksiler dilerim bakalım rekor kimde
tebrikler canım azda olsa vermek mutlu ediyor
Gunaydin kizlar..
Bildirim yapayim hemen...
Gecen hafta..77.3
Bu hafta..77.6
Gelen..+300 gr
ana kralice
hanife destegin için cok tesekkür ederim umarım en kısa zammanda eskisi gibi olurum,,biraz artı olmussun bu hafta dikkat et olurmu
Hayırlı cumalar kızlar hepinize Günaydın
Geçen hafta:75,5
Bu hafta:72
Giden:3,5
Ödemimi attım kızlar kilo kaybimda oldu iyi oldu kendimi mutlu hissediyorum
Didem toparlanman lazım canım acilen sporu bırakma sakın
Gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum
didem et tatlım yarım kalan detoksuna devam et bende bu gün ve hafta sonu detoks vari geçireceğim kendimi spora vereceğim misafirde gidiyor çok şükür kaçamak yok
p.tesi tekrar tartılacağım verdiğim esas kiloyu sabah göremedim üzüldüm
gülcan sıkma tatlı canını ne olur bak böle dönemlerde sadece o dönemi atlatmayı düşün kızın yürüsün koşsun güzel günlerini görünce motivende geri gelir.
sen bizi bırakma takıl gene tam burda olmasanda bırakma bizi bu dönemi bizimle atlat boşver menüyede takılma arada yaz bize bizde sana yazarız yanlız kalmazsın okey canım. hadi allah sana acil kolaylık versin. toprağın bereketi güneşin ışıltısı evine doğsun
amin canım güzel dileklerin için cok sagol inşallah girmeye calısıyorum kızımda hiç durmuyor gece gündüz aynı bi atlatayım su dönemi
arkadaşlar merhaba..
inanın çok zor şartlarda giriyorum..kilom 82.200..giden 700 gr..evdeki net.im kesik..
arkadaşımdan giriyorum..beni iki gün daha idare edin lütfennn..
tebrikler canım
canım bak bu hiç iyi olmadı bu hafta çok dikkat etmen gerekiyor haftaya kadar kaçamak yapmamaya çalış..
canım sen canını sıkma sözümüz sana değil biz kafana takma biz biliyoruz seni inşallah şu dönemden çabucacık çıkarsın..
tebrikler canım
haftaya kadar kaçamak felan yasak doğru beslenip bol spor öneriyorum sana canım..
bak 1 ayın şişliğini attın gitti u çok iyi oldu dahada b motive bakalım haftaya neler olacak bana yaklaşmaya başladın sanırım sıkı tutmam gerekecek..
tebrikler canım iyi vermişsin tamam idare ederiz inşallah hemen gelir netin..
eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...
1. secilsecil 72/3,500
2. deryalimm07 82,200/700
3. gulcan32 58,100/600
4. neslihank4 84,700/200
kilo veremeyen
ilknur84 69,800
kilo alanlar
ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..
ellerine saglık genel olarak vermişiz harikayız biz yaw
iyi akşamlar kızlar bugün menümü yazayım yarın ve pazar yazamam evde olamam onun için
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
3 tane diyet bisküvi
öğle
2-3 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası
aradada çilekli yoğurt yerim salatalık falan
1,5 litre su 2 litreye tamamlarım spor yok
didem geri döndü harika menü canım
İyi aksamlar fıstıklar nasılsınız bakalım?Nasıl bu hafta sonuclar....Geriye dönüp sayfaları okuyayım.
eda nasılsın canım kilonu koruyorsun degilmi