• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet herşey akşamda bitiyor canım akşam yemeği ağır olursa ertesi güne hüsran. mesela akşam spor yaptığında da ertesi güne harika sonuç alıyorsun

kızlar bende çıkıyorum spor akşama olacak.akşama yazarım menu devamını şimdilik kısmı yazayım
sabah: 1 haşlama yumurta+1/4 avakado+3 zeytin+1dlm peynir+2 dlm ekmek
ara yok
öğle: 2 kase mercimek çorbası+1 dlm ekmek
hafta sonunu çok kaçamaklı geçirmeyin haydi iyi pazarlar

İyi akşamlar kızlar

Menüm
Kahvaltı
2dilim ekmek 2dilim peynir az reçel çay
Ara
3tane diyet bisküvi 1 tane elma
Öğle
2dilim ekmek 1tabak etli bamya
Ara
3tane diyet bisküvi 1 bardakta mısır
Akşam çok oldu biraz
1 çiğ köfte dürüm 2bardak ayran 1dililm ekmek 1 tabak yahni

2 saat dışarda gezme

Bebeğiniz hayırlı olsun canım güle güle büyütsünler
Tabiki akşam yemeğini erken yiyeceksin diyetisyenim 6dan sonra yersen yakmaz demişti
Menün güzel afiyet olsun canım
Kizlar menuler hafta sonuna gore guzel:)
Aksam yemegi konusunda dogru soyluyorsunuz da benim siniflarim aksam olunca gitmeden yesem gelince yemesem acikiyorum..ama dunku gibu meyveyle gecistirecegim..

Bugun sabahtan beri dersteyim oglen bir boslugum var eve gidemiyorum..simdi ciktim daha..
Sabah..bir acma..
Oglen..kfcde iki parca tavuklu ekmek ve en kucuk boy patates yedim...o kadar cok tok tuttu ki (eskiden doyurmazdi)..
Ara..bir turk kahvesi..
Hala acikmadim...simdi anneme gidiyorum coxugu almaya orda da yogurt varsa bir de meyve yiyecegim..

ana kralice:-)

İlknur canım 3 hafta kuralı cok olmaz mı?1 haftayı bile kabul etmeyen oluyordu.3 hafta cok...Yinede siz karar verin.Bir gelen bir giden.olunca 100 sayfa geriye döndügümü bilirim bazen liste için....
Hanife analı babalı büyütün bebişinizi,uzun.ömürleri olsun.

Günaydın hanımlar uyuyor musunuz daha???Nasılsınız?
Anneler gününüz kutlu olsun hepinizin.....

İlknur canım 3 hafta kuralı cok olmaz mı?1 haftayı bile kabul etmeyen oluyordu.3 hafta cok...Yinede siz karar verin.Bir gelen bir giden.olunca 100 sayfa geriye döndügümü bilirim bazen liste için....
canım evet üç hafta uzun biliyorum hergün katılım yapanları tabikide 1 hafta sonra listeye alırız ama ilk önce bi bakmamız gerekiyor sürekli katılım yapacakmı yani üç hafta tabikide uzun önemli olan tek şart sürekli katılım..

teşekkğrler canım allah sanada kısmet etsin.. ben iyim dün çok yorulduk bugün dinleniyorum baya kalabalıktı tanışma faslı mutfaktan çıkamadık..

merhabalar kızlar nasılsınız.. dün gelemedim gece eve 1.30 geçiyordu geldiğimizde tanışma faslı olunca baya kalabalıktı vede mutfaktan çıkamadık baya yorulduk..

Iyi aksamlar kizlar 2gundur disardaydim hem gezme hem isimiz vardi,yeni geldik eve bisazdanda koye gidecez yarin donecez ins,dun aksam biraz abartim,bugunde kahvalti iyiydide disarda 1porsiyon pide yedim sonrada meyveli beyaz cikolata bardakta,bugunn baska yemem ins bu arada anneler gununuzu kutlarim gorusmek dilegiyle

Amin canimm.nasilsin..
Allah sana da nasip etsin canim:)

merhabalar kızlar nasılsınız.. dün gelemedim gece eve 1.30 geçiyordu geldiğimizde tanışma faslı olunca baya kalabalıktı vede mutfaktan çıkamadık baya yorulduk..
Boyle etkinlikler erkeklere guzel vallah..kadinlara hep is dusuyor..Allah tamamina erdirsin insallah:)

Iyi aksamlar kizlar 2gundur disardaydim hem gezme hem isimiz vardi,yeni geldik eve bisazdanda koye gidecez yarin donecez ins,dun aksam biraz abartim,bugunde kahvalti iyiydide disarda 1porsiyon pide yedim sonrada meyveli beyaz cikolata bardakta,bugunn baska yemem ins bu arada anneler gununuzu kutlarim gorusmek dilegiyle
Sen dengelersin canim...gezmek iyi gelmistir...
Anneler gunun kutlu olsun:)

Kizlar anca geldim tum anneler gununu kutlarim sevgiler
Dun nu gun menu yazamadim ama dengeli yedim sadece dun kacamak crez bu gunde cekirdek vardi. Dun spor bir saat bu gun yapamadim gezdim bolca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın fıstık hatunlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum özelliklede kendime iki gündür abarttım ama bugün dengelicem inşallah..
anneler gününüz kutlu olsun canlarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum..:54:

Amin canimm.nasilsin..

Allah sana da nasip etsin canim:)

Boyle etkinlikler erkeklere guzel vallah..kadinlara hep is dusuyor..Allah tamamina erdirsin insallah:)

Sen dengelersin canim...gezmek iyi gelmistir...
Anneler gunun kutlu olsun:)

amin canım benim... doğru söyledin iki kişi oturamadık yorgunluktan dün kendime gelemedim kemiklerim ağrıdı.. ama bugün toparlandım evi toparlamayı düşüüyorum bugünde hazır bugün güneş açmışken iş yapmak lazım..

kızlar günaydın p.tesinin yeni başlangıç temiz sayfa olması dileğiyle hepinizi motivasyona, kaçamaklara hayır demeye davet ediyorum
elinizi bu günden itibaren çekin bakim kaçamaklardan
hadi hafta başladı motivasyon spor bol eksi
$10168058_650345638346794_2065850908_n.jpg

ben güzel bi kahvaltı ettim 2 dlm ekmekle + haşlama yumurta peynir avakado
spor şimdilik yok dünde yapamamıştım zaten bu akşam bolca terlerim artık

kızlar günaydın p.tesinin yeni başlangıç temiz sayfa olması dileğiyle hepinizi motivasyona, kaçamaklara hayır demeye davet ediyorum
elinizi bu günden itibaren çekin bakim kaçamaklardan
hadi hafta başladı motivasyon spor bol eksi
Eki Görüntüle 1110571

ben güzel bi kahvaltı ettim 2 dlm ekmekle + haşlama yumurta peynir avakado
spor şimdilik yok dünde yapamamıştım zaten bu akşam bolca terlerim artık
günaydın canım afiyet olsun nasılsın..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu yoğunluktan giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun. Ben doktordan çıktım az önce ilaç tedavim bitti şimdi kremle devam ediyoruz sivilce izleri için çok mutluyum:16:

iyi olmaya çalışıyorum canım bi kaç gündür öksürüğüm var göğsüm boğazım yanıyor sen nasılsın canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine çayın içine bir parça taze zencefil ve bal koyup iç inşallah işe yarar.. ben iyiyim hamd olsun oturuyorum öyle.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu yoğunluktan giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun. Ben doktordan çıktım az önce ilaç tedavim bitti şimdi kremle devam ediyoruz sivilce izleri için çok mutluyum:16:
günaydın canım iyim hamd olsun.. senvindim canım sonunda bitti şu ilaç tedavisi ee o zaman 2-3 ay sonra korunmayıda bırakabilirsn değilmi hadi hayırlsıı olsun..

oh kızlar sohbeti koyultmuşsunuz ben iş başındayken. ama yakaladım sizi
bende kaheve içeceğim şimdi sütlü sonrada elma yicem arada

Back