evet canım tekrar tebrikler ekledim bugün aklımdaydı yazarken unuttum sonra yemek yapıyordum aklıma geldi ancak gelebildim topiğe düzenleyim dedim hemencecik.
Yeni patron :)))) topigi bos bırakma.Sorumluluk cok fena birsey.Listeyi yapamadım mı aklımdan cıkmıyordu hiccc....Hep aklımda duruyordu.
Kızlar ben cıkıyorum.İyi aksamlar.Uykum gelmeye basladı gidip yatayım.
tamam canım bırakmam bundan sonra gelmeyenleride liste dışı yapıyorum glince tekrar alırım napim karışıklı oluyor sınra..
hayırlı gecler canım allaha emanet ol boş bırakma buraları iyi uykular..
Canım 1 hafta gelip diger hafta gelmeyeni hic alma bence.Hem takip etmen zor olur.Hemde diger kızlara haksızlık olur.Sıralama yapıldıgı icin.Her hafta düzeni oturtanlarla ve kurallara uyanlarla devam etmeniz daha iyi olur bence.Takibi kolay olur ve motivasyon kopuklugu olmaz.
Boş degil canım kararlı hatunlar belli buraya zaman ayırıyorlar.Hepinizi tebrik ediyorum kızlar.
bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum öyle yapıcam zaten bıraz daha katı kurallar olsunki gelenkler işin ciddiyetini anlasın bi gel bi git olmuyor zaten artık bence 3 hafta doldurduktan sonra listeye almak daha mantıklı olacak..
Ayyy benide mi ekledin listeye cok tesekkür ederim.İstediginiz kg inmek kadar mutlu edici bir duygu yok kızlar.Hedefe varmak cok güzel.Hepiniz bu duyguyu tatcaksınız inşallah.Bırakmayın sakın.Azimle devam.Hep söyledim yine söylüyorum kg gramda gitse gitsin.Bir anda almadınız kg.Bir anda gitmez,ama kacamak cok olursa 1 kg olarak cabucak gelir....
İLKNUR iyiyim sagol canım sen nasılsın
kızlar menümde 2 ceviz ve 1 d ekmek daha vardı hep unutuyorum yediklerimi
Günaydın kızlar iyi haftasonları biz annemlere gidiyoruz onun için bugün fazla gjremem belkide hiç giremem görüşmek üzere
Kizlar gunaydinn ders arasindayim firsat bulmusken yazayim dedim:)
Dun esimin kuzeni dogum yapti..9 yilin sonunda kavustuk bebegimize:)
Gece 1i geciyordu geldigimizde cocugu hazirla yatir derken giremedim..
Okudum gecmisi..kizlar bence motivasyonumuz bu hafta yuksek..sakin dusurmeyelim..
Dunku menumu yazamadim once onu yazayim...
Sabah..2d ekmek..domates salatalik..1 dilim peynir 6 zeytin..
Ara..turk kahvesi..
Ara..form cay ve bir avuc fistik..
4 gibi bir kase kabak kavurma 2 dilim ekmek...
Sonra aksam yemegi yiyemedim..bir dondurma ve muz yedim..yalniz gece tartildim 77.100 ciktim..
Demek ki nen aksam yrmegini daha erken yersem daha iyi kilo veririm:)
ana kralice
Gunaydin kizlar
Eglenceli gunler dilerim didem cim
Bende arada ugrarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gunaydinn ders arasindayim firsat bulmusken yazayim dedim:)
Dun esimin kuzeni dogum yapti..9 yilin sonunda kavustuk bebegimize:)
Gece 1i geciyordu geldigimizde cocugu hazirla yatir derken giremedim..
Okudum gecmisi..kizlar bence motivasyonumuz bu hafta yuksek..sakin dusurmeyelim..
Dunku menumu yazamadim once onu yazayim...
Sabah..2d ekmek..domates salatalik..1 dilim peynir 6 zeytin..
Ara..turk kahvesi..
Ara..form cay ve bir avuc fistik..
4 gibi bir kase kabak kavurma 2 dilim ekmek...
Sonra aksam yemegi yiyemedim..bir dondurma ve muz yedim..yalniz gece tartildim 77.100 ciktim..
Demek ki nen aksam yrmegini daha erken yersem daha iyi kilo veririm:)
ana kralice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?