• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet canım tekrar tebrikler ekledim bugün aklımdaydı yazarken unuttum sonra yemek yapıyordum aklıma geldi ancak gelebildim topiğe düzenleyim dedim hemencecik.

Yeni patron :)))) topigi bos bırakma.:9:Sorumluluk cok fena birsey.Listeyi yapamadım mı aklımdan cıkmıyordu hiccc....Hep aklımda duruyordu.

Yeni patron :)))) topigi bos bırakma.:9:Sorumluluk cok fena birsey.Listeyi yapamadım mı aklımdan cıkmıyordu hiccc....Hep aklımda duruyordu.

tamam canım bırakmam bundan sonra gelmeyenleride liste dışı yapıyorum glince tekrar alırım napim karışıklı oluyor sınra..

tamam canım bırakmam bundan sonra gelmeyenleride liste dışı yapıyorum glince tekrar alırım napim karışıklı oluyor sınra..

Canım 1 hafta gelip diger hafta gelmeyeni hic alma bence.Hem takip etmen zor olur.Hemde diger kızlara haksızlık olur.Sıralama yapıldıgı icin.Her hafta düzeni oturtanlarla ve kurallara uyanlarla devam etmeniz daha iyi olur bence.Takibi kolay olur ve motivasyon kopuklugu olmaz.

Canım 1 hafta gelip diger hafta gelmeyeni hic alma bence.Hem takip etmen zor olur.Hemde diger kızlara haksızlık olur.Sıralama yapıldıgı icin.Her hafta düzeni oturtanlarla ve kurallara uyanlarla devam etmeniz daha iyi olur bence.Takibi kolay olur ve motivasyon kopuklugu olmaz.

Boş degil canım kararlı hatunlar belli buraya zaman ayırıyorlar.Hepinizi tebrik ediyorum kızlar.

bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum öyle yapıcam zaten bıraz daha katı kurallar olsunki gelenkler işin ciddiyetini anlasın bi gel bi git olmuyor zaten artık bence 3 hafta doldurduktan sonra listeye almak daha mantıklı olacak..

bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum öyle yapıcam zaten bıraz daha katı kurallar olsunki gelenkler işin ciddiyetini anlasın bi gel bi git olmuyor zaten artık bence 3 hafta doldurduktan sonra listeye almak daha mantıklı olacak..

evet canım sana katılıyorum bi selam verip 2 gün yazıp 3. gün kayboluyolar olmuyo öyle:20:

Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını tavsiye edeceğim, ordaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim..Ben kitap sayesinde 4 ayda 14 Kilo verdim.

İLKNUR iyiyim sagol canım sen nasılsın
kızlar menümde 2 ceviz ve 1 d ekmek daha vardı hep unutuyorum yediklerimi

Ayyy benide mi ekledin listeye cok tesekkür ederim.:38:İstediginiz kg inmek kadar mutlu edici bir duygu yok kızlar.Hedefe varmak cok güzel.Hepiniz bu duyguyu tatcaksınız inşallah.Bırakmayın sakın.Azimle devam.Hep söyledim yine söylüyorum kg gramda gitse gitsin.Bir anda almadınız kg.Bir anda gitmez,ama kacamak cok olursa 1 kg olarak cabucak gelir....

Eda cim srnsiz olurmu simdi patron biziz kilo alirsan fena yapariz ona gore sendr her hafta tekmil vereceksin başçavuşa :p:p:p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İLKNUR iyiyim sagol canım sen nasılsın
kızlar menümde 2 ceviz ve 1 d ekmek daha vardı hep unutuyorum yediklerimi

iyiym ham lsun canım merak ettim seni toparlayabildinmi kendini azda olsa demekki senin lohusalığın adetin başlayınca olacakmış canım inşallah hemen atlatırsın..

Günaydın kızlar iyi haftasonları biz annemlere gidiyoruz onun için bugün fazla gjremem belkide hiç giremem görüşmek üzere

Günaydın kızlar iyi haftasonları biz annemlere gidiyoruz onun için bugün fazla gjremem belkide hiç giremem görüşmek üzere

Gunaydin kizlar
Eglenceli gunler dilerim didem cim
Bende arada ugrarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar gunaydinn ders arasindayim firsat bulmusken yazayim dedim:)
Dun esimin kuzeni dogum yapti..9 yilin sonunda kavustuk bebegimize:)

Gece 1i geciyordu geldigimizde cocugu hazirla yatir derken giremedim..
Okudum gecmisi..kizlar bence motivasyonumuz bu hafta yuksek..sakin dusurmeyelim..

Dunku menumu yazamadim once onu yazayim...
Sabah..2d ekmek..domates salatalik..1 dilim peynir 6 zeytin..
Ara..turk kahvesi..
Ara..form cay ve bir avuc fistik..
4 gibi bir kase kabak kavurma 2 dilim ekmek...
Sonra aksam yemegi yiyemedim..bir dondurma ve muz yedim..yalniz gece tartildim 77.100 ciktim..
Demek ki nen aksam yrmegini daha erken yersem daha iyi kilo veririm:)
ana kralice:-)

Okudum gecmisi..kizlar bence motivasyonumuz bu hafta yuksek..sakin dusurmeyelim..

Ara..turk kahvesi..
Sonra aksam yemegi yiyemedim..bir dondurma ve muz yedim..yalniz gece tartildim 77.100 ciktim..

evet herşey akşamda bitiyor canım akşam yemeği ağır olursa ertesi güne hüsran. mesela akşam spor yaptığında da ertesi güne harika sonuç alıyorsun

kızlar bende çıkıyorum spor akşama olacak.akşama yazarım menu devamını şimdilik kısmı yazayım
sabah: 1 haşlama yumurta+1/4 avakado+3 zeytin+1dlm peynir+2 dlm ekmek
ara yok
öğle: 2 kase mercimek çorbası+1 dlm ekmek
hafta sonunu çok kaçamaklı geçirmeyin haydi iyi pazarlar

İyi akşamlar kızlar

Menüm
Kahvaltı
2dilim ekmek 2dilim peynir az reçel çay
Ara
3tane diyet bisküvi 1 tane elma
Öğle
2dilim ekmek 1tabak etli bamya
Ara
3tane diyet bisküvi 1 bardakta mısır
Akşam çok oldu biraz
1 çiğ köfte dürüm 2bardak ayran 1dililm ekmek 1 tabak yahni

2 saat dışarda gezme

Ara..turk kahvesi..

Bebeğiniz hayırlı olsun canım güle güle büyütsünler
Tabiki akşam yemeğini erken yiyeceksin diyetisyenim 6dan sonra yersen yakmaz demişti
Menün güzel afiyet olsun canım

Back