• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Hayırlı cumalar kızlar hepinize Günaydın
Geçen hafta:75,5
Bu hafta:72
Giden:3,5 :nazar::32::32::32:
Ödemimi attım kızlar kilo kaybimda oldu iyi oldu kendimi mutlu hissediyorum
Didem toparlanman lazım canım acilen sporu bırakma sakın
Gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum

canım maşallah süpersin:)
bak ödem mödem birşey kalmadı:)
tebrik ediyorum..

canım bak bu hiç iyi olmadı bu hafta çok dikkat etmen gerekiyor haftaya kadar kaçamak yapmamaya çalış..

canım sen canını sıkma sözümüz sana değil biz kafana takma biz biliyoruz seni inşallah şu dönemden çabucacık çıkarsın..

tebrikler canım :46::46::46:

haftaya kadar kaçamak felan yasak doğru beslenip bol spor öneriyorum sana canım..

:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bak 1 ayın şişliğini attın gitti u çok iyi oldu dahada b motive bakalım haftaya neler olacak bana yaklaşmaya başladın sanırım sıkı tutmam gerekecek..

tebrikler canım iyi vermişsin tamam idare ederiz inşallah hemen gelir netin..
canım ben zaten dondurma dışında pek kaçamak yapmıyorum...ne oldu anlamadım böyle:) akşam yemeklerimi erken yemem lazım...bu hafta daha dikkat edeceğim söz:) spor olayı da özel olarak yapamıyorum..ama hep hareket halindeyim tahmin edersin ki...gece 2den sabah 8e kadar ne kadar yatarsam..o da gece 3 kere kalkıyorum:)
neyse bahaneye gerek yok..birşey yanlış ki 300 gram almışım..haftaya ne olacak bakalım...

eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...

1. secilsecil 72/3,500 :nazar::nazar::46::46:
2. deryalimm07 82,200/700 :nazar::46:
3. gulcan32 58,100/600:nazar::46:
4. neslihank4 84,700/200:46:

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

kızlar hepinizi tebrik ederim ama seçil özel bir alkışı hak ediyor bence:46:
darısı başımıza...
didemcim o kilo alanlar kısmında olmak çok dokundu bana...haydi haftaya kurtaralım ismimizi:)

canım maşallah süpersin:)
bak ödem mödem birşey kalmadı:)
tebrik ediyorum..

canım ben zaten dondurma dışında pek kaçamak yapmıyorum...ne oldu anlamadım böyle:) akşam yemeklerimi erken yemem lazım...bu hafta daha dikkat edeceğim söz:) spor olayı da özel olarak yapamıyorum..ama hep hareket halindeyim tahmin edersin ki...gece 2den sabah 8e kadar ne kadar yatarsam..o da gece 3 kere kalkıyorum:)
neyse bahaneye gerek yok..birşey yanlış ki 300 gram almışım..haftaya ne olacak bakalım...

kızlar hepinizi tebrik ederim ama seçil özel bir alkışı hak ediyor bence:46:
darısı başımıza...
didemcim o kilo alanlar kısmında olmak çok dokundu bana...haydi haftaya kurtaralım ismimizi:)

Saol canım bu hafta hem ödemim gitti hemde kilodan verdim düzenli yürüyüş bide yediklerime baya dikkat ettim önümüzdeki hafta verebilirmiyim bilmiyorum ama yine cabalicam.gittigim düğünden zonra baya motive oldum.ya resmen 10 yaş genclesmissin dediler bi de esimde gurur duydum seninle dedi artık bundan sonra daha hevesliyim

iyi akşamlar kızlar bugün menümü yazayım yarın ve pazar yazamam evde olamam onun için

kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
3 tane diyet bisküvi
öğle
2-3 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

aradada çilekli yoğurt yerim salatalık falan

1,5 litre su 2 litreye tamamlarım spor yok :20:

:4::4::4::4:

Saol canım bu hafta hem ödemim gitti hemde kilodan verdim düzenli yürüyüş bide yediklerime baya dikkat ettim önümüzdeki hafta verebilirmiyim bilmiyorum ama yine cabalicam.gittigim düğünden zonra baya motive oldum.ya resmen 10 yaş genclesmissin dediler bi de esimde gurur duydum seninle dedi artık bundan sonra daha hevesliyim

tekrar tebrikler canım :65::65:

çizelgeyide çewk aşağılaradaha mutlu olursun

kızlar gene kimliği gizli ziyaretciler var :)
ne meraklılar değilmi :)
ilknur eline sağlık canım
tüm listedeki kızları ayrıca seçili özel tebrik ederim:32::32:

Saol canım simartiyosunuz beni :51:kedi gibi oldum burda kendime guvenim geldi isteyince yapabiliyomusum diyorum artık

Cekicem canım fırsat bulamadım daha oğlum biraz ateşlendi bugün bi de eşim evde kaçak giriyorum sayfaya

geçmiş olsun canım bendede öksürük var dün rüzgarda dışarı çıktık ondan oldu heralde bende resim koymaya çalışıyodum birsürü ziyaretçi var kadınmı erkekmi

iyi akşamlar kızlar bugün menümü yazayım yarın ve pazar yazamam evde olamam onun için

kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
3 tane diyet bisküvi
öğle
2-3 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

aradada çilekli yoğurt yerim salatalık falan

1,5 litre su 2 litreye tamamlarım spor yok :20:

:4::4::4::4:
Gayet iyi canım afiyet olsun bu hafta düzenli gidersen ve sporda yaparsan fazlalık falan kalmaz

geçmiş olsun canım bendede öksürük var dün rüzgarda dışarı çıktık ondan oldu heralde bende resim koymaya çalışıyodum birsürü ziyaretçi var kadınmı erkekmi

Koy canım bakiyim profil kısmında sade e arkadaşlar görsün gibi bişey vardı ben ona ayarladim başkaları goremiyo o zaman. Saol canım geçer inşallah hareketleri iyi de ateş var şurup verdik yine az önce. Geçmiş olsun canım

İyi aksamlar fıstıklar nasılsınız bakalım?Nasıl bu hafta sonuclar....Geriye dönüp sayfaları okuyayım.

:17:
eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...

1. secilsecil 72/3,500 :nazar::nazar::46::46:
2. deryalimm07 82,200/700 :nazar::46:
3. gulcan32 58,100/600:nazar::46:
4. neslihank4 84,700/200:46:

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

Eline sağlık canım liste çok iyi olmuş yaşasın birinciyim:32:
Kızlar bu hafta daha sıkı tutalım yaz geliyo motivasyonumuz yüksek olsun

canım bak bu hiç iyi olmadı bu hafta çok dikkat etmen gerekiyor haftaya kadar kaçamak yapmamaya çalış..

canım sen canını sıkma sözümüz sana değil biz kafana takma biz biliyoruz seni inşallah şu dönemden çabucacık çıkarsın..

tebrikler canım :46::46::46:

haftaya kadar kaçamak felan yasak doğru beslenip bol spor öneriyorum sana canım..

:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bak 1 ayın şişliğini attın gitti u çok iyi oldu dahada b motive bakalım haftaya neler olacak bana yaklaşmaya başladın sanırım sıkı tutmam gerekecek..[/COLOR,

tebrikler canım iyi vermişsin tamam idare ederiz inşallah hemen gelir netin..

Bilmem ki canım seni yakalayabilirmiyim aramızda 2 kilodan fazla var ama belli mi olur sen sıkı tut belki önümüzdeki haftada atak yaparım:23:

:8: :8: :8: :4: :4: :4: Oh maşallah sana 1 aylık kilonu gördün canım üzülmen boşaymış. Benide götür gittiğin yere bende görmek istiyom oraları :)))

neyse didemcim bu gün dinlen bakalım geçmiş olsun bol sıvı tüket , zencefilli yada ekinezyalı çay tüket şekerim

Götürücem canım seni canım beraber daha 6 lı rakamları gorucez :29:

Senin baya az kaldı canım hedefe biraz sıkı tutarsan 2-3 haftaya hedefine ulasirsin canım benim yolum uzun

Koy canım bakiyim profil kısmında sade e arkadaşlar görsün gibi bişey vardı ben ona ayarladim başkaları goremiyo o zaman. Saol canım geçer inşallah hareketleri iyi de ateş var şurup verdik yine az önce. Geçmiş olsun canım

koyamadım canım ya uğraşıp duruyorum telefondan koyuyum dedim sabah çekmiştim büyük diye kabul etmiyo bilgisayara aktarmaya çalışıyorum onuda yapamadım şu hedefe bi türlü varamadım zaten zor kilo veriyorum ben ya sizler yürüyüşle verebiliyosunuz ben veremiyorum etki etmiyo

Back