Hayırlı cumalar kızlar hepinize Günaydın
Geçen hafta:75,5
Bu hafta:72
Giden:3,5
Ödemimi attım kızlar kilo kaybimda oldu iyi oldu kendimi mutlu hissediyorum
Didem toparlanman lazım canım acilen sporu bırakma sakın
Gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum
canım maşallah süpersin:)
bak ödem mödem birşey kalmadı:)
tebrik ediyorum..
canım ben zaten dondurma dışında pek kaçamak yapmıyorum...ne oldu anlamadım böyle:) akşam yemeklerimi erken yemem lazım...bu hafta daha dikkat edeceğim söz:) spor olayı da özel olarak yapamıyorum..ama hep hareket halindeyim tahmin edersin ki...gece 2den sabah 8e kadar ne kadar yatarsam..o da gece 3 kere kalkıyorum:)canım bak bu hiç iyi olmadı bu hafta çok dikkat etmen gerekiyor haftaya kadar kaçamak yapmamaya çalış..
canım sen canını sıkma sözümüz sana değil biz kafana takma biz biliyoruz seni inşallah şu dönemden çabucacık çıkarsın..
tebrikler canım
haftaya kadar kaçamak felan yasak doğru beslenip bol spor öneriyorum sana canım..
bak 1 ayın şişliğini attın gitti u çok iyi oldu dahada b motive bakalım haftaya neler olacak bana yaklaşmaya başladın sanırım sıkı tutmam gerekecek..
tebrikler canım iyi vermişsin tamam idare ederiz inşallah hemen gelir netin..
neyse bahaneye gerek yok..birşey yanlış ki 300 gram almışım..haftaya ne olacak bakalım...
eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...
1. secilsecil 72/3,500
2. deryalimm07 82,200/700
3. gulcan32 58,100/600
4. neslihank4 84,700/200
kilo veremeyen
ilknur84 69,800
kilo alanlar
ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..
kızlar hepinizi tebrik ederim ama seçil özel bir alkışı hak ediyor bence
darısı başımıza...
didemcim o kilo alanlar kısmında olmak çok dokundu bana...haydi haftaya kurtaralım ismimizi:)