kızlar günaydınn SECİL,İLKNUR,HANİFE,DİDEM,NESLİHAN hepineze teşekürler evet bu dönem gercekten cok zorluymus lohusa zamanı genelde oluyor depresyon ama benim suan oldu ne yazıkki
ruh gibiyim sabaha kadar uyumadık kızımla serram aksama kadar yürütülmek istiyor gecede uyumuyor inşallah bu durum gecer hemen,dünde aynıydı hepsi bi arada ALLAHtan annem var su bikacgündür..bazıları menü bile yazmıyo denilmiş bazıları degil benim o GÜLCAN durumum ortada benim anlayıs bekliyorum sonucta ben aylardır düzenli takip edip basarıya ulaşmış birisiyim,,
HANİFE canım 2 cocugu düşünüyorum ilerde ama daha yıllar var o yüzden kıyafetleri durdurmak istemiyorum
İLKNUR evet canım az kaldı hedefe ama bi o kadarda az gidiyor artık kilolar..canım senin menü baya az vücudun alıştı o yüzdende duraksıyor olabilirmisin bnim aklıma o geldi ,dün cok cok az yemişsin bundanda azı allah korusun seni halsiz güçsüz bırakabilir bi degişiklik yapsan iyi olur bence
DİDEM bugünden itibaren disiplin bekliyorum senden haydi eskisi gibi spor saglıklı beslenme haftaya bol eksiler gelir umarım,,bende bildirim yapayım sonra gene gelirim kahvalı yapıcaz,
gecen hafta,58.7
bu hafta.58.1
eksi 600