• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

geçen hafta: 86,100
bu gün: 84,900
giden: - 1,200gr
oleyyyyyyyyyyyyy :8: :8: :8: :8: :8:

kızlar günaydın bildirim yapayım
geçen hafta: 84,900
bu hafta: 84,700
giden: -200

neyse en azından bu hafta kötü geçti artı olmamışım. Dün akşamda yedim belki bağırsakda doludur şimdilik giden -200
geçmişi okurum gene hadi bol eksiler dilerim bakalım rekor kimde

Alıntı ilknur84 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
02.05.2014 tarihli bildirimimiz

1.) neslihank04 84,900/1200
2.) güzelimm 65,9/1100, ,
3.) ilknur84 69,8/700
4.) gülcan 58,7/300
5.) anetam 77,3/200

kilo veremeyen

ayse0908 66,5/66,5

kilo alanlar
deryalımm07 83/+1200
ddem89 61,4/+1200
secilsecil 75,5/+1500

destina +800 olmuş ma kaç kiloydu bilemedim şimdi yazdığı zaman yenilerim listeyi..

kilo veren kızları tebrik ediyorum.. kilo veremeyen kızlarımızada haftaya bildirim gününe kadar kaçamaksız geçirmelerini öneriyorum..

GEÇEN HAFTA Kİ LİSTEMİZ

kızlar günaydınn SECİL,İLKNUR,HANİFE,DİDEM,NESLİHAN hepineze teşekürler evet bu dönem gercekten cok zorluymus lohusa zamanı genelde oluyor depresyon ama benim suan oldu ne yazıkki:( ruh gibiyim sabaha kadar uyumadık kızımla serram aksama kadar yürütülmek istiyor gecede uyumuyor inşallah bu durum gecer hemen,dünde aynıydı hepsi bi arada ALLAHtan annem var su bikacgündür..bazıları menü bile yazmıyo denilmiş bazıları degil benim o GÜLCAN durumum ortada benim anlayıs bekliyorum sonucta ben aylardır düzenli takip edip basarıya ulaşmış birisiyim,,
HANİFE canım 2 cocugu düşünüyorum ilerde ama daha yıllar var o yüzden kıyafetleri durdurmak istemiyorum
İLKNUR evet canım az kaldı hedefe ama bi o kadarda az gidiyor artık kilolar..canım senin menü baya az vücudun alıştı o yüzdende duraksıyor olabilirmisin bnim aklıma o geldi ,dün cok cok az yemişsin bundanda azı allah korusun seni halsiz güçsüz bırakabilir bi degişiklik yapsan iyi olur bence
DİDEM bugünden itibaren disiplin bekliyorum senden haydi eskisi gibi spor saglıklı beslenme haftaya bol eksiler gelir umarım,,bende bildirim yapayım sonra gene gelirim kahvalı yapıcaz,
gecen hafta,58.7
bu hafta.58.1
eksi 600

canım haklısın disiplin gerekiyo artık bana

ayrıca menü paylaşmayan sadece sen değilsin o bazıları bende oluyorum

günaydın kızlar benim detoks dün yarım kaldı misafirliğe gittik sonuç hüsran:50::50:
misafirlik işi yoktuda arayıp çağırdılar illaki gelin mecbur gittik bizdde

geç saatte yemek yedik çay içtik tutmadım kendimi olan oldu

sporu bırakmak hiç iyi olmadı hemen kilo aldırıyo bana ama bırakmak yok
haftaya inşallah kilo vererek gelicem hem adetimde bitmiş olucak spora başlayıp aldıklarımı geri vericem

Allah sağlık versin dün rüzgarda dışarı çıktım diye göğsüm boğazım yanıyo hemen
Canim kotu olmus ama haftaya toparlarsin merak etme..bu hafta rsinin olayi falan zaten kotu bir hafta gecirdin..moralini bozma..haftaya eksilerde olursun..

hayırlı cumalar günaydınlar fıstıklar ben erkenden bildirimimi yapim malum okula gidicez...

bildirim
geçen hafta 69,800

bu hafta 69,800

bu hafta aynı kaldım sanırım sporyapmadım ondan böyle oldu neyse haftaya daha güzel olacak duraksamalara aldırmamak lazım sonuçta kilo vermesekte dikat ettiğimiz için inceliyoruz..
Canim kilo vermesen de hem almamissin hem de sıkılasiyorsun sen..tebrikler..

bildirimi yapıyımda kurtuliyim çok fenalardayım ara vermek hiç iyi olmuyo bana
utanıyorum artık sizlerden

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

geçen hafta 61.4

bu hafta 62.7

olamaz ya bu kadarını beklemiyodum bu son kilo alışım kızlar haftaya spora başlayıp gelicem Allahım
sağlık verirse motivasyon sıfır saldım kendimi
:57::57::57::57::57::57::57::57:

:47::47::47::47::47::47:

kızlar günaydınn SECİL,İLKNUR,HANİFE,DİDEM,NESLİHAN hepineze teşekürler evet bu dönem gercekten cok zorluymus lohusa zamanı genelde oluyor depresyon ama benim suan oldu ne yazıkki:( ruh gibiyim sabaha kadar uyumadık kızımla serram aksama kadar yürütülmek istiyor gecede uyumuyor inşallah bu durum gecer hemen,dünde aynıydı hepsi bi arada ALLAHtan annem var su bikacgündür..bazıları menü bile yazmıyo denilmiş bazıları degil benim o GÜLCAN durumum ortada benim anlayıs bekliyorum sonucta ben aylardır düzenli takip edip basarıya ulaşmış birisiyim,,
HANİFE canım 2 cocugu düşünüyorum ilerde ama daha yıllar var o yüzden kıyafetleri durdurmak istemiyorum
İLKNUR evet canım az kaldı hedefe ama bi o kadarda az gidiyor artık kilolar..canım senin menü baya az vücudun alıştı o yüzdende duraksıyor olabilirmisin bnim aklıma o geldi ,dün cok cok az yemişsin bundanda azı allah korusun seni halsiz güçsüz bırakabilir bi degişiklik yapsan iyi olur bence
DİDEM bugünden itibaren disiplin bekliyorum senden haydi eskisi gibi spor saglıklı beslenme haftaya bol eksiler gelir umarım,,bende bildirim yapayım sonra gene gelirim kahvalı yapıcaz,
gecen hafta,58.7
bu hafta.58.1
eksi 600
Canim lohusa depresyonu en gucsuz anini kolluyor bence..yani ben dogumdan hemen sonra olduguna inanmiyorum...ben de yasadim hala atlatamadim..gecen haftalarda soylemistim hatta..kuzenim de dogumdan 8 ay sonra yasamis...yani cok normal canim bunalmissindir yorulmussundur..onemli olan bunun fatkinda.olup en az hasarla atlatman..Allah yardimci olsun canim..
Menu olayinda bence sen ustune alinma..senin durumunu biliyoruz...haber vermistin zaten..deryalim..destina..beste falan unuttuklarim da vardir..yani onlar yazmiyor..bir de bunu dusunme lutfen..
Seni cok iyi anliyorum..yapabilecegim birsy olursa sotle lutfen..her zaman dinlemeye hazirim seni..ozelden.numarami da veririm ihtiyacin oldugunda...Allah hemen icindeki sıkıntıyi alsin canimm...

neyse en azından bu hafta kötü geçti artı olmamışım. Dün akşamda yedim belki bağırsakda doludur şimdilik giden -200
Ohh canim 200 200dur..bu hafta onu bile veremedim baksana..rakiben nerde:)

ana kralice:-)

Hayırlı cumalar kızlar hepinize Günaydın
Geçen hafta:75,5
Bu hafta:72
Giden:3,5 :nazar::32::32::32:
Ödemimi attım kızlar kilo kaybimda oldu iyi oldu kendimi mutlu hissediyorum
Didem toparlanman lazım canım acilen sporu bırakma sakın
Gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum

Canim kotu olmus ama haftaya toparlarsin merak etme..bu hafta rsinin olayi falan zaten kotu bir hafta gecirdin..moralini bozma..haftaya eksilerde olursun..

Canim kilo vermesen de hem almamissin hem de sıkılasiyorsun sen..tebrikler..

Canim lohusa depresyonu en gucsuz anini kolluyor bence..yani ben dogumdan hemen sonra olduguna inanmiyorum...ben de yasadim hala atlatamadim..gecen haftalarda soylemistim hatta..kuzenim de dogumdan 8 ay sonra yasamis...yani cok normal canim bunalmissindir yorulmussundur..onemli olan bunun fatkinda.olup en az hasarla atlatman..Allah yardimci olsun canim..
Menu olayinda bence sen ustune alinma..senin durumunu biliyoruz...haber vermistin zaten..deryalim..destina..beste falan unuttuklarim da vardir..yani onlar yazmiyor..bir de bunu dusunme lutfen..
Seni cok iyi anliyorum..yapabilecegim birsy olursa sotle lutfen..her zaman dinlemeye hazirim seni..ozelden.numarami da veririm ihtiyacin oldugunda...Allah hemen icindeki sıkıntıyi alsin canimm...

Ohh canim 200 200dur..bu hafta onu bile veremedim baksana..rakiben nerde:)

derya kayıplara karıştı bildirimde yapmadı zaten liste dışı riski var rakibemde kalmadı tüh. nerdesin derya

Gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum

Seçil çok tebrik ediyorum canım 72yi gördün sonunda:nazar::nazar:

:46::46::46::46:

hayırlı cumalar kızlar dün detoks mazemelerim hep kaldı onun için bende bugün yapıcam ekşimedilerse

bugün devam edicem
didem et tatlım yarım kalan detoksuna devam et bende bu gün ve hafta sonu detoks vari geçireceğim kendimi spora vereceğim misafirde gidiyor çok şükür kaçamak yok
p.tesi tekrar tartılacağım verdiğim esas kiloyu sabah göremedim üzüldüm

gecen hafta,58.7
bu hafta.58.1
eksi 600

gülcan sıkma tatlı canını ne olur bak böle dönemlerde sadece o dönemi atlatmayı düşün kızın yürüsün koşsun güzel günlerini görünce motivende geri gelir.
sen bizi bırakma takıl gene tam burda olmasanda bırakma bizi bu dönemi bizimle atlat boşver menüyede takılma arada yaz bize bizde sana yazarız yanlız kalmazsın okey canım. hadi allah sana acil kolaylık versin. toprağın bereketi güneşin ışıltısı evine doğsun

Neslihan detoks mzemelerim ekşimiş canim döktüm bugün hafif beslenicem
Zaten başim agriyo öksürük var spora niyetlendim ama yapamam
Artik pazartesiye

hayırlı cumalar kızlar hepinize günaydın
geçen hafta:75,5
bu hafta:72
giden:3,5 :nazar::32::32::32:
ödemimi attım kızlar kilo kaybimda oldu iyi oldu kendimi mutlu hissediyorum
didem toparlanman lazım canım acilen sporu bırakma sakın
gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum

:8: :8: :8: :4: :4: :4: Oh maşallah sana 1 aylık kilonu gördün canım üzülmen boşaymış. Benide götür gittiğin yere bende görmek istiyom oraları :)))

neslihan detoks mzemelerim ekşimiş canim döktüm bugün hafif beslenicem
zaten başim agriyo öksürük var spora niyetlendim ama yapamam
artik pazartesiye

neyse didemcim bu gün dinlen bakalım geçmiş olsun bol sıvı tüket , zencefilli yada ekinezyalı çay tüket şekerim

arkadaşlar merhaba..
inanın çok zor şartlarda giriyorum..kilom 82.200..giden 700 gr..evdeki net.im kesik..
arkadaşımdan giriyorum..beni iki gün daha idare edin lütfennn..

arkadaşlar merhaba..
inanın çok zor şartlarda giriyorum..kilom 82.200..giden 700 gr..evdeki net.im kesik..

hoşgeldin tebrik ederim seni :46::66: hadi iyisin az kaldı 80 altını görmeye bence sen görürsünde. idare ederiz bence sorun yok ama menude yazsan daha iyi olacak internetine kavuşmanı dilerim kısa zamanda okey

bildirimi yapıyımda kurtuliyim çok fenalardayım ara vermek hiç iyi olmuyo bana
utanıyorum artık sizlerden

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

geçen hafta 61.4

bu hafta 62.7

olamaz ya bu kadarını beklemiyodum bu son kilo alışım kızlar haftaya spora başlayıp gelicem Allahım
sağlık verirse motivasyon sıfır saldım kendimi
:57::57::57::57::57::57::57::57:

:47::47::47::47::47::47:
canım bak bu hiç iyi olmadı bu hafta çok dikkat etmen gerekiyor haftaya kadar kaçamak yapmamaya çalış..
gecen hafta,58.7
bu hafta.58.1
eksi 600

ilknurcum yağdan veriyosun bu daha sağlıklı ve inceltiyo insanı ne güzel sıkılaşıyosun tebrik ediyorum azmini canım
canım sen canını sıkma sözümüz sana değil biz kafana takma biz biliyoruz seni inşallah şu dönemden çabucacık çıkarsın..

tebrikler canım :46::46::46:
Gunaydin kizlar..
Bildirim yapayim hemen...
Gecen hafta..77.3
Bu hafta..77.6
Gelen..+300 gr :mad:

haftaya kadar kaçamak felan yasak doğru beslenip bol spor öneriyorum sana canım..
:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bak 1 ayın şişliğini attın gitti u çok iyi oldu dahada b motive bakalım haftaya neler olacak bana yaklaşmaya başladın sanırım sıkı tutmam gerekecek..
arkadaşlar merhaba..

tebrikler canım iyi vermişsin tamam idare ederiz inşallah hemen gelir netin..

02.05.2014 tarihli bildirimimiz

1.) neslihank04 84,900/1200
2.) güzelimm 65,9/1100, ,
3.) ilknur84 69,8/700
4.) gülcan 58,7/300
5.) anetam 77,3/200

kilo veremeyen

ayse0908 66,5/66,5

kilo alanlar
deryalımm07 83/+1200
ddem89 61,4/+1200
secilsecil 75,5/+1500

destina +800 olmuş ma kaç kiloydu bilemedim şimdi yazdığı zaman yenilerim listeyi..
kızlar destinada bu hafta hiç gelmedi haberde vermedi beklesemmi yoksa listeyi yapsammı karar veremedim.. ayşe zaten ara verdi o listede yok diğer kızlar hep yazdılar.. güzelimm zaten hedefe ulaştı :nazar: ne dersiniz listeyi yapıyımmı yoksa destinayı bekleyimmi..

şimdi destinanın profiline baktımda geçen hafta cumadan sonra hiç girmemiş kk ya inşallah kötü birşey yoktur..
o zaman ben listeyi yapıyorum gelirsede yenileriz..

eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...

1. secilsecil 72/3,500 :nazar::nazar::46::46:
2. deryalimm07 82,200/700 :nazar::46:
3. gulcan32 58,100/600:nazar::46:
4. neslihank4 84,700/200:46:

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

saol canım..senden önce göreyim de:1::1::1::1:

eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...

1. secilsecil 72/3,500 :nazar::nazar::46::46:
2. deryalimm07 82,200/700 :nazar::46:
3. gulcan32 58,100/600:nazar::46:
4. neslihank4 84,700/200:46:

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

kızlar gene kimliği gizli ziyaretciler var :)
ne meraklılar değilmi :)
ilknur eline sağlık canım
tüm listedeki kızları ayrıca seçili özel tebrik ederim:32::32:

kızlar gene kimliği gizli ziyaretciler var :)
ne meraklılar değilmi :)
ilknur eline sağlık canım
tüm listedeki kızları ayrıca seçili özel tebrik ederim:32::32:

kaçırdın kız ziyaretcileri hahahahahahahhaaaaaayyy..

nasılsın canım neler yapıyorsun bakalım ben yoruldum bugün oturduğum yere çakıldım resmen..

Back