• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar günaydın bildirim yapayım
geçen hafta: 84,900
bu hafta: 84,700
giden: -200

neyse en azından bu hafta kötü geçti artı olmamışım. Dün akşamda yedim belki bağırsakda doludur şimdilik giden -200
geçmişi okurum gene hadi bol eksiler dilerim bakalım rekor kimde

tebrikler canım azda olsa vermek mutlu ediyor

Gunaydin kizlar..
Bildirim yapayim hemen...
Gecen hafta..77.3
Bu hafta..77.6
Gelen..+300 gr :mad:

ana kralice:-)

hanife destegin için cok tesekkür ederim umarım en kısa zammanda eskisi gibi olurum,,biraz artı olmussun bu hafta dikkat et olurmu

Hayırlı cumalar kızlar hepinize Günaydın
Geçen hafta:75,5
Bu hafta:72
Giden:3,5 :nazar::32::32::32:
Ödemimi attım kızlar kilo kaybimda oldu iyi oldu kendimi mutlu hissediyorum
Didem toparlanman lazım canım acilen sporu bırakma sakın
Gülcan lafım sana değildi canım şu an geçiş dönemindesin onun için bocaliyosun ama elinden geldiğince seni mutlu edecek şeylere yönel her zaman yanındayım canım bi desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum
:nazar::nazar::nazar: bu topik acılalı böyle kilo veren olmadı masaallah canım

didem et tatlım yarım kalan detoksuna devam et bende bu gün ve hafta sonu detoks vari geçireceğim kendimi spora vereceğim misafirde gidiyor çok şükür kaçamak yok
p.tesi tekrar tartılacağım verdiğim esas kiloyu sabah göremedim üzüldüm

gülcan sıkma tatlı canını ne olur bak böle dönemlerde sadece o dönemi atlatmayı düşün kızın yürüsün koşsun güzel günlerini görünce motivende geri gelir.
sen bizi bırakma takıl gene tam burda olmasanda bırakma bizi bu dönemi bizimle atlat boşver menüyede takılma arada yaz bize bizde sana yazarız yanlız kalmazsın okey canım. hadi allah sana acil kolaylık versin. toprağın bereketi güneşin ışıltısı evine doğsun

amin canım güzel dileklerin için cok sagol inşallah girmeye calısıyorum kızımda hiç durmuyor gece gündüz aynı bi atlatayım su dönemi

arkadaşlar merhaba..
inanın çok zor şartlarda giriyorum..kilom 82.200..giden 700 gr..evdeki net.im kesik..
arkadaşımdan giriyorum..beni iki gün daha idare edin lütfennn..

tebrikler canım

canım bak bu hiç iyi olmadı bu hafta çok dikkat etmen gerekiyor haftaya kadar kaçamak yapmamaya çalış..

canım sen canını sıkma sözümüz sana değil biz kafana takma biz biliyoruz seni inşallah şu dönemden çabucacık çıkarsın..

tebrikler canım :46::46::46:

haftaya kadar kaçamak felan yasak doğru beslenip bol spor öneriyorum sana canım..

:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bak 1 ayın şişliğini attın gitti u çok iyi oldu dahada b motive bakalım haftaya neler olacak bana yaklaşmaya başladın sanırım sıkı tutmam gerekecek..

tebrikler canım iyi vermişsin tamam idare ederiz inşallah hemen gelir netin..

eveeeeet 09/05/2014 tarihli listemizi huzurlaınıza sunuyorum...

1. secilsecil 72/3,500 :nazar::nazar::46::46:
2. deryalimm07 82,200/700 :nazar::46:
3. gulcan32 58,100/600:nazar::46:
4. neslihank4 84,700/200:46:

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

ellerine saglık genel olarak vermişiz harikayız biz yaw:3:

iyi akşamlar kızlar bugün menümü yazayım yarın ve pazar yazamam evde olamam onun için

kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
3 tane diyet bisküvi
öğle
2-3 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin çay
ara
1 sütlü kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası

aradada çilekli yoğurt yerim salatalık falan

1,5 litre su 2 litreye tamamlarım spor yok :20:

:4::4::4::4:

didem geri döndü harika menü canım

İyi aksamlar fıstıklar nasılsınız bakalım?Nasıl bu hafta sonuclar....Geriye dönüp sayfaları okuyayım.

eda nasılsın canım kilonu koruyorsun degilmi

tebrikler canım azda olsa vermek mutlu ediyor

hanife destegin için cok tesekkür ederim umarım en kısa zammanda eskisi gibi olurum,,biraz artı olmussun bu hafta dikkat et olurmu

:nazar::nazar::nazar: bu topik acılalı böyle kilo veren olmadı masaallah canım

amin canım güzel dileklerin için cok sagol inşallah girmeye calısıyorum kızımda hiç durmuyor gece gündüz aynı bi atlatayım su dönemi

tebrikler canım

ellerine saglık genel olarak vermişiz harikayız biz yaw:3:

didem geri döndü harika menü canım

eda nasılsın canım kilonu koruyorsun degilmi

gülcan tebrik ederim canım çok güzel kilo veriyosun bide ben görebilseydim 58

İlknur canım gecmiş olsun sonucların iyi cıkması iyi.İnşallah ötekilerde iyi cıkar.Kilon aynı sana dondurma,çikolata yok bu ara sekerim...+ olmamanda iyi ama,koruyorsun canım.
Secil tebrik tebrik ediyorum bak sabreden derviş muradına ermiş.Cok iyi...ne şişkinlik ne kg hepsi gitmiş.Aynen devam tatlım.Eşin gurur duymaya devam etsin bencede gidiyor kg...
Neslihan canım öncelikle bebişiniz hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün,uzun ömür versin.Aksam gec saatte cok yiyip yatınca şiş ve + olabiliyor bazen.Belki daha fazla vermişsindir.
Ddem canım.benim sakın moral bozma bu kadar verdin.Ama haftaya - gecmelisin artık.Eşine ve sana cok gecmiş olsun.Bu hafta sporu hergün yapma bence.Vücut alışıyor bırakınca ++++ geciş başlıyor.
Hanife nasılsın?Kızlar dogru diyor canım emzirince biraz daha dikkat etmelisin + 300 cabuk gider takma kafaya.
Gülcan canım biz seni biliyoruz,kızların dedigi gibi menüye cok takılma.Sen kararlılıgınla kendini ispatlamış bir hatunsun...Allah icine ferahlık versin canım.Annen yanında cok sanslısın öyle düşün.Eşin gidince,annen destek....
Evet kızlar fotolar koymuşsunuz ben göremedim :( .
Gelmeyen kızları eleyin gitsin.Morallari bozulunca geri gelirler psikolojik arayışla :)))))
Hadi bakalım kendinize gelinnn.Benim kg aynı koruma devam.Denge devam :)) hadi bakalım 2 ipi gögüsleyecek kim olacak????

ilknur canım gecmiş olsun sonucların iyi cıkması iyi.inşallah ötekilerde iyi cıkar.kilon aynı sana dondurma,çikolata yok bu ara sekerim...+ olmamanda iyi ama,koruyorsun canım.
Secil tebrik tebrik ediyorum bak sabreden derviş muradına ermiş.cok iyi...ne şişkinlik ne kg hepsi gitmiş.aynen devam tatlım.eşin gurur duymaya devam etsin bencede gidiyor kg...
Neslihan canım öncelikle bebişiniz hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün,uzun ömür versin.aksam gec saatte cok yiyip yatınca şiş ve + olabiliyor bazen.belki daha fazla vermişsindir.
Ddem canım.benim sakın moral bozma bu kadar verdin.ama haftaya - gecmelisin artık.eşine ve sana cok gecmiş olsun.bu hafta sporu hergün yapma bence.vücut alışıyor bırakınca ++++ geciş başlıyor.
Hanife nasılsın?kızlar dogru diyor canım emzirince biraz daha dikkat etmelisin + 300 cabuk gider takma kafaya.
Gülcan canım biz seni biliyoruz,kızların dedigi gibi menüye cok takılma.sen kararlılıgınla kendini ispatlamış bir hatunsun...allah icine ferahlık versin canım.annen yanında cok sanslısın öyle düşün.eşin gidince,annen destek....
Gelmeyen kızları eleyin gitsin.morallari bozulunca geri gelirler psikolojik arayışla :)))))
hadi bakalım kendinize gelinnn.benim kg aynı koruma devam.denge devam :)) hadi bakalım 2 ipi gögüsleyecek kim olacak????

amin canım sagolasın masallah sana bende biran önce su 5 kiloyu verip rahatlamak istiyorum hedefe ulasınca nasıl beslenecem ondanda korkmuyor degilim aslında,sen nasıl koruyorsun kilonu

MENÜM
sabah
3 d ekmek,bal kaymak.azıcık peynir
ögle
6 yk fasulye yemegi,4 yk pilav
ARA
4 d bisküvi,1 kayısı,1 cay
AKSAM
4 yk patates yemegi,2 d peynir
az sonrada 1 elma yerim,2 lt su spor annem burdayken cam siliyim dedim baska yok

amin canım sagolasın masallah sana bende biran önce su 5 kiloyu verip rahatlamak istiyorum hedefe ulasınca nasıl beslenecem ondanda korkmuyor degilim aslında,sen nasıl koruyorsun kilonu

Verirsin canım verirsin merak etme.Gitcek o kilolar...
Ben sabah erken kalkıp evde kahvaltımı yapıyorum.Suyumu icmeye devam ediyorum.Arada kacamaklar var. :))
Öglen işte corba,tatlı,makarna,pilav hep var.Ben sadece ana yemek alıyorum ekmek,makarna yemiyorum bazen yiyorum cok acsam.Tatlı birgün alıyorum bir gün almıyorum.Dr.adımsayar var.Ondan banada takıyoruz arada...Diger bildikleriniz aynı canım.

:17:

Eline sağlık canım liste çok iyi olmuş yaşasın birinciyim:32:
Kızlar bu hafta daha sıkı tutalım yaz geliyo motivasyonumuz yüksek olsun

Bilmem ki canım seni yakalayabilirmiyim aramızda 2 kilodan fazla var ama belli mi olur sen sıkı tut belki önümüzdeki haftada atak yaparım:23:
canım seni çok çok tebrik ediyorum ama haftaya rakibinim çikolata dondurma yemicem vede yağmur yağmazsa yürüyüşte olcam ve haftaya güdetoksata yapıp kendimi toparlıcam bana yetişememen için elimden geleni yapıcam :27::27::27::27: şaka bi yana maşallah bak ne güzel oldu sabrın sonu selamettir unutma sabrının karşılığını aldın hadi bakalım bu ayn sonunda sen 6 lı raamları bende 65 li rakamları görmeliyiz çok sıkı tutalım..
koyamadım canım ya uğraşıp duruyorum telefondan koyuyum dedim sabah çekmiştim büyük diye kabul etmiyo bilgisayara aktarmaya çalışıyorum onuda yapamadım şu hedefe bi türlü varamadım zaten zor kilo veriyorum ben ya sizler yürüyüşle verebiliyosunuz ben veremiyorum etki etmiyo
didem sıkma canını bu hafta sıkı tut haftaya hem artılar gider hemde kilo vermiş olursun plates işe yaramıştı sende ona devam et..
İlknur canım gecmiş olsun sonucların iyi cıkması iyi.İnşallah ötekilerde iyi cıkar.Kilon aynı sana dondurma,çikolata yok bu ara sekerim...+ olmamanda iyi ama,koruyorsun canım.
Secil tebrik tebrik ediyorum bak sabreden derviş muradına ermiş.Cok iyi...ne şişkinlik ne kg hepsi gitmiş.Aynen devam tatlım.Eşin gurur duymaya devam etsin bencede gidiyor kg...
Neslihan canım öncelikle bebişiniz hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün,uzun ömür versin.Aksam gec saatte cok yiyip yatınca şiş ve + olabiliyor bazen.Belki daha fazla vermişsindir.
Ddem canım.benim sakın moral bozma bu kadar verdin.Ama haftaya - gecmelisin artık.Eşine ve sana cok gecmiş olsun.Bu hafta sporu hergün yapma bence.Vücut alışıyor bırakınca ++++ geciş başlıyor.
Hanife nasılsın?Kızlar dogru diyor canım emzirince biraz daha dikkat etmelisin + 300 cabuk gider takma kafaya.
Gülcan canım biz seni biliyoruz,kızların dedigi gibi menüye cok takılma.Sen kararlılıgınla kendini ispatlamış bir hatunsun...Allah icine ferahlık versin canım.Annen yanında cok sanslısın öyle düşün.Eşin gidince,annen destek....
Gelmeyen kızları eleyin gitsin.Morallari bozulunca geri gelirler psikolojik arayışla :)))))
Hadi bakalım kendinize gelinnn.Benim kg aynı koruma devam.Denge devam :)) hadi bakalım 2 ipi gögüsleyecek kim olacak????
hoşgeldin canım çok teşekkür ederim..evet bu hafta çok dondurma yedim sabahlarıda az da olsa o çokolar durdurdu kilo vermemi ama haftaya çok sıkı başlıcam inşallah.. birtek yarını atlatırsam tamamdır akrabaların bı kız olayı varda tanışma faslı felan orada ister istemez cıslar felan olacak abartmadan kararında yerim sorada sıkı bir şekilde devam.. sen nasılsın bakalım işler nasıl gidiyor kilonu koruyorsun değilmi elime maşayı aldırmaa heeeeeeeeee:19::20::27::27:

hedefe ulaşan
güzelimm 65 kilo :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebrikler canım benim birdaha hiç kilo alma hep böyle çıtır kal..

1. secilsecil 72/3,500
2. deryalimm07 82,200/700
3. gulcan32 58,100/600
4. neslihank4 84,700/200

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. kilo veremeyenlerde üzülmesinler ama haftaya dahada b dikkat etsinler veee haftaya kadar bol bol eksiler görsünler..

KIZLAR BİŞEY UNUTMUŞUM onuda yazim hemen..

MENÜM
sabah
3 d ekmek,bal kaymak.azıcık peynir
ögle
6 yk fasulye yemegi,4 yk pilav
ARA
4 d bisküvi,1 kayısı,1 cay
AKSAM
4 yk patates yemegi,2 d peynir
az sonrada 1 elma yerim,2 lt su spor annem burdayken cam siliyim dedim baska yok

afiyet olsun menü güzel canım:46::46:

canım seni çok çok tebrik ediyorum ama haftaya rakibinim çikolata dondurma yemicem vede yağmur yağmazsa yürüyüşte olcam ve haftaya güdetoksata yapıp kendimi toparlıcam bana yetişememen için elimden geleni yapıcam :27::27::27::27: şaka bi yana maşallah bak ne güzel oldu sabrın sonu selamettir unutma sabrının karşılığını aldın hadi bakalım bu ayn sonunda sen 6 lı raamları bende 65 li rakamları görmeliyiz çok sıkı tutalım..

didem sıkma canını bu hafta sıkı tut haftaya hem artılar gider hemde kilo vermiş olursun plates işe yaramıştı sende ona devam et..

hoşgeldin canım çok teşekkür ederim..evet bu hafta çok dondurma yedim sabahlarıda az da olsa o çokolar durdurdu kilo vermemi ama haftaya çok sıkı başlıcam inşallah.. birtek yarını atlatırsam tamamdır akrabaların bı kız olayı varda tanışma faslı felan orada ister istemez cıslar felan olacak abartmadan kararında yerim sorada sıkı bir şekilde devam.. sen nasılsın bakalım işler nasıl gidiyor kilonu koruyorsun değilmi elime maşayı aldırmaa heeeeeeeeee:19::20::27::27:

Hayırlısı olsun canım....Ben iyiyim işte sabah işe,aksam eve...Dün misafirim vardı 2'de yattım 6'da kalktım.Eve gidip hemen uyucam dedim.Yemek yedim uykum kactı :(
Masanı bana gösterme tatlım ben koruyorum kg.O kadar ugrastım hedefe varmak icin.Gözü dönmüş gibi yiyerek aynı noktaya gelmek istemiyorum.

Hayırlısı olsun canım....Ben iyiyim işte sabah işe,aksam eve...Dün misafirim vardı 2'de yattım 6'da kalktım.Eve gidip hemen uyucam dedim.Yemek yedim uykum kactı :(
Masanı bana gösterme tatlım ben koruyorum kg.O kadar ugrastım hedefe varmak icin.Gözü dönmüş gibi yiyerek aynı noktaya gelmek istemiyorum.

canım arada yesende ertesi güne hemen toparla bdenein bu kiloya alışsın 1 senede ancak alışıyormuş benden sabit kalabilmesi için suyunu gene 2 litre iç o çok önemli o kadar verdin bence dikkat edersen almazsın 1-2 kilo bile alsan hemen vermeye çeliş yoksa zaten veriyorum dersen o 1-2 kilo üstüne yapışır almazsın canım ben güveniyorum sana bende bi hedefe gelimde bende allahın izniyle çok dikkat edicem 1 kilo bile alsam hemen dengelicem yoksa hemen geri alınıyor..

hedefe ulaşan
güzelimm 65 kilo :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebrikler canım benim birdaha hiç kilo alma hep böyle çıtır kal..

1. secilsecil 72/3,500
2. deryalimm07 82,200/700
3. gulcan32 58,100/600
4. neslihank4 84,700/200

kilo veremeyen

ilknur84 69,800

kilo alanlar

ddem89 62,700/+1,300
anetam 77,600/+300

KIZLAR BİŞEY UNUTMUŞUM onuda yazim hemen..

Ayyy benide mi ekledin listeye cok tesekkür ederim.:38:İstediginiz kg inmek kadar mutlu edici bir duygu yok kızlar.Hedefe varmak cok güzel.Hepiniz bu duyguyu tatcaksınız inşallah.Bırakmayın sakın.Azimle devam.Hep söyledim yine söylüyorum kg gramda gitse gitsin.Bir anda almadınız kg.Bir anda gitmez,ama kacamak cok olursa 1 kg olarak cabucak gelir....

Ayyy benide mi ekledin listeye cok tesekkür ederim.:38:İstediginiz kg inmek kadar mutlu edici bir duygu yok kızlar.Hedefe varmak cok güzel.Hepiniz bu duyguyu tatcaksınız inşallah.Bırakmayın sakın.Azimle devam.Hep söyledim yine söylüyorum kg gramda gitse gitsin.Bir anda almadınız kg.Bir anda gitmez,ama kacamak cok olursa 1 kg olarak cabucak gelir....

evet canım tekrar tebrikler ekledim bugün aklımdaydı yazarken unuttum sonra yemek yapıyordum aklıma geldi ancak gelebildim topiğe düzenleyim dedim hemencecik.

canım arada yesende ertesi güne hemen toparla bdenein bu kiloya alışsın 1 senede ancak alışıyormuş benden sabit kalabilmesi için suyunu gene 2 litre iç o çok önemli o kadar verdin bence dikkat edersen almazsın 1-2 kilo bile alsan hemen vermeye çeliş yoksa zaten veriyorum dersen o 1-2 kilo üstüne yapışır almazsın canım ben güveniyorum sana bende bi hedefe gelimde bende allahın izniyle çok dikkat edicem 1 kilo bile alsam hemen dengelicem yoksa hemen geri alınıyor..

Suyum sabahtan aksam iş cıkısına kadar 1.5 litre iciyorum cok fazla icersem idrarımı tutmam gerekiyor.Hasta olunca cıkamıyorum odadan.İş cıkısından yatana kadar 2 litre içiyorum.Hergün bu suyu devam ettiriyorum.Bu ara hic spor yok,misafirim oluyor aksamları.Kg aynı ama.Cokkkk cektim şu kg geri gelmemesi icin kıtlıkta gibi yemiyorum yani....
Hepinizi listeye hedefe varmış olarak yazcaksın inşallah.Daha sohbet topigi acıcam kızlar hadi geyige :))) Sakın moral bozmayın.Hep sabırrrr.inanın cok iyi oluyor insan kuş gibi oluyor....

Suyum sabahtan aksam iş cıkısına kadar 1.5 litre iciyorum cok fazla icersem idrarımı tutmam gerekiyor.Hasta olunca cıkamıyorum odadan.İş cıkısından yatana kadar 2 litre içiyorum.Hergün bu suyu devam ettiriyorum.Bu ara hic spor yok,misafirim oluyor aksamları.Kg aynı ama.Cokkkk cektim şu kg geri gelmemesi icin kıtlıkta gibi yemiyorum yani....
Hepinizi listeye hedefe varmış olarak yazcaksın inşallah.Daha sohbet topigi acıcam kızlar hadi geyige :))) Sakın moral bozmayın.Hep sabırrrr.inanın cok iyi oluyor insan kuş gibi oluyor....

inşallah canım benim bütün çıtırlar hedefete olacak inşallah yeterki sabır..

Back