"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ay canım sakın moral bozmayasın. çiğ badem , ceviz, fındık, ve kuru meyveler çok güzel süt yapar çantanda minik poşette bunları hep taşı.ofis çekmecende hep yanında olsun. ayrıca suyunu 3 litre altınada düşürme. kendinide yıpratıp vicdan yapma canım buda sütü kaçırır rahat ol.
burada kilodan ziyade düzenli beslenme alışkanlığı kazanmaya çabalıyoruz gerisi hikaye hadi öptüm seni

afferin sana canım benim bak menülerin güzel ama emzirmeyen bir anne için güzel sen emzirdiğin için herşeyin vitamininden alarak kilo verirsen daha iyi olur.. birde sakın vicdan yapma rahat ol tamam eskiyi unut ileri bak fıstık anne..

Son düzenleme:
Dikkat et canım bebişin için araya yoğurt süt kuruyemiş meyve falan koy bisküvi yerine

Farketmis dimi canım fazlalıklar yavaş yavaş gidiyo bende aynada kendimi beğenmeye başladım şimdi daha azimlendim ama daha çok kilo vermek 70 lerin altını görmek istiyorum

evet canım baya bi fark etmiş çok güzel iniceksin canım bi 69 u gör zaten şu üç haftalık şişkinliğinde gitmiştir baya istersen sende yarın detoks yap..

boyumuzda yakınmış canım bende 1,70 im
aynen öyle canım çok sağol..dikkat edeceğim...çantamda kuruyemiş var sürekli..ders aralarında yiyorum...
bu arada boylarımız aynıymış...

bizleri getir canım aklına tartida artı çıktığında nasıl uzuldugunu düşün ona göre ye

Dikkat et canım bebişin için araya yoğurt süt kuruyemiş meyve falan koy bisküvi yerine
çok doğru canlarım..valla dank etti zaten..akşam eşim alışveriş yapsın bari...daha vitaminli şeyler alalım...yani bir tek meyve ve süt tüketimim az..onu da arttıracağım..
seçilcim ne güzel olmuşsun maşallah...

kızlar nasılsınız..
sabahtan beri evin içinde koşuşturuyorum anca oturdum..süpürdüm sildim..yemek yap topla derken baya yoruldum...bu da spordan sayılır heralde demi:)

NESLİHAN nasılsın napıyorsun cancazım..

canım ne güzel kilo vermişsin maşallah..
valla ekranda açık ama ben iş başında anca gördüm. siz beni online görürseniz cevap vermezsem sakın yanlış anlamayın. ekranı kaldığım yerde koyuyorum takibimkolay olsun diye
bizleri getir canım aklına tartida artı çıktığında nasıl uzuldugunu düşün ona göre ye
zaten kk nın ve topiğin etkisi ile kilo veriyorum başka sebebi yok iyiki varsınız
kızlar nasılsınız..
sabahtan beri evin içinde koşuşturuyorum anca oturdum..süpürdüm sildim..yemek yap topla derken baya yoruldum...bu da spordan sayılır heralde demi:)

oh kolay gelsin tertemiz oldu
bende ancak musait oldum az yazayım size
dün akşam kardeşimi acil doğuma aldılar 25 gün vardı daha neyse sağlıkla eylül ümüz geldi. akşam apartopar yolladım annemi
bu gün ve yarın misafirimde var yatılı annemde yok mahvoldum sıkıntıdayım sabahtan beri
eve kadın aldım sabah temizlettim mecburen. az sonrae erken çıkıcam yemek telaşı başlıcak yarın da işlerim pek çok tapuda bankada
izin kullanamam napacağım misafirleri bilmiyorum. bi akşam olsa hayrolsaydı. çok konuştum
menumu yazayım
sabah 1 çilekreçelli krep+3 zeytin+çay
ara ayran elma
öğle: sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 elma
akşama bezelye var kısmetse yazarım devamını
bu arada dün akşam yazlığa taşındım hemen spor için fitnesi ziyaret ettim biraz kardiyo aletlerinde birazda ayakta lesli ile 30dk baya terledim eğlendim. ama bu günden sonra spora kaça bilirmiyim bilmiyorum. anca misafirler gidince olur heralde

hanife ordamısın canım yorulmuşsun ama eline sağlık

burdayım canım..
ben de açık bırakıyorum ekranı..
Allah kolaylık versin valla misafir işi zor..dinlenemiyorsun hiç..
Eylülünüz uzun ömürlü sağlık mutlu olsun inşallah..Allah analı babalı büyütsün..mis kokuludur şimdi o:))
menü iyi canım..
sen evden mi götürüyorsun yiyeceklerini...

1.68 canım geçen akşam foto koymuştum ama sen telden girdiğin için gorememistin
maşallah çok güzel çıkmışsın bacakların çok güzel
Farketmis dimi canım fazlalıklar yavaş yavaş gidiyo bende aynada kendimi beğenmeye başladım şimdi daha azimlendim ama daha çok kilo vermek 70 lerin altını görmek istiyorum
fiziğin çok güzel canım zayıflayınca manken gibi olacaksın
kızlar nasılsınız..
hiç yokken iyidir canım hareket harekettir bizde sabahtan beri oturuyoruz evde birazdan dışarı çıkıcaz

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydın güle güle büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…