- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Kizlar selam..
Cok vicdan yaptim simdi...
Cocuklugumdan beri cok duzenli beslenme aliskanligim yok zaten..simdi de cakisma saatlerim cok sacma..duzen oturtamasim bir turlu..ama dogru soyluyorsunuz..kendimi cok kaptirdim..dikkat edecegim bundan sonea..her gun sutumu icecegim mesela..
ana kralice
Neslihan bak koydum foto
way way hanfendi süpersin. boy kaç canım senin
1.68 canım geçen akşam foto koymuştum ama sen telden girdiğin için gorememistin
boyumuzda yakınmış canım bende 1,70 im
Sn benden uzunsun canım bakalım aslında yarın foto koyabiliriz ölçülerle beraber
Kizlar selam..
Cocuklugumdan beri cok duzenli beslenme aliskanligim yok zaten..simdi de cakisma saatlerim cok sacma..duzen oturtamasim bir turlu..ama dogru soyluyorsunuz..kendimi cok kaptirdim..dikkat edecegim bundan sonea..her gun sutumu icecegim mesela..
ana kralice
ben cuma dan çok korkuyorum tam 2 gün kala misafir geliyor
işallah bolca yeyip içmeyiz
Farketmis dimi canım fazlalıklar yavaş yavaş gidiyo bende aynada kendimi beğenmeye başladım şimdi daha azimlendim ama daha çok kilo vermek 70 lerin altını görmek istiyorumcanım ne güzel kilo vermişsin maşallah..
Dikkat et canım bebişin için araya yoğurt süt kuruyemiş meyve falan koy bisküvi yerineKizlar selam..
ana kralice
Farketmis dimi canım fazlalıklar yavaş yavaş gidiyo bende aynada kendimi beğenmeye başladım şimdi daha azimlendim ama daha çok kilo vermek 70 lerin altını görmek istiyorum
ay canım sakın moral bozmayasın. çiğ badem , ceviz, fındık, ve kuru meyveler çok güzel süt yapar çantanda minik poşette bunları hep taşı.ofis çekmecende hep yanında olsun. ayrıca suyunu 3 litre altınada düşürme. kendinide yıpratıp vicdan yapma canım buda sütü kaçırır rahat ol.
burada kilodan ziyade düzenli beslenme alışkanlığı kazanmaya çabalıyoruz gerisi hikaye hadi öptüm seni
aynen öyle canım çok sağol..dikkat edeceğim...çantamda kuruyemiş var sürekli..ders aralarında yiyorum...boyumuzda yakınmış canım bende 1,70 im
afferin sana canım benim bak menülerin güzel ama emzirmeyen bir anne için güzel sen emzirdiğin için herşeyin vitamininden alarak kilo verirsen daha iyi olur..birde sakın vicdan yapma rahat ol tamam eskiyi unut ileri bak fıstık anne..
bizleri getir canım aklına tartida artı çıktığında nasıl uzuldugunu düşün ona göre ye
çok doğru canlarım..valla dank etti zaten..akşam eşim alışveriş yapsın bari...daha vitaminli şeyler alalım...yani bir tek meyve ve süt tüketimim az..onu da arttıracağım..Dikkat et canım bebişin için araya yoğurt süt kuruyemiş meyve falan koy bisküvi yerine
NESLİHAN nasılsın napıyorsun cancazım..
valla ekranda açık ama ben iş başında anca gördüm. siz beni online görürseniz cevap vermezsem sakın yanlış anlamayın. ekranı kaldığım yerde koyuyorum takibimkolay olsun diyecanım ne güzel kilo vermişsin maşallah..
zaten kk nın ve topiğin etkisi ile kilo veriyorum başka sebebi yok iyiki varsınızbizleri getir canım aklına tartida artı çıktığında nasıl uzuldugunu düşün ona göre ye
kızlar nasılsınız..
sabahtan beri evin içinde koşuşturuyorum anca oturdum..süpürdüm sildim..yemek yap topla derken baya yoruldum...bu da spordan sayılır heralde demi:)
valla ekranda açık ama ben iş başında anca gördüm. siz beni online görürseniz cevap vermezsem sakın yanlış anlamayın. ekranı kaldığım yerde koyuyorum takibimkolay olsun diye
zaten kk nın ve topiğin etkisi ile kilo veriyorum başka sebebi yok iyiki varsınız
oh kolay gelsin tertemiz oldu
bende ancak musait oldum az yazayım size
dün akşam kardeşimi acil doğuma aldılar 25 gün vardı daha neyse sağlıkla eylül ümüz geldi. akşam apartopar yolladım annemi
bu gün ve yarın misafirimde var yatılı annemde yok mahvoldum sıkıntıdayım sabahtan beri
eve kadın aldım sabah temizlettim mecburen. az sonrae erken çıkıcam yemek telaşı başlıcak yarın da işlerim pek çok tapuda bankada
izin kullanamam napacağım misafirleri bilmiyorum. bi akşam olsa hayrolsaydı. çok konuştum
menumu yazayım
sabah 1 çilekreçelli krep+3 zeytin+çay
ara ayran elma
öğle: sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 elma
akşama bezelye var kısmetse yazarım devamını
bu arada dün akşam yazlığa taşındım hemen spor için fitnesi ziyaret ettim biraz kardiyo aletlerinde birazda ayakta lesli ile 30dk baya terledim eğlendim. ama bu günden sonra spora kaça bilirmiyim bilmiyorum. anca misafirler gidince olur heralde
hanife ordamısın canım yorulmuşsun ama eline sağlık
maşallah çok güzel çıkmışsın bacakların çok güzel1.68 canım geçen akşam foto koymuştum ama sen telden girdiğin için gorememistin
fiziğin çok güzel canım zayıflayınca manken gibi olacaksınFarketmis dimi canım fazlalıklar yavaş yavaş gidiyo bende aynada kendimi beğenmeye başladım şimdi daha azimlendim ama daha çok kilo vermek 70 lerin altını görmek istiyorum
hiç yokken iyidir canım hareket harekettir bizde sabahtan beri oturuyoruz evde birazdan dışarı çıkıcazkızlar nasılsınız..
sabahtan beri evin içinde koşuşturuyorum anca oturdum..süpürdüm sildim..yemek yap topla derken baya yoruldum...bu da spordan sayılır heralde demi:)
valla ekranda açık ama ben iş başında anca gördüm. siz beni online görürseniz cevap vermezsem sakın yanlış anlamayın. ekranı kaldığım yerde koyuyorum takibimkolay olsun diye
zaten kk nın ve topiğin etkisi ile kilo veriyorum başka sebebi yok iyiki varsınız
oh kolay gelsin tertemiz oldu
bende ancak musait oldum az yazayım size
dün akşam kardeşimi acil doğuma aldılar 25 gün vardı daha neyse sağlıkla eylül ümüz geldi. akşam apartopar yolladım annemi
bu gün ve yarın misafirimde var yatılı annemde yok mahvoldum sıkıntıdayım sabahtan beri
eve kadın aldım sabah temizlettim mecburen. az sonrae erken çıkıcam yemek telaşı başlıcak yarın da işlerim pek çok tapuda bankada
izin kullanamam napacağım misafirleri bilmiyorum. bi akşam olsa hayrolsaydı. çok konuştum
menumu yazayım
sabah 1 çilekreçelli krep+3 zeytin+çay
ara ayran elma
öğle: sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 elma
akşama bezelye var kısmetse yazarım devamını
bu arada dün akşam yazlığa taşındım hemen spor için fitnesi ziyaret ettim biraz kardiyo aletlerinde birazda ayakta lesli ile 30dk baya terledim eğlendim. ama bu günden sonra spora kaça bilirmiyim bilmiyorum. anca misafirler gidince olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?