- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
iyi akşamlar kızlar benim spor kaldı yapamadım
eşim eve bi geldi yüzü gözü mor kavga etmiş dikiş atılmış hiçbişeyden haberim yok
aktara gittim morluk için bişeyler aldım spor yapamadım çekindim ben böyleyken spormu düşünüyosun derse diye
artık yarın sabaha inşallah
daha öncede dar geliyo diye cıkarmıstım evden şimdi dogru düzgün pantolonum kalmadı hepsi bol biran önce hedefe ulaşıp yenilerini almalıyım
çok çok geçmiş olsun canım sen sporu felan düşünme eşin iyi olsunda sen onunla ilgilen..
eşim eve bi geldi yüzü gözü mor kavga etmiş dikiş atılmış hiçbişeyden haberim yok
aktara gittim morluk için bişeyler aldım spor yapamadım çekindim ben böyleyken spormu düşünüyosun derse diye
amanın kötü olmus canım ya gecmiş olsun iyi düşünmüşsün garibine gidebilirdi.. benim kız uyandı cıktım kızlar
amanın kötü olmus canım ya gecmiş olsun iyi düşünmüşsün garibine gidebilirdi.. benim kız uyandı cıktım kızlar
Çok gecmis olsun canım sporu boşver esinle ilgilen canım sen görüşürüz tekrar geçmiş olsunbende kaçtım kızlar biraz eşimle ilgileneyim yatıyoduda bi bakıyım size demiştim
Kizlar ogleyi kurtardik boylece aksamda az bulgur az tavuk yedim 1/2 ekmek ve salata yedim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler kizlar..cocugu uyutup anca geldim..
Menuler guzel..didemcim gecmis olsun..ilknurcum ben de detoks yapmayi dusunuyorum..katilirim size buyuk ihtimalle..
Gulcancim ikinci bebegi dusunmuyor musun..ben eskiden cok zayiflamistimm.ama herseyimi saklamistim..hamile kalinca ve dogum sonrasi onlari giydim..sakla bence...
Menumu yazayim..
Sabah..2 dilim ekmek..3 dilim peynir..6 zeytin..
Ara..bir avuc soslu fistik..bir yesilcay..
Ara..bir dondurma..bir form biskuvi..
Aksam..4 kasik pilav..3 kasik biberli yogurt..
Ara..bir turk kahvesi...
ana kralice
bende bu hafta detoks düşünüyordum ama yarın 2 günlük misafirim gelecekGünaydın kızlar eşim işe gitmedi spor yine kaldı zaten misafirliğe gidecektik
Gitmeden yapıcaktım spor oda kaldı bu hafta yine bitiğim ben
Cumadan beri tartilmadim korkumdan bilmiyorum nolucak
Biran önce toplanmam lazim diyorum bişey çıkıyo
Önce karın ağrısı sonra eşimin böyle olması çok kavgacı biri değildir aslında
Önceonlar saldırmiş bizimkide karşılık vermiş 6-7 senedir ilk defa böyle gördüm
Eşimi
İyi geceler kizlar..cocugu uyutup anca geldim..
Menuler guzel..didemcim gecmis olsun..ilknurcum ben de detoks yapmayi dusunuyorum..katilirim size buyuk ihtimalle..
Gulcancim ikinci bebegi dusunmuyor musun..ben eskiden cok zayiflamistimm.ama herseyimi saklamistim..hamile kalinca ve dogum sonrasi onlari giydim..sakla bence...
Menumu yazayim..
Ara..bir turk kahvesi...
ana kralice
Günaydın kızlar nasılsınız ben sporumu yaptım geldim şimdi bişeyler yicem bu ara benim canım hiç bişey istemiyo
canım menün güzel ama bisküvi yerine arkadaşlarında dediği gibi fındık ceviz vs yersen çok daha iyi olur hem fındık ceviz sütü attırıyor detoks ağır gelmezmi sana emziriyosunya..İyi geceler kizlar..cocugu uyutup anca geldim..
Menumu yazayim..
Ara..bir turk kahvesi...
ana kralice
yarın hep birlikte detoks yaparız canım bu haftada böyle olsun bakalım..Günaydın kızlar eşim işe gitmedi spor yine kaldı zaten misafirliğe gidecektik
Gitmeden yapıcaktım spor oda kaldı bu hafta yine bitiğim ben
Cumadan beri tartilmadim korkumdan bilmiyorum nolucak
Biran önce toplanmam lazim diyorum bişey çıkıyo
Önce karın ağrısı sonra eşimin böyle olması çok kavgacı biri değildir aslında
Önceonlar saldırmiş bizimkide karşılık vermiş 6-7 senedir ilk defa böyle gördüm
Eşimi
Yediklerini pek sağlıklı bulmuyorum canım çocuk emziriyosun dikkat et bence
Öğle yemeği yememişsin çalışıyosun ondandir belkide olsun sen yinede dikkat et canım
Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim
Yani ne bileyim biraz yeşillik falan ye sebze meyve hiç görmüyorum meyve görmüyorum
Badem fındık süt yogurt bisküvi yerine bunlar daha iyi neyse yinede en iyisini sen bilirsin canım
İnşallah Allahtan bişey çıkmazsa yarın detoksçuyum içim bi temizlensin
Başka çarem kalmadı toplanamam bu saatten sonra spor sıfır oooof oooof tamda
59 olmuştumki geri çık 60lara
bende bu hafta detoks düşünüyordum ama yarın 2 günlük misafirim gelecek
tatlım emziriyorsan bende katılıyorum çok eksik besleniyorsun. emzirme dönemi çok önemli unutma
oh oh maşallah. en azından süt iç canım
canım menün güzel ama bisküvi yerine arkadaşlarında dediği gibi fındık ceviz vs yersen çok daha iyi olur hem fındık ceviz sütü attırıyor detoks ağır gelmezmi sana emziriyosunya..
yarın hep birlikte detoks yaparız canım bu haftada böyle olsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?