• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar nasilsiniz..ben ise gidiyorum yoldayim..ayy arkamdan agliyor ya anne diye..isircam kuzumu:)
Ne zor annelik..hem evde olmak hem de calismak istiyorum..off hayat hep secim yapmak zorunda birakiyor insani:mad:
Menu de yazayim..
Sabah..domatesli biber kavurma..2 dilim ekmek..2 dilim peynir .bir zeytin..
Ara..bir yesilcay..bir form biskuvi..
Ara..erik..turk kahvesi..
Ara..bir bardak sut:)
Kahvalti gec oldu oglen yemedim..simdi de ise gidiyorum..is cikisi disciye gidip kaplama yaptiracagim..nasil yicem bilmiyorum..simdi iste bir muzlu sut icerim..o tutar heralde beni..yazarim yine..

ana kralice:-)

Iyi aksamlar kizlar ben kendimi regl oldugum gunden beri cok kotu hissediyorum depresyona girmis gibiyim sebepsiz moralim bozuk hicbisey yapasim yok annem geldi kizimla ilgileniyo,hep uyuyasim var hormonal degisimden galiba :((
Sizlere bol neseler diliyorum

Iyi aksamlar kizlar ben kendimi regl oldugum gunden beri cok kotu hissediyorum depresyona girmis gibiyim sebepsiz moralim bozuk hicbisey yapasim yok annem geldi kizimla ilgileniyo,hep uyuyasim var hormonal degisimden galiba :((

Ben regl olamadım diye öyleydim canım regl olunca geçti hormonal güzel şeyler düşün moralini bozma canım

Kizlar nasilsiniz..ben ise gidiyorum yoldayim..ayy arkamdan agliyor ya anne diye..isircam kuzumu:)
Ne zor annelik..hem evde olmak hem de calismak istiyorum..off hayat hep secim yapmak zorunda birakiyor insani:mad:
Menu de yazayim..
Sabah..domatesli biber kavurma..2 dilim ekmek..2 dilim peynir .bir zeytin..
Ara..bir yesilcay..bir form biskuvi..
Ara..erik..turk kahvesi..
Ara..bir bardak sut:)
Kahvalti gec oldu oglen yemedim..simdi de ise gidiyorum..is cikisi disciye gidip kaplama yaptiracagim..nasil yicem bilmiyorum..simdi iste bir muzlu sut icerim..o tutar heralde beni..yazarim yine..

Dişçiye gitmeden bişeyler yeseydin canım keşke. Çocuklar anne kuzusu maşallah ona

maşallah çok güzel çıkmışsın bacakların çok güzel

fiziğin çok güzel canım zayıflayınca manken gibi olacaksın

hiç yokken iyidir canım hareket harekettir bizde sabahtan beri oturuyoruz evde birazdan dışarı çıkıcaz

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydın güle güle büyütün
Saol canım ya yorumlarınızı duymak beni mutlu ediyo inşallah hep beraber vericez kilolarimizi manken gibi olucaz:29:

Canim hamilrelik dogum regl derken surekli hem fizyolojik hem de psikolojik olarak degisime ugruyoruz..cok normal boyle hissetmen..bence uyumayip disari cikmayi dene..farkli aktiviteler yap..

Dişçiye gitmeden bişeyler yeseydin canım keşke. Çocuklar anne kuzusu maşallah ona

Canim esim beni almaya gelirken evden yemek getirdi..
Bir tabak patlican yemegi..iki dilim ekmek yedim..

valla ekranda açık ama ben iş başında anca gördüm. siz beni online görürseniz cevap vermezsem sakın yanlış anlamayın. ekranı kaldığım yerde koyuyorum takibimkolay olsun diye

zaten kk nın ve topiğin etkisi ile kilo veriyorum başka sebebi yok iyiki varsınız

oh kolay gelsin tertemiz oldu
bende ancak musait oldum az yazayım size
dün akşam kardeşimi acil doğuma aldılar 25 gün vardı daha neyse sağlıkla eylül ümüz geldi. akşam apartopar yolladım annemi
bu gün ve yarın misafirimde var yatılı annemde yok mahvoldum sıkıntıdayım sabahtan beri
eve kadın aldım sabah temizlettim mecburen. az sonrae erken çıkıcam yemek telaşı başlıcak yarın da işlerim pek çok tapuda bankada
izin kullanamam napacağım misafirleri bilmiyorum. bi akşam olsa hayrolsaydı. çok konuştum
menumu yazayım
sabah 1 çilekreçelli krep+3 zeytin+çay
ara ayran elma
öğle: sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 elma
akşama bezelye var kısmetse yazarım devamını
bu arada dün akşam yazlığa taşındım hemen spor için fitnesi ziyaret ettim biraz kardiyo aletlerinde birazda ayakta lesli ile 30dk baya terledim eğlendim. ama bu günden sonra spora kaça bilirmiyim bilmiyorum. anca misafirler gidince olur heralde

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

aynen öyle canım çok sağol..dikkat edeceğim...çantamda kuruyemiş var sürekli..ders aralarında yiyorum...
bu arada boylarımız aynıymış...

çok doğru canlarım..valla dank etti zaten..akşam eşim alışveriş yapsın bari...daha vitaminli şeyler alalım...yani bir tek meyve ve süt tüketimim az..onu da arttıracağım..
seçilcim ne güzel olmuşsun maşallah...

Saol canım :16:evet meyveyi sütü yoğurt ve kuruyemisi tabi abartmamak kaydıyla menulerinden eksik etme

evet canım baya bi fark etmiş çok güzel iniceksin canım bi 69 u gör zaten şu üç haftalık şişkinliğinde gitmiştir baya istersen sende yarın detoks yap..

Evet canım kendimi çok iyi hissediyorum yıllardır görmediğim kiloları gormeye başladım sayenizde saolun valla.detoks yapmayı düşünmüyorum canım bu ara hiç iştahım yok doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Kilo vermem durunca yapabilirim

Bugünkü menüm
Sabah:sütlü Nescafe ve yarım paket form bisküvi
Öğle:2 küçük Mücver
Ara:1 kase puding 10 tane kadar fındık bir ceviz
Ara:1 avuç fındık ve bir muz
Ara:1 çatal tavuk göğsü tatlısı
Ara:1 sütlü Nescafe
10,5 km yürüyüş
Simdilik bu kadar kızlar

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah:sütlü Nescafe ve yarım paket form bisküvi
Öğle:2 küçük Mücver
Ara:1 kase puding 10 tane kadar fındık bir ceviz
Ara:1 avuç fındık ve bir muz
Ara:1 çatal tavuk göğsü tatlısı
Ara:1 sütlü Nescafe
10,5 km yürüyüş
Simdilik bu kadar kızlar

Aksam yemegi yok mu canim

kızlar günaydın ben buraya biraz ara vermek istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkı takip edemiyorum her yönüyle koptum burdan bilginiz olsun diye yazdım inşallah kendimi toparlarsam dönerim hepinize bol eksili günler:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben yürüyüş yaptım geldim şimdi eve.birazdan bişeyler yicem sizde ne var ne yok

kızlar günaydın ben buraya biraz ara vermek istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkı takip edemiyorum her yönüyle koptum burdan bilginiz olsun diye yazdım inşallah kendimi toparlarsam dönerim hepinize bol eksili günler:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın canım burdan kopsanda yediklerine dikkat et kilo almamaya çalış canım görüşürüz inşallah

burdayım canım..
ben de açık bırakıyorum ekranı..
Allah kolaylık versin valla misafir işi zor..dinlenemiyorsun hiç..
Eylülünüz uzun ömürlü sağlık mutlu olsun inşallah..Allah analı babalı büyütsün..mis kokuludur şimdi o:))
menü iyi canım..
sen evden mi götürüyorsun yiyeceklerini...
tatlım ofiste bişiler pişriyor yardımcımız var ama evdende getiriyorum bazen pişenleri beğenmiyorum
ben bide yağ, tuz, farklı kullanıyorum ofiste raskele kullanılıyor o nedenle pek tercih etmiyorum. alışverişi ben yaparsam kendim kullandığım şeyleri alıyorum ama herzaman alışveriş bana düşmüyor böyle karışık yiyorum işte

maşallah çok güzel çıkmışsın bacakların çok güzel

fiziğin çok güzel canım zayıflayınca manken gibi olacaksın

hiç yokken iyidir canım hareket harekettir bizde sabahtan beri oturuyoruz evde birazdan dışarı çıkıcaz

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydın güle güle büyütün

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

günaydınlar
teşekkürrler kızlar amin
ayşecim seni özleyeceğiz keşke gitmeseydin.
eda da gitti kaç kişi kaldık
evet dün misafirlerle akşam sadece 2 köfte 3 patetesten oluşan az yemekle 3 kaşık bulgur pilav yedim ekmek yemedim
kaçamak olarak afyon lokumu yedim 4 tane
spor yapamadım malum
bu günde atlatırsam yarın sabah gidecekler menum bozulmayacak

seçil nabersin
ben misafirleri ğlene kadar ağırladım evdeydim öğleden sonra eşim ağırlıyor ben işe geldim 4 e kadar burdayım
sen gene çok güzel yürümüşsün yarın sonuç harika olacak bilişyorsun

Back