Iyi aksamlar kizlar ben kendimi regl oldugum gunden beri cok kotu hissediyorum depresyona girmis gibiyim sebepsiz moralim bozuk hicbisey yapasim yok annem geldi kizimla ilgileniyo,hep uyuyasim var hormonal degisimden galiba(
Sizlere bol neseler diliyorum
Kizlar nasilsiniz..ben ise gidiyorum yoldayim..ayy arkamdan agliyor ya anne diye..isircam kuzumu:)
Ne zor annelik..hem evde olmak hem de calismak istiyorum..off hayat hep secim yapmak zorunda birakiyor insani
Menu de yazayim..
Sabah..domatesli biber kavurma..2 dilim ekmek..2 dilim peynir .bir zeytin..
Ara..bir yesilcay..bir form biskuvi..
Ara..erik..turk kahvesi..
Ara..bir bardak sut:)
Kahvalti gec oldu oglen yemedim..simdi de ise gidiyorum..is cikisi disciye gidip kaplama yaptiracagim..nasil yicem bilmiyorum..simdi iste bir muzlu sut icerim..o tutar heralde beni..yazarim yine..
ana kralice
Saol canım ya yorumlarınızı duymak beni mutlu ediyo inşallah hep beraber vericez kilolarimizi manken gibi olucazmaşallah çok güzel çıkmışsın bacakların çok güzel
fiziğin çok güzel canım zayıflayınca manken gibi olacaksın
hiç yokken iyidir canım hareket harekettir bizde sabahtan beri oturuyoruz evde birazdan dışarı çıkıcaz
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydın güle güle büyütün
Canim hamilrelik dogum regl derken surekli hem fizyolojik hem de psikolojik olarak degisime ugruyoruz..cok normal boyle hissetmen..bence uyumayip disari cikmayi dene..farkli aktiviteler yap..Iyi aksamlar kizlar ben kendimi regl oldugum gunden beri cok kotu hissediyorum depresyona girmis gibiyim sebepsiz moralim bozuk hicbisey yapasim yok annem geldi kizimla ilgileniyo,hep uyuyasim var hormonal degisimden galiba(
Dişçiye gitmeden bişeyler yeseydin canım keşke. Çocuklar anne kuzusu maşallah ona
valla ekranda açık ama ben iş başında anca gördüm. siz beni online görürseniz cevap vermezsem sakın yanlış anlamayın. ekranı kaldığım yerde koyuyorum takibimkolay olsun diye
zaten kk nın ve topiğin etkisi ile kilo veriyorum başka sebebi yok iyiki varsınız
oh kolay gelsin tertemiz oldu
bende ancak musait oldum az yazayım size
dün akşam kardeşimi acil doğuma aldılar 25 gün vardı daha neyse sağlıkla eylül ümüz geldi. akşam apartopar yolladım annemi
bu gün ve yarın misafirimde var yatılı annemde yok mahvoldum sıkıntıdayım sabahtan beri
eve kadın aldım sabah temizlettim mecburen. az sonrae erken çıkıcam yemek telaşı başlıcak yarın da işlerim pek çok tapuda bankada
izin kullanamam napacağım misafirleri bilmiyorum. bi akşam olsa hayrolsaydı. çok konuştum
menumu yazayım
sabah 1 çilekreçelli krep+3 zeytin+çay
ara ayran elma
öğle: sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 elma
akşama bezelye var kısmetse yazarım devamını
bu arada dün akşam yazlığa taşındım hemen spor için fitnesi ziyaret ettim biraz kardiyo aletlerinde birazda ayakta lesli ile 30dk baya terledim eğlendim. ama bu günden sonra spora kaça bilirmiyim bilmiyorum. anca misafirler gidince olur heralde
aynen öyle canım çok sağol..dikkat edeceğim...çantamda kuruyemiş var sürekli..ders aralarında yiyorum...
bu arada boylarımız aynıymış...
çok doğru canlarım..valla dank etti zaten..akşam eşim alışveriş yapsın bari...daha vitaminli şeyler alalım...yani bir tek meyve ve süt tüketimim az..onu da arttıracağım..
seçilcim ne güzel olmuşsun maşallah...
evet canım baya bi fark etmiş çok güzel iniceksin canım bi 69 u gör zaten şu üç haftalık şişkinliğinde gitmiştir baya istersen sende yarın detoks yap..
Bugünkü menüm
Sabah:sütlü Nescafe ve yarım paket form bisküvi
Öğle:2 küçük Mücver
Ara:1 kase puding 10 tane kadar fındık bir ceviz
Ara:1 avuç fındık ve bir muz
Ara:1 çatal tavuk göğsü tatlısı
Ara:1 sütlü Nescafe
10,5 km yürüyüş
Simdilik bu kadar kızlar
Akşam malesef bir dilim krem peynirli ekmek ve bir patates haşlama yedim ilaç alicam diye canımAksam yemegi yok mu canim
ana kralice
kızlar günaydın ben buraya biraz ara vermek istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkı takip edemiyorum her yönüyle koptum burdan bilginiz olsun diye yazdım inşallah kendimi toparlarsam dönerim hepinize bol eksili günler
tatlım ofiste bişiler pişriyor yardımcımız var ama evdende getiriyorum bazen pişenleri beğenmiyorumburdayım canım..
ben de açık bırakıyorum ekranı..
Allah kolaylık versin valla misafir işi zor..dinlenemiyorsun hiç..
Eylülünüz uzun ömürlü sağlık mutlu olsun inşallah..Allah analı babalı büyütsün..mis kokuludur şimdi o:))
menü iyi canım..
sen evden mi götürüyorsun yiyeceklerini...
maşallah çok güzel çıkmışsın bacakların çok güzel
fiziğin çok güzel canım zayıflayınca manken gibi olacaksın
hiç yokken iyidir canım hareket harekettir bizde sabahtan beri oturuyoruz evde birazdan dışarı çıkıcaz
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydın güle güle büyütün
Iyi aksamlar kizlar ben kendimi regl oldugum gunden beri cok kotu hissediyorum depresyona girmis gibiyim sebepsiz moralim bozuk hicbisey yapasim yok annem geldi kizimla ilgileniyo,hep uyuyasim var hormonal degisimden galiba(
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
günaydınlarkızlar günaydın ben buraya biraz ara vermek istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkı takip edemiyorum her yönüyle koptum burdan bilginiz olsun diye yazdım inşallah kendimi toparlarsam dönerim hepinize bol eksili günler
günaydın kızlar bugün ayrancıyım
didemcim kolay gelsin bende kısmet olursa hafta başı bi detoks yapacağım ayranda olabilir sebze çorbasıda olabilir bakalım artık
bol eksiler dilerim canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?