"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar nasilsiniz..ben ise gidiyorum yoldayim..ayy arkamdan agliyor ya anne diye..isircam kuzumu:)
Ne zor annelik..hem evde olmak hem de calismak istiyorum..off hayat hep secim yapmak zorunda birakiyor insani
Menu de yazayim..
Sabah..domatesli biber kavurma..2 dilim ekmek..2 dilim peynir .bir zeytin..
Ara..bir yesilcay..bir form biskuvi..
Ara..erik..turk kahvesi..
Ara..bir bardak sut:)
Kahvalti gec oldu oglen yemedim..simdi de ise gidiyorum..is cikisi disciye gidip kaplama yaptiracagim..nasil yicem bilmiyorum..simdi iste bir muzlu sut icerim..o tutar heralde beni..yazarim yine..

ana kralice

Iyi aksamlar kizlar ben kendimi regl oldugum gunden beri cok kotu hissediyorum depresyona girmis gibiyim sebepsiz moralim bozuk hicbisey yapasim yok annem geldi kizimla ilgileniyo,hep uyuyasim var hormonal degisimden galiba (
Sizlere bol neseler diliyorum

Ben regl olamadım diye öyleydim canım regl olunca geçti hormonal güzel şeyler düşün moralini bozma canım

Dişçiye gitmeden bişeyler yeseydin canım keşke. Çocuklar anne kuzusu maşallah ona

Saol canım ya yorumlarınızı duymak beni mutlu ediyo inşallah hep beraber vericez kilolarimizi manken gibi olucaz

Canim hamilrelik dogum regl derken surekli hem fizyolojik hem de psikolojik olarak degisime ugruyoruz..cok normal boyle hissetmen..bence uyumayip disari cikmayi dene..farkli aktiviteler yap..

Dişçiye gitmeden bişeyler yeseydin canım keşke. Çocuklar anne kuzusu maşallah ona

Canim esim beni almaya gelirken evden yemek getirdi..
Bir tabak patlican yemegi..iki dilim ekmek yedim..

ana kralice

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Saol canım evet meyveyi sütü yoğurt ve kuruyemisi tabi abartmamak kaydıyla menulerinden eksik etme

evet canım baya bi fark etmiş çok güzel iniceksin canım bi 69 u gör zaten şu üç haftalık şişkinliğinde gitmiştir baya istersen sende yarın detoks yap..

Evet canım kendimi çok iyi hissediyorum yıllardır görmediğim kiloları gormeye başladım sayenizde saolun valla.detoks yapmayı düşünmüyorum canım bu ara hiç iştahım yok doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Kilo vermem durunca yapabilirim

Bugünkü menüm
Sabah:sütlü Nescafe ve yarım paket form bisküvi
Öğle:2 küçük Mücver
Ara:1 kase puding 10 tane kadar fındık bir ceviz
Ara:1 avuç fındık ve bir muz
Ara:1 çatal tavuk göğsü tatlısı
Ara:1 sütlü Nescafe
10,5 km yürüyüş
Simdilik bu kadar kızlar

Son düzenleme:

Aksam yemegi yok mu canim

ana kralice

kızlar günaydın ben buraya biraz ara vermek istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkı takip edemiyorum her yönüyle koptum burdan bilginiz olsun diye yazdım inşallah kendimi toparlarsam dönerim hepinize bol eksili günler

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben yürüyüş yaptım geldim şimdi eve.birazdan bişeyler yicem sizde ne var ne yok

Günaydın canım burdan kopsanda yediklerine dikkat et kilo almamaya çalış canım görüşürüz inşallah

tatlım ofiste bişiler pişriyor yardımcımız var ama evdende getiriyorum bazen pişenleri beğenmiyorum
ben bide yağ, tuz, farklı kullanıyorum ofiste raskele kullanılıyor o nedenle pek tercih etmiyorum. alışverişi ben yaparsam kendim kullandığım şeyleri alıyorum ama herzaman alışveriş bana düşmüyor böyle karışık yiyorum işte

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

günaydınlar
teşekkürrler kızlar amin
ayşecim seni özleyeceğiz keşke gitmeseydin.
eda da gitti kaç kişi kaldık
evet dün misafirlerle akşam sadece 2 köfte 3 patetesten oluşan az yemekle 3 kaşık bulgur pilav yedim ekmek yemedim
kaçamak olarak afyon lokumu yedim 4 tane
spor yapamadım malum
bu günde atlatırsam yarın sabah gidecekler menum bozulmayacak

seçil nabersin
ben misafirleri ğlene kadar ağırladım evdeydim öğleden sonra eşim ağırlıyor ben işe geldim 4 e kadar burdayım
sen gene çok güzel yürümüşsün yarın sonuç harika olacak bilişyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…