• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

zaten çiklolata dondurma yüzünden kilo da veremiyorum sanırım tartıda aynı gözüküyorum hep bu aralar tuhaf şeyler oluyor sen ve edanın duraksaması gibi oldum sanırım şimdi sıra bende neyse vaz geçmek yok devam ne kadar direne bilirki bana zaten vermeye başlayınca tıkır tıkır gidecek başka çaresi yok..

Evet canım dönem dönem duraksamalar olabiliyor bende bi sra 76 larda baya durmustum sonra 74 leree durdum derken hop 75.5 geçen hafta çok sıkılmıştım bu duruma ama şimdi odemimin çoğunu attım sayılır gidecek bu kilolar başka yolu yok bu hafta veremesen bile önümüzdeki hafta verirsin bence

NESLİHAN cok iyi yapmıssın canım baklava cok kalorili
menüler güzel kızlar İLKNUR aksam yemiycenmi?gecmiş olsun cok cok
DİDEM bugün bizim için baslangıc olsun canım cumaya kadar yapalım hergün sporumuzu çok ara verdik

Evet canım dönem dönem duraksamalar olabiliyor bende bi sra 76 larda baya durmustum sonra 74 leree durdum derken hop 75.5 geçen hafta çok sıkılmıştım bu duruma ama şimdi odemimin çoğunu attım sayılır gidecek bu kilolar başka yolu yok bu hafta veremesen bile önümüzdeki hafta verirsin bence

evet canım yaa inşallah gram da olsa vermek iyidir yani hiç yoktan iyi ama moralimi bozmuyorum 69 lu rakamda baya bi kalmıştım eskiden belkide ondan böyle oldu hayırlsıı belki bende perşembe detoks yaparım ayşemi yapmıştı bu hafta detoksu nasıl geçti acaba yoksa yanlışmı hatırladım ben yanlış hatırladıysam kusura bakmayın fıstıklar..:26:

menüm
SABAH,ÖGLE
1 pogaca,kaymak,bal
ARA
1 d karpuz,biraz muz
AKSAM
10 YK susuz barbunya
1 patatesten olma salatası az yaglı
2 yk corba
2 lt tamamlıycam suyu,yarım saat koştum evde,birazdan bi ara yapabilirim

Ben bilmiyodum canım tekrar geçmiş olsun

DİDEM bugün bizim için baslangıc olsun canım cumaya kadar yapalım hergün sporumuzu çok ara verdik

sağolun kızlar :38: yemicem canım çikolata dondurma baya bi kalori aldım zaten yemekte yersem yarın artıda çıkarım bunu istemiyorum sonra birgünümü o artı gitsin diye boşdan yere geçiriyorum..

evet canım yaa inşallah gram da olsa vermek iyidir yani hiç yoktan iyi ama moralimi bozmuyorum 69 lu rakamda baya bi kalmıştım eskiden belkide ondan böyle oldu hayırlsıı belki bende perşembe detoks yaparım ayşemi yapmıştı bu hafta detoksu nasıl geçti acaba yoksa yanlışmı hatırladım ben yanlış hatırladıysam kusura bakmayın fıstıklar..:26:
Evet detoks iyi fikir aslında yarın sabah yine tartilirsin bence gram gitmiştir çok yemiyosun ama metabolizma işte dönemsel durmalar olabiliyo ama detoks yapabilirsin

menüm
SABAH,ÖGLE
1 pogaca,kaymak,bal
ARA
1 d karpuz,biraz muz
AKSAM
10 YK susuz barbunya
2 yk corba

canım menü güzel sende geç yedin anlaşılan bende bu hafta böyle eşim gece çalışıyor geç oluyor..

canım troid olmasına ragmen gene iyi veriyorsun bende baya bi 64 te kalakalmıstım sıkma canını gecen hafta ben yaptım detoks çok etkisi oldu

Evet detoks iyi fikir aslında yarın sabah yine tartilirsin bence gram gitmiştir çok yemiyosun ama metabolizma işte dönemsel durmalar olabiliyo ama detoks yapabilirsin
bencede gün gelsin yaparım allahdan bişey olmazsa..
canım troid olmasına ragmen gene iyi veriyorsun bende baya bi 64 te kalakalmıstım sıkma canını gecen hafta ben yaptım detoks çok etkisi oldu

evet yaa kusura bakma canım kafadan çıktı birde hayırlsıı bakalım yavaş yavaşda olsa gitsinde geri gelmeseinler üstüme..

sağolun kızlar :38: yemicem canım çikolata dondurma baya bi kalori aldım zaten yemekte yersem yarın artıda çıkarım bunu istemiyorum sonra birgünümü o artı gitsin diye boşdan yere geçiriyorum..

tamam canım iyi düşünmüşsün

canım menü güzel sende geç yedin anlaşılan bende bu hafta böyle eşim gece çalışıyor geç oluyor..

sorma canım eşim iş nedeniyle baya yogun 2 gündür il dısında 3 gün sonra gelecek bi düzenim yok gec oldu yemek

Başla canım spor kilo vermek için şart sen baya sıkı gidiyodun aslında spor konusunda ama bu aralar bir bıkkınlık oldu galiba sende
bilmiyorumki canım bi boşladım kaldı öyle
zaten çiklolata dondurma yüzünden kilo da veremiyorum sanırım tartıda aynı gözüküyorum hep bu aralar tuhaf şeyler oluyor sen ve edanın duraksaması gibi oldum sanırım şimdi sıra bende neyse vaz geçmek yok devam ne kadar direne bilirki bana zaten vermeye başlayınca tıkır tıkır gidecek başka çaresi yok..
veremesende sıkılaşıyosun canım yağdan gidiyo
ben yine spor yapamadım ya
bende perşembe detokscuyum
menüm
SABAH,ÖGLE
1 pogaca,kaymak,bal
ARA
1 d karpuz,biraz muz
AKSAM
10 YK susuz barbunya
2 yk corba

afiyet olsun canım güzel

bencede gün gelsin yaparım allahdan bişey olmazsa..

evet yaa kusura bakma canım kafadan çıktı birde hayırlsıı bakalım yavaş yavaşda olsa gitsinde geri gelmeseinler üstüme..

estagfurullah kusurmu olur,,geri gelmiyecek inşallah o kadar kesin kararlıyımki bütün bol gelenleri dolabımdan ayırıyorum evdende ayırcam bidaha tombul olmak yok:38:

estagfurullah kusurmu olur,,geri gelmiyecek inşallah o kadar kesin kararlıyımki bütün bol gelenleri dolabımdan ayırıyorum evdende ayırcam bidaha tombul olmak yok:38:

evet bencede çok iyi bir fikir bende evden ayırıcam onlar en azından bol olanı olmayınca 2-3 kilo alınca hemen dikkat etmeye başlarım en doğrusu bu :19::7::7::7:

senin eşin yok iki öğün benim eşim evde olunca ben iki öğün çok komik annen gelmedimi bu sefer..

gec kalkıncada 2 ögün oluyor hayırlısı,annem yarın gelecek inşallah bugün hıdırellez olunca köyde ydi

bilmiyorumki canım bi boşladım kaldı öyle

veremesende sıkılaşıyosun canım yağdan gidiyo

ben yine spor yapamadım ya

bende perşembe detokscuyum

afiyet olsun canım güzel

didem neden yapmadın canın mı istemedi bi ara verince baslamak cok zor oluyor ya anlamadıgım bi isteksizlik var bendede

iyi akşamlar kızlar benim spor kaldı yapamadım
eşim eve bi geldi yüzü gözü mor kavga etmiş dikiş atılmış hiçbişeyden haberim yok
aktara gittim morluk için bişeyler aldım spor yapamadım çekindim ben böyleyken spormu düşünüyosun derse diye
artık yarın sabaha inşallah:8:

evet bencede çok iyi bir fikir bende evden ayırıcam onlar en azından bol olanı olmayınca 2-3 kilo alınca hemen dikkat etmeye başlarım en doğrusu bu :19::7::7::7:

daha öncede dar geliyo diye cıkarmıstım evden şimdi dogru düzgün pantolonum kalmadı hepsi bol biran önce hedefe ulaşıp yenilerini almalıyım:52:

Back